2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ayy çok tatlılar, şapka benim favorim, çok şirinnnn, güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin:81:

inanamıyorum canım ne kadar uyguna almışsın hepsine bayıldım çok güzeller hele şu polar olan harikaymış güle güle giysin bebişin canım

Son düzenleme:
bunlar da bizim cicilerimiz
ayakkabılar markafoni den 89 dan 35 liraya aldık
battaniyemiz 20 lira internetten
takımımızı kanzdan aldık 45.den 25 e inmişti .kışın giyececek kuzumuz büyük çıktığına bakmayın 6-9 aylık :)

Son düzenleme:
birde bunları siparis ettik internetten .aslında çok kullanıp kulanamayacağımız konusunda kararsızım ama çok tatlı duruyo dayanamadım sizce nasıl ?
bu tulumu da netten sipariş ettik bugün yarın gelir 16 lira fiyatı

Son düzenleme:
ayy çok tatlılar, şapka benim favorim, çok şirinnnn, güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin:81:

sagol canimm aminnnn insallahhhh

cok güzel seyler bunlar ya cok sirinler allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin insallahhh

cok guzel canı gule gule kullan sağlıklı gunlerde ıns cınsıyetım-nı ogrenınce doya doya alırsın canım

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım..hepsi birbirnden güzel

alt açmalar çok tatlı ya, 2 tane almak lazım biri kirlenince diğerini kullanırız..acaba yıkama olayı nasıl oluyor..bide inceliği falan nasıl, ipince gibi geliyor bana

PENYE ALT AMA (UUR BCE) | | Bebefix.com
canım biz bir hafta önce burdan sipariş etmiştik ama şimdi baktım stokta yok yazmışlar fiyatı uygun olduğundan sanırım tükenmiş . ama bunu bebetto mağazalarında da rahatlıkla bulabilirsin

emotion cicisleri cok tatli bebisinin
guzel gunlerde giysin ins.

alt acmalara beni de heveslendirdiniz, ben de alicam sanirim

pembis pembis alayim kizima sooyyleeeee

valla ben 7. aya kadar bısey almama taraftarıydım ama kayınvalıdem aldı bıssuru resmını cekıp koymaya calısırım
ınsan magazalara gırıncede cıkamıyo ıcınden almadan da durulmuyo
cok sekerler yaaa

bizde dun bebegimizin cinsiyetini ogrendik,doktortan cikinca gidip biseyller aldik ogluma..

Eklentiler

• $Photo0389.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Photo0390.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Photo0392.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
oy annesi bunları yerim ben..hepsi birbirnden güzel,çok zevklisin..hangi marka ve ne kadara aldığını yazarsan canım bizde faydalanmş oluruz.üstünde görmeyide nasip etsin allahım

tesekkur ederim canim,amin insallah ustunde gormekte kismet olur..markasi adidas indirim vardi magazada,kirmizi esofman takim 25€, mont 38€, diger esofman takimda 27€

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…