2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

hepsi birbirinden güzel valla.. Güle güle giysin miniğin.. Ben de cmt kontrolden sonra koşcam c&a'ye inşallah..

bugün bende baktım bunlara çok güzeller ben frklı şeyler aldım...4. cüye bayıldım onu görmemiştim daha doğrusu yoktu olsaydı kaçırmazdım..sen nerdeki c&a dan aldın? güle güle kullansın

teşekkür ederiz teyzoşu, koysana resimlerini aldıklarının merak ettim, ben forumdan almıştım geçen hafta sonu, polar tulum çok tatlı ya bende bayılıyorum ona yumuşacık, kalmamıştır belki :)

teşekkür ediyoruz teyzeleri; daha güzelleri sizlerin olsun işallah :)

çooooooooooook güzellerrrrrrrrrrr
süper fiyatlara almışsın canım bayıldım.
güle güle giydir

fiyatları bu kadar uygun olunca insan daha bi seviyo aldıklarını heheheh :)

ahh cnm çok güzel ciciler bunlar güle güle kullansın bebişin...
inşallah caanım.

hepsi birbirinden güzel valla.. Güle güle giysin miniğin.. Ben de cmt kontrolden sonra koşcam c&a'ye inşallah..

ara ara dolaşmak, karıştırmak lazım

çok güzel şeyler almışsınız güle güle giydirin bebiklerinize
ben daha bişi almadım
ilk don alıcam
don al donansın derler bebikler

Hepsi çok güzeller, hesaplı bir alışveriş olmuş, güle güle giysin bebişin.

hepsi çok güzeller bebişler güle güle sağlıkla mutlulukla kullansın hepsini

kızlar aldıklarımızı paylaşırken hangi marka ve kaç tl olduğunu da yazabilir miyiz mümkünse.
ben hala hiçbirşey almadım yaza geldiği için tam olarak ne alacağıma da karar veremiyorum açıkçası
kızım da kış olduğu için herşeyi bol bol almıştım ama alıp da yazın ortasında aldıklarımın elimde patlamasını istemiyorum şimdi

Canım süper bunlar ya... Çok uygun ayrıca.

Güle güle giysin miniş...

Ben bu kadar büyük şeyler almadım. Hep ilk 3 ay için:44:

çok güzel şeyler almışsınız güle güle giydirin bebiklerinize
ben daha bişi almadım
ilk don alıcam
don al donansın derler bebikler

aa evet öle derler, ben battaniye almıştım ama

Hepsi çok güzeller, hesaplı bir alışveriş olmuş, güle güle giysin bebişin.

evet iyi denk geldi teyzesi, teşekkür ederiz,

teşekkürler..

sabahcan

bebisinin cicisleri cok cok guzel cnm

gule gule giysin guzel gunlerde

saol teyzesi :)

Canım süper bunlar ya... Çok uygun ayrıca.

Güle güle giysin miniş...

Ben bu kadar büyük şeyler almadım. Hep ilk 3 ay için:44:

benlarda 3-6 ay arası canım umarım kışın giyebilir, bi tulum biraz büyük okadar, denk gelince aldım bende dayanamadım napim :)

hepsi cok güzeller cnm güle güle giysin bebisin

5euro
10 euro
4 euro
3 euro

bunlar da benim bebisime aldiklarimmm 2 gün sonra cinsiyetini ögrensem de ona göre seyler alsam diye sabirsizlaniyorummm gerci burdan almak istemiyorum kücücük seyler ne kadar pahali oluyo 27sinde gelirsek insallah eminönü havuzluhana gitmek istiyorum bendee

ayy cnm H&M den almissin diy mi

pandali sapkanin aynisini ben de aldim; coraplariyla pijama takimini da aldim ben

cok guzeller,

gule gule giysin ins bebisin cnm , saglikla

ayy cnm H&M den almissin diy mi

pandali sapkanin aynisini ben de aldim; coraplariyla pijama takimini da aldim ben

cok guzeller,

gule gule giysin ins bebisin cnm , saglikla

evet canim pandali sapkayla önlükleri h&m den aldim bende :) sagol canim insallah hepimizin bebisleri güzel günlerde giysinler aldiklarimizi insallahhh

kızlarr hepsine bayıldım güzel günlerde giysinler inşallah valla c&a iyi olmuş hem ekonomik hem güzel

My_Little_Sun_Shine benim arkadaşıma bambu beşik hediye geldi bebegını salonda onda uyutuyordu daha 1-5 aylık sen beşiği bi guzel devir kendisi içinden cıkmamış amanasıl olmuşsa beşikle düşmüşler allah tan bişi yoktu bu bambular biraz riskli snaırım

cnm özellikler önlüklere bayıldımm, güle güle giydir inşallah :))

cnm bu aldıkların çok cici yaaa... ben daha bişey almadım sadece bi iki hediye geldi o kadar... şu havalar açsın bende gidip aliim bişeylerr artık... :))

Kızlar selam;
bende patik ve pijama aldım oğluma
güle güle giydir canım
canım hepsi birbirinden güzel ..allah üstünde görmeyide nasip etsin inşallah..fiiyat ve markasını yazmanda iyi oldu bizler için

yerım bunları ben yer yer..allah üstünde görmeyide nasip etsin

sagol canim insallahh en büyük arzumuz güzel günlerde giyebilmeleri zaten

cnm özellikler önlüklere bayıldımm, güle güle giydir inşallah :))

o önlüklerin bi de bodyleri alta giymek icin pantolonlari esofman takimlari sapkalari da var canim hepsinden almak istedim aslinda ama sanki cocuga zorla bizi sevdirir gibi olucak diye sadece bunlari aldim :)))

ne renk olursa olsun ne model olursa olsun her ne olursa olsun hepsi cok seker oluyolar yaa aminnn allah giydirmeyi de nasip etsin hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…