2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ayyyy coook güzeelllerrr güzel güzel cici yatıp uyusunlar gaz sıkıntıları olmasın emme sorunu olmasın sarılık olmasınlaaar ... inşallah :)))
gülse yi de yer teyzoşuuuuu :)))) tosbaaaaaa:)))))))

amiiiiiiiiiiiiinnnnn Rabbim sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin hepimize.

Tatlım o yatağın üzerindeki bebeğin kafası yastık mı? Çok şirinmiş. Bu arada Gülse nin yatışı çok tatlı minik kurbağa
evet canım ..alt değiştirme minderinin yastığı..hatta gülsenin yüzüstü yattığı yastıkta aynı...

ayyyy coook güzeelllerrr güzel güzel cici yatıp uyusunlar gaz sıkıntıları olmasın emme sorunu olmasın sarılık olmasınlaaar ... inşallah :)))
gülse yi de yer teyzoşuuuuu :)))) tosbaaaaaa:)))))))

inşallah canım..aynen minik tosbağam benim..inşallah en kısa zamanda sizin tosbağalarında fotoğraflarını görücez...

saçlar falan masallah aynı benım oglum yatısı bıle aynı eymen
bebekler nasılda bırbırlerıne benzıyolar yaaa rabbım ne guzel yaratıyoo masallah
odanızda cok guzel gelısımcı gule gule kullanın

lıghtlıfe ve efsung odalarınız ve esyalarınız cok guzel masallah
bende odamızın yerlersmıs halını koyacaktım ama nerde bızım paşa erken gelınce kısmet olmadı zaten oda da 50 kere dagıldı 50 kere toplandı :),
bı ara kısmet olursa cekıp koyım fotoları

Son düzenleme:

saçlar falan masallah aynı benım oglum yatısı bıle aynı eymen
bebekler nasılda bırbırlerıne benzıyolar yaaa rabbım ne guzel yaratıyoo masallah
odanızda cok guzel gelısımcı gule gule kullanın

lıghtlıfe ve efsung My_Little_Sun_Shine odalarınız ve esyalarınız cok guzel masallah
bende odamızın yerlersmıs halını koyacaktım ama nerde bızım paşa erken gelınce kısmet olmadı zaten oda da 50 kere dagıldı 50 kere toplandı :),
bı ara kısmet olursa cekıp koyım fotoları

Son düzenleme:

maşallah herşeyi kendisi gibi çok tatlı. halısına bayıldım acaba markası ne?nerden aldınız? öğrenebilirmiyim

teşekkür ederim canım...benimki basit sade bir oda oldu..ilerde onun zevkine göre tekrar döşeriz...bende fotoları yeni koydum benimde erken geldi...daha cibinliğimizi bile takamadık...

maşallah herşeyi kendisi gibi çok tatlı. halısına bayıldım acaba markası ne?nerden aldınız? öğrenebilirmiyim

teşekkür ederiz canım kaşmir disney koleksiyonundan.....ben kütahyadan aldım..ama tüm kaşmir marka halı satanlarda vardır..siparş verirsin kataloglarıda var zaten...

bu şekilde kendini daha rahat hissediyor...ama tabi korkuyorum sürekli gözetim altında bu şekilde yatarken...

bu şekilde kendini daha rahat hissediyor...ama tabi korkuyorum sürekli gözetim altında bu şekilde yatarken...

Saglıkla buyusun Gulsecik..Bu arada biz de ikeadan aldik sanırım sizin ki de ikea mobilyalar..Yatagi bizimkinin her iki tarafı da kapalı çıktı sizinki tek taraf kapalı diğer taraf parmaklıklı öyle olmasını belirtmek mi gerekiyordu ?

merhaba herşey çok güzel bu arada melekli takımın ve hastane çıkışının markası nedir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…