2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

istikbalden aldığım uyku seti ve idilden aldığım 20li hastane çıkışı ancak hastane çıkışı internetten aldım burdaki kırmızısı benimkisi pembesi burda pek güzel durmuyor o yüzden 10lusunun resimini de netten aldım ekledim

cnm idil'in hastane cikisina bayilacaksin eline geldiginde.
hayirli olsun

uyku setine de bayildim

prensesin hepsini guzel gunlerde kullansin insallahh

Güle güle kullansın kızın...İdil'in bu modelini ben de beğenmiştim...Almadım daha ama...

hastane çıkışı kaç takım alıyorsunuz ben 3 takım aldım başkada almayı düşünmüyorum o sıcakta giyemezler gibi geliyor bana

cnm idil'in hastane cikisina bayilacaksin eline geldiginde.
hayirli olsun

uyku setine de bayildim

prensesin hepsini guzel gunlerde kullansin insallahh
sağol canım idili görerek aldım netten almadım gerçekten çok kaliteli ve güzel canım içime sindi
hastane çıkışı kaç takım alıyorsunuz ben 3 takım aldım başkada almayı düşünmüyorum o sıcakta giyemezler gibi geliyor bana

ben bir tane 20li aldım bir de 5li takımlardan 2 adet var

kızlar mavi tulumla 5li seti mahalledeki bebe mağazından aldım. tulum 15tl set12,5 tl nakite indirim yaptılar...

kipadan aldıklarım tulum 3-6 aylık bayaa uzun çıktı bebiş uzun zayıf olursa ideal ama başka türlü nası olur bilmiyorum (3Lü set 25 tl)..kısa tulum 12tl %50 indirim vardı f&f baby markası...

Eklentiler

• $100_3106.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_3109.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_3112.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
kızlar bugün oğluşuma 10lu ve 5li hastane çıkışlarını aldım.ayrıca lcwden pijama, önlük,kilot,hırka annanneside battaniye aldı.ayrıca migrosta yenidoğan hediyesi çantası vardı içinde bebe şampuanı,yağı,vücut şampuanı,pişik kremi ve ıslak mendili var.tevsiye ederim

güle güle kullansın bebişleriniz, çok güzeller hepsi..allahım üstünde görmeyide nasip etsin

hayırlı olsun annecikler :)) ya mavilerde yarı bi güzel oluyo :=))))

kirmizili hastane cikisini nerden aldin cnm.. cok güzeller hepsiii...Hayirli olsun oglusunaa

kızlar iyi günlerde kullanın hepsi birbirinden güzel eskiden erkek kıyafetleri bu kadar tatlı değildi. maaşallah hepsi çok güzel

cok tatlilar cnm; hepsine bayildim.
kipaya ins. biz de gidicez bu aksam; ya da yarin.

cnm bu sortlu tulumlari ne zman giydirebiliriz sence; benim dogum agustos sonu gibi, sicak olur mu o zaman; 0-3 ay mi alsam bunlardan?

oh ohh masallah.... harika ciciler alinmiss
beyazli hast.cikisina bayildim ben de.
battaniyesi de cok hos cnm

canım ben de emin değilim bnm ağustos sonu gibi görünüyo.. mayısa bakınca eylül ekimden emin değilim.. bu yıl havalar çok sıcak olmuycakmış. 0-3lük alıcam ben bulursam pazar günü 2 tane falan.. fazlasına gerek yok bennce tulumları açtır ona göre karar ver alıcaksan. bekishanın aldığı çıtçıtlı bodyleri çok beğendim bence onlara ağırlık verelim..

Kızlar hepsi çok güzeller. Bebişler güle güle kullansınlar.

kızlaarr cicileriniz çok cici
çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…