2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ay çooooooooook cici bunların hepsi annesi
Allah güzel günlerde giymesini nasip etsin...
bizim annanemiz de almış külotlu çorap bikaç tane...çok komik görünüyor ya küçükleri ...o minik po...larına nasıl da yakışacak inşallah eeheuehe

Tatlım çok güzel hepsi.Güle güle giyinsin minişin...

C&A dan aldığın kadife üstü bende çok beğenmiştim ama beden kalmamıştı VIAportta...

sagol cnm benimm;
benim de esim cok begendi o ustu;
0-3 ay aldik ama hemen kuculmez insallah )

diy mi cnm,
insallah cok cok tatli olacaklar giydiklerinde...
simdi tig kitabindan bir elbise begendim onu orucem insallah kizima; kulotlu corabiyla giyerr:97:

çok çok güzel hepsi güle güle giysin inşallah

hihi bende ctesi günü kıjıma 3 tane külotlu çorap aldım
2si normla biri uz çorap
yerim ben onun bacaklarını çorapları bile var yaa
2si küçük biri büyük...foto sergimizi açınca onlarıda çekeriz...

slm kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınaza alırsınız inşallah,oda takımlarını aldınız mı bebiklerinizin veya ne almayı düşünüyosunuz.benim ikiz bebeklerim olcak ALLAH'IN İZNİ İLE odaları için büyüyen beşik düşünüyorum iki adet dolap yada şifonyerde kararsızım cocuk odasıda cok müsayit değil ikisine sadece bitanesini alabilirim(dolap-şifonyer),büyüyen beşikler için kullanışlı olmadığını söylediler sizin bi fikriniz varmı bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

slm cnm bende büyüyen yatakla 3 kapılı dolap siparişi verece 20 güne kadar
büyüyen yatakları önermemelerinin sebebi yatağı büyütünce enden küçük olmasıymış
ama mobilyanı aldığın yere istediğin ölçüdede yaptırabilirsin diye düşünüyorum ben,
ben şifonyer almayacağım çünk bebek odamda ayrıca köşe koltuğumda var sığmıyo diye almayacağım...
sende 2 dolap al canm şifonyer alma bence.

ayy kıslar chicconun iyi geceler projeksiyonlu yıldızlarını sipariş vermiştik bugün geldi...bayıldık bayıldık...lambası süüper....renkli renkli değişip duruyor...klasik müzik modu var...sonra projektör görevi açılıyor isterseniz..yavrunuzun odası renkli yıldızlara bürünüyoooooorr:)

Canım çok hoş hepsi güzel günlerde giysin bebişin

kıslar az önce unnadoda gördüm verdim siparişi vallaha dayanamıyorum..al al ev doldu taştı...baksanıza ne şirin dimi:)
17 L 3lü paket...
Eki Görüntüle 188113

Çok şirinler gerçektende.
İnsan tutamıyor kendini :))

Canım ne güzel alsın işte. hevesini kırmayın babanızın :))))

Caım güle güle kullanın giysilerinizi

Maşallah...Teyzesii yesin onun cicileriniiiiii. Güzel günlerde giydir

Güle güle kullanın canım.

çok güzelmiş canım..güle güle kullanın..nekadrmış?

hippy cnm güle güle kullanın inş...
ben bunu incelemiştim kullananların yorumunu okudum hangi sitede bilmiyorum
şey yazıyodu
fotoğraflarda görüldüğü gibi çok ışık yansıtmıyomuş,sen kullanıp incelemişsindir öylemi?

75L canlar hepsiburada.com dan aldık biz...hediye çekimiz vardı da...
vallaha öyle odayı aydınlatmasını beklemeyin...kendi kendine rengi değişiyor...ister lamba modunda...ister projektör ve yıldızlar moduna getiriyorsunuz...bi de music on-off ayarıyla bebişinizi rahatlatan seçenekleri var...bizim bunu alma amacımız odanın aydınlanmasından çok bebişin ilgisini çekmesi,müzikle rahat etmesi felan...
görümcem bize ayrıca chicconun dönencelerinden de verdi...kuzum kafasına göre takılacak inşallah teyzeleri:)

http://www.hepsiburada.com/Liste/chicco-iyi-geceler-projeksiyonlu-yildizlar-kiz/ProductDetails.aspx?productId=oyunca0717630&categoryId=301151

Son düzenleme:

cnm haklısın çok ışık vermesine gerek yok
bende dönence incelerken bunu görmüştüm o zaman incelemiştim
kuzucuğun güle güle kullansın
bende e bebekten tiny love diye prenses modelini beğendim onu alıcam..

Eki Görüntüle 188438

buda 2. hastane çıkışımız....kendim çeksem daha net olcaktı..ama netten ekledim..benimkinin gülleri pembe...

valla toplu yazıcam hepsi acayip hoşuma gitti acaba küçüklerinki diyemi çok seker hepsi hepiniz güzelgünlerde sağlıkla giydirin inşallah :)))))))

teşekkür ederim canım cok sağol en meselesini sormak lazım sipariş üzerine yaparlarsa daha iii olur tabi oda işini biran önce halletmem lazım malum ikiz hiç belli olmaz ne zaman gelcekleri tekrar teşekkür ederimm...

ayyyy ben çokmu aceleciyim acaba herşeyini aldım aslında ilk bebeğimde değil 9 yıl geçmiş aradan çok özlemişim demek ,sadece bezini almadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…