- Konu Sahibi sementa1983
-
günaydın kızlar, dün oğluma bir sürü şey aldık, oda takımı, bebek arabası anakucağı falan hepsini tamamladık. gerisi artık hemen temin edilecek şeylerEki Görüntüle 197018 Eki Görüntüle 197019 Eki Görüntüle 197020
bebek odasında bide gradrobun yarısı kadar olan birde oyuncak dolabı var toplamda 4 parça yani, en geç 1 ay içinde gelecekmiş.
oyuncak dolabı da aynı gardrob gibi camlı falan sadece onun tek kapılısı caploonbadan aldık 4 parça toplam 2000liraya anlaştık.
Bebek arabasını da jokerden aldık. Benim aldığım bebe confort elea modeli puseti 800lira ama kampanya var her 100 liraya 25 lira hediye çeki diye, 200lira hediye çekimiz oldu. onunla da ana kucağını karşıladık. anakucağının fiyatı 369 lira, hediye çekiyle bize 169 liraya mal oldu. yani toplamda 969 lira tuttu araba ve takımı.
günaydın kızlar, dün oğluma bir sürü şey aldık, oda takımı, bebek arabası anakucağı falan hepsini tamamladık. gerisi artık hemen temin edilecek şeylerEki Görüntüle 197018 Eki Görüntüle 197019 Eki Görüntüle 197020
bebek odasında bide gradrobun yarısı kadar olan birde oyuncak dolabı var toplamda 4 parça yani, en geç 1 ay içinde gelecekmiş.
aynen biz de su kampanyayi kacirmadan almak istiyoruz araba ve oto koltugunu
22si sonmus sanirim.
bu senin arabanin uzerine ana kucagi takiliyor mu cnm?
komple iskeleti cikip mi takiliyor yoksa pusetin uzerine mi konuluyor ana kucagi?
hımmm pek de güzelmiş
yakışıklı oğluşun güle güle büyüsün içinde
cok hos canim.Eki Görüntüle 197167 Eki Görüntüle 197168 Eki Görüntüle 197169
kızlar tepehome da bunu beğendim bebeğimize büyüyen karyola diğer baktıklarımızdan çok daha genişti.içinde bebek yatağı değil 80*190 tam boy yatak oturtuyor.tekrar yatak masrafı yok.yanı açılabildiği için ilk aylarda da eğilmesi rahat olur. 3 çekmeceli yeri var ayak ucunda diğer tarafında kapaklı dolap var içinde 2 raf var.desenli olanları da vardı ama fiyat farkı var.dolap burada çok sadece göründüğünden daha ii.içinde yarısına kadar 3 çekmeceli şifonyer gömülü.üstte rafı ve askılığı var. genç odasına dönüştüğünde çok rahat uzun süre kullanılabilir gibi geldi.malzeme ağaç.sunta değil.baskısız alıp stickerlarla kendim yapmayı düşündüm.stickeri da ekledim. toplam fiyat 1500 tl.sizce nasıl?
cok hos canim.
stickerlarla asagiya ekledigim cilek'in takimina benzetebilirsin; cok da guzel olur,
duvarlara da yaparsin benzer stickerlardan,
perde, uyku stei, hali derken, cok cici yaparsin sen bunu bence.
Çilek > Baby Bonny
dolap kulplari da satiliyor cnm,
renk renk onlardan da alirsinn
ayy çok güzeller cnm Allahım kullanmayı nasip etsin inş.
bende aynı bebek arabası ve ana kucağını beğenmiştim fiyatı çok gelince vazgeçtim
bide kaynana dedi kiracıları varmış bebek arabası satan oradan bakın beğenin dedi
bizde orayı tercih ettik paramız boşa gitmeyecek yani hediye olacak
bi gidip araya bakıcam..
teyzoşlar biz de eşimle e-bebekde grupanya fırsat kodlarımızı kullanıp birsürü şey aldık...bizim alışveriş bitti gibi...komik ama bir hastane çıkışı beğenemedim kuzuma...bugün civile gidelim bakalım dedik...kapı duvar oldu...cuma namazı sebebiyle dükkan 1 saat kapandı gözümüzün önünde...Allah kabul etsin de insan bi personel de olsa bırakır dimi...eşim de ben de baya sinirlendik...
neyse dün aldığımız cicilerimizden ekleme yapayım...
Eki Görüntüle 197252 Eki Görüntüle 197255 Eki Görüntüle 197258 Eki Görüntüle 197259 Eki Görüntüle 197260 Eki Görüntüle 197264
diğerlerini de sonra eklerim:)
1-Arzum Sterilizatör ve Buharlı Pişirici
2-Wevell iyonizerli soğuk buhar üfleyici
3-Korbell bebek bezi atmak için çöp
4-Funnababy uyku seti komple aldım demiştim...(daisy)
5-Decofun (bunny)..çok şekerdi yaaa ve 48 sticker var içinde
6-Bebeğin Güncesi (ABC yayınları)-süper bi anı olucek inş.kuzuma...içi süper hazırlanmış eğlenceli bi günlük...
teyzoşlar biz de eşimle e-bebekde grupanya fırsat kodlarımızı kullanıp birsürü şey aldık...bizim alışveriş bitti gibi...komik ama bir hastane çıkışı beğenemedim kuzuma...bugün civile gidelim bakalım dedik...kapı duvar oldu...cuma namazı sebebiyle dükkan 1 saat kapandı gözümüzün önünde...Allah kabul etsin de insan bi personel de olsa bırakır dimi...eşim de ben de baya sinirlendik...
Eki Görüntüle 197252 Eki Görüntüle 197255 Eki Görüntüle 197258 Eki Görüntüle 197259 Eki Görüntüle 197260 Eki Görüntüle 197264
6-Bebeğin Güncesi (ABC yayınları)-süper bi anı olucek inş.kuzuma...içi süper hazırlanmış eğlenceli bi günlük...
Eki Görüntüle 197167 Eki Görüntüle 197168 Eki Görüntüle 197169
kızlar tepehome da bunu beğendim bebeğimize büyüyen karyola diğer baktıklarımızdan çok daha genişti.içinde bebek yatağı değil 80*190 tam boy yatak oturtuyor.tekrar yatak masrafı yok.yanı açılabildiği için ilk aylarda da eğilmesi rahat olur. 3 çekmeceli yeri var ayak ucunda diğer tarafında kapaklı dolap var içinde 2 raf var.desenli olanları da vardı ama fiyat farkı var.dolap burada çok sadece göründüğünden daha ii.içinde yarısına kadar 3 çekmeceli şifonyer gömülü.üstte rafı ve askılığı var. genç odasına dönüştüğünde çok rahat uzun süre kullanılabilir gibi geldi.malzeme ağaç.sunta değil.baskısız alıp stickerlarla kendim yapmayı düşündüm.stickeri da ekledim. toplam fiyat 1500 tl.sizce nasıl?
canım hepsi birbirnden güzel ne diyeyim
güle güle kullan inşallah
uyku setini ne kadar aldın bana da lazım
yatak ile birlikte geleni beğenmedim de ben
puseti çıkarıp ana kucağını takıyorsun, ben 1 yaşına kadar sadece ana kucağı kullanırım heralde diyorum sonrada pusetini takarız
çoook teşekkür ederim
Eki Görüntüle 197167 Eki Görüntüle 197168 Eki Görüntüle 197169
el yapımı kulplar dahil istediğini seçiyorsun.ayıcıklar vardı oymalı vs yapılmış.kulplar çok güzeldi.mağazada resim çekemediğimiz için internetten ekledim.
vallaha bitti bitecek derken %95i bitti alışverişin...bugün bi de çanta aldık kuzumun eşyalarını hastaneye götürürken koymak için...
haaa bi de benim için önemli olan bişi yaptık..doğum fotoğrafçısıyla anlaştık kızlar...
450 L.pakette olanlar..
1-Kapı Posteri
2-Stüdyoda doğum öncesi benle eşimin fotoları
3-Doğumdaki çekimler (öncesi-sonrası)ve 2.günü ayrıca hastanede foto çekimi
4-40/50 adet fotoğraf hikaye tarzında kolaj çalışması yapılacak.
5-1 adet küçük ebatta albüm hediyesi
6-orjinal fotolar DVD de teslim
7-Foto DVD
hastanenin anlaşmış olduğuu biri olduğu için fiyatlar çok uygun...
ayyy gün geçtikçe heyecan artıyorrrrrrrrrr bende kıslarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?