2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

Bebeğin Güncesi(ABC yayınları) 23 L.ya e-bebekten aldım ama nette de bulunuyor gittigidiyor,hepsiburda felan oralara da bak istersin...yalnız kız için pembe-erkek için mavi seçenekleri var...dikkat et:)
doğumu kısmetse koşuyolu medipol hastanesinde yapacağım canımcım...sevgiler:)

Son düzenleme:

canim bizim bu fiyata anlasma sansimiz yok mu( Illa o hastanede mi olmasi gerekiyormus? ben acibadem bakirköyde yapicam insallah. fiyati gercekten uygunmus..

gerçekten fiyatı çok uyguna gelen takımımız huzurlarınızda...
yalnız bu fotoları dükkanda çektimmmm...teşhir ürünü erkek içindi...bizimki kız biliyorsunuz...tekstil ürünleri,renkleri tamamen farklı ama az çok fikriniz olsun diye ekleyeyim istedim.....

dolabı,büyüyen karyolası...çalışma masası oluyor biri altında dolabı var gene,oyuncak sandığı,duvar rafı bi de extra sallanan sandalyem ve pufummmmmmmmmmm...ama renk beyaz...mavi olarak gördüğünüz tekstil değil bizim kıza...beyaz seçtik...onu da cibinliğine kadar hediye ettiler teyzoşları :)

evet kulplar da tepe home dan.ama kulplar mobilya fiyatına dahil tek ayrıca satılıyor mu bilmiyorum.internette farklı kulplar vardı çeşitli sitelerde tanesi 4-5tl civarı onlardan da bakabilirsin.mobilya fiyatı bize de iyi geldi dün kayınvalidemlerle gittik tekrar bakmaya.ağacı sağlam dediler.vurunca tok bir ses çıkıyormuş ben beyaz düşünmüştüm hep ama daha istediğim gibi ve de bütçeme uygun bulamadım.

nereden ve ne kadara aldınız canım?çok güzelmiş.kısmetse benim oğlum olacak çok beğendim

güle güle kullanın canım..maskodanmı aldınız? sanki orda gördüm gibi..

modokodan aldık teyzoşları...
3000 tuttu resimlerde gördüğünüz herşey...aslında biraz daha yükseki fiyat ama indirim yaptılar
size daha güzelleri olsun

hepside çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde kulanmanızı dilerim

cnm oda takımınız çok güzelmiş güle güle kullanın inş..
bende bugün sipariş verdim ama foto çekmek hiç aklıma gelmedi
bende ekelrdim bak fikir edinirdim sizden..ama net adresi var dur bende ıonu eklerim.cnm ya bişi soracam sana
satıcı adam bize cibinlik almanızı tavsiye etmem dedi satıcı olduğum halde satmak istemem dedi ama bende çok istiyorum napıcam bilemedim çok çabuk pisleniyo tozlanıyo falan filan aldırtmadı bana satıcı olduğu halde...bende emzirme koltuğu istiyodum ama odamda köşe koltuğum olduğu için yer yoktu
kocişte istersen tekliyi çıkartırız alalım dedi ama istemedim genede sen çok iyi yapmışsın güzel gnlerde bebişinle keyif yapmanı dilerim cnm güle güle kullan herşeyi inş...
Eki Görüntüle 197691
buda kızımın alt değiştrime minderi
gelişimci cnm çok güzelmiş bak bu modelde güle güle kullan inş...

hippy çok güzelmiş gerçekten.fiyatı bu kadar dolu dolu bir takım ve aksesuarlarla bence gayet uygun.sonuçta tekstil ürünleri çok pahalı takıma uygun yapılanlar.biz tekli berjer sorduk bebek odasına 500 tl idi.sallanmıodu üstelik.Allah hayırla güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

cibinlik alıcam diye şartlamamıştım kendimi....mobilyayı alırken uyku setiyle onu da hediye ettiler ihhihihi:)
vallaha bence de çok uyguna geldi hepsi...Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza alıp kullanmalarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…