- Konu Sahibi sementa1983
-
vallaha bitti bitecek derken %95i bitti alışverişin...bugün bi de çanta aldık kuzumun eşyalarını hastaneye götürürken koymak için...
haaa bi de benim için önemli olan bişi yaptık..doğum fotoğrafçısıyla anlaştık kızlar...
450 L.pakette olanlar..
1-Kapı Posteri
2-Stüdyoda doğum öncesi benle eşimin fotoları
3-Doğumdaki çekimler (öncesi-sonrası)ve 2.günü ayrıca hastanede foto çekimi
4-40/50 adet fotoğraf hikaye tarzında kolaj çalışması yapılacak.
5-1 adet küçük ebatta albüm hediyesi
6-orjinal fotolar DVD de teslim
7-Foto DVD
hastanenin anlaşmış olduğuu biri olduğu için fiyatlar çok uygun...
ayyy gün geçtikçe heyecan artıyorrrrrrrrrr bende kıslarrrrrrrrrrrrrr
canim bizim bu fiyata anlasma sansimiz yok mu( Illa o hastanede mi olmasi gerekiyormus? ben acibadem bakirköyde yapicam insallah. fiyati gercekten uygunmus..
Canım ana kucağı ( oto koltuğu 13 kg' a kadarsa onlar 6-8 aydanfazla kullanılamıyor diye biliyorum haberin olsun.
Canım çok hoşmuş fiyatıda bir o kadar uygun.
Canım kulpları da tepe home dan mı seçiyorsun? Ben de kulp arıyorum da...
Canım aldıkların çok hoş şeyler. Güle güle kullanın. Bebeğin güncesini nereden aldın? D%&R da var mıdır?
Hayırlı olsun o güzel fotolarınızı sonra burda paylaşırsın umarım :))) Canım hangi hastanede doğum yapacaksın? Bizim hastanenin fotoğrafçısı baz fiyata ( 2 adet 15 cm lik foto - çerçevede) doğum sırasındaki fotolara - albümsüz- 450 TL dedi
gerçekten fiyatı çok uyguna gelen takımımız huzurlarınızda...
yalnız bu fotoları dükkanda çektimmmm...teşhir ürünü erkek içindi...bizimki kız biliyorsunuz...tekstil ürünleri,renkleri tamamen farklı ama az çok fikriniz olsun diye ekleyeyim istedim.....
Eki Görüntüle 197671 Eki Görüntüle 197672 Eki Görüntüle 197673 Eki Görüntüle 197674 Eki Görüntüle 197677 Eki Görüntüle 197678 Eki Görüntüle 197679
dolabı,büyüyen karyolası...çalışma masası oluyor biri altında dolabı var gene,oyuncak sandığı,duvar rafı bi de extra sallanan sandalyem ve pufummmmmmmmmmm...ama renk beyaz...mavi olarak gördüğünüz tekstil değil bizim kıza...beyaz seçtik...onu da cibinliğine kadar hediye ettiler teyzoşları :)
yalnız bu fotoları dükkanda çektimmmm...teşhir ürünü erkek içindi...bizimki kız biliyorsunuz...tekstil ürünleri,renkleri tamamen farklı ama az çok fikriniz olsun diye ekleyeyim istedim.....
Eki Görüntüle 197671 Eki Görüntüle 197672 Eki Görüntüle 197673 Eki Görüntüle 197674 Eki Görüntüle 197677 Eki Görüntüle 197678 Eki Görüntüle 197679
dolabı,büyüyen karyolası...çalışma masası oluyor biri altında dolabı var gene,oyuncak sandığı,duvar rafı bi de extra sallanan sandalyem ve pufummmmmmmmmmm...ama renk beyaz...mavi olarak gördüğünüz tekstil değil bizim kıza...beyaz seçtik...onu da cibinliğine kadar hediye ettiler teyzoşları :)
Eki Görüntüle 195760 Eki Görüntüle 195760
inşallah ekleyebilmişimdir, bugün oğluma bu hastane çıkışını aldım çok hoşuma gitti. Annem beyaz takım aldı bende bunu
hippy canım oda çok güzel maaşallah çok beğendim gülerek kullanmak nasip olur inşallah
hepside çok güzel, sağlıklı mutlu günlerde kulanmanızı dilerim
cnm oda takımınız çok güzelmiş güle güle kullanın inş..gerçekten fiyatı çok uyguna gelen takımımız huzurlarınızda...
gelişimci cnm çok güzelmiş bak bu modelde güle güle kullan inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?