2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

azracımm çok güzel ve hesaplı şeyler almışsın üşenmeyip çekmişsin eline sağlık... fikir oluyo...
bunlardan da benden ...

saol cnm kopya cek dıye koydum zaten ihihihiiiii
cnm masallah sende ne guzel seyler almıssın oyle
ayyy hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alsak bu guzel kıyafetlerı gıydırsek :)
deymeyınn keyfımıze :)

gelisimci cnm gulse gule gule yasin yataklarinda;
misil misil uyusun,
dolabi da dolsun tassinn

biz de senin gibi 34. haftada herseyimizi hazirlamis oluruz insallah
alinaklar alindi da yerlestiremedik bi turlu

cnm sen ev temizligini yaptirdin mi,
kacinci haftada yaptirmamiz laizm acaba?

ben kadin cagiracam da.

aman aman da aman çok şirinmiş güle güle kullanın canım

teşekkür ederim kızlar....canım ben haftaya yada daha sonraki hafta düğşünüyorum..tekrar kirlenmesin diye...yani 35.-36. hafta düşünüyorum...

Eki Görüntüle 214583 Eki Görüntüle 214584 Eki Görüntüle 214585
bunlarda benim lohusa pijama takımı sabahlığı ve tacım....bu sefer kendi cicilerimi ekledim
canım, pijaman çok hoşuma gitti. güle güle giyersen inş. bu arada, senden kopya çeksem, pijamını markasını ne olduğunu öğrensem:) bu arada, bebeğin eşyalarınıda güle güle kullanır inş. bu gidişle mobilyada bitmiş oldu

azracımm çok güzel ve hesaplı şeyler almışsın üşenmeyip çekmişsin eline sağlık... fikir oluyo...
bunlardan da benden ...

kızlar, kuzularınıza baya güzel şeyler almışsınız. ağustos böcekleriniz hepsini güle güle kullanırlar inş. bu arada, denizci kıyafetide değişikmiş. hoşuma gitti baya

çok güzel cnm güle güle kullanın bu arada bebişlerimizin yatağı aynı huzurla uyurlar inşallah

inşallah canım..beyaz olan yataklamı aynı?

H&B PİJAMALARI DİYE NETTEN BAKARSIN CANIM..bu arada teşekkürler canım...

kızlar bunlarda benim gecelik sabahlık ve pijama takımım ile taçlarım..
gecelik sabahlık pijama takımını H&B den aldım 115 tl
taçlar ise hediye inşallah ağız tadı ile kullanmak nasip olur hepimize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…