2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

cok güzel canım benımkısının aynısı sadece benım elbisesi yok canım ben çok beğendim güzel günlerde kullan canım inş

tam bende benimle aynı alan yokmu diyecektimki sen yazmışsın zaten pijama ile gecelik ayrı ayrı satılıyordu ben ikisindende aldım kimisi gecelik rahat diyor kimisi pijama.. artık doğumum ne şekilde olursa ona göre giyinirim :)
teşekkür ederim tatlım güzel günlerde kullanalım inşallah..

evet canım beyaz olanla aynı
sizde güle güle kullanın canım...bi ara resimlerini eklersin canım..ben cibinlikte düşündüm ama henüz alamadım...

seninkilerde çok cici canım..bi tanede bunlara benzer kırmızı taç aldım bende..

Canım hepsini güzel günlerde kullanın.

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağlıklı güzel günlerde kullanırız...

ayyy bittim resmennnn,

cook guzell

nolurr para verelim benim kizima da al teyzesiiiii ))

Ben sonuncuyu almıştım ama kadına sormuştum gelir mi diye kırmızısını da istiyorum çünkü.Arada uğra demişti.HAftaiçi kayınvalidem uğrayacak yine sordururum canım.İnşallah gelmiştirBulursam yollarım .

ayy muhteşem bişey inş. Giydirip de çekersin kızının fotosunu da.. Ayyy insana bi kız çocuk da lazımm yavvv ..

Amin inşallah canım,Allah herkese nasip etsin.

canım çoktatlıymış nerden aldın? ayrıca bu aynı tulumun arkası ve önü değilmi? renkler farklı çıkmış...

evet aynı tulum,ışığı tutturamamışım ben hastane çıkışı ararken bulmuştum bir mağazada(antalyadayız bu arada).Ama demin markasına baktım cichıld diye bir marka,online mağazasını da buldum:) mertede de mağazası varmış.Kırmızı yok ama bulursam büyük bedeninden alırım bi tane daha

Çocuk Kıyafetlerinde En İyisi İçin Buradayız...

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim..ayrıca güle güle kullanın..denk gelirsem alırım..gidemem artık..biraz zorlanıyorum...

İlk defa bu topiğe yazıyorum. Çok heyecanlandımmm. İlk fotoğraflarda kızımın odasından gelsinn. 1 haftadır ilk defa kapakları kapatıp fotoğraf çektim. çünkü hala iğrenç kokuyor

çok güzeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll....
tam bir prenses odası olmuş annesi....
Sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin Allahhhhhhhhhhh
bu arada uyku setin funnababy daisy dimi? benle aynııııııııııııııı

Son düzenleme:

Canımm çok güzellerrr,bayıldımm...Güle güle kullanınnn.....

Tekstil benimkinin aynısı... Emzirme koltuğunu da çok beğendim.İkea dan alıp pembe kaplatmayı düşünüyordum... Sen nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…