2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

kızlar işte bebişimin arabası ve ateş ölçeri :) arabanın önbarı var burda resimde yok ama normalde var çok içime sindi umarım kullanırkende aynı düşüncede olurum :) Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize

canim araba da chicco mu ne kadara aldin modeli ne ben pusetler hakkinda cok bilgisizim sira ona ancak gelebilecek

Canım arabanız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın
sağolasın canım
canim araba da chicco mu ne kadara aldin modeli ne ben pusetler hakkinda cok bilgisizim sira ona ancak gelebilecek
evet chicco multiway modeli.. e-bebekte gördüm 359 tl idi internet sitesinde 339 idi.. biz 300 tlye aldık.. baston olması kolay katlanması kolay taşınması ve tekerleklerinin büyük ve 8 tane olması tam yatması içinin diğerlerine oranla geniş olması önbarının olması rüzgarlığının ayak korumasının olması karar vermemde etkili oldu..

kızlar, aldıklarınızı bebişleriniz güle güle kullanır inş. o minik yavrular için hepimizin ne kadarda hevesliyiz:):) her aldığımız eşya o kadar özenle seçiliyorki. eminim, kendimize alırken hayatta bu kadar özenmemişizdir

canım, bende kemeraltında aynı şeker modelini beğendim, sadece benim ortadaki bebek biblosu biraz daha farklı. benimkine 1.50 dediler, seninkini sen ne kadara ve nereden aldın.

canım, odanız güzel olmuş. bakıyorm denizci formatında takılıyoruz:) umarım o odada hep güzel ve mutlu günler geçirirsiniz

kızlar, bende son alınan şeyleride ekleyim, uzun süre makinada beklediler, vakitleri geldi artık

fırçalar, küvetler falan artık eklemedim.

Eklentiler

• $S5003569.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

cnm hepsi birbirinden güzeller. allah bebislerin üzerinde görmeyi de nasip etsin insallahhh. bu arada ilk resimdeki melekli takimdan bizde de var bizimkisi tulum ve battaniyesi de var bayiliyorum ben ona :))

hepsi çok güzel çok şeker özellikle cicili şapkalar :) zaten hep kızlara yapıyolar böyle kokoş şeyleri valla mağazalarda hep gözüm pembelere fırfırlılara takılıyo benim oğlan bu gidişle kıza dönmezse iyidir
güle güle kullanın tatlım..

cnm hepsi birbirinden güzeller. allah bebislerin üzerinde görmeyi de nasip etsin insallahhh. bu arada ilk resimdeki melekli takimdan bizde de var bizimkisi tulum ve battaniyesi de var bayiliyorum ben ona :))
sagol canım. evet benimkininde de battaniyeyle tulum var ama fotoğrafını çekmeye unutmuşum:) bir ara onuda ekleriz zaten sonra fark ettimki birkaç şeyin fotoğrafını çekmemişim. onlarıda bir ara eklerim:)

teşekkür ederim canım. bende de tam tersi hep mavi kıyafetlere sarıyorum kendimi. eşim, tamam tamamıyla pembeye giydirmeyecez kızımızı ama bu kadarda değil diye, dalga geçiyor. o fırfırlı şapkanın arkasına bide kurdeleyle boncuk koydular, görünce çok hoşuma gitmişti. ama ilk zamanda direk giyemeyecek galiba

kızlar, sizin bücürüklerde aldıklarınızı da güle güle giyerler inş.

canım hepsi birbirinden güzel
allah iyi gunlarde giydermeyi nasıp etsin :))

cnm hepsi çok güzeller güzel günlerde giydirmen dileğiyle cicilerinizi

Hepsi harika... Bayılldııımmm :)))) Güzel günlerde giysin yavru kuş :))

gercekten com guzeller bayildim hele winnie the pooh olana gule gule kulanin insallah

canım hepsi cok guzeller allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

kızlar hepinizin iyi dillekleri ve beğenileri için çok tesekkur ederım allahım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyyy çokk güzel şeyler alınmış yine bebişlere.. Maşallahhhhhh... Allah sağlıkla hayırlısıyla üstlerinde görmeyi nasip etsinn..

Buarada pempişşş şeylere bayılıyorummmm. Bi daha ki hedefimmmm bi cimcimeeeeeee..

kuzumuzun odasını düzenlemeye başladık kocişleeeeeeeee...
daha çok iş vaar ama bugün yaptıklarımızı eklemek istedim sizlere...nasıl sizce???

Eklentiler

• $DSC11100285.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSC00290.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
hippy çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık
bade bebek sağlıkla mutlulukla huzurla uyusun büyüsün güzel odasında inş....
dönencenizi soracam cnm nereden aldınız ne marka
bende bitane beğendim ama kociş beğenmedi biraz kremli olsun mobilyaya uysun dedi
seninkini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…