- Konu Sahibi sementa1983
-
kuzumuzun odasını düzenlemeye başladık kocişleeeeeeeee...
daha çok iş vaar ama bugün yaptıklarımızı eklemek istedim sizlere...nasıl sizce???
Eki Görüntüle 226208 Eki Görüntüle 226210 Eki Görüntüle 226212 Eki Görüntüle 226213
hippy çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık
bade bebek sağlıkla mutlulukla huzurla uyusun büyüsün güzel odasında inş....
dönencenizi soracam cnm nereden aldınız ne marka
bende bitane beğendim ama kociş beğenmedi biraz kremli olsun mobilyaya uysun dedi
seninkini merak ettim
güle güle kullanın cnm çok güzel olmuş
teşekkür ederim canım...daha güzelleri size inşallah...
dönencemiz aslında 2 ayrı dönenceden oluşuyor...ne demek istiyorsun diyeceksin...asıl olan chicco'nun(tavşanlar),üstündeki maviliyi biz ekledik,ayrı parça o da tiny love...bu arada dönencemizi görümcem verdi...
daha çok iş vaar ama bugün yaptıklarımızı eklemek istedim sizlere...nasıl sizce???
Eki Görüntüle 226208 Eki Görüntüle 226210 Eki Görüntüle 226212 Eki Görüntüle 226213
canım çok güzel olmuş..güle güle kullanın ..bende cibinliği nasıl taktığınızı sorcaktım..beizde aldık ama henüz takmadık..tavanı delmek lazımmış sanırım...
12 ağustosda kız doğurucak herkese benden çay:82::89:
biheska cicilerinize bayıldım ne kadar hos cici seyelr almıssın oyle yaaaaa :)))
kız kıyafetlerını görünce cok s,nir oluyorum bizim oğluşlarımız için neden bole güzel seyelr yapmıyolar((((((((((
hipyy34 cnm badenın odası çok güzel olmuş güzel günler geçrin o odada kızınla inş...
sağolun kızlarrrrrrr...sizlere daha güzelleri olsun...hepimizin yavruları sağlıkla gelsin,hepsi güzel günlerde kullansın cicilerini inşallahhhhhhh
canım bizim 2 cibinliğimiz var biri yatağa bağlanıyor dönence gibi...bi de mobilyayla bize verilen var..tavana asılan...resimdeki yatağa bağlı...tavana asılan için kancayı mobilyayı kuranlar yaptılar geldiklerinde...bildiğin bir kancayı tavanı delip astılarrrr...dönüşümlü kullanacağız kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?