2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

teşekkür ederim canım...daha güzelleri size inşallah...
dönencemiz aslında 2 ayrı dönenceden oluşuyor...ne demek istiyorsun diyeceksin...asıl olan chicco'nun(tavşanlar),üstündeki maviliyi biz ekledik,ayrı parça o da tiny love...bu arada dönencemizi görümcem verdi...

hımm 2 dönence birarada kaynaşsınlar bakalım
bende tiny love prenses dönence modelini beğendim ama kociş öyle diyince bir adım geri attım
ama yinede onu alıcam daha onun araştırmasına giremem artık

Hippyyc imm ellerinizsaglik cok guzel olmus allah tadininaldirsin :)))Bade cik guzel saglikli buyusun odasinda insallahn:)))

hippy'cim, çok güzel olmuş prensesin odası, ellerine sağlık, sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında kızımız.

sağolun kızlarrrrrrr...sizlere daha güzelleri olsun...hepimizin yavruları sağlıkla gelsin,hepsi güzel günlerde kullansın cicilerini inşallahhhhhhh

canım çok güzel olmuş..güle güle kullanın ..bende cibinliği nasıl taktığınızı sorcaktım..beizde aldık ama henüz takmadık..tavanı delmek lazımmış sanırım...

canım bizim 2 cibinliğimiz var biri yatağa bağlanıyor dönence gibi...bi de mobilyayla bize verilen var..tavana asılan...resimdeki yatağa bağlı...tavana asılan için kancayı mobilyayı kuranlar yaptılar geldiklerinde...bildiğin bir kancayı tavanı delip astılarrrr...dönüşümlü kullanacağız kısmetse...

biheska cicilerinize bayıldım ne kadar hos cici seyelr almıssın oyle yaaaaa :)))
kız kıyafetlerını görünce cok s,nir oluyorum bizim oğluşlarımız için neden bole güzel seyelr yapmıyolar ((((((((((

hipyy34 cnm badenın odası çok güzel olmuş güzel günler geçrin o odada kızınla inş...

seni şiddetlen desekliyorummm çookk haklısın..

anladım canım bizimde kanca almamaı ve duvarı delmemeiz gerekiyormuş...ama bizde matkap yok..of neyse artık bulmaya .çalışcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…