2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

duruş kurbağa dudaklar ördekk
aynen minik kurbağa...kucağımdada böyle duruyor..

çok tatlı maşallah herşeyi de çok güzel ama eşyaların plastik kutularda hava almadan durması doğru olur mu acaba

teşekkür ederiz canım..kutuların kapaklarında delikler var canım....birde sürekli açıp kapatıyoruz zaten....

gelişimci odanız çok güzel olmuş minik gülse güle güle kullansın inşallah.maşallah çok şeker.her şey gönlünüzce olsun

lightlife
canım güle güle kullan hastane çıkışınız çok tatlıymış.
ben de ekleyeyim bir ara ama daha havalandırma bitmedi ki yıkamaya geçebilelim

duruş kurbağa dudaklar ördekk

çok tatlı maşallah herşeyi de çok güzel ama eşyaların plastik kutularda hava almadan durması doğru olur mu acaba

canım çok güzel olmuş odanız.minik gülseye de maşallah inatçı ama çok tatlı

canım çok güzel bebişinin eşyaları. sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.

teşekkür ederim kızlar..allah size daha güzellerini nasip etsin..bizim oda sade ve biraz basit oldu...biraz büyünce artık daha güzel bir oda hazırlarız inşallah

cnm odanız çok güzel hele minik gülse süper maşallah
bu arada gülse uyurken kollarının altındaki şey ne ne işe yarıyo

cnm sizinde çok güzel cicileriniz güle güle kullanın inş...

cnm odanız çok güzel hele minik gülse süper maşallah
bu arada gülse uyurken kollarının altındaki şey ne ne işe yarıyo

cnm sizinde çok güzel cicileriniz güle güle kullanın inş...

canım genelde yüz üstü yatmayı seviyor..tabi biz genelde öyle yatırmıyoruz ne olur ne olmaz diye annem kısa süreliğine öyle yatırmış...alt değiştirme minderinin yastığı yattığı şey....rahat ediyor o şekilde...

ayyyy yerimmmm ben bunu maşalllh allah nazarlardan belalardan korusun ççookkk tatlıı uyuyooo yaaaaaaaaa....

ayyyy yerimmmm ben bunu maşalllh allah nazarlardan belalardan korusun ççookkk tatlıı uyuyooo yaaaaaaaaa....

evet teyzesi çok tatlı uyuyor..azöncede kolsuz badiyle bu şekil yattı daha tatlı oldu minik kurbağa...kollar bacaklar çıplak çıplak

kızlar bebek süsü ,ve sepetimiz.. ayrıca çikolata ya da şeker alıcaz..

Eklentiler

• $t.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 76
kızlar bebek süsü ,ve sepetimiz.. ayrıca çikolata ya da şeker alıcaz..Eki Görüntüle 236065

canım çok hoşmuş..nekadar ve nerden aldın? ben henüz alamadım..gerçi doğumdan önce almayı düşünmüyordum zaten..şimdi bebeğin doğum tarihinide yazdırayım dedim..birde ramazan girdi..bebeğe görmeye henüz arkadaşlarımız gelmedi...bayram yada sonrası düşünüyorlar bende bu arada şeker işini halledeyim diyorum...bana bilgi verirsen sevinirim....

çok sağol canım . ben ankaradayım kendi mahallemden aldım demetevlerde oturuyorum yok yok burda. ama bu kadar çok şey bulacağımı sanmıyodum dükkanda internettedeki hemen hemne her modeli gördüm.

kapı süsü , puset sepet, 60 tane magnetli bebek süsü 160 tl tuttu canım.

güle güle kullanın canım...

Tatlım o yatağın üzerindeki bebeğin kafası yastık mı? Çok şirinmiş. Bu arada Gülse nin yatışı çok tatlı minik kurbağa

Güle güle kullanın tüm eşyalarınızı :)) Mevlüt takımın güzelmiş ama büyük mü yoksa resimden mi?

Tatlım bebek süsü derken onlar şeker değil mi? Biz de deniz yıldızılı bebek şekeri aldık

isteyenler için lavanta isteyenler için şeker koyuyolarya belki bunda lavanta vardır oyüzden bebek süsü demiş olabilir.. benimkinde de lavanta var ve bugün ayrıca bebek çikolatası aldık :) kalp şeklinde üzerinde bebek var.. :)

Tatlım bebek süsü derken onlar şeker değil mi? Biz de deniz yıldızılı bebek şekeri aldık

kızlar lavantada yok şeker de yok o yüzden süs dedim. midye içinde erkek bebek biblosu bi de nazar boncuğu, sipariş verirken dikkat etmemişim.. mavi drajeler oluyo ya onlardan alıp güzel bi kutuda ikram etmeyi düşünüyorum. zaten ramazan bayram sonrası da çikolata alırız diyorum..

kızlar odalarınız çok güzel maşallah ..güle güle kullansın bebeişleriniz...bende eklim

ayyyy coook güzeelllerrr güzel güzel cici yatıp uyusunlar gaz sıkıntıları olmasın emme sorunu olmasın sarılık olmasınlaaar ... inşallah :)))
gülse yi de yer teyzoşuuuuu :)))) tosbaaaaaa:)))))))

ooyy ben seni yerim inatçı kuzu seni.
maşallah annesi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…