- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
- Konu Sahibi sementa1983
-
aynen minik kurbağa...kucağımdada böyle duruyor..duruş kurbağa dudaklar ördekk
çok tatlı maşallah herşeyi de çok güzel ama eşyaların plastik kutularda hava almadan durması doğru olur mu acaba
duruş kurbağa dudaklar ördekk
çok tatlı maşallah herşeyi de çok güzel ama eşyaların plastik kutularda hava almadan durması doğru olur mu acaba
canım çok güzel olmuş odanız.minik gülseye de maşallahinatçı ama çok tatlı
canım çok güzel bebişinin eşyaları. sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.
gelişimci odanız çok güzel olmuş minik gülse güle güle kullansın inşallah.maşallah çok şeker.her şey gönlünüzce olsun
lightlife
canım güle güle kullan hastane çıkışınız çok tatlıymış.
ben de ekleyeyim bir ara ama daha havalandırma bitmedi ki yıkamaya geçebilelim
cnm odanız çok güzel hele minik gülse süper maşallahEki Görüntüle 235371 Eki Görüntüle 235372 Eki Görüntüle 235373 Eki Görüntüle 235375 Eki Görüntüle 235376
dolabımız..... yatağımız.... kapı süsümüz.....halımız.....ve inatçı minik GÜLSEmizyatağımızın cibinliğide var ama henüz takamadık....küçük yatağıda bizim odada onuda eklemdim..daha önce eklemiştim...dolabımız biraz boş çıkmış ama eşyalarını hep kutulara koydum toz olmasın diye....
kızlar bende ekleyim en iyisi bebişimin beşiğini..
oda yapmadık büyüyünce alıcaz kısmetse şimdilik böyle idare edicez oda alsak koyacak yer yok :)
buarada yatağın başına koydum herşeyi ama alıcam onları oradan şimdilik koydum oraya.. tek tek de foto çekemedim :)
Eki Görüntüle 235360 Eki Görüntüle 235359 Eki Görüntüle 235362 Eki Görüntüle 235363 Eki Görüntüle 235368 Eki Görüntüle 235366 Eki Görüntüle 235367 Eki Görüntüle 235369 Eki Görüntüle 235370
gs lı takım hastane çıkışımız :)
cnm odanız çok güzel hele minik gülse süper maşallah
bu arada gülse uyurken kollarının altındaki şey ne ne işe yarıyo
cnm sizinde çok güzel cicileriniz güle güle kullanın inş...
canım genelde yüz üstü yatmayı seviyor..tabi biz genelde öyle yatırmıyoruz ne olur ne olmaz diye annem kısa süreliğine öyle yatırmış...alt değiştirme minderinin yastığı yattığı şey....rahat ediyor o şekilde...
ayyyy yerimmmm ben bunu maşalllh allah nazarlardan belalardan korusun ççookkk tatlıı uyuyooo yaaaaaaaaa....
kızlar bebek süsü ,ve sepetimiz.. ayrıca çikolata ya da şeker alıcaz..Eki Görüntüle 236065
canım çok hoşmuş..nekadar ve nerden aldın? ben henüz alamadım..gerçi doğumdan önce almayı düşünmüyordum zaten..şimdi bebeğin doğum tarihinide yazdırayım dedim..birde ramazan girdi..bebeğe görmeye henüz arkadaşlarımız gelmedi...bayram yada sonrası düşünüyorlar bende bu arada şeker işini halledeyim diyorum...bana bilgi verirsen sevinirim....
kızlar odalarınız çok güzel maşallah ..güle güle kullansın bebeişleriniz...bende eklim
çok sağol canım . ben ankaradayım kendi mahallemden aldım demetevlerde oturuyorum yok yok burda. ama bu kadar çok şey bulacağımı sanmıyodum dükkanda internettedeki hemen hemne her modeli gördüm.
kapı süsü , puset sepet, 60 tane magnetli bebek süsü 160 tl tuttu canım.
Eki Görüntüle 235371 Eki Görüntüle 235372 Eki Görüntüle 235373 Eki Görüntüle 235375 Eki Görüntüle 235376
dolabımız..... yatağımız.... kapı süsümüz.....halımız.....ve inatçı minik GÜLSEmizyatağımızın cibinliğide var ama henüz takamadık....küçük yatağıda bizim odada onuda eklemdim..daha önce eklemiştim...dolabımız biraz boş çıkmış ama eşyalarını hep kutulara koydum toz olmasın diye....
oda yapmadık büyüyünce alıcaz kısmetse şimdilik böyle idare edicez oda alsak koyacak yer yok :)
buarada yatağın başına koydum herşeyi ama alıcam onları oradan şimdilik koydum oraya.. tek tek de foto çekemedim :)
Eki Görüntüle 235360 Eki Görüntüle 235359 Eki Görüntüle 235362 Eki Görüntüle 235363 Eki Görüntüle 235368 Eki Görüntüle 235366 Eki Görüntüle 235367 Eki Görüntüle 235369 Eki Görüntüle 235370
kızlar bebek süsü ,ve sepetimiz.. ayrıca çikolata ya da şeker alıcaz..Eki Görüntüle 236065
Güle güle kullanın tüm eşyalarınızı :)) Mevlüt takımın güzelmiş ama büyük mü yoksa resimden mi?
Tatlım bebek süsü derken onlar şeker değil mi? Biz de deniz yıldızılı bebek şekeri aldık
Tatlım bebek süsü derken onlar şeker değil mi? Biz de deniz yıldızılı bebek şekeri aldık
isteyenler için lavanta isteyenler için şeker koyuyolarya belki bunda lavanta vardır oyüzden bebek süsü demiş olabilir.. benimkinde de lavanta var ve bugün ayrıca bebek çikolatası aldık :) kalp şeklinde üzerinde bebek var.. :)
kızlar odalarınız çok güzel maşallah ..güle güle kullansın bebeişleriniz...bende eklim
Eki Görüntüle 235371 Eki Görüntüle 235372 Eki Görüntüle 235373 Eki Görüntüle 235375 Eki Görüntüle 235376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?