2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ay canım çok güzel herşey güle güle kullansın oğluşun

Teşekkür ederim canım :))

dolabın içine çekmecelere serdiğin örtüyü nerden aldın acaba

Tatlım ben onları dolabın iç ölçülerine göre diktirdim. Manifaturacı diye geçiyor sanırım. Bu kumaş, masa örtüsü vs. satan yerlere sor bebek dolabı için kaputone örtü istiyorum de onlar yönlendirir seni. Bursa' da oturuyorsan da Kapalı çarşıda İpek Han var onun içinde Savaş manifaturada yaptırdım.

my_little cnm odaniz super olmus, bayildim, hersey birbiriylecok uyumlu ve cok cici.
oglusun gule gule yatsin, oynasin icinde insallahh

Teşekkür ederiz teyzesi... Sizden de fotolar bekliyoruz :))

My_Little_Sun_Shine
canım oğluşunun odası çok güzel
sağlıkla, mutlulukla kullansın demir bey

Ayy teşekkür ederim. Oğluşumun adının kullanılması da ayrıca mutlu etti beni :))) Çok çok saol

beğenmene çokkkk sevindim arkadaşım ama pembesi varmıydı inan hatırlayamadım çarşıya cıktığımda bakıp sana sölerim süslemeside inan hiç zaman almıyor boncuklarda elimde vardı eğer gönlüne göre takı yastığı bulamadıysan benim gibi bunu değerlendir derim hem ileri doğru boncukları sökülüp cocuk üstünde oturabilir :)

Canım yazmayı atlamışım ama buarada oğluşunun odası çok güzel olmuş. Ben özellikle de duvardaki stickerları çok beğendim. Akvaryum gibi olmuş. Güzel günlerde kullansın odasını

selda cnm,
dun evimize yakin istikbale gittim; yastigin pembesi yoktu cok uzuldum.

bugun doktora giderken basa bi istikbalin onunden geciyorduk; vitrinde yastigin pembesini gormemle ciglik attim nerdeyse diyebilirim ) aldik hemen cok hosuma gitti.

o suslu puslu taki yastiklarini hic begenmiyordum, kafama gore yastik bulamamistim bi turlu;
cok sagol cnm, bana iyi fikir verdinn

o süsl püslü takı yastıklarını bende hiç beğenmiyodum
uyku setinin içinden çıktı bi süs yastığı takımıydı uyku setinni dedim hep iğneden delik izleri olur buda olmaz
ne yapsam ne yapsam bilemedim
sonra bi pasajda çeyiz dükkanın önünden geçiyodum bktım bi yastık ama sünnet için takı yastığı
hemen girdim ve tarif ettim surası şöyle olsun burası böyle olsun siparişi verdim annem de 1 hafta sonra aldı geçen gün getirdi bana ay o kadar güzel olmuşki anlatamam bi ara fotosunu çeker koyarımm sizlerede sırf krem rengi yaptırdım saten kumaşından
uyku setimizde krem rengi saten çok şık oldu..

Tatlım biara diyip kalma hadi ama senden daha oda fotolarını bekliyoruz. :)))

kızlar ben bebişime sıcak su torbası aldım ablam bebişinde çok kullanmıştı karnı ağrıdığında bebeğin ayağına koyuyodu belki almak isterseniz diye söyleyim dedim.. toys ar as'tan (yazmayı beceremedim ) 10,5 tlye aldım kılıflı.. bide kılıfsız vardı 9 tlye..

kızlar odalarınız çok güzel maşallah ..güle güle kullansın bebeişleriniz...bende eklim

kızlar odalarınız çok güzel maşallah ..güle güle kullansın bebeişleriniz...bende eklim

dolabımız..... yatağımız.... kapı süsümüz.....halımız.....ve inatçı minik GÜLSEmiz yatağımızın cibinliğide var ama henüz takamadık....küçük yatağıda bizim odada onuda eklemdim..daha önce eklemiştim...dolabımız biraz boş çıkmış ama eşyalarını hep kutulara koydum toz olmasın diye....

kızlar bende ekleyim en iyisi bebişimin beşiğini..
oda yapmadık büyüyünce alıcaz kısmetse şimdilik böyle idare edicez oda alsak koyacak yer yok :)
buarada yatağın başına koydum herşeyi ama alıcam onları oradan şimdilik koydum oraya.. tek tek de foto çekemedim :)

gs lı takım hastane çıkışımız :)

ayyy yerim ben bu inatçı gülseyi :)

çok tatlı maşallah herşeyi de çok güzel ama eşyaların plastik kutularda hava almadan durması doğru olur mu acaba

canım çok güzel olmuş odanız.minik gülseye de maşallah inatçı ama çok tatlı

canım çok güzel bebişinin eşyaları. sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…