slm zeynep valla ben akşama kadar evdeyim hiç birşey de yapmıyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi sen çalışıyorsun da allah yardımcın olsun canım herşey bebeklerimiz için :79::79::79::79:
slm zeynep valla ben akşama kadar evdeyim hiç birşey de yapmıyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi sen çalışıyorsun da allah yardımcın olsun canım herşey bebeklerimiz için :79::79::79::79:
kızlar slm hepinize.dün keseyi görük bakalım hayırlısı her yolunda dedi şahin bey.haftaya yine randevumuz var bakalım.
kızlar yarın bebeğimizin kalp atışını duymaya gidecektik fakat cuma günü gideceğim..
Ilk muayenemi tüp bebek dr'umun çalıştığı hastanede yaptırayım dedim ama biraz önce telefonda görüştüm 175 lira sadece muayene ücreti dediler.. Ssk ile anlaşması yok..
Bende ssk ile çalışan özel hastane istiyordum .. Akay hastanesi ile görüştüm çok güzel bir hastane ..
üstelik evimede yakın..
Muayene ücreti 25-30 lira aylık rutün tetkiklerden alınan fakta 30-40 lira arası dedi..
Gerisini devlet karşılıyormuş ve kan ve idrar tahlilinden ücret alınmıyormuş..
Bende cuma gününe randevu aldım ..
1 gün daha beklerim çünkü kendi dr'umun hastanesi çok pahalı malesef..
Hem güzel bir hastane hemde sürekli gidebileceğim bir dr buldum ..
çok şükür...
üstelik taramaların hepsi var ve ücretleride gayet makul..
Yani anlayacağınız yavruşumu 1 gn daha bekleyeceğim..
Olsun sağlık olsun ..
herzaman-seninle, bilgemm,yeterr hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.bana iki embriyo transfer edildi.bir mi iki mi belli değil ama 2 hafta içinde belli olur sanırım.pazartesi kese için gideceğiz.bugün aksilik boynum tutuldu.işe gittim ama erken geldim.yatıyorum robot gibi.ilaç ve iğne yasak.sadece krem sürebildik.dikkat edin kendinize.sevgiler...
canım çok sevindim darısı kalp atışına şahin beye devam mı ediyorsun benim de salı günü randevum var ne kadar yoğunkızlar slm hepinize.dün keseyi görük bakalım hayırlısı her yolunda dedi şahin bey.haftaya yine randevumuz var bakalım.
hakkında hayırlısı olsun canım. boyun benim 3 yıldır her gün ağrıyor ve sürekli akşamları masaj kremler öyle. orjin denilen kremi alıyorum doğal bir sıkıntı vermiyormuş hamilelikte seninkisi geçici bişey geçer ama benimkisi kronik ve neler denedim geçmek bilmiyor çok zor rabbim şifa versin hepimizeHerzaman-seninle, Bilgemm,Yeterr hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bana iki embriyo transfer edildi.Bir mi iki mi belli değil ama 2 hafta içinde belli olur sanırım.Pazartesi kese için gideceğiz.Bugün aksilik boynum tutuldu.İşe gittim ama erken geldim.Yatıyorum robot gibi.ilaç ve iğne yasak.sadece krem sürebildik.Dikkat edin kendinize.Sevgiler...
Kızlar yarın bebeğimizin kalp atışını duymaya gidecektik fakat cuma günü gideceğim..
İlk muayenemi tüp bebek dr'umun çalıştığı hastanede yaptırayım dedim ama biraz önce telefonda görüştüm 175 lira sadece muayene ücreti dediler.. SSK ile anlaşması yok..
Bende ssk ile çalışan özel hastane istiyordum .. Akay hastanesi ile görüştüm çok güzel bir hastane ..
Üstelik evimede yakın..
Muayene ücreti 25-30 lira aylık rutün tetkiklerden alınan fakta 30-40 lira arası dedi..
Gerisini devlet karşılıyormuş ve kan ve idrar tahlilinden ücret alınmıyormuş..
Bende cuma gününe randevu aldım ..
1 gün daha beklerim çünkü kendi dr'umun hastanesi çok pahalı malesef..
Hem güzel bir hastane hemde sürekli gidebileceğim bir dr buldum ..
Çok şükür...
Üstelik taramaların hepsi var ve ücretleride gayet makul..
Yani anlayacağınız yavruşumu 1 gn daha bekleyeceğim..
Olsun sağlık olsun ..
günaydın güzlikler
günaydın güzlikler
günaydın şeker ne haber?
zeynepçim evet şahin beye devam ediyorum ve nasip olursa inşallah doğumuda şahin beyle düşünüyorum.şahin bey her zamanki gibi çok yoğun,randevum 12.30 daydı 13.30 da sıra geldi,
ama yapacak bişey yok bekliyoruz şahin bey güven veriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?