2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

slm kızlaar nasılsınız bakalım bugün...benden güzel hbrler var...
gece 1.bucukta muayene olabildim ancak sıra bize geldi ama benden daha büyük haftalarda hamişler vardı ve yanlarında ilk çocukları uyuyodu dayanamadım sırayı onlara verdim hep ve muayene oldum en sonunda bebişimin kalp atışlarıda çoğalmış büyümüşte 1 cm olmuş teyzeleri fasulyecik
dr um tahlil sonuçlarımada baktı ve sorum yok gayet güzel dedi hamilelikte neler yasak neler değil onlardan bahsetti yiyecek olarak...ben kanamam olduğu için düşük tehlikesi yaşıyormuyum die sorduğumda ultrason görüntüsüne tahlil sonuçlarına göre sen kanama geçirdim demesen inanmazdım dedi güzel bi muayene gerçekleştırdik...çok şükürler olsun Allahıma...Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu...

ayyy ayyy ne güzel haberler rabbim korusun bebişlerimizi

Kızlar çok üzgünümmm..
Bugün bir boşluk bulup yarın ki randevumu bugüne aldık..
Dr'um muayene etti.. Keseyi gördük 20 mm olmuş fakat kalp atışı duyulamadı..
Alttan muayene yapıldı...
6+5 dedim çok normal dedi 25 mm üstünde ancak duyuluyor dedii.. Ama kesenin şeklini çok beğendi..
İçinde festusuda gördük.. Ama yinede kalp atışını duyamadık çok üzüldüm..
İnşş bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur..
Çarşamba günü tekrar gideceğim :)
Rabbim yardım etsin..

Canim hemen moralini bozma lütfen ...

Doktorun dedigi gibi hersey yolundaymis ve kesede gayet güzel bir sekildeymis ...

8. haftaya kadar bebegin kalbinin duyulamamasi cok normal diye biliyorum ..

Daha cok kücük minigin .. Ìnsallah ilerleyen haftalarda güzelce kalbini de göreceksin ..

Hem kendini , hem bebisini üzme olur mu ?

cnm sakın üzülme benimkide 25 mm de duyuldu hemde 7. haftamda baya geçmişti yani mutlaka duyarsın bende yaşadım çünkü

cnm ne hemen yelkenleri suya indiriyosun bebiş sana bugün kendini göstermek istememiş olabilir tatlım bak dr um keseyi çok beğenmiş.cnm sen hiç kafana takıp stres yapma bebişide üzme senin yapacağın telşey bol dua eksik et..çarşambayı bekle o zaman herşey düzelecek buna inan morelini bozma,bizim bebişler tüp bebek olduğu için bazen geç tutunma oluyo ve bu yüzden biraz geriden takip ediyolar böyle olsada hiç sorun olmaz sadece geç duyarsın o kadar sakın stres yapma cnm benim..dualarım seninle...

bbeğim hoş geldin lütfen üüzlme
bak adana başken topiğinde bir arkadaş vardı yanlış değilsem 7 haftalıkken dyulmamıştı kalp atışı
sonra gittiğinde duyuludu
çarşaba gün her şey güzel olacak

Lütfen üzülmeyin.Sakin ve souğkkanlı olmakta fayda var.Herkes aynı zamanda duymuyormuş.Eminim çok yakında duyacaksınız, ona güvenin...

bilgem üzülme canım bak kesesi felan çok iyiymiş arkadaşlarda yazmışlar bazen geç duyulabiliyormuş bende çok korkuyorum duyamamaktan biz kese felanda görmedik doktorum çağırmadı o yüzden endişelerim daha çok ayın 15 ini sabırsızlıkla bekliyorum...

Canım bana 2 tane transfer etmişlerdi.Amin canım iyi dileklerin için sağol.

Canım merhaba,

22 aralık transfer tarihim kilom 63 yaş 35

iyi dileklerin için sağol bizim birbirimizden başka anlayacak kimsemiz yok zaten haklısın canım yer gök dua birbirimizden dualarımızı eksik etmiyelim.

Merhaba canım,

Aranıza hoşbuldum.Bebişin pıt pıtlarını duyunca bizede haber ver benin daha duymaya zamanım var 18 aralıkta gidecem doktorum keseye bakacak pıt pıtlarını duyarmıyım bilmiyorum.

gözünaydın canım.İnşallah hamşliğin 9 ay boyunca böyle devam eder(bütün hamişlerin)(amin)

Canım merhaba

Bak ne güzel mermicek tanesi içindeymiş.Biz ne yollardan geçtik biliyosun hemen kendini üzme kötü şeylerde düşünme bence herşey çok güzel olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…