teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
zeyenpcim değerinin düşmesine çok sevindim bak dahada düşecek emin ol...oh be rahatla şölee...
judim... hoşgeldin aramıza cnm o ağrılar bendede oluyo takılma bebiş oyun oynuyo
bilgemm seninde az kaldı cnm perşembeye hadi bakalım...
figeroo sen nerelerdesinnn
zeynecim TSH düşmüş çok sevindim canım daha da düşer inşallah....
bu arada kızlar bende de aynı şişkinlik var bugün işe başladım göbeğimi saklamaya çalıyorum.. önceki kadar sık değil ama kasıklarımda da ağrı oluyor bazen korkuyorum ama iyiye işaret diye teselli veriyorum kendime..
Günaydınlar...
handesb ; tebrik ederim arkadaşım , rabbim tamamına erdirsin inş..
Kalp atışını ondan 1 en fazla 2 hafta sonra duyarsın..
İnşallah rabbim nasip etsin sağlıkla büyüsün kuzularımız..
canlarım nasılsınız baklaım bugün ben uykucu anne kahvaltı evi topla falan anca gelebildim kk ya...bilgem cnm arkadaşım kesin sende duyarsın bebişin kalp atışlarını ben dün 6+4 tüm ve nasip oldu duyduk...zeynepcim sğl cnm inş dediğin gibi olur inş...hande cnm senin içinde çok sevindim...
bide ben memorialde tedavi olmuştum ama ne kese için nede kalp atışı için oraya gittim hamileliğim süresince devam edeceğim dr uma gittim hep...
canım değerlerini bir yazar mısın beklemekten başka çare yokSelam herkese.. İşe başladım giremiyorum çok sık.. Cnım çok sıkıldı bugün değerim ikiye katlamamış, yükselmiş ama iki katı değil.Dr. iki gün sonra tekrar test yapalım dedi...Bu normal değil sanırım, çok kötü oldum ya, iki gün nasıl geçecek şimdi, bilgisi olan varmı bu konuda?
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
zeyenpcim değerinin düşmesine çok sevindim bak dahada düşecek emin ol...oh be rahatla şölee...
judim... hoşgeldin aramıza cnm o ağrılar bendede oluyo takılma bebiş oyun oynuyo
bilgemm seninde az kaldı cnm perşembeye hadi bakalım...
figeroo sen nerelerdesinnn
gözün aydın canım darısı bızım basımıza banada azkaldı ayın 10 da duyacagım ve cok heyacanlıyım
sğl cnm inş sende yaşarsın bu duyguyu çok güzel...
minacım değerinin katlanması lazımdı evet ama bozma morelini bebiş sana bi süpriz bi atak yapar ve yükseltir değerini inş...[/QU
İnşallah, dua etmekten başka çare yok...
nasılsız kızlarrrrrrrrrr
11. gün 45, 13. gün 113, 15. gün 171......
iyiyiz yeterimm sen nasılsın?
bizimkiler kıymetli gebelikler cnm tutmuşken bırakmak istemiyoruz napalım...senide görecez yeter hnm....:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?