2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canlarım nasılsınız baklaım bugün ben uykucu anne kahvaltı evi topla falan anca gelebildim kk ya...bilgem cnm arkadaşım kesin sende duyarsın bebişin kalp atışlarını ben dün 6+4 tüm ve nasip oldu duyduk...zeynepcim sğl cnm inş dediğin gibi olur inş...hande cnm senin içinde çok sevindim...
bide ben memorialde tedavi olmuştum ama ne kese için nede kalp atışı için oraya gittim hamileliğim süresince devam edeceğim dr uma gittim hep...

canım benim gözün aydın çok sevindim için nasıl rahatlamıştır... inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün...

Bende Ankara'da oturduğum için istanbuldaki hastaneleri hiç bilmiyorum..
Banim tüp bebek dr'um gebelik takibi ve doğumu başka özel bir hastanede yapıyor..
Perşembe günü muayeneye oraya gideceğim fakat sonrasında benimde kendime bir doktor bulmam lazım.. Çünkü tüp bebek dr'um takip ve doğum yaptırdığı hastanenin ssk ile anlaşması yok tamamen herşey ücretli yada özel sigorta olucak..
Özel sigorta yaptırayım dedim oda hamile kalmadan 1 sene önce yaptırma şartı istiyorlar..
Mecburen çok sevdiğim halde dr'umu ve hastanemi değiştireceğim..

Ankara'da tavisye edebileceğiniz hastane varsa fikir verebilirsiniz arkadaşlar ..
Benim aklımda çağ hastanesi ve güven hastanesi var..
Özel ama skk ile çalışıyolar..

zeynecim TSH düşmüş çok sevindim canım daha da düşer inşallah....

bu arada kızlar bende de aynı şişkinlik var bugün işe başladım göbeğimi saklamaya çalıyorum.. önceki kadar sık değil ama kasıklarımda da ağrı oluyor bazen korkuyorum ama iyiye işaret diye teselli veriyorum kendime..

canım çok sağol o şişkinlik bende de var geçen defa da öyleydi sonra geçiyor o. tsh hala baya yüksek ama düşmeye başladı dualrınızı eksik etmeyin lütfen.

kızlar istanbul ve ankara için doktor bilmiyorum ben ama doktor çok çok önemli
ben tedavi yapan doktoruma 3 ay devame deceğim ama aynı zamanda sonrasında devam edeceğim doktoruma başladım bile hakkımızda hayırlısı olsun

çok sagolasın canım inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz allahım isteyen herkese nasip etsin

teşekkürler canım.

Selam herkese.. İşe başladım giremiyorum çok sık.. Cnım çok sıkıldı bugün değerim ikiye katlamamış, yükselmiş ama iki katı değil.Dr. iki gün sonra tekrar test yapalım dedi...Bu normal değil sanırım, çok kötü oldum ya, iki gün nasıl geçecek şimdi, bilgisi olan varmı bu konuda?

canım değerlerini bir yazar mısın beklemekten başka çare yok

gözün aydın canım darısı bızım basımıza banada azkaldı ayın 10 da duyacagım ve cok heyacanlıyım

gözün aydın canım darısı bızım basımıza banada azkaldı ayın 10 da duyacagım ve cok heyacanlıyım

sğl cnm inş sende yaşarsın bu duyguyu çok güzel...
minacım değerinin katlanması lazımdı evet ama bozma morelini bebiş sana bi süpriz bi atak yapar ve yükseltir değerini inş...

nasılsız kızlarrrrrrrrrr

11. gün 45, 13. gün 113, 15. gün 171......

canım 15. gün biraz eksik ama çok da değil bence saati bile farkeder birinde akşam birinde sabah yaparsın testi tam 2 gün olmamıştır. bence hemen salma kendini fena değil değerlerin hem ilkinde 2ye katlamış ama dikkat et kendine bebek tutunuyor annesine

siz evde oturun
Bakım yeşim salkım 7 aylık hamile düşük tehlikesi var ama konser veriyor
Sizi tebbeler uykucular sizi

bizimkiler kıymetli gebelikler cnm tutmuşken bırakmak istemiyoruz napalım...senide görecez yeter hnm....:80::80::80:

kız inşşşş görürsün beni ben hep yatacağım hep yatacağım ohhhhhhhhhh canıma minet diyeceğim

Yaaaaa kadın sinirimi bozdu bir taftan ağlıyor düşk tehlikem var diye diğer taraftandan mağazin yapıyor yaaaaa inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…