2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

haklısın cnm yaa onlar alışmış insanların gözünü boyamaya...biz eşimle böylelerine ve doğurup sokağa salanlara yolda bulmuş bunlar hamileliği diyoruz ki bizlere görede öyle...bizler hamiş kalmak için ne kadar çok uğraşıyoruz rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
[/QUOTE]

YOKSA SÖZÜM SİZE DEĞİLDİ(ŞAKA YAPMIŞTIM SİZE )
BİLİYORSUNUZ DEĞİLMİ (YANILIŞ ANLAYAN OLURSA ÜZÜLÜRÜM )

RESMEN DALGA GEÇİYORLAR İNSANLARLA HAMİLELİKLERİNİ KUANIYORLAR

YOKSA SÖZÜM SİZE DEĞİLDİ(ŞAKA YAPMIŞTIM SİZE )
BİLİYORSUNUZ DEĞİLMİ (YANILIŞ ANLAYAN OLURSA ÜZÜLÜRÜM )

RESMEN DALGA GEÇİYORLAR seİNSANLARLA HAMİLELİKLERİNİ KUANIYORLAR
[/Q

yok cnm seni çok iyi anlıyorum takma kafana şaka olduğunun farkındayım...

ben korkarım kalp kırmaktan yaaaaaaaaaa
üzülürüm neyse sorun yokmuş

Sağolasın canım ya, tek umudum o.Bir öncekini 11 gibi vermiştim bu günde sabahın 7 sinde gittik, işe gitmeden halledelim diye...Zaten hastanedekilerde sabah sabah ne işiniz var der gibiydiler, daha uyanamamışlardı.İnşallah bir hata yapmazlar diye geçirdim..İnşallah labratuvar ve zamanlama hatasıdır...Ağrım yok, hafif ara ara kramplar var, kanamam yok...Çok telekkür ederim ilginize...

canım rahat ol ve testi tekrar et inşallah herşey daha güzel olucak

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.

Selam kızlar,

Aranıza katılmak çok güzel bir duygu bende tüp bebbek konusunda çok uğraşlar verdim 2005 yılından beri deniyordum.Bugün hcg yaptırmaya gittiğimde o kadar umutsuz gitmiştimki sonuç negatif diyodum ama kan değerim 845,20 çıktı.Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

Canım merhaba,

İyi dileklerin teşekkürler.Bize diyosun moralinizi yüksek tutun diye sende moralini yüksek tut canım bak ben 2005 yılından beri deniyorum rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Canım Merhaba,

Bende Ankarada yaşıyorum hastane olarakda doğumda güven hastanesini düşünüyorum.

canım yaaaaaaaaaaa sağlıcakla kucakla
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nilu ve yoji canlarım ne güzel bi hbr bu oh oh 2 hamiş daha katıldı aramıza kız ne o öyle değer 2 günde 4 katı katlanmış ikiz sanki he kaç transfer yapmışlardı sana hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymanız nasip olur ve hep beraber sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur...

canım okurken çok duygulandım rabbim bu defa ayırmasın özlem var diğer toikte arkadaş o da dondurulmuş kalitesi düşük embriyo ile hamile kaldı ve 7. ayında maaşallah. yani kalite falan mühim değil tutunduktan sonra. inşallah herşey daha güzel olucak

tebrikler değerin çok güzel canım aramıza hoşgeldiniz. umarım burda herşey çok çok güzel olur hep güzel şeyleri konuşuruz. rabbim kötüyü getirmesin. dua çok önemli birbirimizi unutmayalım.

kızlar bilgilerinizi yazın sizleri de listemize ekleyeyim...

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyim cuma dr a gideceğim inşallah pıt pıtları duyarız aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun ayrıca aramıza hoşgeldiniz kızlar kendinize iyi bakın bebişlerede öpüyorum hepinizi:79::79::79:

Arkadaşım moralini yüksek tut , ilkinde kanamanın olması ve akabinde bebeğini kaybetmen aynısını bu bebeğinde de yaşayacağın anlamına gelmez.. Üstelik stres yaparsan bu bebeğinede geçer.. Güzel şeyler hayal et , güzel hayaller kur.. İnş kuzun seni bırakmaz...
Bende 2 embriyo konulacaktı , ameliyathanede tek embriyoya karar verildi, çünkü ohss oldum ..
O kadar ağladım üzüldüm ki, üstelik 30 yumurtanın 17 si döllenmişti ve 5. güne 3 embriyo kalmıştı birini transfer ettiler a kaliteydi diğer ikisi dondurulup çözdürülmeye dayanacak kalitede değildi..Dondurmaya bile kalmadı embriyom o kadar yumurtadan düşün..
Fakat kabul etseydim 2. yide koyacaklardı..Fakat ohss den dolayı tek embriyoya kadar verdik. O kadar ağladım gözyaşı döktüm .. Benimle birlikte diğer 3 kişiye 2 şer embriyo konuldu.. Bana tek.. Ama rabbime şükürler olsun yavrumu bize bağışladı .. Demek istediğim kader kısmet bu işler 2. kalite 3. kalite olup bebeğini kucağına alan bile var...
Hayırlı olsun canım .. İnş sağlıkla doğar kuzun .. Aramızada hoşgeldin..
Canım Merhaba,

Bende Ankarada yaşıyorum hastane olarakda doğumda güven hastanesini düşünüyorum.
Güven hastanesi çok güzel bir hastane ama doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum hiç..
Birde gebelik takibi yaparken yapılacak testleri ssk ödüyor ama yinede fark veriyoruz.. O farklar ne kadar hiç bilmiyorum... O yzüden araştırma yapmak lazım .. Birde aynı dr da olmak istiyorum ben .. İkide bir dr değiştirmek isteniyorum.. İnş güzel bir hastane ve dr buluruz tez zamanda..

Canım inşşş cuma günü duyarsın kuzunun pıt pıtlarını..
Bende rabbim nasip ederse yarın gideceğim , çok heyecanlıyım..
Allah'ım yüzümüze baksın, emeklerimiz boşa gitmesin inşşşşş...

slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
bilgemm yarın senden cuma günüde figerodan güzel hbrleri duyacağız inş....

slm canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların sürekli kraker bulundur yanında sabah kahvaltıdan önce kraker ye iyi gelir ayrıca sabahları sıvı çok fazla alma ama gün içinde mutlaka bol sıvı almayı ihmal etme kendine ve bebişine iyi bak öptüm seni:79::79::79:

merhaba kızlar ben de çok yorgunum uykum geliyor ara ara midem bulanıyor.ama tek bebeğim iyi olsun hiç hiç önemli değil. huzur çok önemli stres herşeyi mahvediyor birbirimize verdiğimiz destek çok önemli.

figero kraker ve suya çok dikkat ediyorum zaten ama katlanıyorum bebişim için..
zeynep sen çalışmaya devam dimi cnm aman dikkat cnm...

merhaba kızlar ben de çok yorgunum uykum geliyor ara ara midem bulanıyor.ama tek bebeğim iyi olsun hiç hiç önemli değil. Huzur çok önemli stres herşeyi mahvediyor birbirimize verdiğimiz destek çok önemli.

slm zeynep valla ben akşama kadar evdeyim hiç birşey de yapmıyorum ama acayip yorgun hissediyorum kendimi sen çalışıyorsun da allah yardımcın olsun canım herşey bebeklerimiz için :79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…