kız inşşşş görürsün beni ben hep yatacağım hep yatacağım ohhhhhhhhhh canıma minet diyeceğim
Yaaaaa kadın sinirimi bozdu bir taftan ağlıyor düşk tehlikem var diye diğer taraftandan mağazin yapıyor yaaaaa inanamıyorum[/Q
haklısın cnm yaa onlar alışmış insanların gözünü boyamaya...biz eşimle böylelerine ve doğurup sokağa salanlara yolda bulmuş bunlar hamileliği diyoruz ki bizlere görede öyle...bizler hamiş kalmak için ne kadar çok uğraşıyoruz rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
yoksa sözüm size değildi(şaka yapmıştım size )
biliyorsunuz değilmi (yanılış anlayan olursa üzülürüm)
resmen dalga geçiyorlar seinsanlarla hamileliklerini kuanıyorlar[/q
yok cnm seni çok iyi anlıyorum takma kafana şaka olduğunun farkındayım...
canım 15. gün biraz eksik ama çok da değil bence saati bile farkeder birinde akşam birinde sabah yaparsın testi tam 2 gün olmamıştır. bence hemen salma kendini fena değil değerlerin hem ilkinde 2ye katlamış ama dikkat et kendine bebek tutunuyor annesine
Sağolasın canım ya, tek umudum o.Bir öncekini 11 gibi vermiştim bu günde sabahın 7 sinde gittik, işe gitmeden halledelim diye...Zaten hastanedekilerde sabah sabah ne işiniz var der gibiydiler, daha uyanamamışlardı.İnşallah bir hata yapmazlar diye geçirdim..İnşallah labratuvar ve zamanlama hatasıdır...Ağrım yok, hafif ara ara kramplar var, kanamam yok...Çok telekkür ederim ilginize...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok
korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Bende Ankara'da oturduğum için istanbuldaki hastaneleri hiç bilmiyorum..
Banim tüp bebek dr'um gebelik takibi ve doğumu başka özel bir hastanede yapıyor..
Perşembe günü muayeneye oraya gideceğim fakat sonrasında benimde kendime bir doktor bulmam lazım.. Çünkü tüp bebek dr'um takip ve doğum yaptırdığı hastanenin ssk ile anlaşması yok tamamen herşey ücretli yada özel sigorta olucak..
Özel sigorta yaptırayım dedim oda hamile kalmadan 1 sene önce yaptırma şartı istiyorlar..
Mecburen çok sevdiğim halde dr'umu ve hastanemi değiştireceğim..
Ankara'da tavisye edebileceğiniz hastane varsa fikir verebilirsiniz arkadaşlar ..
Benim aklımda çağ hastanesi ve güven hastanesi var..
Özel ama skk ile çalışıyolar..
selam kızlar,
aranıza katılmak çok güzel bir duygu bende tüp bebbek konusunda çok uğraşlar verdim 2005 yılından beri deniyordum.bugün hcg yaptırmaya gittiğimde o kadar umutsuz gitmiştimki sonuç negatif diyodum ama kan değerim 845,20 çıktı.rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
canım okurken çok duygulandım rabbim bu defa ayırmasın özlem var diğer toikte arkadaş o da dondurulmuş kalitesi düşük embriyo ile hamile kaldı ve 7. ayında maaşallah. yani kalite falan mühim değil tutunduktan sonra. inşallah herşey daha güzel olucakMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Selam kızlar,
Aranıza katılmak çok güzel bir duygu bende tüp bebbek konusunda çok uğraşlar verdim 2005 yılından beri deniyordum.Bugün hcg yaptırmaya gittiğimde o kadar umutsuz gitmiştimki sonuç negatif diyodum ama kan değerim 845,20 çıktı.Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
Arkadaşım moralini yüksek tut , ilkinde kanamanın olması ve akabinde bebeğini kaybetmen aynısını bu bebeğinde de yaşayacağın anlamına gelmez.. Üstelik stres yaparsan bu bebeğinede geçer.. Güzel şeyler hayal et , güzel hayaller kur.. İnş kuzun seni bırakmaz...Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ara ara okusam da yazamadım.biz aralıkta 2. kez dondurulmuş transferi yaptırdık.ilk dondurulmuş transferim tutmuştu ama 15. gün kanama başladı ve düşük yaşamıştım.Bu seferki embryolar 1. transferdeki kadar iyi çözülmemişler.hatta 3'erli iki ayrı tüpüde çözdürmüşler beğenmedikleri için.18 ekimde transfer için hastaneye gittik,tam işleme girecekken embryolog ve doktor görüşmek istedi.embryolar iyi durumda değil, yarına kadar bekleyeceğiz denildi.moralimiz bozuldu baya.ertesi gün sabah gittik.embryolog iyi durumda iki embryo var dedi.ilk transferinizdeki gibi 5AA kalitede değil ama çöpe atılmayacak kadar canlı ve iyiler dedi.(dondurulurken hepsi 5AA kalitedeydi)...siz bilirsiniz dedi.eşim pek sıcak bakmadı.aynı süreci yaşamkatan korktu.hastanenin cfesinde oturup karar verdik.bu esnada benim sinirlerim altüst oldu, ağladım baya vs. sonuç olarak transfere karar verdik.pişman olmaktan korktum.Çok uzattım, gelelim sonuca.12. gün değerim 390 çıktı.15. gün 1370.Biyolojik olarak hamileyim ama çok da souğkkanlıyım.yeniden kanama başlamasından ve düşükten çok korkuyorum.umarım bu sefer şansımız yaver gider.biir hafta sonra kese görmeye gideceğiz.Tedavideki arkadaşlara bol şans dilerim.Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Hayırlı olsun canım .. İnş sağlıkla doğar kuzun .. Aramızada hoşgeldin..Selam kızlar,
Aranıza katılmak çok güzel bir duygu bende tüp bebbek konusunda çok uğraşlar verdim 2005 yılından beri deniyordum.Bugün hcg yaptırmaya gittiğimde o kadar umutsuz gitmiştimki sonuç negatif diyodum ama kan değerim 845,20 çıktı.Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
Güven hastanesi çok güzel bir hastane ama doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum hiç..Canım Merhaba,
Bende Ankarada yaşıyorum hastane olarakda doğumda güven hastanesini düşünüyorum.
günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyim cuma dr a gideceğim inşallah pıt pıtları duyarız aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun ayrıca aramıza hoşgeldiniz kızlar kendinize iyi bakın bebişlerede öpüyorum hepinizi:79::79::79:
slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
bilgemm yarın senden cuma günüde figerodan güzel hbrleri duyacağız inş....
merhaba kızlar ben de çok yorgunum uykum geliyor ara ara midem bulanıyor.ama tek bebeğim iyi olsun hiç hiç önemli değil. Huzur çok önemli stres herşeyi mahvediyor birbirimize verdiğimiz destek çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?