o kadar sevindim ki zaten değerlerin kötü değildi o zaman da demiştim çok şükür canım aramıza tekrar hoşgeldin
merhaba kızlar bugün dayanamadım başka bir dr'a gittim..
Iyiki gitmişimm ..
Dün kese 20 mm di daha üstünden 24 saat bile geçmedi yarım günde 21 mm olmuş..
Bebeğimide gördüm küçücüktü..
Dr ''bak bak bebeğini gördün mü'' dedi çok heyecanlandım ..
6+6 yım bugün ama 6+5 olarak hesapladı dr .. 1 günlük farkı hiç önemsemedi..
Kalp atışını 1 hafta sonra ancak duyabiliriz çünkü daha çok küçük dedi..
Her ne kadar tüp bebeğide sat'tan hesaplasakta normal hamilelikle fark olabiliyor dedi..
Dün ki dr'umda demişti daha küçük ve gelişimi güzel diye bugünki dr'da hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum dedi.. Bu dr'umda hafta bugün çağırdı..
Yani hem çarşamba günü , hem cuma günü muayene olucam tekrar..
Içime su serpildi bebeğimide gördüm çok şükür rabbime...
Bebeğimin 2 tane ultrason resminide verdi , akşam eşime göstericem :))
inşş hiçkimsenin bebeğiningelişiminde bir sorun çıkmaz ve benimde..
zeynepcim listede beni kalp atışlarını duydu keseyi gördü yazmışın ama ben haftaya gidecem görmeye inşallah görüp duyabilirim günler geçmiyo sanki Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
merhaba kızlar.... hamilelik nasıl gidiyor? ne gibi değişiklikler var? benim mide bulantım var. süt hamileliğim boyunca hiç içemedim. bir de akıntım çok fazla. salı günü bebeğime görmeye gideceğiz benn onu çooook özledimmmmmmmm
günaydın canım sende benim gibi hep erken kalkıyorsun galiba bulantı çok şükür bende yok inşallah seninkide çabuk geçer geçmesede bu kadar yol katettik bunuda atlatırsın inşallah canım dün ben tetkiklerimi aldım anjti cmv igg pozitif 77 çkmış daha önce bu enfeksiyonu geçirmişim antikorda oluşmuş ama tekrar geçirme ihtimalimde varmış anti cmv igm ye mutlaka bakılması gerekiyormuş dr onuda istemişti ama hastanede kit yokmuş bakılamadı ilk başta kafama çok taktım ama allahın izniyle inşallah şşuan geçirmiyorumdur diye düşündüm hafta içi kit gelirse gidip yaptırırım inşlallah bunuda atlatırız benden bu kadar aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah allah hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip eder kendinize ve bebişlere iyi bakın :79::79::79::79::79:
canım benim geçen hamilelikte yaptım bu testleri cmv rubella ve toxoplazma hem igg hem igmlere bakıldı. toxoplazma dışında hepsine bağışıklığım var doktor sadece çiğ etten hayvanlardan uzak dur dedi ve şimdi bakılmadı bile. sadece toxo bağışıklık olsa bile yaşanır diğerleri bağışıklık varsa tamamdır
benim de toxo bağışıklığım yok bende dkkat etmeye çalışıyorum inşallah şu cmv ıgm negatif çıkar
Yeterim sağol arkadaşım..İnşşş bende seningibi düşünerek teselli oluyorum, dr'um endişe etmen normal çünkü tüp bebek kıymetli gebelik dedi, biliyorsun normal yolla hamile kalan kadınların yavrusuda çok özel ama bizim bir daha olmazsa korkumuz tüketiyor insanı resmen ..canım gözün aydın çok sevindim yaaaaaa
çokmerak ettmiştim tel de yok senin bende aramak için
sakın bak kendinide bebğinide üzme lütfen
çrşb gün duyacaksın bebişin kalp atışlarını
tüp bebkte dr sat hesaplasalarda tüp bebk normal gebelikten biraz geriden geliyor
sağlıcakla gelsin kuuzn inşşşşşşşşşş
İnşş gelincik, inşşş ikimizde bu güzel haberi veririz topiğimize ..bilgemm gözün aydın canım inşallah haftaya kalp atışınıda duyarsın çok sevindim senin adına..
Sağol Zeynep, inşş çarşambada duyarsam dahada aydın olacak herşey..bilgecim çok sevindim gözünaydın
gelincik canım bi yanlışık olmuş ama iyi de olmuş zatren duyacaksın canım inşallahhh
Bilgemmm oh oh cnm oh ne güzel için rahatlamış buna sevindim ne güzel...haftayada sorunsuz kalp atışlarını duyarsın inş oh oh..bak sana dedi ve çıktı tüp bebek normal gebelikle aynı diyolar ama öyle değil işte..oh rahatlamışsın sevindim cnm inş bebişlerimiz sağlıkla gelişir....
[ı] yeterim sağol arkadaşım..inşşş bende seningibi düşünerek teselli oluyorum, dr'um endişe etmen normal çünkü tüp bebek kıymetli gebelik dedi, biliyorsun normal yolla hamile kalan kadınların yavrusuda çok özel ama bizim bir daha olmazsa korkumuz tüketiyor insanı resmen ..
Maddi manevi anlamda çok yorucu bir süreç..
Bu yorgunluğa dayanırız yeterki bebeklerimiz iyi olsunlar...[/ı]
[ı] inşş gelincik, inşşş ikimizde bu güzel haberi veririz topiğimize ..
[ı]sağol zeynep, inşş çarşambada duyarsam dahada aydın olacak herşey..[/ı]
[ı]evet canım, dr'umda dedi biraz geriden gelebelir tüp bebek dedi, çünkü ne zaman tutunduğu ne kadar geliştiğini bilemeyiz..
Inşşşş hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı...
Dualrınızı eksik etmeyin..[/ı]
bilgecim çok sevindim gözünaydın
gelincik canım bi yanlışık olmuş ama iyi de olmuş zatren duyacaksın canım inşallahhh
inşallah zeynepcim inşallah. keseyide görmeye çağırmadı doktorum oyüzden daha çok kaygılanıyorum acaba başka bir doktora gidip baktırsammı bilmiyorum kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?