2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlarr öncellikle hepinizee hayırlıı olsunn rabim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıı nasip etsin bende aranıza katılmaka istedim yaş 28 sat tarans fer tarihi sanrımm 15 aralık 7 ocaktada keseyi gördük 18 ocaktada inşallah kalp atışlarını duyucaz ama benii huzursuz eden lekelenmelerimm bitmiyorrr her tuvalette hemen hemen geliyor az da olsa doktorr bebek için bi sakıncası yok 8. hafataya kadar gelebilir dedi ama yinede huzursuz oluyorrum aranızda benim gibii bu sorunuu yaşayan lar var mıı acaba

cnm h.g aramıza öncelikle...ben şuan 7+2yim ve 10 gün önce resmen kanama geçirdim kırmızıyı bile gördüm ama dr a gittiğimizde sorun olmadığını gördük çok şükürler olsun Allahıma...o gün sadece 1 2 gün sürmüştü kanamam...daha sonrada şuan 1 2 gündür ise kahverengi lekelenmem var ama oda kullandığım jeldenmiş arkadaşlar öyle bilgi verdi...şunu diyecem sen progesteron olarak ne kullanıyosun belki ondan kaynaklanıyordur....ama bak dr unda sorun değildir demiş rahatla cnm kötüye işaret değildir...

merhaba ecrin bence keseyi gördüysen kafana takma inşallah kalp atışlarını
görürsün bende dün gördüm kalp atışlarını stress yapma rahat olman önemli
rabbim bizlere ve tüm isteyenlere bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Şükür canım gözünaydın sonuna kadar inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin .

Canım gözünaydın şükürler olsun mercimeğin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın canım...

Canım merhaba,

Benim mide bulantım yokta bende senin gibi süt içemiyorum bu durumda ne yapacağız biz ?

kızlar ne yesem çıkarıyorum...Ne olacak böyle? Kusmaktan kasıklarım ağrıyo...bişey olacak die korkuyorum...58 kiloydum,56 oldum..

Slm, mide bulantısı , kusma yok ama çok fena uykum var.Her an heryerde uyuyorum.Bir de ilaçlardan mı bilmiyorum ama balon gibi şiştim ve şişmeye de devam ediyorum.Canımı da sıkmaya başladı şimdiden 3-4 aylık gibi görünüyo karnım.Böyle olan var mı, bende mi sorun?

bilgemm sen nasılısın cnmmm,sende stres yapma bi sonraki muayenende duyacaksındır kesin pıt pıt ları
Canımmmm sağolasın iyiyim çok şükür !Sende iyisin inşallah..
İnşş bende öyle hiisediyorum arkadaşım, içim rahat artık..
Tebrik ederimmmm tüp bebek hamileliklerini duyunca özellikle çok seviniyorum.. Biri daha başardı diyorum..Arkadaşım allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
Bende transferim 9 aralık olmasına rağmen 7 ocakta görmüştüm keseyi, ilk defa o zaman muayeney gitmiştim bebeğimde ufacıktı.. Kalp atımınıda 12'sinde nasip olursa inşş sende duyacaksın..
Lekelenme o kadar çok insandan duydum ki artık çok normal karşılanıyor arkadaşım , hiç dert etme ..
Canım gözünaydın şükürler olsun mercimeğin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın canım...
Ya öyle oldu teyzesii bir gün önce belli belirsizdi bebek olabilir dendi ertesi gün emin oldu dr .. Rabbimin mucizesi işte 1 günde neler değişiyor.. Kesede perşembe 20 mm di cuma 21 mm bu bence iyi bir gelişme ve benim içimi rahatlatıyor çok şükür .. Destekleriniz içinde çok teşekkür ederim..
Canım merhaba,

Benim mide bulantım yokta bende senin gibi süt içemiyorum bu durumda ne yapacağız biz ?
Bende aynen , hamile olmadan önce hergün süt içine ben mide bulantısı çekmediğim halde artık içemiyorum..
Birde sigara dumanına tahammülüm yok kızlar yaa eşimde mutfaktada olsa içiyor ve duman dağılıyor yinede.. Oda üzülüyor ama akşamları 1 tane kaçamak yapıyor allahtan fazla içen biri değil.. İnş yakın zamanda herkes kurtulur bu illetten ..
kızlar ne yesem çıkarıyorum...Ne olacak böyle? Kusmaktan kasıklarım ağrıyo...bişey olacak die korkuyorum...58 kiloydum,56 oldum..
Gözdemmm bu aralar 1-2 kilo ya alnıyor yada tam tersi veriliyor.. Benim mide bulantım olmadığı için alanlardanım 49 idim 51 oldum.. Bebeğinin beslenmediğini sanıp korkma çünkü 12. haftaya kadar idare ediyor ama 12. haftadan sonra yemene içmene dikkat etmen lazım.. O zamanda mide bulantıları geçiyor yavaş yavaş.. Çok geçmiş olsun!
Arkadaşım bu uyku işi ve 4 aylık hamile karnı ne olacak bende anlamadım.. Daha 7 haftalıkken karnımız böyleyse 9 aylık halimizi düşünemiyorum :)))
İnce bir tişört yada kazak giyen herkes bakışlarını rahatlıkla karnıma çeviriyor çünkü hamile görüntüsü var..
Sağlıklı olsunlarda sorun değil ne yapalım .. Benim asıl şikayetim transferden kalan yumurtalar .. Büyüdüler ve sağ kasığımda ağrı yapıyor inşş geçer ..

kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:

Canım merhaba,

canım ben geçen defa da böyleydim kaşar falan yemeye çalış kalsiyum fazla çünkü ayran iç bi de diyorum ama ben de yapmıyorum

canım bişey yoktur ama sen doktora söyle bunları ben çok suydm o jeli kullananlardan

günaydın canım bende jel kullanıyorum çok nadirde olsa bendende çok az pembe geliyor jel ama yinede dr una tlf açıp sor istersen ve bol bol su iç ayrıca dinlen uzan sürekli kendine iyi bak bebişinede:79::79::79::79:

günaydın kızlaaar nasılsınız? ben ve bebişim iyiyiz öpüyoruz sizi:79::79::79::79:

kızlar günaydın sabah tüp bebek programı izledim tvde birisi bu tiroit yüzünden sahip olduğum bebeğimi kaybettim dedi çok korktum. dua edin lütfen ahh bi salı olsun da göreyim bebeğimi. rabbim lütfen koru bebeğimi ve bana bağışla. hepimizin bebeğini koru yarabbim

amin canım inşallah hiç birşey olmıycak bebişine senin degerin çok yüksek değil çok şükür hiç birşey olmaz bebişine dualarımız seninle merak etme bebişin çok iyi salı günü sana iyi olduğunu gösterecek inşallah :79::79::79:

sağol canım inşallah...

Arkadaşım sende benim yaptığımı hatayı yapıyorsun ..
Kensini başkalarıyla kıyaslıyorsun ..
Ben 6. haftada kalp atışını duyanları okuyunca neden ben 6+4 te duyamadım peki dedim ama artık demiyorum.. Sonuçta her bebeğin gelişimi farklı..
İnşş salı günü güzel haberlerle geliceksin bende çarşamba günü size bebeğimin kalp atışını duydum diyeceğim..
Dua etmekten başka yapacak bişey yok..

slm kızlaar ya dr uma sorucam ama ulaşamıyorum...bende çok okudum böyle kahverengi akıntı geldiğini ama insan yaşayınca meraktan çatlıyo neden diye...
zeynepela cnm sen kendini başkalarıyla kıyaslama bu en kötü bişi bak gör değerin güzel bi seviyeye gelecek ve bi sorunda olmayacak...
figeroo oh oh ne güzel bebişle pazar keyifleri güzl demek..
bilgemm sende çarşamba duyacan cnm buna çoook eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…