kızlarr öncellikle hepinizee hayırlıı olsunn rabim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıı nasip etsin bende aranıza katılmaka istedim yaş 28 sat tarans fer tarihi sanrımm 15 aralık 7 ocaktada keseyi gördük 18 ocaktada inşallah kalp atışlarını duyucaz ama benii huzursuz eden lekelenmelerimm bitmiyorrr her tuvalette hemen hemen geliyor az da olsa doktorr bebek için bi sakıncası yok 8. hafataya kadar gelebilir dedi ama yinede huzursuz oluyorrum aranızda benim gibii bu sorunuu yaşayan lar var mıı acaba
kızlarr öncellikle hepinizee hayırlıı olsunn rabim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıı nasip etsin bende aranıza katılmaka istedim yaş 28 sat tarans fer tarihi sanrımm 15 aralık 7 ocaktada keseyi gördük 18 ocaktada inşallah kalp atışlarını duyucaz ama benii huzursuz eden lekelenmelerimm bitmiyorrr her tuvalette hemen hemen geliyor az da olsa doktorr bebek için bi sakıncası yok 8. hafataya kadar gelebilir dedi ama yinede huzursuz oluyorrum aranızda benim gibii bu sorunuu yaşayan lar var mıı acaba
Mrb zeynepela,ok şükür değerler normal artmaya devam ediyor ve ben hala aranızdayım, sonuna kadar da beraber oluruz inşallah. Billgilerimi veriiyorum;
Sat : 6 Aralık
tdt: 12 eylül
kilo: 72
kese ve kalp atışı görülecek
Merhaba kızlar bugün dayanamadım başka bir dr'a gittim..
İyiki gitmişimm ..
Dün kese 20 mm di daha üstünden 24 saat bile geçmedi yarım günde 21 mm olmuş..
Bebeğimide gördüm küçücüktü..
Dr ''bak bak bebeğini gördün mü'' dedi çok heyecanlandım ..
6+6 yım bugün ama 6+5 olarak hesapladı dr .. 1 günlük farkı hiç önemsemedi..
Kalp atışını 1 hafta sonra ancak duyabiliriz çünkü daha çok küçük dedi..
Her ne kadar tüp bebeğide sat'tan hesaplasakta normal hamilelikle fark olabiliyor dedi..
Dün ki dr'umda demişti daha küçük ve gelişimi güzel diye bugünki dr'da hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum dedi.. Bu dr'umda hafta bugün çağırdı..
Yani hem çarşamba günü , hem cuma günü muayene olucam tekrar..
İçime su serpildi bebeğimide gördüm çok şükür rabbime...
Bebeğimin 2 tane ultrason resminide verdi , akşam eşime göstericem :))
İnşş hiçkimsenin bebeğiningelişiminde bir sorun çıkmaz ve benimde..
merhaba kızlar.... hamilelik nasıl gidiyor? ne gibi değişiklikler var? benim mide bulantım var. süt hamileliğim boyunca hiç içemedim. bir de akıntım çok fazla. salı günü bebeğime görmeye gideceğiz benn onu çooook özledimmmmmmmm
merhaba kızlar.... hamilelik nasıl gidiyor? ne gibi değişiklikler var? benim mide bulantım var. süt hamileliğim boyunca hiç içemedim. bir de akıntım çok fazla. salı günü bebeğime görmeye gideceğiz benn onu çooook özledimmmmmmmm
Şükür canım gözünaydın sonuna kadar inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin .
Canımmmm sağolasın iyiyim çok şükür !Sende iyisin inşallah..bilgemm sen nasılısın cnmmm,sende stres yapma bi sonraki muayenende duyacaksındır kesin pıt pıt ları
Tebrik ederimmmm tüp bebek hamileliklerini duyunca özellikle çok seviniyorum.. Biri daha başardı diyorum..Arkadaşım allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..kızlarr öncellikle hepinizee hayırlıı olsunn rabim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıı nasip etsin bende aranıza katılmaka istedim yaş 28 sat tarans fer tarihi sanrımm 15 aralık 7 ocaktada keseyi gördük 18 ocaktada inşallah kalp atışlarını duyucaz ama benii huzursuz eden lekelenmelerimm bitmiyorrr her tuvalette hemen hemen geliyor az da olsa doktorr bebek için bi sakıncası yok 8. hafataya kadar gelebilir dedi ama yinede huzursuz oluyorrum aranızda benim gibii bu sorunuu yaşayan lar var mıı acaba
Ya öyle oldu teyzesii bir gün önce belli belirsizdi bebek olabilir dendi ertesi gün emin oldu dr .. Rabbimin mucizesi işte 1 günde neler değişiyor.. Kesede perşembe 20 mm di cuma 21 mm bu bence iyi bir gelişme ve benim içimi rahatlatıyor çok şükür .. Destekleriniz içinde çok teşekkür ederim..Canım gözünaydın şükürler olsun mercimeğin inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın canım...
Bende aynen , hamile olmadan önce hergün süt içine ben mide bulantısı çekmediğim halde artık içemiyorum..Canım merhaba,
Benim mide bulantım yokta bende senin gibi süt içemiyorum bu durumda ne yapacağız biz ?
Gözdemmm bu aralar 1-2 kilo ya alnıyor yada tam tersi veriliyor.. Benim mide bulantım olmadığı için alanlardanım 49 idim 51 oldum.. Bebeğinin beslenmediğini sanıp korkma çünkü 12. haftaya kadar idare ediyor ama 12. haftadan sonra yemene içmene dikkat etmen lazım.. O zamanda mide bulantıları geçiyor yavaş yavaş.. Çok geçmiş olsun!kızlar ne yesem çıkarıyorum...Ne olacak böyle? Kusmaktan kasıklarım ağrıyo...bişey olacak die korkuyorum...58 kiloydum,56 oldum..
Slm, mide bulantısı , kusma yok ama çok fena uykum var.Her an heryerde uyuyorum.Bir de ilaçlardan mı bilmiyorum ama balon gibi şiştim ve şişmeye de devam ediyorum.Canımı da sıkmaya başladı şimdiden 3-4 aylık gibi görünüyo karnım.Böyle olan var mı, bende mi sorun?
canım ben geçen defa da böyleydim kaşar falan yemeye çalış kalsiyum fazla çünkü ayran iç bi de diyorum ama ben de yapmıyorumCanım merhaba,
Benim mide bulantım yokta bende senin gibi süt içemiyorum bu durumda ne yapacağız biz ?
kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:
kızlaaar ne var ne yok
yaa bende kahverengiler geliyo anlamadım niye
ama sanırım jelden kaynaklanıyo
çünkü tuvalete gittiğimde afedersiniz küçük yaptım ve sifonu çekerken gözüme çarptı
ufak ufak topak şeklinde bişiler
kızlar jeldenmidir yoksa başka bişimii
progesterondan sebep sıvı akıntım olduğundan günlük ped kullanıyorum
ve pedtede yuvarlak kahverengiler beliriyo
bu bi sorunmu?????????????
:18::18::18:
kızlar günaydın sabah tüp bebek programı izledim tvde birisi bu tiroit yüzünden sahip olduğum bebeğimi kaybettim dedi çok korktum. dua edin lütfen ahh bi salı olsun da göreyim bebeğimi. rabbim lütfen koru bebeğimi ve bana bağışla. hepimizin bebeğini koru yarabbim
amin canım inşallah hiç birşey olmıycak bebişine senin degerin çok yüksek değil çok şükür hiç birşey olmaz bebişine dualarımız seninle merak etme bebişin çok iyi salı günü sana iyi olduğunu gösterecek inşallah:79::79::79:
kızlar günaydın sabah tüp bebek programı izledim tvde birisi bu tiroit yüzünden sahip olduğum bebeğimi kaybettim dedi çok korktum. dua edin lütfen ahh bi salı olsun da göreyim bebeğimi. rabbim lütfen koru bebeğimi ve bana bağışla. hepimizin bebeğini koru yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?