herzaman seninle hakikaten gelmedi umarım herşey yolundadır. ben de yarın gideceğim doktora çok meraklıyım umarım bebeğim benimledir
herzaman seninle hakikaten gelmedi umarım herşey yolundadır. ben de yarın gideceğim doktora çok meraklıyım umarım bebeğim benimledir
arkadaşlar merhaba,
maalesef artık hamile değilim.cuma öğlen başlayan karın ağrısı ve akabinde kanama ile acilen doktora gittik.(geçen seferki düşükte de aynı şeyleri yaşamıştım ama 5 gün daha erkendi o sefer) doktor vajinal muayene ile keseyi gördü.parlak, çok düzgün bir çember..içinde de fetus vardı...doktor rahim ağzına yakın dedi.düşebilirde, düşmeyebilirde dedi.bir iğne verdi onu yaptırdık.dinlen dedi.bütün akşam kanamam sürdü.ertesi gün kontrole gittik, maalesef kese artık yoktu.düşmüştü...düşük sürecini hızlandırmak için kürtaj yapalım deid.daha çabuk iyileşirsin ve parça kalma olasılığ kalmaz dedi.o an karar verdim.doğumhaneye gittim.canım çok acıdı ama asıl acı üzüntüden gelen acıydı bence.biraz bağırdım ve işlem bitti.işlemden sonra 20 dakika ağlama krizi yaşadım.buna ihtiyacım vardı.çok stresli ve zor bir süreçti ekim ayından beri yaşadıklarım.doktor yanıma gelip teslli etti: çok sağlıklı bir rahimin ve yumurtaların var,sperminiz var...sizin bebeğiniz oalcak ama biraz uğraştıracak vs. Dedi...biraz dinlenip eve geldik eşimle.bir süre bebek meselesini rafa kaldırmaya karar verdik.kendimize vakit ayırıp, yapmayı ertlelediğimiz şeyleri yapacağız.psikolojimiz, enerjimiz toparlanınca yeniden taze embriyo transferi yaptırmayı umuyoruz.ben bizim embriyolarımızla ilgili laboratuar hatası olduğunu düşünüyorum.9 adet 5aa kalitede dondurulan ve 4'ü transfer edline embryolardan hepsinin mi genetiği baştan bozuktu.rahim tutnuyor ama bir süre sonra atıyor.embryoloğun dediği şey sağlıklı embryo, anomaliye dönüşebilir dediğin olasılık bizim başımıza geldi ama bu biraz da hastane ve labo. Ile ilgili bizce...umarım hiçbiriniz bunu yaşamazsınız...hepinize bol şans diliyorum.sevgiler...
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | kese ve kalp atışı göründü |
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| kese ve kalp atışı göründü |
|bilgemm|23|20 kasım |26 ağustos |52| kese göründü|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese ve kalp atışı göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|kese ve kalp atışı göründü |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|kese ve kalp atışı göründü |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|? |
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|2 gün sonra kan testi |
|minaa|?|?|?| ?|kese görecek |
|yojimbo| 31|19 aralık |24 eylül | 58|? |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|[/table]
:21
selam tebokan kullanmışmıydınız siz?
Canım ilk üç ay diye biliyorum..
Mesela 2 kutu polic asit 3 aylık oluyor içinde 90 tane var ama sabah akşam alıyorum ben günde 3 sefer değil yani ..
Coraspin 100 lükte 30 tane var günde 1 taneden 3 kutuda onu kullanırız .. 3 aylık yapıyor..
Pregestan ben fitik kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama onuda birazdaha uzun kullanabiliriz..
Bu arada bunlar benim fikrim kanıtlanmış bişey değil :)
Ama genelde 3 ay kullanılıyor..
benıde ekleyın yas 27 sat 27 kasım 2 eylul kılo 63 kalp atısı ve kese gorundu
Canım verdiğin cevap verdiğin teşekkür ederim bende senin kullandığın ilaçları kullanıyorum sadece fazladan bant ve estrofem kullanıyorum.Progestanında iğnesini kullanıyodum popom artık süzgeç gibi oldu bende 2 gün önce fitile geçtim günde 3 kere 3 tane kullanıyorum oda artık içimde kalmıyo dışarı akıyo ne kadar koyduktan sonra sırt üstü yatsamda sinir oldum bende merak ettim bu yüzden
geeeldiiiiiiiiim....
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...
geeeldiiiiiiiiim....
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
Canım pregestan elbette dışarı çıkıcak.. Koyduktan sonra 15-20 dakika sonra kalkabilirsin..
Vajina ve rahim en son çıkmaz yol.. İhtiyacını alır gerisini atar..
Spermlerde de böyle değil mi?
Bunun için korkma genelde içindeki sıvıyı alıyor , kabuğunu atıyor..
O kapisülün içinde sıvı var ondan bahsediyorum..
geeeldiiiiiiiiim....
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
boyumuz olmuş 1.5cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?