2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ya kızlar herzaman seninleden haberiniz var mı gece dra gidecekti bugün hiç girmedi kk ya inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır

herzaman seninle hakikaten gelmedi umarım herşey yolundadır. ben de yarın gideceğim doktora çok meraklıyım umarım bebeğim benimledir

herzaman seninle hakikaten gelmedi umarım herşey yolundadır. ben de yarın gideceğim doktora çok meraklıyım umarım bebeğim benimledir

slm, stres yapma daha geçen hafta ben yaşadım aynı süreci, Allaha emanet yavrularımız, sağlıkla sıhhatle bize bağışlasın inşallah.Stres olumsuz etkiliyormuş, rahat ol, demek kolay uygulamak zor biliyorum ama başka çare yok...İnşallah herzaman seninle ninde , senin de güzel haberleriniz alırız..

inşallah canım allaha emenet bebeklerimiz allahın izniyle zamanı gelince sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah stres yapma bebek çok etkileniyormuş olumsuzluklardan pozitif olmamız gerekiyor bu süreçte

Yojimbo çok geçmiş olsun , kelimeler kifayetsiz kalıyor bu gibi durumlarda..
Tek diyebileceğim Rabbim bir daha yaşatmasın..

Bende merak ettim her zaman seninleyi..
Mutlaka gelirdi, neyse beklemekten başka yapacak bişey yok..

canım yaa ne kadar üzüldüm bilemesin
allahım bir daha yaşatmasın
canım allah yardımcın olsun inşş atlatırsın
inşşşş tedaviye gererk kalmadn bebişin san süprüz yapar

benıde ekleyın yas 27 sat 27 kasım 2 eylul kılo 63 kalp atısı ve kese gorundu

pares83 hoşgeldin camım gözünaydın...

kızlar doktorun işi varmış randevum çarşamba 6.30 ertelendi offfffffff 1 gün daha neyse hayırlısı olsun

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | kese ve kalp atışı göründü |
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| kese ve kalp atışı göründü |
|bilgemm|23|20 kasım |26 ağustos |52| kese göründü|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese ve kalp atışı göründü |
|melek16500| 32|24 kasım |30 ağustos | ?|kese ve kalp atışı göründü |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63|kese ve kalp atışı göründü |
|gelincik238| 28|29 kasım|4 eylül| 61|kese ve kalp atışı göründü |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|? |
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|2 gün sonra kan testi |
|minaa|?|?|?| ?|kese görecek |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|[/table]

:21

Canım verdiğin cevap verdiğin teşekkür ederim bende senin kullandığın ilaçları kullanıyorum sadece fazladan bant ve estrofem kullanıyorum.Progestanında iğnesini kullanıyodum popom artık süzgeç gibi oldu bende 2 gün önce fitile geçtim günde 3 kere 3 tane kullanıyorum oda artık içimde kalmıyo dışarı akıyo ne kadar koyduktan sonra sırt üstü yatsamda sinir oldum bende merak ettim bu yüzden

Canım pregestan elbette dışarı çıkıcak.. Koyduktan sonra 15-20 dakika sonra kalkabilirsin..
Vajina ve rahim en son çıkmaz yol.. İhtiyacını alır gerisini atar..
Spermlerde de böyle değil mi?
Bunun için korkma genelde içindeki sıvıyı alıyor , kabuğunu atıyor..
O kapisülün içinde sıvı var ondan bahsediyorum..

geeeldiiiiiiiiim....
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...

ohh maaşallah rahatladım merak etmiştim canım

çok şükür canım çok merak ettim seni ya bir daha bizi merakta koyma ama herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hadi gözümüz aydın:79:

yojimbo ....
cnm kelimelerin anlamsız olduğu bi durum ne desek boş...
onu bulup kaybetmek çok kötüdür cnm...
uzun bi süre dinlen kendin için yaşa madem cnm ne zaman rahatlarsan o zaman başlarsın tedavine...
kib...

Sağol canım ya içimi rahatladın bundan önce denediklerimdede fitil kullanmıştım tutmadı bu denememde iğne kullandım sonra fitile geçincede bi problem olacak diye aklım takıldı işte tekrar sağol.

Şükür canım gözünaydın maşallah rabbim nazarlardan saklasın.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına 18 ocakta randevum daha keseleri bile göremedim inşallah kalp atışalrınıda bende duyarım sizler gibi beklemek ne kadar zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…