2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın anne adaylarıııııııı

günaydın arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah hepinizde...bizde herhangi bişey yok bekliyoruz cumartesiyi bu hafta başladım işe çalışıyorum...

herzamanseninle çok sevindim canım iyi olmanıza maşallah bebişine...

Kızlarr, selam

Ben bugün ikici kan testimi yaptırdım ve sonucu bekliyorum. sabah yaptırdım 14:00 gibi çıkınca eşimin iş yerine faxlıycaklar.
değerlerimin artıp artmadığı belli olacak. bekliyorum bakalım, eğer bu test te iyi çıkarsa aranıza katılabilirim

yetercim burda olduğunu gördüm, günaydın bu arada nasılsın başın nasıl oldu?

Ayy canım çok merak ettik seni, Neyse ki güzel haberlerle geldin .. Yavruşun gayet sağlıklı..
Maşallah

Çido hoşgeldin aramıza, test sonucunu çok merak ediyorum ama içimden bir his güzel çıkacak diyor.. İnşş öyle olur .. Bekliyoruz sabırsızlıkla..

Kızlar bende yarın gidiyorum kontrole ..
Sabah çok erken gideceğim için ancak gelince yazarım..
Kan tathlilim de var bu sefer..
İnşşş geldiğimde yavrumun kalp atışını gördüm diye yazıcam buraya...
Herhalşde 2. kez dünyalar benim olur :))

Canım hoşgeldin aramıza sonuç iyi çıkacak takma kafana.

İnşallah canım bakalım mercimeceğin nasılmış?

sğl cnm inş amin...sende meraklanma cnm benim kesenide kalp atışınıda görürsün inş...sorunsuz bi hamilelik geçirelim hep beraber sağlılla kucağımıza alalım inş...
sğl cnmmm
slm cnmm bende çok merak ediyorum senin ikinci değerini ama merak etme katlanır inş bol bol ...hemen yaz bize...

cnmm yarın sendende güzel hbrler bekliyoruz inş sorunsuz bi muayenen gerçekleşir ve kalp pıt pıt larını duyarsın meleğinin inş...

Çok sevindim, rahat ol biraz, inşallah biz de duyarız kalp atışlarını...

ilk tahlilde 61,32 çıkmıştı şimdi 0,100

Çido ben ne kadar üzüldüm anlatamam yaa..
61, 32 'nin 2 gün sonra neredeyse 0 olması mümkün mü yani?
İlk sonucun 5-10 arası çıksa tamam ikincisi 0 çıkabilir diyeceğim ama 60'lardan iki günde 0'lara düşmesi çok garip..
Testi başka bir hastanede tekrar etmeni öneririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…