Nasıl ya çok şaşırdım ben ne diyeceğimi bilemedim.Tekrar baktırsan canım.
Çido ben ne kadar üzüldüm anlatamam yaa..
61, 32 'nin 2 gün sonra neredeyse 0 olması mümkün mü yani?
İlk sonucun 5-10 arası çıksa tamam ikincisi 0 çıkabilir diyeceğim ama 60'lardan iki günde 0'lara düşmesi çok garip..
Testi başka bir hastanede tekrar etmeni öneririm..
çidom ne oldu kuzum yaaa
bilmiyorum kızlar bilmiyorumBen de çok şaşkınım
şok oldum nasıl bu kadar düşer anlamadım. Ctesi yaptırmıştık 3. Gün bugün.
Yarın sabah yine yaptırın dediler normal değilmiş bu kadar düşmesi ama ne farkedicekki!
Allahım...sınavım hala bitmedi galiba
Bilmiyorum kızlar bilmiyorumben de çok şaşkınım
şok oldum nasıl bu kadar düşer anlamadım. ctesi yaptırmıştık 3. gün bugün.
yarın sabah yine yaptırın dediler normal değilmiş bu kadar düşmesi ama ne farkedicekki!
allahım...sınavım hala bitmedi galiba
Bilmiyorum kızlar bilmiyorumben de çok şaşkınım
şok oldum nasıl bu kadar düşer anlamadım. ctesi yaptırmıştık 3. gün bugün.
yarın sabah yine yaptırın dediler normal değilmiş bu kadar düşmesi ama ne farkedicekki!
allahım...sınavım hala bitmedi galiba
figeroo sen nerelerdesin...
kızlar günaydın..
bende aranıza katıldım.dun keselerımızı gorduk..31 yasındayım sat 30 kasım , 6 eylul olası dogum tarıhı ıns.benıde eklersenız sevınırım..Rabbım herkesın bebegını saglıkla kucagına almasını nasıp etsın ıns..
kızlar günaydın..
bende aranıza katıldım.dun keselerımızı gorduk..31 yasındayım sat 30 kasım , 6 eylul olası dogum tarıhı ıns.benıde eklersenız sevınırım..Rabbım herkesın bebegını saglıkla kucagına almasını nasıp etsın ıns..
Canım üzme kendi diyecem ama biliyorum boşuna konuşuyorum benimde biraz önce kanamam başladı sinirlerim bozuldu KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BİZE DUA EDİN HEPİMİZE .
Canım üzme kendi diyecem ama biliyorum boşuna konuşuyorum benimde biraz önce kanamam başladı sinirlerim bozuldu KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BİZE DUA EDİN HEPİMİZE .
hoş geldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli bir şekilde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız :79::79::79:
kızlar günaydın..
cnm h.g aramıza öncelikle...ben şuan 7+2yim ve 10 gün önce resmen kanama geçirdim kırmızıyı bile gördüm ama dr a gittiğimizde sorun olmadığını gördük çok şükürler olsun Allahıma...o gün sadece 1 2 gün sürmüştü kanamam...daha sonrada şuan 1 2 gündür ise kahverengi lekelenmem var ama oda kullandığım jeldenmiş arkadaşlar öyle bilgi verdi...şunu diyecem sen progesteron olarak ne kullanıyosun belki ondan kaynaklanıyordur....ama bak dr unda sorun değildir demiş rahatla cnm kötüye işaret değildir...
merhaba ecrin bence keseyi gördüysen kafana takma inşallah kalp atışlarını
görürsün bende dün gördüm kalp atışlarını stress yapma rahat olman önemli
rabbim bizlere ve tüm isteyenlere bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Çok sevindim, rahat ol biraz, inşallah biz de duyarız kalp atışlarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?