2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Nasıl ya çok şaşırdım ben ne diyeceğimi bilemedim.Tekrar baktırsan canım.

çidom ne oldu kuzum yaaa

Bilmiyorum kızlar bilmiyorum ben de çok şaşkınım
şok oldum nasıl bu kadar düşer anlamadım. ctesi yaptırmıştık 3. gün bugün.
yarın sabah yine yaptırın dediler normal değilmiş bu kadar düşmesi ama ne farkedicekki!
allahım...sınavım hala bitmedi galiba

canım lütfen kendini yıpratmadan yaşa acını

Sakin olmalısın stres yapma ben de yaşadım aynı süreci, bence de değerin sıfır olması çok normal değil, inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar...

Canım üzme kendi diyecem ama biliyorum boşuna konuşuyorum benimde biraz önce kanamam başladı sinirlerim bozuldu KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BİZE DUA EDİN HEPİMİZE .

figeroo sen nerelerdesin...

slm canım geldim bugün iş arkadaşlarım geldiler anlıyacan temizlik hazırlık derken ancak yetiştirdim az önce gittiler bende hemen geldim çido canım çok üzüldüm ne desek boş allah hayırlısını nasip etsin zeynep dr a gittin mi? bebişin nasıl canım? inşallah herşey yolundadır kendinize iyi bakın kızlar iyi geceler hepinize.....

kızlar günaydın..

bende aranıza katıldım.dun keselerımızı gorduk..31 yasındayım sat 30 kasım , 6 eylul olası dogum tarıhı ıns.benıde eklersenız sevınırım..Rabbım herkesın bebegını saglıkla kucagına almasını nasıp etsın ıns..

hoş geldin
sağlıcalla kucakla bebişin
inşş

hoş geldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli bir şekilde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız :79::79::79:

Canım üzme kendi diyecem ama biliyorum boşuna konuşuyorum benimde biraz önce kanamam başladı sinirlerim bozuldu KIZLAR DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR LÜTFEN BİZE DUA EDİN HEPİMİZE .

nilu canım drla görüştün mü mutlaka ara drunu ayrıca bol bol dinlen canım çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış dinlenme ile geçer inşallah

canım dr ara hemen ve dinlen bol bol
ama dr görüşmeyi ihmal etme
rabbim yardımcın olsun

hoşgeldin canım aramıza Rabbim tamamına erdirsin.. Bende kalp atışları için cumartesiyi bekliyorum beklemek çok zor gerçekten gözüme uyku girmiyor.

nilu, çido naptınız kızlar haber alamadık sizlerden merak içinde bekliyoruz inşallah hayırlı haberlerle gelin.

cnm teşeküe rkdrimm rabbiim koruyun ca koruyorrr hakllısın aslında ama nedense rahatlıamayıyoorummmm ben pregestoron iğk enullanıyorum cnm şel kullanmıyoru m diğer sefer nou kullanmıştım çok rahatsız mlouştum iğne biraz can aııtccı ama daha iyi

hadi bakalım sana hayırlı olsun nrekar cım darısı bizi başımıza bende haftaya salı rabbii zmin verirse görücemm heiimpz birbirimize dua edelimm . yb aide bu iğnelerr ne zamana kadark ullanılıcak biliyomusunn

Çok sevindim, rahat ol biraz, inşallah biz de duyarız kalp atışlarını...

ben biraz geriden geliyorummm çünkü devamlı nete giremiyorum çkko sevindimm gözünn aydıınn rabbii m sağlıklı sıltahhi kucağına alamayıda nasip etsinn darısı bizlere bende biyduysam kalpp atışını

Kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler için 0,100 yazıyorlarmış zaten... bu sefer de aynı çıktı.
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem epey bir süre, anlayacağınızı ümit ediyorum...
Hepiniz için duacıyım, paylaşılarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…