2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bigemm çok geçmiş olsun ne diyim sözün bittiği yer ama maaşalah çok dirençlisin çok güzzel düşünüyorsun o yüz den tebrik ederm seni rabbim bidahakine nasip eder inşallah cnm

canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına al ikizlerini topiğimizin ilk ve tek ikizleri şimdilik devamıda gelir inşallah.

bilgem inan çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin inşallah.bende dün bebeği görmek için gittim fakat görünmedi haftaya yine çağırdı bakalım ne olacak kendini üzme rabbim hayırlısını versin hepimiz için inşallah bende dün hiç beklemiyodum belkide haftayada görünmeyebilir doktor kese boş olabilir dedi resmen şok oldum ama elimizden bişey gelmiyo işte...

benim transfer tarihim 8 aralık tı böyle geç görünebiliyomu bebek kızlar bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim pazartesi tekrar gidicem ama resmen yıkıldım o güne kadar nasıl beklicem bilemiyorum .

bilgemm cok gecmis olsun...hayırlısı buymus ben 26+5 gunluk bebegımı canlı dogumdan sonra kaybettım...yuce allah sabrını verır...tekrar gecmıs olsun

bilgem, Rabbim sabır versin..

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun sen kendine dikkat et canım.

bigemm çok geçmiş olsun ne diyim sözün bittiği yer ama maaşalah çok dirençlisin çok güzzel düşünüyorsun o yüz den tebrik ederm seni rabbim bidahakine nasip eder inşallah cnm

bilgemm cok gecmis olsun...hayırlısı buymus ben 26+5 gunluk bebegımı canlı dogumdan sonra kaybettım...yuce allah sabrını verır...tekrar gecmıs olsun

Arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim..
Kısmette bu varmı, yaşadık gördük..
Tek söyleyebileceğim rabbim sağlık versin..
Herşey yerine geliyorda o gelmiyor..
İnşallah sizler sağlıcakla kucaklayacaksınız yavrularınızı tek temennim bu ..
Ben yine buralardayım , haa :)
Karalar bağlamak yok..
Belki size bir sürpriz yapar normal yolla hamile kaldım derim ne olur ne olmaz :)
Çok seviyorum sizleri , çok öpüyorum..

kuzum inşşşşşşşş
hiç umadığın bir annda rabbim sana mucizesini göndrsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
benim transfer tarihim 8 aralık tı böyle geç görünebiliyomu bebek kızlar bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim pazartesi tekrar gidicem ama resmen yıkıldım o güne kadar nasıl beklicem bilemiyorum .

canım benim transferimde 8 aralıktı benim bebek göründü senin bebeğin belki saklanıyordur inşallah pazartesi günü bize güzel haber verirsin inşallah bebeğin seninledir

canlarım hepinize slm hayırlı cumalar...
kızlarr yaa bu jel den yıldım desem yeridir...
bugün güne pek iyi başlayamadım
kahvaltı sonrası istifra...
arkasından lavaboya gittiğimde bide ne göreyim peçeteye sildiğimde sanki çamur akıyo afedersiniz sil sil bitmedi...
sizler hep jelden kaynaklı böyle oluyor diyodunuz ya bi yanım inanıyo bi yanım inanamıyo
korkuyorummm......
geçen dr a gittiğimde kahverengi bi iki damla leke geldi jelden kaynaklıdır die okudum netten dedim onla ilgisi yok dedi...
sizce.....

canım sen drunla görüş mutlaka ara sonuçta leke geldiyse tedbirini mutlaka almalısın ve bence artık hep dinlen sen ne zaman gezmeye gitsen sonrasında leke geliyor en azından ilk 3 ay dikkat et inşallah tekrar leke gelmez geçmiş olsun canım:79:

Benımde allah nasıp ederse ıkızlerım olacak...ayın 20 sınde kalp atıslarını gorecegız ıns.
Arzum canım çoks evindim.. AY ben bayılırım ikizlere çünkü bende ikiz eşiyim..
İnş sağlıcakla gelirler dünyamıza ..
Maşalahhh

Canım yaa neden dr'una söylemiyorsun seni bu kadar rahatsız ettityse pregestan fitile geç bence , ben kullanırken çok rahattım.. Kabızlık içinde diğerlerine göre biraz daha iyi geliyor üstelik..

bende senın gıbı dertlıyım ...o jelı bende kullanıyorum bugun bendende geldı kahverengı sekılde ...sana arkadaslar gezmeden dıyor ama ben yataktan cıkmıyorum hıc bı ıs yapmıyorum ...ama bende ılk hamılelıgımdede olmustu kahverengı akıntı 3 ay surmustu sonrasında kendılıgınden gectı...ama yıne de cok korkuyorum...

maşallah canım oh ne güzel ikizlerimiz çoğalıyor.. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

amın ınsalahhh...

ya cnm yok yaa gezmedem değil haftada 1 gün geziyorum oda sokak sokak değil ev gezmesi...
benimki sıvı akıntı değil topak şeklinde kahverengi toprak gibi parçalanıyo..dr umdan tel bekliyorum değiştireyimmi die soracam progestonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…