2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Slm herkese, iki gün giremedim topiğe neler olmuş.Bilgemmmm geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem bilemedim, inşallah rabbim yavrunu sana bağışlar.Çido çok üzüldüm, inşallah bir sonraki denemede hatta kendiliğnden kısmet olur bebeğine kavuşmak.Zeynepela çok geçmiş olsun, okul çok tehlikeli bu dönemde ben de her gün aynı korkuyu yaşıyorum, bir sürü enfeksiyona açığız .Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle...Diğer anne adaylarına da güzel, sağlıklı bir pazar günü geçirmelerini diliyorum...

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine haftasonu bol bol dinlen olmazsa rapor al gitme okula...kendine dikkat etmen gerek..

cnmm ayy bu büyük bi mucize resmen yaa inş bebişinde mücadele verir annesi içinde duyurur pıt pıtlarını en kısa zamanda.bak Allahım sana bi kapı daha açtı dualarını eksik etme cnm..

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrr bilgemmm Allah'tan umut kesilmez rabbim büyük bakarsın mucizen olur . çok mutlu oluruz canımm

iyi pazarlar kızlar bende dün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını görmek için ama malesefki göremedik. kesemiz oluşmuş doktorum içinde embriyomuzunda olduğunu söyledi. dua edin arkadaşlar haftaya görebilelim kendi kendime teselli veriyorum bazen geçte duyulabiliyormuş diye inşallah benimde öyle olur geç olsun ama yeterki duyabilelim.

canım alttan bakıldı mı ?? rabbim acısını yaşatmasın inşallah haftaya duyarsın canım

bilgemm diğer topiğede yadım
umudun gerçek olsun canım
yaaaaa çok heycanlandım ve duygulandım
rabbim yardımcın olsun yyüzünü güldürsün inşşşşşşşşşş
Canım Yeterim okudum sağolasın..
Bir umut bekliyeceğiz..
Canım Allahtan ümit kesilmez..Belki bi mucizede seni bulur...
İnşş Gözdemmm mucizemizi bekliyoruz.. Mina arkadaşım hayırlısı olsun diyorum .. İnşş hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.. Canım inşşş , tek tememmin o , ısırarla bende kalmak istiyor yavrum, ölü bbek olsa düşerdi , kanama olurdu yada en azından kese bozulurdu ama kalp atışının duyulmaması dışında herşey o kadar normal ki, dr kıyamadı almaya..
günaydın kızlarrrrrrr bilgemmm Allah'tan umut kesilmez rabbim büyük bakarsın mucizen olur . çok mutlu oluruz canımm

İnşş canım haberi alınca hemen yazacağım buraya..
Kızlar yavrum benimleymiş demek için can atıyorum..

GÜNAYDIN KIZLAR YENİ BİR HAFTAYA DAHA BAŞLADIK İNŞALLAH ÇOK GÜZEL SAĞLIKLI VE MUTLU BİR HAFTA GEÇİRİRİZ:79::79:GELİNCİK CANIM İNŞALLAH BU HAFTA DUYULUR BEBİŞİN KALP ATIŞI BENİMKİNİDE DR UM ÇOK NET GÖREMEDİ RADYOLOGA GÖNDERDİ OGÖRDÜ VE DUYDU HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BU HAFTA DUYARSIN CANIMBİLGEM İNŞALLAH BEBEĞİN SENİNLEDİR CANIM HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BEBİŞİN PIT PITLARINI BU HAFTA DUYARSIN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SENİN VE GELİNCİĞİN GÜZEL HABERLERİYLE U HAFTA İNŞALLAH MUTLU OLURUZZEYNEPELA BİRAZ TOPARLAMIŞSIN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DAHA İYİ OLURSUN ŞUBAT TATİLİDE YAKLAŞIYOR BİRAZ DİNLENİRSİN BENİM RAPOR BU HAFTA SON AMA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM İŞ ARKADAŞLARIM TEKRAR RAPOR AL ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUZ DİYORLAR BAKALIM DRUM VERECEK Mİ? HAYIRLISI OLSUN MUMARIM DİĞER ARKADAŞLARDA ÇOK İYİDİR BEBEKLERE VE KENDİNİZE İYİ BAKIN :79::79::79:

merhaba kızlar gelincik melek bilgem bu hafta bebekleirnizin gümbr gümbür kalp seslerini duyarsınız inşallah... ben bu hafta rapor aldım tekrar enfeksiyon almayayım diye haftaya giderim Allah nasip ederse sonraki hafta zaten 15 tatil.

evde çok çamaşır birikti mide bulantım baya iyi şu anda bazı şeylerden tiksiniuyorum ama bazı şeyleri de yemek istiyorum sütlü tatlılar çekiyor canım bugün. hamile olduğumdan beri bir yudum süt içmedim bakalım hayırlısı

kızlar merhaba ben çok şükürpozitif sonucumu aldım 27 ocakda ilk randevum var inşllh keseleri bebkleri görürüz benim 8 gün bhcg 118 10 gün 387 çıktı ikiz olabilirmi diye merak ediyorum alah hayırlısını versin neolur benim içinde dua edin bende göriyim sonrda allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.

sen kaçıncı hafta da duymuştun canım bu benim 7. haftam cumartesiye 7+6 olucaz..transferim olalı tam 1 ay oldu..eşimde biraz daha bekleyelim diyo ama benim hiç sabrım yok açıkcası...

Son düzenleme:
sen kaçıncı hafta da duymuştun canım bu benim 7. haftam cumartesiye 7+6 olucaz..transferim olalı tam 1 ay oldu..eşimde biraz daha bekleyelim diyo ama benim hiç sabrım yok açıkcası...

canım ben 6+1 de duymuştum ama acele etme bencede bekle ya da için rahat değilse başka dr a git 8. haftada hatta 9. haftada bile duyanlar varmış inşallah duyacaksın canım hayırlısı ile pıt pıtları

canım benim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına al ikizlerini topiğimizin ilk ve tek ikizleri şimdilik devamıda gelir inşallah.

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Canım geçmiiş olsun kendine dikkat et.Birde bişey soracağım sana benimde nidem çok bulanıyo yesem bir dert yemesem bir dert şaşırdım bende bandı kullandıktan sonra bilgi verebilirmisin canım işe yarıyosa bende alıyım.
kızlar ya biz bu iğneleri progynex leri kullananlar vardır mutlaka doktorlarınız ne zamana kadar kullanmanzı söledii salı benim kontrolüm var ama merak ettim dayanamadım ?
Canım bu iğneleri ben sabah akşam kullanıyorum artık bir yerlerim süzgeç gibi oldu iğnelerde dışına akmaya başladı benim ayın 11 inde kanamam oldu doktora gittim aynen devam dedi ayın 25 veya26 sında kalpatışlarını duymaya gidince tekrar soracağım bende.Ama sen benden önce gidiyosun haber et bakalım sana diyecek.[/B][/B]

Canım şükür güzel haberlerini aldık aramıza hoşgeldin Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar hemen kötü düşünmeyin bilgemm sana ne desem bilemedim dyazacak kelime bulamadım benim kuzenim bebişinin kalp atışların 9.haftada duydu düşünün artık şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var .Dualarımız sizinle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…