kızlar nasılsnız
ben iyiyim canım sen nasılsın?
iyim kuzum
dişmi çektirdim bu gün başım ağrıdı
ya cnm yok yaa gezmedem değil haftada 1 gün geziyorum oda sokak sokak değil ev gezmesi...
benimki sıvı akıntı değil topak şeklinde kahverengi toprak gibi parçalanıyo..dr umdan tel bekliyorum değiştireyimmi die soracam progestonu..
merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
canım çok geçmiş olsun.rabbim şifalar versin inşallah kendine ve bebeğine dikkat et.merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
günaydın kızlar güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum:79::79::79:
kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? Demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. öyle değil mi kızlar?
kızlar ya biz bu iğneleri progynex leri kullananlar vardır mutlaka doktorlarınız ne zamana kadar kullanmanzı söledii salı benim kontrolüm var ama merak ettim dayanamadım ?
kızlar ya biz bu iğneleri progynex leri kullananlar vardır mutlaka doktorlarınız ne zamana kadar kullanmanzı söledii salı benim kontrolüm var ama merak ettim dayanamadım ?
Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?