2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

burcuuumm
canım ben çıkıyorum minnoş uyandıı
sesi geliyor içerdennn
görüşürüzz canımm
tamam canım sen kuzuya koşş:))
buarada annemle konuştum diyo enginarı 20 dakika haşla çorbalarına ekle onlarada pişer diyoo..
ayy küpler karıştı hemen resim ekleiyim adetimdir:))
ayy kızım çok akıllı bu bıdıklar taze istiyo demekk

çok şükür canım maşallahım var geliyooo sütümmmm
burcuuu buakşam ekliyorum tarhanaya peynir yazarım yarın

hıı buarada baktınmı faceden dukan diyetçilerine

aman maşallah zambakcım bol bol gelsinninşllh.yavruya yarasınn..
tamam ama bak unutma dene tamammı..

ya bakamadım face demi bu dukancılar ben kk da sandım.

Süt ve domates verilebiliyo mu??? Ben 1 yaşından sonra biliyodum:))

Ben 40 tane almıştım..Bugün 15 tane daha aldım..15 tanesi 10 milyon..Tanesi 75 krşa bile gelmedi::)))))

Yoğurdu sonradan terbiye yapmadan baştan mı koyuyosun yani?? Sebzelerle beraber yoğurtta mı pişiyo??

evet bende bi prof çocuk dr kitabı var tarifler vermiş onda tarif baştan yoğurt diyo bende ona göre yapıyorumm ki bakma sadece bu tarif için normal zamanda sonunda yoğurt yumurta limon koyuyorum
[vermFONT=Arial Black][/FONT]canım özgür bey dedi lıkır lıkır içmediği sürece sorun yok ee evdeki yoğurdu mayalarkende süt kullandımm..domates verdim bi alerji yapmayınca veriyorum ben hatta yarım kesip elimde tutuyorum içini çekmeye çalışıyo..sen edinmi hiç

Son düzenleme:
ammaa kaynatmışınız haaa
ama güzel şeyler yazmışınız hee
bende 2 ay öncemi ne eline domates vermiştim bütün yüzü alerji oldu yarım saate geçti
sanırım benim kızın asitli şeylere alerjisi var bol ıspanaklı çorba yapıncada yanakları kızarıyodu
bi ara yoğurttada kızarıyodu bi denesem aslında şu sıra domates bişi yapacakmı diye yaparsa vermem yapmazsa az az başlarız yemelere.

KIZ NERDE RESİM
sorma canım yesinde taze yesinnnn
Ayol dukan ın dr luğu iptal edildi bu diyet yüzünden..Siz hala dükan diyeti mi diyosunuz::))))))))))))
ammmannnnnn
kız haberim yokk
yoksa yazmazdımmmmm
kuzuuu neler var tariflerdeee

canım acaba pişmiş domatesle pişmemiş arasında asit oranı degişiyosa belki ondan yapmıştır kızarıklık
çorba içinde dene istersen bikez daha

kızlarr çok mutluyummmmmmmmm
adet olcam galibaaaaaaa
hiç ummazdım bir adetin beni bukadar mutlu edeceginiiii
allahımm nelere mutlu olur oldummmm

neyse sabah bende kızıma
3tane bebek bisküvisi az peynir yarım yumurta sarısı pekmez tahin ıhlamur koydum ilk defa yedi azıcık kaldı ama çogunu yedi
buda beni çok mutlu etti

sonra uyudu
azönce uyandı
1şeftali ve 1kayısı püresine 2buçuktane bisküvi koydumm
hopp onuda iştahla yedii

şimdi çorbası pişiyor
tavuklu yapıyorum bugünn
tavugun içine
patates havuç kabak
bezelye sogan sarımsak(ilkkez koydum) pişiyor
sonrada terbiye yapıcammm

Son düzenleme:

ayy hadi gelsin hoşgelsin artık ben 4 ay sonra oldum şükür düzenede girdim ama bak söyliyim benim ilk adtim çok coştu sanki çeşmeleri son açmışsın gibi halada çok ve uzun sürüyo ilk adet olduğum zamanlarki gibi..inşllh gelirr rahatlarsın canımm
oohh afiyet olsun tabi bak başlıyolar yemeye işte..çorbada gayet güzel inşllh iştahla içer..
bizde teyzeme gidicez şimdi hazırlanmak lazım off zor geliyo..
sen neler yapıcaksınn..

kaynattık sende kuleleri gez
canım bi dene bakalım ben domates suyuyna batırıp ekmeği peynirle veriyorum ağzına seviyo ..

evet cnm pişmişle pişmemiş arasında belki fark olur deneyim bi kendimize yaptığımdan deneyim olmazsa ona özel yaparım sonralarda
kaynattık sende kuleleri gez
canım bi dene bakalım ben domates suyuyna batırıp ekmeği peynirle veriyorum ağzına seviyo ..

hehe gezdik valla benim 2. gidişim ama hava ne soğuk ne sıcaktı iyi oldu gezdik falan dönüştede yemek yedik
adet olduğu üzere ceydaya 2 takım aldım alt üst biri taytlı biri şortlu

Ohh negüzell yine gezmelere gidiyosun demek
benimm hep aynıı evdeyimmm
havada kötü zaten
burcu karnım 5aylık hamile gibi şişş
kasık agrımda oluyo

selam kızlar herkes nasıl

ben bisküviyi kendim yapmaya karar verdim netten bikaç tarif buldum
yumuralı sütlü var bide irmikli yoğurtlu falan ama sizden de fijkir aliim yapanınız var mı?

domatesi bende eline veriorum yüzünde bi kızarıklık oluo ama geçio ciddi bişi old. düşünmüorum
bizimki her yemek yiyişimizde kendi yemeği old. halde bizimkine sulanıo kendisininkini yemio bizimkini yiyo
bende sabahları yumurtasını az teryağda domatesli yapıorum sadece sarısını (beyazını niye vermioruz ki)acaba
haşlamayla aldığı fayda yağdakinden farklı mı ne diosunuz?

burcu ya mümkün oldunca hazır bişi verme bence yoğurdunu falan kendin yap sonuçta
hazırların raf ömrü çok uzun bu da bana içinde mutlaka katkı maddesi old düşündürüyor

sabahları bazen bize sulandığında ekmeğe tereyağ peynir somates püresi yapıorum iyiy yiyo

bBU ARADA BİZİM ÜST DİŞLER ÇIKTI SÖLEMİŞ MİYDİM
sizlerde durum ne

sıpa memiş ısırıp sündürerek bırakıo sonrada gülüo oyun yapıo yapma diorum yine yapıo gülüo
eşşek oldu sıpa ya yanağımı ısrrıo bide

mama sandelyesinde de oturmak istemio çok

off ne konuştum yahu

denizcimm ohh iyi yapmılşsınız değişiklik şart..güle güle giysin cicilerini güzel ceyda...

bisküvi yaptım sonuç tam bir fiyasko oldukça başarısız
adeta bir taş oldu

kızlar bebişler kaç kere kaç saat uyuyolar

cnm bizim grupta arkadaşlar çok değişik tarifler denedi ama hep öyle taş gibi bisküviler elde ettiler
yani mümkün olmuyo kullanmak kırılmıyo bile diyolar bırak ufalanmayı
bu arada benim kız günde 3 kere uyuyo 12 4 8 olmak üzere 1rer saat uyuyo hiç uykuları şaşmıyo saatleri gelince hemen uyku istiyo ilk defa bu gece 8 uykusunu uyumak istemedi benimde işime geldi dışarı çıkacaktık çıktık uyumadı diye huzursuzlukta yapmadı gece normal saatinde uyudu
ama sabah 10 kalkıyo buda bi ilginçlik ama gecede 12 1 gibi uyuyo
seninki nasıl?
bu arada o bizküvileri gözetimin altında eline tutuştur o dişlerini kaşısın biraz biraz ağzınada gider yesin vitamindir sonuçta

Son düzenleme:

deniz bizimki çalar saat gibi akşam kaçta yatarsa yatsın sabah 6.30ta ayakta
8.30-9 gibi yatış 2-3 saat (arada kopuo pışlıorum tabi)
2-3 gibi yine yatış 2-3 saat
6-7 gib yatış 1 saat (ama bu çok ender)
gece yatış 9-9.30 ama çok düzenli değil

bisküvi biraz rondo yaptım biraz öle kaldırdım eline vermek için oyalanır en azından

daha önce yazmıştı yumurtayı az bşi tereyağda domatesli yapıorum ii yiyo
yarayış açısından haşlamadan bi farkı var mı acaaba ne dersin

MAŞALAH SENİNKİYE BİZDE DAHA DİŞ YOK...
bisküviyi denemedim ama gözdem denemişti diye hatırlıyorum
gelince cvp yazar sana

cnm bu 2 3 saatler uyuyuş saatimi
yanı yatınca 2 3 saat uyuyomu???
eğer öyleyse gündüz çok uzun uyuduğu için sabah çok erken kalkıyo
yumurta konuusuna gelince bi fikrim yok ama yesin bence bi fark olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…