2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım tebrikler hoşgeldin aramıza...

nilu canım bantları arkadaşım kullanmışı çok memnundu benim 4 gün oldu iki kola takılıyor. bulantım var ama daha iyiyim ama banttan mı bilemem. fiyatı 35 tl. biraz daha zaman geçsin bakalım 8 gün hiç çıkarmayın diyor benim gece açılmıştı.

Canım şükür güzel haberlerini aldık aramıza hoşgeldin Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

amin inşallah bu yolda hiçbirimiz yarı yolda kalmayız allahım hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı..hiç tahmin etmezdim daha görmedim bile inşallah görürüm ama bişey olucak diye ödüm patlıyo gaiba annelik benim düşündüğümden bile çok yüce bişeymiş..

cnm tasalanma bak geç duyuracak bebiş kalp atışlarını geç yaşıyacaksın bu mutluluğu ama bak gör sende yaşacaksın bu güzel duyguyu Allahın izni ile inş...dualarını eksik etme..
cnm çok geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine..benimde çamaşırlar doldu taştı ama uykudan kafamı kaldıramıyorum valla..benimde çook midem bulanıyo cnm hiç bişi istemiyo sana soracaktım şu bantlar işe yarıyomu alalım die memnunmusun...

cnm benim dualarım seninle inş kendine dikkat et..

sağol hoşbulduk..benim öğlen 3 e kadar hiçbişeyim yok sonra gece yatana kadar bulantım oluyo bukadar erken olması normalmi sendede oldumu...

[

cnm benim dualarım seninle inş kendine dikkat et..[/QUOTE]

benimde hep dualarımdasınız ..sende çok dikkat et kendine..arada kasıklarımda sancı mı desem batmama mı öyle şeyler oluyo normal mi ?

sağol hoşbulduk..benim öğlen 3 e kadar hiçbişeyim yok sonra gece yatana kadar bulantım oluyo bukadar erken olması normalmi sendede oldumu...

canım benim mide bulantım o kadar erken başlamadı ama başlayanlar oluyor sancıya gelince tabiki bebeğin yerleşiyor kese oluşuyor çok çok normal sadece kendini çok yorma

bugün kalp atışlarını duymaya gittik ama duyamadık bebek ölmüş dedi şahin bey ama yine 3 gün sonra bakalım dedi başka bi dr a daha gittim oda aynı şeyleri söyledi.moralim çok bozuldu ama yapacak bişey yok hayırlısı diyorum.

canım benim yaa sen kalp atışı duymuş muydun? yoksa hiç duymadıysan biraz daha bekle . hayırlısı olsun ama okurken çok tuhaf oldum rabbim en hayırlı olanı nasip etsin

melek canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm seninde dediğin gibi hayırlısı olsun allah sabır versin inşallah en kısa zamanda toparlanırsın

canım inşşşş sorun yoktur

bilgemmmmmm aklımdan çıkmayan kişilerdnbirisin canım inşşşşş bebeğin seninledir
inşşş
Biliyorum Yeterim sağolasın ... Teşekkür ederim figero inşşu cmt küçük bir ihtimalde olsa gideceğim .. Zaten ya kalp atışını göreceğim ya kürtaj olacağım .. Hangisi hayırlısıysa o olsun.. Şimdi kazanıp ilerde kaybetmekte çok zor.. Zeynep öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah izin verirde bir mucize gerçekleşirse güzel haberli vereceğim.. Gelincikde umarım duyacaktır..
bilgemm inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum.
Burcu öncelikle pozitif sonucunu almana çok sevindim.. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda çıkmış yola..
İnşş en kısa zamanda bebeğinin kalp atışını duyarsın..

Melek inan ki çok üzüldüm .. Bu ölümüş kelimeisni duymak insanı en kadar incitiyor tahmin edebiliyorum..
Büyük ihtimalle benim bebeğimde yaşamıyor ama ben Allah'tan umudumu hiç kesmeden bekliyorum..
Gittiimde 9 hafta olucak .. Artık duyulmzsa yine ötesi yok , aldıracağım..
Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Canım şükür güzel haberlerini aldık aramıza hoşgeldin Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım RABBİM hepimizin kucağına almayı nasip etsin.Bu işler ne zormuş her an bişey olcakmış gibi diken üstünde yaşıyoruz ne olacak bizim halimiz böyele bende bilmiyorum.

Sağol canım verdiğin bilgi için sen biraz daha kullanda bende ona göre alayım bari o kadar çok ilaç içiyoruzki transferden sonra daha ne kadar kullanıcaz bilmiyorum.

Canım satırları okuyunca inan ne diyeceğimi bilemedim.Allah sabır versin ve yardımcın olsun.Çok üzüldüm senin adına.Zaman her şeyin ilacı bundan sonra RABBİM bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım RABBİM hepimizin kucağına almayı nasip etsin.Bu işler ne zormuş her an bişey olcakmış gibi diken üstünde yaşıyoruz ne olacak bizim halimiz böyele bende bilmiyorum.

hepinize teşekkür ederim.benim yaşadıklarımı allah hiçbirinize yaşatmasın inanın çok zor.rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ama o duyguyu yaşamak bile çok güzeldi pes etmek yok yine denicem.kendime hayırlısı buymuş diye teselli veriyorum.siz kendinize ve bebeklerinize çok dikkat edin herşeyi kafanıza takmayın.ben yine sizleri buradan takip edicem inşallah hep iyi haberlerinizi alıcam

canım benim yaa sen kalp atışı duymuş muydun? yoksa hiç duymadıysan biraz daha bekle . hayırlısı olsun ama okurken çok tuhaf oldum rabbim en hayırlı olanı nasip etsin

kalp atışı hiç duymadık geçen çarşamba gitmiştik bebekte görünmüyodu dün gittiğimizde bebek göründü fakat kalp atışı yoktu.kanamalarımda başladı bugün azar azar geliyo çoğalırsa gel dedi şahin bey perşembeye kadar beklicem ama büyük ihtimal kürtaj olucak.

ya kızlar nedennse kimseden ses soluk yok neden acaba????? iyi haberler gelir hep inşallah

slm cnm nasılsın....pek giremiyom artık kk ya öğleye kadar uyuyorum erken kalkamıyorum kafamı kaldıramıyorum...sonra bişiler atıştır evi toparla falan akşama doğru bi baş ağrısı kafamı yine kaldıramıyorum...öyle geçiyo günüm ama katlanıyorum bebişim için bulantılarında çok bu arada onlarlada başediyorum...sen nasıl oldun...

cnm ben bugün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür bir yaramazlık yok iğnelere gelince hbr ver demişin istersen jele geçebiliriiz dedi 3 aya kadar kullanılması gerekiyomuş çünkü ama ben iistemedim bundan öncekinde onu kullanmıştım neticem kötüydü diye ben iğneye devam etmek istiyorum dedim doktorumda tamam 10 gün daha randevüye kadar kullan ama daha fazlası canına yazık jele geç dedi ama ben bu bebişi çok zor bulduğumdan dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam neticede 1 ayım kalmışş işte böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…