kızlar merhaba ben çok şükürpozitif sonucumu aldım 27 ocakda ilk randevum var inşllh keseleri bebkleri görürüz benim 8 gün bhcg 118 10 gün 387 çıktı ikiz olabilirmi diye merak ediyorum alah hayırlısını versin neolur benim içinde dua edin bende göriyim sonrda allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.
Canım şükür güzel haberlerini aldık aramıza hoşgeldin Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
cnm tasalanma bak geç duyuracak bebiş kalp atışlarını geç yaşıyacaksın bu mutluluğu ama bak gör sende yaşacaksın bu güzel duyguyu Allahın izni ile inş...dualarını eksik etme..iyi pazarlar kızlar bende dün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını görmek için ama malesefki göremedik. kesemiz oluşmuş doktorum içinde embriyomuzunda olduğunu söyledi. dua edin arkadaşlar haftaya görebilelim kendi kendime teselli veriyorum bazen geçte duyulabiliyormuş diye inşallah benimde öyle olur geç olsun ama yeterki duyabilelim.
cnm çok geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine..benimde çamaşırlar doldu taştı ama uykudan kafamı kaldıramıyorum valla..benimde çook midem bulanıyo cnm hiç bişi istemiyo sana soracaktım şu bantlar işe yarıyomu alalım die memnunmusun...merhaba kızlar gelincik melek bilgem bu hafta bebekleirnizin gümbr gümbür kalp seslerini duyarsınız inşallah... ben bu hafta rapor aldım tekrar enfeksiyon almayayım diye haftaya giderim Allah nasip ederse sonraki hafta zaten 15 tatil.
evde çok çamaşır birikti mide bulantım baya iyi şu anda bazı şeylerden tiksiniuyorum ama bazı şeyleri de yemek istiyorum sütlü tatlılar çekiyor canım bugün. hamile olduğumdan beri bir yudum süt içmedim bakalım hayırlısı
kızlar merhaba ben çok şükürpozitif sonucumu aldım 27 ocakda ilk randevum var inşllh keseleri bebkleri görürüz benim 8 gün bhcg 118 10 gün 387 çıktı ikiz olabilirmi diye merak ediyorum alah hayırlısını versin neolur benim içinde dua edin bende göriyim sonrda allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.
canım tebrikler hoşgeldin aramıza...
nilu canım bantları arkadaşım kullanmışı çok memnundu benim 4 gün oldu iki kola takılıyor. bulantım var ama daha iyiyim ama banttan mı bilemem. fiyatı 35 tl. biraz daha zaman geçsin bakalım 8 gün hiç çıkarmayın diyor benim gece açılmıştı.
sağol hoşbulduk..benim öğlen 3 e kadar hiçbişeyim yok sonra gece yatana kadar bulantım oluyo bukadar erken olması normalmi sendede oldumu...
bugün kalp atışlarını duymaya gittik ama duyamadık bebek ölmüş dedi şahin bey ama yine 3 gün sonra bakalım dedi başka bi dr a daha gittim oda aynı şeyleri söyledi.moralim çok bozuldu ama yapacak bişey yok hayırlısı diyorum.
bugün kalp atışlarını duymaya gittik ama duyamadık bebek ölmüş dedi şahin bey ama yine 3 gün sonra bakalım dedi başka bi dr a daha gittim oda aynı şeyleri söyledi.moralim çok bozuldu ama yapacak bişey yok hayırlısı diyorum.
Biliyorum Yeterim sağolasın ...canım inşşşş sorun yoktur
bilgemmmmmm aklımdan çıkmayan kişilerdnbirisin canım inşşşşş bebeğin seninledir
inşşş
Teşekkür ederim figero inşşu cmt küçük bir ihtimalde olsa gideceğim .. Zaten ya kalp atışını göreceğim ya kürtaj olacağım .. Hangisi hayırlısıysa o olsun.. Şimdi kazanıp ilerde kaybetmekte çok zor..GÜNAYDIN KIZLAR YENİ BİR HAFTAYA DAHA BAŞLADIK İNŞALLAH ÇOK GÜZEL SAĞLIKLI VE MUTLU BİR HAFTA GEÇİRİRİZ:79::79:GELİNCİK CANIM İNŞALLAH BU HAFTA DUYULUR BEBİŞİN KALP ATIŞI BENİMKİNİDE DR UM ÇOK NET GÖREMEDİ RADYOLOGA GÖNDERDİ OGÖRDÜ VE DUYDU HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BU HAFTA DUYARSIN CANIMBİLGEM İNŞALLAH BEBEĞİN SENİNLEDİR CANIM HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BEBİŞİN PIT PITLARINI BU HAFTA DUYARSIN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH SENİN VE GELİNCİĞİN GÜZEL HABERLERİYLE U HAFTA İNŞALLAH MUTLU OLURUZ ZEYNEPELA BİRAZ TOPARLAMIŞSIN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DAHA İYİ OLURSUN ŞUBAT TATİLİDE YAKLAŞIYOR BİRAZ DİNLENİRSİN BENİM RAPOR BU HAFTA SON AMA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM İŞ ARKADAŞLARIM TEKRAR RAPOR AL ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUZ DİYORLAR BAKALIM DRUM VERECEK Mİ? HAYIRLISI OLSUN MUMARIM DİĞER ARKADAŞLARDA ÇOK İYİDİR BEBEKLERE VE KENDİNİZE İYİ BAKIN :79::79::79:
Zeynep öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah izin verirde bir mucize gerçekleşirse güzel haberli vereceğim.. Gelincikde umarım duyacaktır..merhaba kızlar gelincik melek bilgem bu hafta bebekleirnizin gümbr gümbür kalp seslerini duyarsınız inşallah... ben bu hafta rapor aldım tekrar enfeksiyon almayayım diye haftaya giderim Allah nasip ederse sonraki hafta zaten 15 tatil.
evde çok çamaşır birikti mide bulantım baya iyi şu anda bazı şeylerden tiksiniuyorum ama bazı şeyleri de yemek istiyorum sütlü tatlılar çekiyor canım bugün. hamile olduğumdan beri bir yudum süt içmedim bakalım hayırlısı
Burcu öncelikle pozitif sonucunu almana çok sevindim.. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda çıkmış yola..bilgemm inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum.
Canım şükür güzel haberlerini aldık aramıza hoşgeldin Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
canım tebrikler hoşgeldin aramıza...
nilu canım bantları arkadaşım kullanmışı çok memnundu benim 4 gün oldu iki kola takılıyor. bulantım var ama daha iyiyim ama banttan mı bilemem. fiyatı 35 tl. biraz daha zaman geçsin bakalım 8 gün hiç çıkarmayın diyor benim gece açılmıştı.
amin inşallah bu yolda hiçbirimiz yarı yolda kalmayız allahım hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı..hiç tahmin etmezdim daha görmedim bile inşallah görürüm ama bişey olucak diye ödüm patlıyo gaiba annelik benim düşündüğümden bile çok yüce bişeymiş..
canım dr ara hemen ve dinlen bol bol
ama dr görüşmeyi ihmal etme
rabbim yardımcın olsun
canım benim yaa sen kalp atışı duymuş muydun? yoksa hiç duymadıysan biraz daha bekle . hayırlısı olsun ama okurken çok tuhaf oldum rabbim en hayırlı olanı nasip etsin
ya kızlar nedennse kimseden ses soluk yok neden acaba????? iyi haberler gelir hep inşallah
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Canım geçmiiş olsun kendine dikkat et.Birde bişey soracağım sana benimde nidem çok bulanıyo yesem bir dert yemesem bir dert şaşırdım bende bandı kullandıktan sonra bilgi verebilirmisin canım işe yarıyosa bende alıyım.
Canım bu iğneleri ben sabah akşam kullanıyorum artık bir yerlerim süzgeç gibi oldu iğnelerde dışına akmaya başladı benim ayın 11 inde kanamam oldu doktora gittim aynen devam dedi ayın 25 veya26 sında kalpatışlarını duymaya gidince tekrar soracağım bende.Ama sen benden önce gidiyosun haber et bakalım sana diyecek.[/B][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?