ne güzel ne mutlu sana allah bizlerede nasip etsin inşllahhhh
kaçıncı haftada gördünn
Mrb.Yeni gördüm iletini kusura bakma,6+4 te gördük keseyi ve kalp atışını, sana da nasip eder inş. rahat ol.
mrb bende 2.denemede dondurulmuş ile hamile kaldım 2 kere kan testi yapturdım ama hala inanamıyorum hamile olduğuma haftaya salı kese görülecek o zamana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum, çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye evhamlarımdan nasıl kurtulucam benden başkalarıda aynı şeylerimi hissetti çok merak ediyorum,15 gündür senelik iznimi alıp hep yatmışdım sonucu öğreneli 3 gün oldu yarın iş başı yapıcam dinlenemiycem diyemi acaba bu vicdan azabımı kendime eziyet ediyorum resmen
slm fıstıklar..
nasılsınız...
ben 2 3 gündür uzak kaldım sizlere yani siteye geldim hep okudum ama yazacak halim hiç yoktu...
biz yolumuza güzel biçimde devam ediyoruz kızlar bi sorunumuz yok Allahımıza şükürler olsun..
cuma günü yine gittim kontrole dr gayet güzel dedi ayaklarını kıpırdatıyodu bizim sıpa
sağ sol kasığıma batmalar oluyo bugünde normaldir heralde..
grip konusuna gelince atlattım biraz bugün daha iyiyim.
bilgemm ve gelincik arkadaşlarımız zor bi süreçten geçtiler Allahım tez zamanda göbişlerine melekleri koyar inş..
mrb bende 2.denemede dondurulmuş ile hamile kaldım 2 kere kan testi yapturdım ama hala inanamıyorum hamile olduğuma haftaya salı kese görülecek o zamana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum, çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye evhamlarımdan nasıl kurtulucam benden başkalarıda aynı şeylerimi hissetti çok merak ediyorum,15 gündür senelik iznimi alıp hep yatmışdım sonucu öğreneli 3 gün oldu yarın iş başı yapıcam dinlenemiycem diyemi acaba bu vicdan azabımı kendime eziyet ediyorum resmen
Canım merhaba geçmiş olsun haklısın bizi bizden başka kimse anlamaz.Boş ver sen etrafındakilere bakma diyeceğim ama emin ol onlarda sen üzülüyosun diye üzülüyorlardır canım.RABBİM bundan sonraki denemende bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım.kızlar hepinize hayırlı cumalar.ben akşam kürtaj oldum yaniartık tamamen kaybettim bebeğimi.aslında böyle şeyler yazıp canınızı sıkmak istemiyorum ama paylaşmak iyi geliyo çünkü beni en iyi siz anlıyosunuz.insanlar üzülme diyor ama beni anlamıyolar,şu anki ruh halim hiç iyi değil inançlıyım çok şükür ama insan kabullenemiyo işte.bana bol bol dua edin kızlar.çünkü buna ihtiyacım var.
Canımcım biz iğne kullandığımız daha çok kabız oluyoruz haklısın ben doktoruma sordum sabah akşam duphalac diye bir şurup var onu içiyorum çeyrek ölçek onu içiyorum birde kayısı yiyorum senin gibi.anladım cnm hadi bakalımm hayırlısıyla biran önce pıt pıt larını duy bak daha da rahatılyosun. valla sen daha iyi bilirsin ama alkollü pamuk kooyuyalarya bence o geçeiyodur ama kesin eminsen bir anönce doktorunu ara ve danış mutlaka çünkü iğneler çok önemli. bulaımtn dışında iğnelrden ve migren hastası olduğum için hafta1 bazen 2 migren atağı geçiriyorum beni çok zorluyor yer yer de bel ve kasık ağrıları ama onlar normalmiş.sende gabızlık varmı varsa kayıısı dışında ne önerirsinn.
Anladım canım kullandığımız ilaçların yan etkileriniokudum hepsinde mide bulantısı yazıyor birazda o yüzden çok bulanıyo galiba bizim bedne biraz daha sabredeyim bari bebişler için yapacak bişey yok.nilu , inan 4 kilo verdim buna rağmen bulantı hapı önermedi doktor...Geçer dedi... gene de sen bilirsin...
Keseleri 3 haftada gördüm canım.ne güzel ne mutlu sana allah bizlerede nasip etsin inşllahhhh
kaçıncı haftada gördünn
Canım hiç endişenlenme herkeste bu durum farklı benim mide bulantım var.Anneme sordum senin mide bulantıların varmıydı diye bana hiç çekmemişsiniz kime çektiyseniz dedi.Anneminde hiç ne midesi bulanmış ne aş ermiş 9 ay boyunca.kızlar bugün 5+2 yim sat a göre 11. gün kan değerim 1386 ydı çarşamba doktora gidicez ama hiç hamilelik belirtim yok normalmi çok endişeleniyorum......
Merhaba arkadaşlar, bir süredir siteye gitmemiştim.Bugün girdiğimde bazı arkadaşların bebeklerini kaybettiklerini okudum.Çok üzüldüm.Geçmiş olsun, en kısa zamanda tekrar hamile kalabiliriz umarım.Ben de 2 kere düşük yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Ben karyotip ve pıhtılaşma testi yaptıracağım.Eşime de azf diye bir test yapacaklar...Hamile arkadaşlara sağlıklı günler dilerim.[/Q
İnşallah bu denemende canım sağ salim bebişlerini kucağına alırsın.İyi dileklerin için teşekkürler
slm fıstıklar..
nasılsınız...
ben 2 3 gündür uzak kaldım sizlere yani siteye geldim hep okudum ama yazacak halim hiç yoktu...
biz yolumuza güzel biçimde devam ediyoruz kızlar bi sorunumuz yok Allahımıza şükürler olsun..
cuma günü yine gittim kontrole dr gayet güzel dedi ayaklarını kıpırdatıyodu bizim sıpa
sağ sol kasığıma batmalar oluyo bugünde normaldir heralde..
grip konusuna gelince atlattım biraz bugün daha iyiyim.
bilgemm ve gelincik arkadaşlarımız zor bi süreçten geçtiler Allahım tez zamanda göbişlerine melekleri koyar inş..
bulantıları var cnm evet amasen nereklerdesin bakalım
yazmadıgını farkettmm
bulantılarınmı varrrr
neden halin yoktu
Ne güzel haberler vermişsin bize senin sıpanın keyfi yerinde belli :))))
canım kiste takılma bu teadvi görenlerde genelde olur benim ilkinde 1 adetti bebeğim büyüyünce o kayboldu. bu defa 2 taraftada 2 tane var hiç takmıyorum yeterki bebeğimiz iyi olsun sen rahat ol...
İnşallah her şey yolunda gider canım.Hemen kötü düşünme doktorun başka birşey dedimi bununla ilgili?
kızlar herşey için çok teşekkür ederim dün akşam kanamam başladı dr gittim bebeğimin kalp atışı devam ediyordu kanamamda durmuştu güyaaaa sabah bir kalktım kanamam artmış tekrar hastaneye gittik malesef bebiş artık yok ilk tecrübeydi çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın üstüne birde kürtaj oldum şimdi evde dinleniyorum siz ve bebekleriniz Allah a emanet olun zaten içimde hep bi tedirginlik vardı sil baştan hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor kendinize ve bebişlere iyi bakın ve 3 ayı doldurana kadar yatın arkadaşlar
kızlar herşey için çok teşekkür ederim dün akşam kanamam başladı dr gittim bebeğimin kalp atışı devam ediyordu kanamamda durmuştu güyaaaa sabah bir kalktım kanamam artmış tekrar hastaneye gittik malesef bebiş artık yok ilk tecrübeydi çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın üstüne birde kürtaj oldum şimdi evde dinleniyorum siz ve bebekleriniz Allah a emanet olun zaten içimde hep bi tedirginlik vardı sil baştan hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor kendinize ve bebişlere iyi bakın ve 3 ayı doldurana kadar yatın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?