2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Zeynepela ben bilgilri vermiştim, yine vereyim...
sat:6 aralık
tdt: 12 eylül
kilo: çok değişiyo vermesem daha ii...

mrb bende 2.denemede dondurulmuş ile hamile kaldım 2 kere kan testi yapturdım ama hala inanamıyorum hamile olduğuma haftaya salı kese görülecek o zamana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum, çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye evhamlarımdan nasıl kurtulucam benden başkalarıda aynı şeylerimi hissetti çok merak ediyorum,15 gündür senelik iznimi alıp hep yatmışdım sonucu öğreneli 3 gün oldu yarın iş başı yapıcam dinlenemiycem diyemi acaba bu vicdan azabımı kendime eziyet ediyorum resmen

slm fıstıklar..
nasılsınız...
ben 2 3 gündür uzak kaldım sizlere yani siteye geldim hep okudum ama yazacak halim hiç yoktu...
biz yolumuza güzel biçimde devam ediyoruz kızlar bi sorunumuz yok Allahımıza şükürler olsun..
cuma günü yine gittim kontrole dr gayet güzel dedi ayaklarını kıpırdatıyodu bizim sıpa
sağ sol kasığıma batmalar oluyo bugünde normaldir heralde..
grip konusuna gelince atlattım biraz bugün daha iyiyim.

bilgemm ve gelincik arkadaşlarımız zor bi süreçten geçtiler Allahım tez zamanda göbişlerine melekleri koyar inş..

Mrb.Yeni gördüm iletini kusura bakma,6+4 te gördük keseyi ve kalp atışını, sana da nasip eder inş. rahat ol.

canım peki 6+4derken son adet tarihinden itibarenmiydi peki

hayırlı olsunn allah kucagına almayı nasip etsin
transferin nezaman oldu

sen nereklerdesin bakalım
yazmadıgını farkettmm
bulantılarınmı varrrr
neden halin yoktu

bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|nerkar|28|19 kasım |25 ağustos |85| kese ve kalp atışı göründü |
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese ve kalp atışı göründü |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63|kese ve kalp atışı göründü |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|? |
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?|kese ve kalp atışı göründü |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|kese ve kalp atışı göründü |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59|iyi haberler bekliyoruz |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |

|[/table]

canım tebrik ederim bebeğini görünce inanırsın artık... ben diğer bebeğimi kaybettiğim haftaya gelinceye kadar tam rahat olamıyacağım ama bakalım ...hepinize hayırlı günler

zeynepcım bende bılgılerımı yazmıstım ama lıstede adımı goremedım...tekrar yazıyorum eklersen sevınırım..31 yasındayım,sat 30 kasım,olası dogum tarıhı 6 eylul,kalp atısı ve kese goruldu..kılo 58

Canım merhaba geçmiş olsun haklısın bizi bizden başka kimse anlamaz.Boş ver sen etrafındakilere bakma diyeceğim ama emin ol onlarda sen üzülüyosun diye üzülüyorlardır canım.RABBİM bundan sonraki denemende bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım. Canımcım biz iğne kullandığımız daha çok kabız oluyoruz haklısın ben doktoruma sordum sabah akşam duphalac diye bir şurup var onu içiyorum çeyrek ölçek onu içiyorum birde kayısı yiyorum senin gibi.
nilu , inan 4 kilo verdim buna rağmen bulantı hapı önermedi doktor...Geçer dedi... gene de sen bilirsin...
Anladım canım kullandığımız ilaçların yan etkileriniokudum hepsinde mide bulantısı yazıyor birazda o yüzden çok bulanıyo galiba bizim bedne biraz daha sabredeyim bari bebişler için yapacak bişey yok.
ne güzel ne mutlu sana allah bizlerede nasip etsin inşllahhhh

kaçıncı haftada gördünn
Keseleri 3 haftada gördüm canım.
kızlar bugün 5+2 yim sat a göre 11. gün kan değerim 1386 ydı çarşamba doktora gidicez ama hiç hamilelik belirtim yok normalmi çok endişeleniyorum......
Canım hiç endişenlenme herkeste bu durum farklı benim mide bulantım var.Anneme sordum senin mide bulantıların varmıydı diye bana hiç çekmemişsiniz kime çektiyseniz dedi.Anneminde hiç ne midesi bulanmış ne aş ermiş 9 ay boyunca.

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.Ama bu kadar panik yapmana gerek yok canım bende transferim yapıldıktan 3 gün sonra iş başladım bugün tam 1 ay 1 günlük olduk eğer iş yerinde işin ağır değilse bir problem olmuyo merak etme.

Ne güzel haberler vermişsin bize senin sıpanın keyfi yerinde belli :))))

sen nereklerdesin bakalım
yazmadıgını farkettmm
bulantılarınmı varrrr
neden halin yoktu
bulantıları var cnm evet ama
griptim kaç günlerdir biraz kendime geldim sayılır...

Ne güzel haberler vermişsin bize senin sıpanın keyfi yerinde belli :))))

maşallahı var valla...çok şükürler olsun Allahım herkese nasip etsin...
bu arada kızlar 3 kilo vermişim...

canım kiste takılma bu teadvi görenlerde genelde olur benim ilkinde 1 adetti bebeğim büyüyünce o kayboldu. bu defa 2 taraftada 2 tane var hiç takmıyorum yeterki bebeğimiz iyi olsun sen rahat ol...

İnşallah her şey yolunda gider canım.Hemen kötü düşünme doktorun başka birşey dedimi bununla ilgili?

kızlar herşey için çok teşekkür ederim dün akşam kanamam başladı dr gittim bebeğimin kalp atışı devam ediyordu kanamamda durmuştu güyaaaa sabah bir kalktım kanamam artmış tekrar hastaneye gittik malesef bebiş artık yok ilk tecrübeydi çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın üstüne birde kürtaj oldum şimdi evde dinleniyorum siz ve bebekleriniz Allah a emanet olun zaten içimde hep bi tedirginlik vardı sil baştan hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor kendinize ve bebişlere iyi bakın ve 3 ayı doldurana kadar yatın arkadaşlar

nerkar geçmiş olsun cnm Allah sabır versin bu daha kötü bi duygu...
peki bu kanamayı bağladığın bişi varmı?

bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| kalp atışı var|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | kalp atışı var|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |kalp atışı var|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|kese ve kalp atışı göründü |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63|kese ve kalp atışı göründü |
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58|kese ve kalp atışı göründü |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|? |
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?|kese ve kalp atışı göründü |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?|kese ve kalp atışı göründü |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59|iyi haberler bekliyoruz |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |

|[/table]

canım yaa çok üzüldüm aslında baya da ilerlemişsin. kanaman önceden var mıydı çok çok üzüldüm rabbimden hayırlısını diliyorum...

arzum canım ekledim listeye kusura bakma gözden kaçırmışım. canım hayırlı bir hamilelik diliyorum....
kızlar ben dün bebeğimi gördüm maaşallah çok çok iyi ama bakıyorum da her an herşey olabiliyor rabbim esirgesin ben de 2 kilo vermişim.hepinize sağlıklı bir gün diliyorum...

Çok üzüldüm, Allah sabır versin, umarım sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine. Gerçekten tutunması ,olması yetmiyo her gün yeni bişey çıkıyo stres hiç bitmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…