kızlar herşey için çok teşekkür ederim dün akşam kanamam başladı dr gittim bebeğimin kalp atışı devam ediyordu kanamamda durmuştu güyaaaa sabah bir kalktım kanamam artmış tekrar hastaneye gittik malesef bebiş artık yok ilk tecrübeydi çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın üstüne birde kürtaj oldum şimdi evde dinleniyorum siz ve bebekleriniz Allah a emanet olun zaten içimde hep bi tedirginlik vardı sil baştan hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor kendinize ve bebişlere iyi bakın ve 3 ayı doldurana kadar yatın arkadaşlar
arzum canım ekledim listeye kusura bakma gözden kaçırmışım. canım hayırlı bir hamilelik diliyorum....
kızlar ben dün bebeğimi gördümmaaşallah çok çok iyi ama bakıyorum da her an herşey olabiliyor rabbim esirgesin ben de 2 kilo vermişim.hepinize sağlıklı bir gün diliyorum...
nerkar geçmiş olsun cnm allah sabır versin bu daha kötü bi duygu...
Peki bu kanamayı bağladığın bişi varmı?
canım yaa çok üzüldüm aslında baya da ilerlemişsin. Kanaman önceden var mıydı çok çok üzüldüm rabbimden hayırlısını diliyorum...
çok üzüldüm, allah sabır versin, umarım sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine. Gerçekten tutunması ,olması yetmiyo her gün yeni bişey çıkıyo stres hiç bitmiyo.
[ı]canım geçmiş olsun.rabbim sabır versin.[/ı]
arzum canım ekledim listeye kusura bakma gözden kaçırmışım. canım hayırlı bir hamilelik diliyorum....
kızlar ben dün bebeğimi gördümmaaşallah çok çok iyi ama bakıyorum da her an herşey olabiliyor rabbim esirgesin ben de 2 kilo vermişim.hepinize sağlıklı bir gün diliyorum...
Maaşallah nazar değmesin, ben de bir haftadır çok az ekmek ve suyla duruyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, tansiyonum yerlerde çok halsizim.Allah yardım etsin hepimize...
Kızlar merhaba şükür bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim nasıl rahtladı anlatamam kanamam olunca panik olmuştum biliyosun bugünde hep korkarak gitmiştim doktora ama şükür her şey normalmiş.RABBİM olamayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.
Canım benim sağol.oh oh ne güzell..hadi gözünaydın..
nilu canım ohh gözünaydın. benim hala mide bulantısı var ama iştahsızlık fazla yemek yemek istemiyorum zaten
Kızlar merhaba şükür bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim nasıl rahtladı anlatamam kanamam olunca panik olmuştum biliyosun bugünde hep korkarak gitmiştim doktora ama şükür her şey normalmiş.RABBİM olamayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.
Canım doktoruna sorsana hiç bir şey yemeden doğru düzgün beslenemezsen nereye kadar gider böyele ALLAHIM KORUSUN tansiyonun düşer bayılır kalırsın.Kendine dikkat et.
Maaşallah, gözün aydın, inşallah hep sağlıklı devam eder.
Çok kötü mide yanması ve kokuya dayalı tiksinme var herşeyden, dr geçen hafta zorlama ne istiyosan onu ye dedi, tansiyonum daha da düşebilirmiş, çok zor durumda kalırsam serum takabilirlermiş..Anlamadım ki ne olucak.Bebek şu anda ihtiyacı olan herşeyi zaten var olan depodan alıyomuş, hiç merak etmemeliymişim bebek zaten 5. ayına kadar 250 gr ancak büyüyormuş, tiksinme yeter dedi esas büyüme döneminde sağlıklı beslenmem gerekiyormuş.
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım. dün çamaşırımda ufacık kahve leke gördüm ama çok korktum sonra baktım glen bişey yok attığım fitil bile bembeyaz geliyor boşver dedim daha dün gördün bebeğini. umarım bişey olmaz hadi hayırlısı olsun başka bişey mi bilemedim ama.
umarım iyisinizdir kızlar. bakalım topiğimizde ilk kimin cinsiyeti belli olacak ilk kim ikili test yapacak oh oh o günlere gelelim ne güzel olucak inşallah...
hepinize sağlıklı günler....
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım. dün çamaşırımda ufacık kahve leke gördüm ama çok korktum sonra baktım glen bişey yok attığım fitil bile bembeyaz geliyor boşver dedim daha dün gördün bebeğini. umarım bişey olmaz hadi hayırlısı olsun başka bişey mi bilemedim ama.
umarım iyisinizdir kızlar. bakalım topiğimizde ilk kimin cinsiyeti belli olacak ilk kim ikili test yapacak oh oh o günlere gelelim ne güzel olucak inşallah...
hepinize sağlıklı günler....
Canım hemen panik yapma geçen hafta bendede tekrar oldu 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu ondan sonra geçti.
Kizlar banada dua edin nolur , yarin ilk kez kese gormeye gitcem insallah yuzum gulerek cikarim
sizlerde saglikla sihatle iyi bir hamilelik gecirip bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?