2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım geçmiş olsun.Rabbim sabır versin.

Kızlar merhaba şükür bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum içim nasıl rahtladı anlatamam kanamam olunca panik olmuştum biliyosun bugünde hep korkarak gitmiştim doktora ama şükür her şey normalmiş.RABBİM olamayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.

Maaşallah nazar değmesin, ben de bir haftadır çok az ekmek ve suyla duruyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, tansiyonum yerlerde çok halsizim.Allah yardım etsin hepimize...

nerkar geçmiş olsun cnm allah sabır versin bu daha kötü bi duygu...
Peki bu kanamayı bağladığın bişi varmı?

sağol cnm birden bire oldu anlam veremedim ömrü bukadarmış

canım yaa çok üzüldüm aslında baya da ilerlemişsin. Kanaman önceden var mıydı çok çok üzüldüm rabbimden hayırlısını diliyorum...

herşeyin hayırlısı önceden yoktu allah kimseye yaşatmasın

çok üzüldüm, allah sabır versin, umarım sağlıkla tekrar kavuşursun bebeğine. Gerçekten tutunması ,olması yetmiyo her gün yeni bişey çıkıyo stres hiç bitmiyo.

sağol minaaa allah verdi allah aldı elden bişey gelmiyor

[ı]canım geçmiş olsun.rabbim sabır versin.[/ı]

evet kızlar sabıra ihtiyacım var inşallah hayırlısıyla sizler sağlıklı sıhhatli bebişleri kucaklarınıza alırsınız anne olmak çok zormuş ben başaramadım allah sizlere nasip eder umarım sağlıcakla kalın belki birgün yine aranıza katılırım

Maşallah canım bebiş iyiymiş RABBİM nazarlardan saklasın.Senin hala bulantılarınmı var?

Maaşallah nazar değmesin, ben de bir haftadır çok az ekmek ve suyla duruyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, tansiyonum yerlerde çok halsizim.Allah yardım etsin hepimize...

Canım doktoruna sorsana hiç bir şey yemeden doğru düzgün beslenemezsen nereye kadar gider böyele ALLAHIM KORUSUN tansiyonun düşer bayılır kalırsın.Kendine dikkat et.

benim de tansiyon çok düşük hem okulun son haftası hem müfettişler geldi bir ders önce teftiş oldum boş dersim şimdi. başım da ağrıyor ve yediğim bişey yok

oh oh ne güzell..hadi gözünaydın..

nilu canım ohh gözünaydın. benim hala mide bulantısı var ama iştahsızlık fazla yemek yemek istemiyorum zaten

oh oh ne güzell..hadi gözünaydın..
Canım benim sağol.
nilu canım ohh gözünaydın. benim hala mide bulantısı var ama iştahsızlık fazla yemek yemek istemiyorum zaten

Sağol canım benimde bence sen doktoruna sor biran önce yoksa halsizlikten tansiyonun düşecek bayılacaksın kendine dikkat et bu hafta okullar tatil oluyo evde dinlenirsen düzelirsin belki.Biraz kendini zorla bişeyler yemeye çalış en azından meyve yiyebilirsin elma mide bulantısını bastırıyo biraz bilgin olsun.

Maaşallah, gözün aydın, inşallah hep sağlıklı devam eder.

Canım doktoruna sorsana hiç bir şey yemeden doğru düzgün beslenemezsen nereye kadar gider böyele ALLAHIM KORUSUN tansiyonun düşer bayılır kalırsın.Kendine dikkat et.

Çok kötü mide yanması ve kokuya dayalı tiksinme var herşeyden, dr geçen hafta zorlama ne istiyosan onu ye dedi, tansiyonum daha da düşebilirmiş, çok zor durumda kalırsam serum takabilirlermiş..Anlamadım ki ne olucak.Bebek şu anda ihtiyacı olan herşeyi zaten var olan depodan alıyomuş, hiç merak etmemeliymişim bebek zaten 5. ayına kadar 250 gr ancak büyüyormuş, tiksinme yeter dedi esas büyüme döneminde sağlıklı beslenmem gerekiyormuş.

Maaşallah, gözün aydın, inşallah hep sağlıklı devam eder.

Canım iyi dileleklerin için telşekkür ederim.Doktor doğru söylemişde kıyamam ben sana ya ALLAH yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda normale dönersin canım.Kendine dikkat et.

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım. dün çamaşırımda ufacık kahve leke gördüm ama çok korktum sonra baktım glen bişey yok attığım fitil bile bembeyaz geliyor boşver dedim daha dün gördün bebeğini. umarım bişey olmaz hadi hayırlısı olsun başka bişey mi bilemedim ama.
umarım iyisinizdir kızlar. bakalım topiğimizde ilk kimin cinsiyeti belli olacak ilk kim ikili test yapacak oh oh o günlere gelelim ne güzel olucak inşallah...

hepinize sağlıklı günler....

korkma canımm bişeyyy yokturrrr

Canım hemen panik yapma geçen hafta bendede tekrar oldu 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu ondan sonra geçti.

Canım hemen panik yapma geçen hafta bendede tekrar oldu 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu ondan sonra geçti.

Kizlar banada dua edin nolur , yarin ilk kez kese gormeye gitcem insallah yuzum gulerek cikarim
sizlerde saglikla sihatle iyi bir hamilelik gecirip bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah

Kizlar banada dua edin nolur , yarin ilk kez kese gormeye gitcem insallah yuzum gulerek cikarim
sizlerde saglikla sihatle iyi bir hamilelik gecirip bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah

AMİN canım.RABBİM seninde yarın yardımcın olsun doktordan gelince yaz buraya merak ederim seni ne yaptın diye.Kıyamam sana eminim nasıl heyecanlısındır sen şimdi hepimiz bu yollardan geçiyoruz yarın inşallah güzel haberlerini alırız canım.

cnm çok sevindimm bu güzell habere hadi bakalımm rabbim sorunsuz bi şekilde devamını nasip eder inşallahh

slm fıstıklaar nasılsınız..
bugün uğrayamadım siteye geç kalktım bide akraba günü vardı hazırlandım çıktık hemen..
dönüştede bebişe baktım hastanede
keyfi yerinde oynuyodu sizlerede slmı vardı bu arada...
3 cm geçmiş...
yarında köye anneme gideceğim 1 hafta yokum malesef sitede hbriniz olsun meraklanmayın bu kıs nerede diye
zeynepela korkmamakta ii etmişsin kötü bişi değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…