2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba canım bebeğin iyi olması çok güzel haber. ne güzel annene de gidiyormuşsun ohh ne güzel. güzelce dinlenirsin annen iyi bakar sana...

kızlar sizler nasılsınız bakalım hiç ses yok

Kizlar banada dua edin nolur , yarin ilk kez kese gormeye gitcem insallah yuzum gulerek cikarim
sizlerde saglikla sihatle iyi bir hamilelik gecirip bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah

canım güzel haberini heyecanla bekliyorum bende salı günü gittim çokşükür kesemi gördüm hcg yüksek iki tane diye tahmin etmiştik tekmiş şimdi 3 hafta sonra kalp atışları için çağırdı ama bana çok uzun geldi:))

maşallah sana:))iyi yolculuklar diliyorum dikkat et kendine anneciğinide bizim için öp :)

merhaba canım bebeğin iyi olması çok güzel haber. ne güzel annene de gidiyormuşsun ohh ne güzel. güzelce dinlenirsin annen iyi bakar sana...

kızlar sizler nasılsınız bakalım hiç ses yok

canım benim çok şükür kesem gözüktü...kalp atışları için gidicem ..buarada ben kabız oldum sarokot diye ilaç verdi dr mecbur içtim sende yaşıyomusun kabızlık..offf

cnm çok sevindimm bu güzell habere hadi bakalımm rabbim sorunsuz bi şekilde devamını nasip eder inşallahh
AMİN canım inşallah.S en nasıl oldun. Gözünaydın canım desene senin mermicek büyüyo:)))) Gözünaydın canım.RABBİM kucaklarımıza almayıda nasip etsin.Benide ense kalınlığına bakmak için 1 ay sonra gel dedi.Zaman geçmiyo işte haklısın:)))

Zeynepela şükür biz iyiyiz canım ama mide bulantılarım devam ediyo birde bu hormon ilaçlarından dolayı kilim habire değişiyo kıyafetlerim bi oluyo bi olmuyo işte.Sen nasıl canım ?

nilu inşallah hepimizi sağlıkla alırız kucağımıza tabi seninki daha dolu olucak ama:)) benim 6 haftam kalp atışları için 9 hafta gidicem uzun ama dimi

canım benim çok şükür kesem gözüktü...kalp atışları için gidicem ..buarada ben kabız oldum sarokot diye ilaç verdi dr mecbur içtim sende yaşıyomusun kabızlık..offf
canım gözünaydın rabbim tamamına erdirsin...kabızlık ben pek yaşamamıştım bugün galiba öyleyim 2. gün oldu çünkü ne olacak kus kuru ekmek arası ye olacağı buydu. ama kuru kayısı ye canım iyi gelir.
Zeynepela şükür biz iyiyiz canım ama mide bulantılarım devam ediyo birde bu hormon ilaçlarından dolayı kilim habire değişiyo kıyafetlerim bi oluyo bi olmuyo işte.Sen nasıl canım ?

olsun doktorum biz mide bulantısını severiz demişti. ben de öyle canım bir de dişim kırıldı ucundan ama 14. hafta gideceğim hamilelkikten önce yarım kalmıştı tedavim neyse filmim var bi 3 ay geçsin de. yarın okulda son gün sonra 15 gün tatil ohhh

canım kabızlık için dubhalac dıe bıtkısel hamılerın kullanabıldıgı bı surup var..bana doktorum 2 gun cıkamama durumunda ıc dedı...hıc bır yan etkısı yokmus..ben 6+0 da kese gormustum 7+2 de kalp atısı duymustum.3 hafta bırz uzun evet..

Canim bende seni cok merak etmistim gozun aydin arkadasim
bende bugun kesemi gordum cok sukur dr 6 haftalikgibi dedi ve 2 hafta sonra cagirdi. Yalniz bende dusuk tehlikesi var bol bol istirahat et dedi
bende bulanti falan yok sende varmi cnm?

nilu inşallah hepimizi sağlıkla alırız kucağımıza tabi seninki daha dolu olucak ama:)) benim 6 haftam kalp atışları için 9 hafta gidicem uzun ama dimi

Değil canım ya benim ara ara kanamam oluyo ya bide ikiz oldukları için doktorum beni erken çağırdı biraz ondan merak etme bak bende ense kalınlığına bakacakmş ta 25 şubatta gideceğim merak etme sen içini ferah tut her yolunda ne güzel inşallah hepimiz böyle devam ederiz caım:)))

Canim bende seni cok merak etmistim gozun aydin arkadasim
bende bugun kesemi gordum cok sukur dr 6 haftalikgibi dedi ve 2 hafta sonra cagirdi. Yalniz bende dusuk tehlikesi var bol bol istirahat et dedi
bende bulanti falan yok sende varmi cnm?

Canım gözünaydın keseleri görmüşsünde niye düşük tehlikesi var dedi neye göre dedi doktorun?Sakın yerinden kalkma yat hep sadece tuvalete git ordada fazla oturma sakın kendine dikkat et canım.Yanında sana bakan birileri varmı?

Bizim kullandığımız hormom ilaçları var ya özellikde progeston fitil yada iğnesi bide elevit kabız yapıyo canım ben transferden beri unutmazsam eğer sabah akşam çeyrek ölçek duphalac içiiyorum merak etme bişey olmuyor.

Canim benim arada lekelenmelerimde oluyordu doktorum ultrasonda kanama yapan yeri gordu cnm
coraspini kes dedi
lekekenme dediysemde gelen sey kan degil ,kahverengi veya pembe renkli oluyo arada birgeliyo , seninde geliyomus galiba canim?
Ben annemde jaliyorum cnm, allah razi olsun ondAn hersey ayagima geliyo o acidan cok sansliyim
telden yazdigim icin abuk yazmis olabilirim afedersin cnm

nilucum iyiim cnm ben bugün tekrar kontrole gittiim 8+4 günlükk olmuş bebişimmm her lşey yolunda mide bulantıları aşırı yanmalar dışında sende pıt pıt larını duydunn rahatladınnn burdaki tüm arkadaşlarla birlikte güzell günlert bizi bekliyor rabbimin izniyle.

Canim darisi basimiza insallah , gozun aydin arkadasim bulantilarin ne zaman baslamisti?
Bu arada masallah! Diyelimde nazar degmesin

Anladım canım bende coraspirini kestim benimde annem yanında haklarını ödeyemeyiz iyiki onlar yanımızda arada bir yaz buraya seni merak ederim.Kendine dikkat et canım.

Gözünaydın canım benim oh oh mercimekte iyiymiş çok sevindim.Benimde mide bulantım devam ediyo canım inşallah yakında geçer canım.AMİN canım RABBİM hepimizn gönlüne göre versin sesimizi duysun.

Günaydın herkese, hayırlı Cumalar, Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Geçmişi okudum da , keselerini görenlere, kalp aışlarını duyanlara "MAAŞALLAH" diyorum.Sonuna kadar her şey yolunda gider umarım..

sağol bende bugün duphalac alıcam dr söyledi iç diye...
canım allah tamamna erdirsin inşallah ...bende kalp atışlarını merak ediyorum bugün 5+6 gün oldu şeytan diyo başka bi dr git baktır diye 3 hafta uzun .ama bazılarının bebek geç gözüküyomuş gözükmez rezil edrim bu hftaları kararsız kaldım çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…