2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

senin belirtin var mıydı?

çok belirgin bişey yoktu zaten ilk zamnalr çok gazım vardı. sonra da tam teste yakın hafif adet ağrılarım vardı benim geçen sefer de öyle olmuştu aman aman diyecek bir belirtim yok yani. belirtilere sakın takılma benim sonucu aldığım gün lekelenmem bile oldu ertesi gün de oldu. ama şükür değer yükseldi bir çok kişide oluyor bunlar

h.g cnm aramıza,hadi az kalmış 4 gün var seninde test gününe çoğu gitmiş azı kalmı hayırlısı olur inş,belirtilerle sakın kendini strese sokma cnm bak bizlerdede pek bi belirti yoktu o kişiden kişiye değişiyor.ben transferimden 2 gün sonra zehirlenme bile geçirdim ama sağolsun bebeğim mücadele etti annesi ve babası için ve bizimle olduğunu gösterdi inş bugün keseyide görmemiz nasip olur inş..Allahım ne olur yardım et bizlere...

hoşbulduk canım işallah pozif çıkarda gelirim.:)daha teste var yani.pozitif çıkarsa sizlerleyim. işallah olurum hep:)
hadi işallah keseyide görür kalp atışını da duyarsınız...

heh işte ilk beş gün acayip gaz vardı son iki üç gündür geçti gitti bu korkutuyor beni çok küçük adet sancıları girip çıkıyor hepsi bu

insallah canim ben ve benim gibi bu yolda mucadele eden herkesin rabbim yuzunu guldursun emeklrini bosa cikarmasin.

canim tebrikler rabbim sagilikla kucagina almayi nasip etsin
kizlar dualarinizi eksik etmeyin dualari kabul olurmus

amin canım allah razı olsun rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle

hayırlısı inşallah görünür canım haberini bekliyoruz:79::79::79:

slm kızlar ben geldim çok şükür rapor işini hallettim dr salı günü gel keseye baklım dedi ama benimistanbul merkezde ki 3 hafta sonra git demişti bilmiyorum kararsızım ama salı günü giderim galiba:79::79::79::79::79::79:

ohhhh çok kıskandım haftaya işe başlayan biri olarak böyle çok nete de gelemem. hadi bakalım bolca dinlen taze hamişşşş

ohhhh çok kıskandım haftaya işe başlayan biri olarak böyle çok nete de gelemem. hadi bakalım bolca dinlen taze hamişşşş

sağol canım ya bende çalışmak istiyorum ama çok yoğun olduğu için çalışmıycam boşver bu kadar emek veriyoruz devamını getirmek için de elimizden geleni yapacağız

topiğinizz hayrılı olsun kızlar zeynepçimm bizede dua edin blesuu emnbhr isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaslarfımız peşpeşe aranıza katuılırız inşallah en yakın zamanda ...Allahın izniyle

inşallah canım hayırlısı ile en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsin

kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18 acaba bi zorunmu varkide görünmedi,dr a ddim şimdi benim içim içimi yer bi kanda baktırayımmı değer nasıl gidiyo diye ama dr gerek yok dedi 740 çıktıysa sorun olmaz dedi kafam karışık :26::26::26:

inşallah canım dualrımız sizinle aramıza bekliyoruz

canım daha erken hem vajinal mı baktı. yarın benim de görünmeyebilir

yok cnm ultrasonla baktı.bugün 5.haftaya başladık ama erkenmi yaa...

canım o zaman tamam sorun yok değerin senin geç yükselmeye başladı için rahat olsun hem olumsuz bişey yokki kese görünmesin. ama ben yarın vajinal bakalım derse bakalım diyeceğim. ama geçen defa tam 5te karından görünmüştü hepsi bir değil. bence pazartesinet görünür ve bence bebeğin seninle

benim sadece ilk değerim düşüktü cnm sonrası normal katlandı ama...bana dr hiç vajinal bakalımmı demedi benime hiç aklıma gelmedi...inş bebeği ptesi mücadelesini gösterecek annesine inş rabbim ne olur...sanada yarın için bol şans cnm inş seninki görülür tatlım...

canım tabiki değerlerinde sorun yok dediğim 12. gün düşük başladı o yüzden bir kaç gün gecikebilir. şu anda maaşallah çok iyi gidiyor değerin bence hiç sorun yok. pazartesi bebeğini göreceksin bence. lütfen kendini üzüp bebeğine zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…