2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canim bende seni cok merak etmistim gozun aydin arkadasim
bende bugun kesemi gordum cok sukur dr 6 haftalikgibi dedi ve 2 hafta sonra cagirdi. Yalniz bende dusuk tehlikesi var bol bol istirahat et dedi
bende bulanti falan yok sende varmi cnm?

canım seninde gözün aydın aman bol bol istirahat et ..ya benim bulantım çok tuhaf habire yemek yeme isteği duyuyorum içimde bişey kemiriyo gibi bulntısı olan arkadaşlar bişey yiyyemiyolar bende habire bişey yemek istiyorum daha masadan kalkıp salona gidene kadar acıkıyorum...ama bulantıya pek takılma benim ablam hamileliğinde hiç bulantı yaşamadı yani herkesde farklı oluyumuş.

doğru maşallah inşallah hep böyle devam ederiz ..sen benden 10 gün önce gittiğin için hem yol göstermiş oluyosun...

Ayyyy o ic kiyilmasi bende de var canim yaaaa , normalde insanlar 4 - 5 ay sonra kilo alir ben simdiden baskule cikamiyorum :)
neyse bugunleri gorduk ya cok sukur sooora zayiflariz , Allah cumle isteyenlere bu duygulari yasatsin

Anladım canım bende coraspirini kestim benimde annem yanında haklarını ödeyemeyiz iyiki onlar yanımızda arada bir yaz buraya seni merak ederim.Kendine dikkat et canım.

Canim bise sorcam sana , ben hergun gobekten clexane vuruyorum kendime , dolasimi hizlandirici
sen oyle birsey kullaniyormusun?

banada ılk 15 gun sonra geld dedı..sonra 10 gun sonra gel bakalım dedı..kısıden kısıye degısıyor sanırım ama genelde7.haftada duyuluyor...sık dısını az kalmıs ınsallah hayırlısyla duyarsın pıt pıtları...cok farklı bı duygu..Rabbım herkese yasatsın ıns.

geçmiş olsun canım allah sabırlar versin.bir hafta önce bende yaşadım aynı şeyleri benimde ilk denememdi 6. haftada kaybrttim hakkımızda hayırlısı buymuş dicez yapacak bişey yok canım .tekrar denicez allahım yine nasip edecek inşallah.

canım allahım sanada sabırlar versin.daha çok yeni yaşadık ama atlatıcaz.rabbim yine nasip edecek inşallah.üzme kendini diyemiyorum çünkü çok zor ben günlerce ağladım,ama ailem ve eşim sağolsunlar çok destek oluyolar.geçicek bu günler .yanlızca çok dua et vazgeçme canım.

melekcim canım ben de kaybedince çok üzülmüştüm çooook zor ama sabır sana daha hayırlı evladını getirecek.. rabbim tez zamanda nasip etsin

sağol melekcim allah yardımcımız olsun şuan öle kafam karışıkki evt hakkımızda hayırlısı buymuş normal bi gebelik olsa da üzülür insan ama tüp bebekte verilen emekler çok yoruyor insanı bi umut belki normal gebe kalabiliriz inşallah allah bilir en azından gebe olmak nasıl bişeymiş onu tattırdı rabbim tekrar tadarız umarm

slm kızlar nasılsınızz
beni hala akıntım devam ediyorrr
çok tedirginimm
progestanda lekelenme yapar dedi hemşireee
nekadar dogru şüpheliimmm
günde 6tane içiyorum

mercankaya
sendede akıntı varmış şuan nekadarlık bebegin ve nezamandır akıntın var ne sıklıkla cvplarmısınnn

pazartesi kese için giidiceez inşallahhh görürümm

kızlar ateşiniz kaç derece bu arada??

canim oncelikle en buyuk dusmanimiz stres sakin unutma
bende haftada birkac gun kahverengi veya pembe akinti oluyo surekli degil..... Cok kafana takma canim cunku doktorum dedi ki
surekli kanamasi olupta gebeligi saglikli gecen de oluyo , hic kanamasi olmadan bebegin kalbi durmusta olabiliyor
ben coraspin kullaniyodum onu kesti doktorum
birde gobekten clexane diye bir igne oluyorum...bebek 6 haftalik canim
ben doktorun odasina dizlerim titreyerek girdim tansiyonumu bir olctuler 13-9 cikti :)))) normalde 10-8 in ustune cikmaz... Heyecanini anliyorum
insallah guzel haberlerle gelirsin canim dualarim seninle
bizi haberdar et sakin unutma

Nezamandır var buakıntı?
kahverengi olan akıntını tarif edebilirmisin?

stresssssss yapmamak lazımmm
ama elimde degill

aynenn seninn nasıl dizlerin titrediyse pazartersii aynı şekilde benimde titreyecekkk
bugün tam 5haftalık hamileyimmm
rabbim tamamınıda gösterir inşallahh

ben iggne kullanmıyorum sadece çocuk aspirinini kestim
progestan kullanıyormusun peki

ben progesteron hormonu olarak crinone jel kullaniyorum, ve bu jel vaginal yoldan kullaniliyor. Dolayisi ile bu jele bagli olarak benim akintim zaten puturlu oluyor
yani dedigim gibi kahverengimsi bazen pembemsi

ben progesteron hormonu olarak crinone jel kullaniyorum, ve bu jel vaginal yoldan kullaniliyor. Dolayisi ile bu jele bagli olarak benim akintim zaten puturlu oluyor
yani dedigim gibi kahverengimsi bazen pembemsi

Heee bir de bu akintilar transferden sonraki 8. Ve 10. Gunlerde baslamisti cnm

Senin beta hcg kacti cnm

mrb arkadaşlar bende tüp bebekle gebe kaldım su an bebeğim 7 hafta 4 günlük...
benim sorunum şu kanımda pıhtılaşma var corasprin ve clexane iğne kullanıyorum.doktorum her hafta degerimi artıyor 18 000 cıkardı bugun cok korkuyorum bebegime bişey olcak diye sizdede clexane kullanan var mı?varsa eger hangi tahlile göre dozu ayarlıyor doktorunuz?
allahım hepimizin bebeklerini saglıkla hayırlı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder işh...

Canim bise sorcam sana , ben hergun gobekten clexane vuruyorum kendime , dolasimi hizlandirici
sen oyle birsey kullaniyormusun?

mrb cnm ben clexane kullanıyorum...kanımda pıhtılaşma oldugunu söledi doktorum şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim.dozum her hafta artıyor su an 18 000 mg vuruluyorum . sen ne kadar vuruluyosun... işh bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip eder allahım...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim 2 haftalık tatilim başladı ama çok iş var eşimle evi baştan aşağı temizlemeyi düşünüyoruz e bir de doktor kontrolleri var misafirlerim de gelecek gidilecek yerler de var yani çok da dinlenme olmayacak. bebeklerimiz iyi olsun da. bu arada 11. haftaya başlıyorum ve bebeğin en hızlı geliştiği haftaymış rabbim korusun inşallah. iyi haberlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…