Canim bende seni cok merak etmistim gozun aydin arkadasim
bende bugun kesemi gordum cok sukur dr 6 haftalikgibi dedi ve 2 hafta sonra cagirdi. Yalniz bende dusuk tehlikesi var bol bol istirahat et dedi
bende bulanti falan yok sende varmi cnm?
Değil canım ya benim ara ara kanamam oluyo ya bide ikiz oldukları için doktorum beni erken çağırdı biraz ondan merak etme bak bende ense kalınlığına bakacakmş ta 25 şubatta gideceğim merak etme sen içini ferah tut her yolunda ne güzel inşallah hepimiz böyle devam ederiz caım:)))
canım seninde gözün aydın aman bol bol istirahat et ..ya benim bulantım çok tuhaf habire yemek yeme isteği duyuyorum içimde bişey kemiriyo gibi bulntısı olan arkadaşlar bişey yiyyemiyolar bende habire bişey yemek istiyorum daha masadan kalkıp salona gidene kadar acıkıyorum...ama bulantıya pek takılma benim ablam hamileliğinde hiç bulantı yaşamadı yani herkesde farklı oluyumuş.
Anladım canım bende coraspirini kestim benimde annem yanında haklarını ödeyemeyiz iyiki onlar yanımızda arada bir yaz buraya seni merak ederim.Kendine dikkat et canım.
sağol bende bugün duphalac alıcam dr söyledi iç diye...
canım allah tamamna erdirsin inşallah ...bende kalp atışlarını merak ediyorum bugün 5+6 gün oldu şeytan diyo başka bi dr git baktır diye 3 hafta uzun .ama bazılarının bebek geç gözüküyomuş gözükmez rezil edrim bu hftaları kararsız kaldım çok:)
kızlar herşey için çok teşekkür ederim dün akşam kanamam başladı dr gittim bebeğimin kalp atışı devam ediyordu kanamamda durmuştu güyaaaa sabah bir kalktım kanamam artmış tekrar hastaneye gittik malesef bebiş artık yok ilk tecrübeydi çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın üstüne birde kürtaj oldum şimdi evde dinleniyorum siz ve bebekleriniz Allah a emanet olun zaten içimde hep bi tedirginlik vardı sil baştan hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişey gelmiyor kendinize ve bebişlere iyi bakın ve 3 ayı doldurana kadar yatın arkadaşlar
Kızlar bugün kürtaj oldum..
Bebeğimi kaybettim ..
Sizlerle az çok bişeyler payşatık haber vermek istedim..
Herşey için teşekkür ederim, destekleriniz için ..
Ne yapalım kısmet buymuş..
Umarım Rabbimin izni ile sizler sağlıcakla dünyaya getirirsiniz bebeklerinizi..
Bize en büyük teselli bu ..
geçmiş olsun canım allah sabırlar versin.bir hafta önce bende yaşadım aynı şeyleri benimde ilk denememdi 6. haftada kaybrttim hakkımızda hayırlısı buymuş dicez yapacak bişey yok canım .tekrar denicez allahım yine nasip edecek inşallah.
slm kızlar nasılsınızz
beni hala akıntım devam ediyorrr
çok tedirginimm
progestanda lekelenme yapar dedi hemşireee
nekadar dogru şüpheliimmm
günde 6tane içiyorum
mercankaya
sendede akıntı varmış şuan nekadarlık bebegin ve nezamandır akıntın var ne sıklıkla cvplarmısınnn
pazartesi kese için giidiceez inşallahhh görürümm
kızlar ateşiniz kaç derece bu arada??
canim oncelikle en buyuk dusmanimiz stres sakin unutma
bende haftada birkac gun kahverengi veya pembe akinti oluyo surekli degil..... Cok kafana takma canim cunku doktorum dedi ki
surekli kanamasi olupta gebeligi saglikli gecen de oluyo , hic kanamasi olmadan bebegin kalbi durmusta olabiliyor
ben coraspin kullaniyodum onu kesti doktorum
birde gobekten clexane diye bir igne oluyorum...bebek 6 haftalik canim
ben doktorun odasina dizlerim titreyerek girdim tansiyonumu bir olctuler 13-9 cikti :)))) normalde 10-8 in ustune cikmaz... Heyecanini anliyorum
insallah guzel haberlerle gelirsin canim dualarim seninle
bizi haberdar et sakin unutma
Nezamandır var buakıntı?
kahverengi olan akıntını tarif edebilirmisin?
stresssssss yapmamak lazımmm
ama elimde degill
aynenn seninn nasıl dizlerin titrediyse pazartersii aynı şekilde benimde titreyecekkk
bugün tam 5haftalık hamileyimmm
rabbim tamamınıda gösterir inşallahh
ben iggne kullanmıyorum sadece çocuk aspirinini kestim
progestan kullanıyormusun peki
ben progesteron hormonu olarak crinone jel kullaniyorum, ve bu jel vaginal yoldan kullaniliyor. Dolayisi ile bu jele bagli olarak benim akintim zaten puturlu oluyor
yani dedigim gibi kahverengimsi bazen pembemsi
Nezamandır var buakıntı?
kahverengi olan akıntını tarif edebilirmisin?
stresssssss yapmamak lazımmm
ama elimde degill
aynenn seninn nasıl dizlerin titrediyse pazartersii aynı şekilde benimde titreyecekkk
bugün tam 5haftalık hamileyimmm
rabbim tamamınıda gösterir inşallahh
ben iggne kullanmıyorum sadece çocuk aspirinini kestim
progestan kullanıyormusun peki
Canim bise sorcam sana , ben hergun gobekten clexane vuruyorum kendime , dolasimi hizlandirici
sen oyle birsey kullaniyormusun?
Senin beta hcg kacti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?