Kızlar merhaba geçmişi biraz okudum şükürler olsun ufak tefek problemler haricinde hepiniz iyisiniz.Benimde geçen hafta pazartesi kanamam başladı dün geceyide hastanede geçirdik çünkü çok yoğun kanamam vardı paçalarımdan aktı halada kesilmiş değil evde yatıyorum şkür bebişler iyi bakalım sonumuz ne olacak az kaldı sıyıracam artık.ECRİNCİM beni merak etmişsin bende durumlar kısaca böyle sen naslsın?
Kızlar merhaba geçmişi biraz okudum şükürler olsun ufak tefek problemler haricinde hepiniz iyisiniz.Benimde geçen hafta pazartesi kanamam başladı dün geceyide hastanede geçirdik çünkü çok yoğun kanamam vardı paçalarımdan aktı halada kesilmiş değil evde yatıyorum şkür bebişler iyi bakalım sonumuz ne olacak az kaldı sıyıracam artık.ECRİNCİM beni merak etmişsin bende durumlar kısaca böyle sen naslsın?
canım ınsallah bıran once gecer kanaman..mumkun oldugunca kalkmadan yatmaya calıs...bende ıkız hamıleyım her an tedırgınım..Allah yardımcımız olsun..
canım benim öncelikle geçmiş olsun ama bebeklerin iyi olmasına çok çok sevindim.Kızlar merhaba geçmişi biraz okudum şükürler olsun ufak tefek problemler haricinde hepiniz iyisiniz.Benimde geçen hafta pazartesi kanamam başladı dün geceyide hastanede geçirdik çünkü çok yoğun kanamam vardı paçalarımdan aktı halada kesilmiş değil evde yatıyorum şkür bebişler iyi bakalım sonumuz ne olacak az kaldı sıyıracam artık.ECRİNCİM beni merak etmişsin bende durumlar kısaca böyle sen naslsın?
canım rabbim korur inşallah çifter mutluluğunuz olacak ohh ne güzel maaşallahcanım ınsallah bıran once gecer kanaman..mumkun oldugunca kalkmadan yatmaya calıs...bende ıkız hamıleyım her an tedırgınım..Allah yardımcımız olsun..
ay canım çok şükür bebişlerin iyi olsunda sende paso yatarsın çok geçmiş olsun.
bende geçen hafta dayanamayıp burda dr gittim 6+2 kalp atışını duydum ama altta bişey var anlamadım 10 gün sonra tekrar gel dedi bugün kendi dr gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim.inşallah ultarason aletindendir..
kızlar geldim çok şükür üstten kalp atışalrını duydum 1cm olmuş :))))benim ikizmiş aynı kesede diğeri yokolmaya başlamış dr iyiki böyle olmuş dedi yoksa bebekler aynı kesede birbirine zarar verebiliyolarmış o yookolan pıhtı olduğu için kanaman az olabilir korkma dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı..çok mutluyum.....hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah bebeklerimizi....
AMİN canım emin ol bende senin gibiyim bebişleri kucağımıza alana kadar içimiz rahat etmiyecek ömrümden ömür gidiyo.canım ınsallah bıran once gecer kanaman..mumkun oldugunca kalkmadan yatmaya calıs...bende ıkız hamıleyım her an tedırgınım..Allah yardımcımız olsun..
canım benim öncelikle geçmiş olsun ama bebeklerin iyi olmasına çok çok sevindim.
Teşekkür ederim canım benim sen nasılsın?
,
kızlar geldim çok şükür üstten kalp atışalrını duydum 1cm olmuş :))))benim ikizmiş aynı kesede diğeri yokolmaya başlamış dr iyiki böyle olmuş dedi yoksa bebekler aynı kesede birbirine zarar verebiliyolarmış o yookolan pıhtı olduğu için kanaman az olabilir korkma dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı..çok mutluyum.....hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah bebeklerimizi....
Gözünaydın canım senin adına çok sevindim.
kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
oh oh ne güzel cnm hadi gözünzydın...tek olsun sağlıklı olsun cnm benim kendine çook dikkat et cnm..
Slm kızlar
nilu çok geçmiş olsunnn
kanamaya sebep ne dediler pekii
çok şükür bebekler iyiymişş
zor ama stres yapmamaya çalışşşş
burcu dayanamadın demek gittin dr.a
ne güzell kalp atışınıda görmüşsünnn
canım hiç korkma allahın izniyle sağ salim doğurucağına eminim..güzel düşün geçmişde yaşadıkların çok üzücü ama bu sefer yeni bir bebek ....bidaha nezaman gidiceksin dr..
kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oya geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum
canım benim inşallah sen de en kısa zamanda aramıza gelirsin inşallah ben inanıyorum tez zamanda bebeğine kavuşacaksın inşallahkızlar hepinize selam.sizi gep takip ediyorum her şey iyi gibi görünüyo,umarım böyle devam eder.doğum haberlerinizide okuruz inşallah.
melekcim nasılsın canım nasıl gidiyor bir daha tedavi ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?