3.gün tarnsferi ise sen testi çok erken yapmışsın. ben umutluyum açıkçası. eğer 5.gün transferi olsaydı az derdim değerine ama 3.gün transferiymiş. kaçıncı gün transferi olursa olsun opu dan sonraki o gün hariç 14.gündür test günü.
Canim benim 3. gun oluyo sanirim.5 eylulde yumurta toplama islemimiz oldu 7. dede taransfer islemimiz oldu.Ama bende olmadigini dusunuyorum.Eger gebelik olsaydi 8. gunde degerin daha yuksek cikmasi gerekirdi.Kendimi kandirmanin anlami yok daha fazla gercek bu.Esime nasil anlaticam durumu bilmiyorum gerci ona söyledimde dun test yaptirdigimi ama o daha umutlu daha erken diye dusunuyor.O kadar pismanimki testi yaptirdigima guya idrar testi yapmadimki erken cikmaz uzulurum diye direk kan testi yaptirdim daha kesin diye.
amiiin canım,teşekkür ediyorummmAllah yardimcin olsun canim.Umarim hersey yolunda gider..
kistlerden sonra bende 1 ay beklemiştim,bu sefer belki pozitifi yakalarımm,hatta herkesinpozitif olsun:)[/QUOTE]hadi inşalalh canım. benimde bu ay kistler erirse dondurulmuş transferim yapılacak. sen o zamana kadar sonuç alırsın. inşalalh pozitif olur bu kez.
burada çogu insan gruplaşmış ve sadece birbirlerine cavap yazıyorlar neden se bişeler yazdığım kişiler burada olmasına ragmen hiç karşılık yazmıyorlar..yinede sağolun demekki yeni katılanlar umursanmıyo.biz burada aile gibiyiz sözleri büyük bi yalan...
arkadaşlar burada kimsenin grup oluşturduğu filan yok son zamanlarda bununla ilgili eleştiriler yapılıyor bazaı arkadaşlar topik oluşturulduğundan beri görüşüyor hatta aynı hastanede tedavi oluyorlar o yüzden birbirleriyle daha samimi olabilir ama soru soran veya bilgi isteyen herkese cevap veriliyor.bazen topik çok yoğun oluyor 10-12 kişi aynı anda cevap yazınca yeni katılan arkadaşların sorusu önceki sayfalarda kalıyor...yeni katılan arkadaşlar hemen alınganlık gösterip benimle ilgilenilmedi diye eleştiride bulunuyor.HEPİMİZİN ORTAK DERDİ ÇOCUK....KİMSEYE ANLATAMADIĞIMIZI BURADA ANLATIP BİRBİRİMİZE MORAL OLUYORUZ YENİ ESKİ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BİRBİRİMİZİ ANLAYABİLMEK...
arkadaşlar burada kimsenin grup oluşturduğu filan yok son zamanlarda bununla ilgili eleştiriler yapılıyor bazaı arkadaşlar topik oluşturulduğundan beri görüşüyor hatta aynı hastanede tedavi oluyorlar o yüzden birbirleriyle daha samimi olabilir ama soru soran veya bilgi isteyen herkese cevap veriliyor.bazen topik çok yoğun oluyor 10-12 kişi aynı anda cevap yazınca yeni katılan arkadaşların sorusu önceki sayfalarda kalıyor...yeni katılan arkadaşlar hemen alınganlık gösterip benimle ilgilenilmedi diye eleştiride bulunuyor.HEPİMİZİN ORTAK DERDİ ÇOCUK....KİMSEYE ANLATAMADIĞIMIZI BURADA ANLATIP BİRBİRİMİZE MORAL OLUYORUZ YENİ ESKİ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BİRBİRİMİZİ ANLAYABİLMEK...
Canim ins.dedigin gibidir.Inanevde ne is yapabiliyorum ne guc aksama dogru zorla bir yemek o kadar.Ne bir yere gitmek istiyorum neden biri gelsin.3 gun nasil gececek böle bilmiyorum..
SEHAK senin sonuc bugundu dimi?
insallah pozitif haberle gelirsin
canım dua ederek hastaneye gittim hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonuç negatif .............
canım dua ederek hastaneye gittim hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonuç negatif .............
bende tekrardan sonucu sormustum ozur dilerim
canim ya nedesem bostur senin icin,ama hayirlisi neyse o olsun
luften bi dahaki tedavin icin positif kalmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?