2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canim ins.dedigin gibidir.Inanevde ne is yapabiliyorum ne guc aksama dogru zorla bir yemek o kadar.Ne bir yere gitmek istiyorum neden biri gelsin.3 gun nasil gececek böle bilmiyorum..

mrb arkadaşım seninki galiba uzun protokol 36 saat sonra transfer edlmiş embriyolar sana fakat yazdıklarına göre senin 14 gün sonra test yapman lazım 5 günün felan var çok erken yapmışsın çıkmaması çok normal

hadi inşalalh canım. benimde bu ay kistler erirse dondurulmuş transferim yapılacak. sen o zamana kadar sonuç alırsın. inşalalh pozitif olur bu kez.[/QUOTE]
kistlerden sonra bende 1 ay beklemiştim,bu sefer belki pozitifi yakalarımm,hatta herkesinpozitif olsun:)

hadi inşalalh canım. benimde bu ay kistler erirse dondurulmuş transferim yapılacak. sen o zamana kadar sonuç alırsın. inşalalh pozitif olur bu kez.
kistlerden sonra bende 1 ay beklemiştim,bu sefer belki pozitifi yakalarımm,hatta herkesinpozitif olsun:)[/QUOTE]
pretty mrb cnm senin kistin boyutu ne kadar aceba şuan benimde 2 tane sağ overde kistim oluşmuş ama dr.engel olur fln demedi tüpbebek tedavisine başladık kafam karıştı??

burada çogu insan gruplaşmış ve sadece birbirlerine cavap yazıyorlar neden se bişeler yazdığım kişiler burada olmasına ragmen hiç karşılık yazmıyorlar..yinede sağolun demekki yeni katılanlar umursanmıyo.biz burada aile gibiyiz sözleri büyük bi yalan...

yok öyle birşey canım, hepimiz birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya, sorularını cevaplamaya çalışıyoruz.

arkadaşlar burada kimsenin grup oluşturduğu filan yok son zamanlarda bununla ilgili eleştiriler yapılıyor bazaı arkadaşlar topik oluşturulduğundan beri görüşüyor hatta aynı hastanede tedavi oluyorlar o yüzden birbirleriyle daha samimi olabilir ama soru soran veya bilgi isteyen herkese cevap veriliyor.bazen topik çok yoğun oluyor 10-12 kişi aynı anda cevap yazınca yeni katılan arkadaşların sorusu önceki sayfalarda kalıyor...yeni katılan arkadaşlar hemen alınganlık gösterip benimle ilgilenilmedi diye eleştiride bulunuyor.HEPİMİZİN ORTAK DERDİ ÇOCUK....KİMSEYE ANLATAMADIĞIMIZI BURADA ANLATIP BİRBİRİMİZE MORAL OLUYORUZ YENİ ESKİ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BİRBİRİMİZİ ANLAYABİLMEK...

kesinlikle katılıyorum bende yeni sayılırım ama gereken ilgiyi görüyorum seninde göreceğine eminim kendinden bahsetsene ne aşamadasın yeniyim demişssin o bakımdan benbirnur 10 yıllık evliyim ilk denemem 21 ekimde başlıcaz inşallah hayırlısı allah isteyen herkese versin

evet cok haklisin herkez yeri geldiginde gereken ilgiyi ve cevabi aliyor.
bende yeni sayilirim ama sordugum sorularda hemen olmasa bile hepsi icin cevap almisimdir

Canim ins.dedigin gibidir.Inanevde ne is yapabiliyorum ne guc aksama dogru zorla bir yemek o kadar.Ne bir yere gitmek istiyorum neden biri gelsin.3 gun nasil gececek böle bilmiyorum..

aysecim gecer 3 gun sayili gun degilmi
ben haftalardir ayin 19 nu bekliyorum yani pazartesiyi
hastane telefonla arayip tedaviye devam edip edemiyecegimi soyleyecek
dua etki sen tedavine devam edebiliyorsun canim,ben onu bile daha bilmiyorum belirsizlik yasamak insani daha bi yoruyor:18:

suan topicte kimse yok ama yinede yazayim gelince okursunuz.
bugun yasadigim komik bi olay olduda sizinle paylasayim istedim,azda olsa gulumsetebilirsem ne mutlu bana
neyse fazla uzatmayim
bu sabah dedemlerdeydik,benim 4 yasinda bi yigenim var , cisim geldi dedi wc gitmek istedigini soyledi

bende bulasikla ugrasiyordum sen git ben geliyorum dedim,bu gitti wcye sonra kosarak yeniden geldi bagirak telasli bi sekilde:::: teyze dedemin kuyrugu var diye bagiriyor..)))))))
cunki dedemi tuvalette gormus..))))

ne cevap verecegimi sasirdim,ama gulmektende altima yapicaktim ya

ayseyıldız kız cadı bu ne acele hadi biz idrar testleri ile yaramazlık yaptık sen ne gidiyon kana baktırmaya...

canım çok erken daha bu değerler katlanarak yükseliyo eğer belli olacak olsa bizi neden bu kadar stresli bi sürece soksunlar ki bu da zararlı
hep demiyolar mı stresten uzak drun die o zman çabucak bakıp bitirirlerdi illa yaramazlık yapmak istiyosan idrar yap insan onunla moral de bozmuyo ya daha erkendi heralde filan dieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…