pretty mrb cnm senin kistin boyutu ne kadar aceba şuan benimde 2 tane sağ overde kistim oluşmuş ama dr.engel olur fln demedi tüpbebek tedavisine başladık kafam karıştı??[/QUOTE]benim kistim kalıcı değil,yumurtanın çatlamayarak büyüyüp olgunlaşan her ayda adetle atılan kistti,o ay tesadüfen atılmamıştı,boyutunu bilmiyorum ama,yinede doktorum tedaviyi ertelemiştikistlerden sonra bende 1 ay beklemiştim,bu sefer belki pozitifi yakalarımm,hatta herkesinpozitif olsun:)
pretty transfein gerçekleşti mi nasılsınnn???
eveeeeet gerçekleşti,hayırlısı bakalım,özel yapmam gereken bişiler varmı şimdi,şuanlık bol bol dinleniyorum
ya kızlar nerdesiniz tutanlar kayboluyo tutmayanlar küsüp gidiyo doğal olarak ....yalnız kaldıkkkk
bugün tekrar betahcg yaptırdım kızlar yarıya inmiş 5,69 olmuş...maalesef sonucum negatif.....kimyasal gebelik...
Ne kadar üzülmicem desemde yinede bi tuhaf oldum...
çok yorgunum toparlanmam lazım bi süre şehir dışında olucam işlerimiz gereği...bu arada giremezsem küstüm sanmayın...aklım hep sizde olucak...
Sehak rabbim sabır versin sana eşine hepimize...napalım bi gün mutlaka olucak...
******bu arada gereksiz alınganlık yapan arkadaşım burda kimse yalan söylemiyor...çok ayıp etmişsin...nasıl bir ilgi alaka bekliyorsun anlamadım...herkezin kendine göre dertleri var zaten birde böle şeylerle moral bozup ortalığı bulandırmayınız...
burada çogu insan gruplaşmış ve sadece birbirlerine cavap yazıyorlar neden se bişeler yazdığım kişiler burada olmasına ragmen hiç karşılık yazmıyorlar..yinede sağolun demekki yeni katılanlar umursanmıyo.biz burada aile gibiyiz sözleri büyük bi yalan...
canım dua ederek hastaneye gittim hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonuç negatif .............
suan topicte kimse yok ama yinede yazayim gelince okursunuz.
bugun yasadigim komik bi olay olduda sizinle paylasayim istedim,azda olsa gulumsetebilirsem ne mutlu bana
neyse fazla uzatmayim
bu sabah dedemlerdeydik,benim 4 yasinda bi yigenim var , cisim geldi dedi wc gitmek istedigini soyledi
bende bulasikla ugrasiyordum sen git ben geliyorum dedim,bu gitti wcye sonra kosarak yeniden geldi bagirak telasli bi sekilde:::: teyze dedemin kuyrugu var diye bagiriyor..)))))))
cunki dedemi tuvalette gormus..))))
ne cevap verecegimi sasirdim,ama gulmektende altima yapicaktim ya
eveeeeet gerçekleşti,hayırlısı bakalım,özel yapmam gereken bişiler varmı şimdi,şuanlık bol bol dinleniyorum
ya kızlar nerdesiniz tutanlar kayboluyo tutmayanlar küsüp gidiyo doğal olarak ....yalnız kaldıkkkk
bugün tekrar betahcg yaptırdım kızlar yarıya inmiş 5,69 olmuş...maalesef sonucum negatif.....kimyasal gebelik...
ne kadar üzülmicem desemde yinede bi tuhaf oldum...
çok yorgunum toparlanmam lazım bi süre şehir dışında olucam işlerimiz gereği...bu arada giremezsem küstüm sanmayın...aklım hep sizde olucak...
sehak rabbim sabır versin sana eşine hepimize...napalım bi gün mutlaka olucak...
******bu arada gereksiz alınganlık yapan arkadaşım burda kimse yalan söylemiyor...çok ayıp etmişsin...nasıl bir ilgi alaka bekliyorsun anlamadım...herkezin kendine göre dertleri var zaten birde böle şeylerle moral bozup ortalığı bulandırmayınız...
üzülme arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun eminim bununda olmayışının mutlaka bir nedeni vardır hiçbirşey sebebsiz değildi. Allah yardımcınolsun üzülme demek kolay tabiki üzülüyoruz ama kendini yıpratma olurmu bak sana bişey anlatıcam
ama isimler yalnış olabilir bilenler affetsin
hızıraleyselamm birgün yanınada bir zat alarak yolda yğrğmeye başlamış zata demiş ki bak şimdi göreceklerin hakkında hiçbir soru sormadan benile yürü demiş
ve başlamışlar yürümeye önlerine bir kadın çıkmış onun canını almış
yürümüşler bir bir adam çııkmış onunda canınıı almış
bir kadınla çocuğu çıkmış çocuğun canını almış en sonunda zat çocuğu öldürünce dayanamaış sormuş
neden ama neden çocuğu öldürdün o daha çok küçük sabi demiş
ya diğerlerini neden kimseye zararları yoktuki
demiş
hızır aleyselam( yalnış kişi aklımda kalmış olabilir)
o kadın demiş kötü yola düşecekti çok yuva yıkacaktı demiş ,,, adam demiş sarhoş olup ailesini yok edecekti,, çocukta demiş ilerde ayırsız ahlaksız bir evlat olup anasını babasını dövecekti demiş işte bütün bunları bundan yaptım demiş
yani herşeyde bir hayır vardır ............unutmayalımmmmmm
[ara ara foruma yazıyorum ama hala listede ismimi göremiyorum...
34 yaşındayım tüplerim tıkalıydı ameliyatla alındı bir ay önce
İstanbul tüp bebek merkezinde yapılacak inşallah transferim
Ama doktorum Özel çapa has .Dr.Altay KARTAL Kendisi yapacak tüm tedaviyi...
ADETİMİ BEKLİYORUM İĞNELERE BAŞLAYACAĞIZ...
inşallaaahhhh çok iyi bir değer çıkar canım, rapor almaman ii olmuş, kafası dağılıo insanın çalışırken... Ama benim bu ara fazlaca dağıldımaybebaby canım bende sırf zman geçirmek adına okula gidiyorum rapor alsam biliyorum evde kafayı yiycem değerler hala belli değil sabah gidip kan vericem en son 213 tü umarım yarın 400 civarı çıkar kimyasal gebelikten çoooooookkkkkkkkkkkkk korkuyorummmmm dua edin nolurrrrr
ne kadar üzülmicem desemde yinede bi tuhaf oldum...
sehak rabbim sabır versin sana eşine hepimize...napalım bi gün mutlaka olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?