hayırdır ne oldu cnm neden iyi değilsin ......bende kk dayım ama inan sürekli bakıyorum sana mesajlarına hiç görmedim..yaz demiştim ama bana hiç yazmadı defne hiçbişey bilmiyorum o yüzden malesef..
kızlar ayrıca bugun benım dogum gunummmm
aaayyyy pc ye sinir oldum yaffbanda cok kisa yazmistii.bebegin gazi varmis cokk agliyormuss. ben yine o günlerde pc pek acmiyordumm.
öyle biktimkii.senlerdir doktrlardayimm. cok yanlizimm.bir kere bile hamile kalamadimm
canim ben bu günlerde hem kk dayim hemde msn acikk.
doğum günün kutlu olsun canım Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip ederde hep birlikte güzel günler geçirirsiniz inşallah..
bu arada 4.günümüz bende hiç bir belirti ağrı sızı hiç bişey yok.sende nasıl canım durum?
arkadaşlar, kontess2000 den haberi olan varmı? birden kayboldu ortadan. İnşallah kötü bir şey yoktur
Kizlarrr moralim cok bozuldu.Simdi aradilar dr.dan degerim 1.6 cikmis yani negatif ne yapacagimi bilemiyorum.Bunu esime nasil söyliyecegim hic bilmiyorum.Bugun benim 9. gunum taransfer gunu haric kanda 12 veya 13.gunde degisebilirmi?ben hic sanmiyorum ama yinede icimde kaldi bilen varmi
Kizlarrr moralim cok bozuldu.Simdi aradilar dr.dan degerim 1.6 cikmis yani negatif ne yapacagimi bilemiyorum.Bunu esime nasil söyliyecegim hic bilmiyorum.Bugun benim 9. gunum taransfer gunu haric kanda 12 veya 13.gunde degisebilirmi?ben hic sanmiyorum ama yinede icimde kaldi bilen varmi
üffffffffffff niye böyle oluyor yaaaaane diyicegimi bilmiyorum canimmm. olmayinca olmuyor iste ne yapsan bos ver-
en cok istemeden hamile kalanlara imreniyorum.korunuyorduk ama yine hamile kalmisim diyenlere. biz niye bu kdar üzülüyoruuzz
kac yillik evlisin canim.daha öncede denemismiydinn ?
Allahtan ümit kesilmezdegerinde katlanır inşallah ............
10 yillik evliyim canim.Bu ikinci tup bebek denememiz birinci tutmustu.oglusumu dunyaya getirdim ama maalesef 6 gun yasayabildi bebegim
Valla canim öyle tabide ben artik bu saatten sonra degisecegini sanmiyorum.Acaba kanda 9. gun erkenmi yani bir kac gun sonra degisebilirmi???
Kizlarr ben tarihi yanlis yazmisim bugun 8. gunum kanda kacinci gunden itibaren cikiyor acaba ben .Transfer gununu saymadim ama acaba degisirmi bir kac gun sonra degerim
sonucumu aldım ama sevinemedim bile kızlar sanırım kimyasal gebelik olucak
beta hcg:10,16
doktorum değerin düşük olduğunu söledi gerçi o sölemeden ben anlamıştım...
iki gün sonra gene yapıcam ikiye katlanırsa ki hiç sanmıyorum...
yaa bu çok yorucu yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
maybebaby
yarın tanışıyormuyuz hastanede. söyle bakalım ne giyeceksin. yakanda kırmızı karanfil olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?