2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hybiron canım napalım her süreç bizi sıkıntıyla karşılıyor malesef bende cumartesiyi bekliyorum değerimde dalgalanmalar var cumartesi 2ye katlarsa sevinicez birazzz

hayırdır ne oldu cnm neden iyi değilsin ......bende kk dayım ama inan sürekli bakıyorum sana mesajlarına hiç görmedim..yaz demiştim ama bana hiç yazmadı defne hiçbişey bilmiyorum o yüzden malesef..

banda cok kisa yazmistii.bebegin gazi varmis cokk agliyormuss. ben yine tüp bebk yaptirdimm yine tutmadi.o günlerde pc pek acmiyordumm.
pazartesi test yaptirdimm malesef yine negatif cikti canimm
öyle biktimkii.senlerdir doktrlardayimm. cok yanlizimm.bir kere bile hamile kalamadimm
canim ben bu günlerde hem kk dayim hemde msn acikk.

Kizlarrr moralim cok bozuldu.Simdi aradilar dr.dan degerim 1.6 cikmis yani negatif ne yapacagimi bilemiyorum.Bunu esime nasil söyliyecegim hic bilmiyorum.Bugun benim 9. gunum taransfer gunu haric kanda 12 veya 13.gunde degisebilirmi?ben hic sanmiyorum ama yinede icimde kaldi bilen varmi

benım belımde agrı var bıraz bıde karnımda sureklı bı hareketlılık var kalp gıbı atıyo karnım

arkadaşlar, kontess2000 den haberi olan varmı? birden kayboldu ortadan. İnşallah kötü bir şey yoktur

üffffffffffff niye böyle oluyor yaaaaa ne diyicegimi bilmiyorum canimmm. olmayinca olmuyor iste ne yapsan bos ver-
en cok istemeden hamile kalanlara imreniyorum.korunuyorduk ama yine hamile kalmisim diyenlere. biz niye bu kdar üzülüyoruuzz
kac yillik evlisin canim.daha öncede denemismiydinn ?

Allahtan ümit kesilmez degerinde katlanır inşallah ............

10 yillik evliyim canim.Bu ikinci tup bebek denememiz birinci tutmustu.oglusumu dunyaya getirdim ama maalesef 6 gun yasayabildi bebegim

Allahtan ümit kesilmez degerinde katlanır inşallah ............

Valla canim öyle tabide ben artik bu saatten sonra degisecegini sanmiyorum.Acaba kanda 9. gun erkenmi yani bir kac gun sonra degisebilirmi???

bence moralini bozma canım Allahtan ümit kesilmez biraz daha sabret ve 12.gün tekrar baktır.Allah yardımcın olsun..

ALLAHIM sana sabir versin canim.evlenelide cok olmuss.INSALLAH bu sefe bebgin sana tutunucak.
evet cok erkenn.moralini yüksek tutmaya caliss.kk da bazi arkadaslar yazmisti.bazilarinin 10 gün gectikten sonra bile cok yükselmedigini.sonrasinda da cok saglikli bir hemileik gecirdiklerini söylemislerdi.

Kizlarr ben tarihi yanlis yazmisim bugun 8. gunum kanda kacinci gunden itibaren cikiyor acaba ben .Transfer gununu saymadim ama acaba degisirmi bir kac gun sonra degerim

Kizlarr ben tarihi yanlis yazmisim bugun 8. gunum kanda kacinci gunden itibaren cikiyor acaba ben .Transfer gununu saymadim ama acaba degisirmi bir kac gun sonra degerim

Bence 12. gününü bekle transfer gününü saymıyorsun ondan sonra tekrar test yaptır ve o zamana kadar bence içini ferah tut strese girme. Allah yardımcın olsun test gününü beklemek çok sıkıntılı bir süreç ama yapacak bişey yok beklemek lazım.

Hbycim ,canım benim sakın üzülme, sanıyorum geç tutundu bebişin. Sakkın ümit kesme, hiç belli olmaz bu işler, 2 gün sonra çok daha güzel bir sonuç çıkacaktır canım, ii düşünelim ii olsun , Allah'ım yardımcınız olsun.
maybebaby

yarın tanışıyormuyuz hastanede. söyle bakalım ne giyeceksin. yakanda kırmızı karanfil olacakmı

tatlım çok isterdim yarın tanışmayı ama ben ,sadece kan tahlili(e2) olacağı için, (muayene yapılmayacağından) evimizin yakınındaki devlet hastanesinde tahlili yaptırıp , ünv'ye faxlıycam, onlar da beni iğnelerin dozu konusunda tlf la bilgilendircekler.
Geçen gittiimizde il dışından gelenler vardı, onlara her seferinde gelip gitmek sorun olur die bu şekilde takip yapıolarmış.
Benim de zaten ööle sık sık gitmem sorun olur, okul idaresine her seferinde açıklama yapmak zorunda kalıyorum..
Bu sebeple bugün ünv.yi aradım, "herhangi bir yerde yaptırıp size faxlasam.. vs".. dedim, "ok" dediler. Ben de çok sevindm. Dediğin gibi yine saatlerce bekletilebilirdim, bu angaryadan kurtuldum bu sayede. Yarın sabah 08:30 gibi burda kanı vericem, 09:00'da okulda oluos, 13:00te okuldan çıkıos. Sonuç ta 13:30'da çıkıo, faxlayana kadar 14:00 ü bulur, o saatten sonra beni ararlar dimi? gerçi ben sööledim "en geç 14:00 e kadar faxlarım" die, "ok" dediler.

Yani bu sefer olmasa da , bundan sonrakilerde denk geliriz inş canım, ben de çok istiyorum tanışmayı, burdan yazarım gideceğim günleri, sen de yaz, denk gelecektir mutlaka değil mi? ya bak üzüldüm şimdi ne güzel denk gelio yarın aslında.:26: Kusura bakma olur mu, haftaya gidecek misin hastaneye belli mi?

Bence daha çok erken ve erken olmasına rağmen bir değer belirmiş canım, tamamen negatif olması için ya 0.100 ya da 1.20 çıkar, bunun üzerindekilerde bence her zaman umut vardır.

bugün sonuç almaya giderken hastane kapısından adımımı atarken rabbim dedim her sonuca razıyım kötüde gelse senden iyide gelse senden negatifte olsa üzülmicem...allahım herşeyin hayırlısı ver diye dua ettim...
ama bunu beklemiyordum yani arada kalmakta çok kötüymüş...

güzel dilekleriniz için allah razı olsun kızlar hepinize teşekkürler...hakkımızda herşeyin hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler...

Kizlar ben dr.a gittim tekrar ve bugun 8. gunum oldugunu söyledim.zaten bana tel.de daha onlar 10 gunum oldugunu bildikleri halde erken oldugunu ve bir kac gun sonra tekrarlamami söylemislerdi.E tabi 8. gun deyince daha cok erken dediler yine pazartesi tekrar vericem bakalim.Ama yaptirdigima cok pisman oldum keske yaptirmasaydimda en azindan böyle moralim bozulmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…