2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canim kendini üzme pazartesi gününe kadar bekle allah yolunu acik etsin...

yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....

yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....

Kizlar aranizda benim gibi olan varmi 8. gunde yada 9 kan testi yaptirip negatif olan ve daha sonra degeri yukselen ltf cvp yazin. yada duydugunz cevrenizde benim gibi olan varmi???

Kizlar aranizda benim gibi olan varmi 8. gunde yada 9 kan testi yaptirip negatif olan ve daha sonra degeri yukselen ltf cvp yazin. yada duydugunz cevrenizde benim gibi olan varmi???

seninki negatif sayılmaz 8.gün çok erken test için. aslında transfer günüde önemli. kaçıncı gün transferi oldu. ne zaman opu işlemin oldu.

Kizlarr ben tarihi yanlis yazmisim bugun 8. gunum kanda kacinci gunden itibaren cikiyor acaba ben .Transfer gununu saymadim ama acaba degisirmi bir kac gun sonra degerim

ayşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah endişen boşunadır gerçekten çok erken baktırdın. bence bu sonucu hiç dikkate alma ve moralini bozma. hem 8. gün olumlu sonuç çıkacak olsa bu kadar doktor 8. gün baktırın derdi. demek ki bu tarihte olumlu sonuç çıkma ihtimali yok. sen içini ferah tut. allah dualarını kabul etsin. sağlıklı nur topu gibi evlat versin inşallah. ben bugün biraz daha iyiyim. ama gözlerim hala şiş altı mosmor. ama yapacak bişey var mı yok. toplamam lazım kendimi. sen de sonuç negatif bile olsa benim hatamı yapma serin kanlı karşılamaya çalış. ben hastanelik oldum dikkat et kendine.

canım allah hayırlısını versin. yanındayız inşallah gönlüne göre olsun.

hadi inşalalh canım. benimde bu ay kistler erirse dondurulmuş transferim yapılacak. sen o zamana kadar sonuç alırsın. inşalalh pozitif olur bu kez.

seninki negatif sayılmaz 8.gün çok erken test için. aslında transfer günüde önemli. kaçıncı gün transferi oldu. ne zaman opu işlemin oldu.

Canim benim 3. gun oluyo sanirim.5 eylulde yumurta toplama islemimiz oldu 7. dede taransfer islemimiz oldu.Ama bende olmadigini dusunuyorum.Eger gebelik olsaydi 8. gunde degerin daha yuksek cikmasi gerekirdi.Kendimi kandirmanin anlami yok daha fazla gercek bu.Esime nasil anlaticam durumu bilmiyorum gerci ona söyledimde dun test yaptirdigimi ama o daha umutlu daha erken diye dusunuyor.O kadar pismanimki testi yaptirdigima guya idrar testi yapmadimki erken cikmaz uzulurum diye direk kan testi yaptirdim daha kesin diye.

gunaydin,oncelikle kizdim sana nicin erkenden yaptinda,moralini bozdun diye
canim teselli icin demiyorum ama benim arkadasimin 11.gununde bile kanda cikmadi.gec dollenme olmus.

sen simdiden kendini strese sokma,bekle bakalim olursa neguzel olmasada hersyin hayirlisi guzelim.
sen ve esin saglikli oldugunuz surece hersey halledilir yeterki sabirli ol

canim ya hakkinda hayirlisi olsun

canim cok gecmis olsun,bendede vardi ufak kist,ama en son gittigimde goremediler.
insallah dondurulmuslarin tutunur sana..
bende 1 ekim gibi regl.olucam ozaman basliyacagim dondurulmus transferime insallah

sen nezmana basliyacak regnl.donemin?

canim cok gecmis olsun,bendede vardi ufak kist,ama en son gittigimde goremediler.
insallah dondurulmuslarin tutunur sana..
bende 1 ekim gibi regl.olucam ozaman basliyacagim dondurulmus transferime insallah

sen nezmana basliyacak regnl.donemin?

ben şuanda regli oluyorum hiç ilaç kullanmadan bu ay kistler giderse transferim yapılacak.

Evet canim haklisin valla bende cok kizdim kendime cok pismanim.Bak simdi rahatladim biraz yani arkadasinin 11. gunde cikmadiysa benim azda olsa biraz daha umudum var demektir.Yani sali gunune kadar acaba hamilemiyim diye kendimi avutabilirim

3.gün tarnsferi ise sen testi çok erken yapmışsın. ben umutluyum açıkçası. eğer 5.gün transferi olsaydı az derdim değerine ama 3.gün transferiymiş. kaçıncı gün transferi olursa olsun opu dan sonraki o gün hariç 14.gündür test günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…