Kizlar ben dr.a gittim tekrar ve bugun 8. gunum oldugunu söyledim.zaten bana tel.de daha onlar 10 gunum oldugunu bildikleri halde erken oldugunu ve bir kac gun sonra tekrarlamami söylemislerdi.E tabi 8. gun deyince daha cok erken dediler yine pazartesi tekrar vericem bakalim.Ama yaptirdigima cok pisman oldum keske yaptirmasaydimda en azindan böyle moralim bozulmazdi
canim kendini üzme pazartesi gününe kadar bekle allah yolunu acik etsin...
yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....
Saol canim ama elimde degil iste cok moralim bozuldu coookk... ben biliyorum negatif ama yinede belki diyor insan
Kizlar aranizda benim gibi olan varmi 8. gunde yada 9 kan testi yaptirip negatif olan ve daha sonra degeri yukselen ltf cvp yazin. yada duydugunz cevrenizde benim gibi olan varmi???
Kizlarr ben tarihi yanlis yazmisim bugun 8. gunum kanda kacinci gunden itibaren cikiyor acaba ben .Transfer gununu saymadim ama acaba degisirmi bir kac gun sonra degerim
bugün sonuç almaya giderken hastane kapısından adımımı atarken rabbim dedim her sonuca razıyım kötüde gelse senden iyide gelse senden negatifte olsa üzülmicem...allahım herşeyin hayırlısı ver diye dua ettim...
ama bunu beklemiyordum yani arada kalmakta çok kötüymüş...
yarın transferim varr,çok heyecanliyım,2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilecek,allahım sen herkese yardım et,sonrada bana yardım et.....
seninki negatif sayılmaz 8.gün çok erken test için. aslında transfer günüde önemli. kaçıncı gün transferi oldu. ne zaman opu işlemin oldu.
ayşecim seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah endişen boşunadır gerçekten çok erken baktırdın. bence bu sonucu hiç dikkate alma ve moralini bozma. hem 8. gün olumlu sonuç çıkacak olsa bu kadar doktor 8. gün baktırın derdi. demek ki bu tarihte olumlu sonuç çıkma ihtimali yok. sen içini ferah tut. allah dualarını kabul etsin. sağlıklı nur topu gibi evlat versin inşallah. ben bugün biraz daha iyiyim. ama gözlerim hala şiş altı mosmor. ama yapacak bişey var mı yok. toplamam lazım kendimi. sen de sonuç negatif bile olsa benim hatamı yapma serin kanlı karşılamaya çalış. ben hastanelik oldum dikkat et kendine.
Canim benim cok saol.Artik ne dusunecegimi bilemiyorum sadece gercekci olmaya calisiyorum.Herkese farkli seyler söyluyo senin gibi dusunende var 8. gun eger olsaydi degerin yuksek cikardi diyende var.Ben hala kendimde degilm sadece artik alistirmaya calisiyorum kendimi buna.Evde hicbirsey yapamiyorum esim geldiginde sadece zoraki ona belli etmemeye calisiyorum.Insanin elinde olmuyor canim iste bunda her ne kadar olmayacagini dusunsemde bir yanim hep belki dedi.Cunku bende maddi manevi cok zor sartlar altinda yaptim tup bebegi.Oglumden sonra hep kendimi yine bir cocugum olacak ve onu kucagima alicam bu sefer ona doyacagim, beni birakmicak diye avuttum.ama olmadi iste.Allaha isyanda etmiyorum demekki daha zamani gelmedi
Canim benim 3. gun oluyo sanirim.5 eylulde yumurta toplama islemimiz oldu 7. dede taransfer islemimiz oldu.Ama bende olmadigini dusunuyorum.Eger gebelik olsaydi 8. gunde degerin daha yuksek cikmasi gerekirdi.Kendimi kandirmanin anlami yok daha fazla gercek bu.Esime nasil anlaticam durumu bilmiyorum gerci ona söyledimde dun test yaptirdigimi ama o daha umutlu daha erken diye dusunuyor.O kadar pismanimki testi yaptirdigima guya idrar testi yapmadimki erken cikmaz uzulurum diye direk kan testi yaptirdim daha kesin diye.
bugün sonuç almaya giderken hastane kapısından adımımı atarken rabbim dedim her sonuca razıyım kötüde gelse senden iyide gelse senden negatifte olsa üzülmicem...allahım herşeyin hayırlısı ver diye dua ettim...
ama bunu beklemiyordum yani arada kalmakta çok kötüymüş...
güzel dilekleriniz için allah razı olsun kızlar hepinize teşekkürler...hakkımızda herşeyin hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler...
selam dün doktorumla görüştüm. 10 gün sonra yine kontrolüm var. bir iki ufak kist varmış. onlar geçerse bu ayın sonuna dondurulmuşlarımın transferini yapacak. çok umutlanmıyorum ama en azından 3 aylık bekleme süresinin 1 ayı böyle geçecek. hiç ilaç kullanmayacakmışım.
canim cok gecmis olsun,bendede vardi ufak kist,ama en son gittigimde goremediler.
insallah dondurulmuslarin tutunur sana..
bende 1 ekim gibi regl.olucam ozaman basliyacagim dondurulmus transferime insallah
sen nezmana basliyacak regnl.donemin?
gunaydin,oncelikle kizdim sana nicin erkenden yaptinda,moralini bozdun diye
canim teselli icin demiyorum ama benim arkadasimin 11.gununde bile kanda cikmadi.gec dollenme olmus.
sen simdiden kendini strese sokma,bekle bakalim olursa neguzel olmasada hersyin hayirlisi guzelim.
sen ve esin saglikli oldugunuz surece hersey halledilir yeterki sabirli ol
Canim benim 3. gun oluyo sanirim.5 eylulde yumurta toplama islemimiz oldu 7. dede taransfer islemimiz oldu.Ama bende olmadigini dusunuyorum.Eger gebelik olsaydi 8. gunde degerin daha yuksek cikmasi gerekirdi.Kendimi kandirmanin anlami yok daha fazla gercek bu.Esime nasil anlaticam durumu bilmiyorum gerci ona söyledimde dun test yaptirdigimi ama o daha umutlu daha erken diye dusunuyor.O kadar pismanimki testi yaptirdigima guya idrar testi yapmadimki erken cikmaz uzulurum diye direk kan testi yaptirdim daha kesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?