kızlar benim eşimde azospermi tüp bebek yaptırıcaz kırşehirdeyiz ama nerde hangi merkez daha iyi deneyimlerinizi yazarmısınız
herkese çok teşekkür ederim burda en iyi birbirimizi anlıyoruz hatta sizi akrabalarımdan daha yakın görüyorum dr dün konuştuk benim tlf hep çaldı onun yanında sonucu merak edenler dr kızdı herkese söylemişsin sitres olmuşsun dedi ben o an koptum tabi dr yanında aglamaktan odo seni bu adettin değil 2 adetinde muayene ediyim dedi ama kimseye söyleme dedi bu sefer kimse bilmeyecek yani eşim ve ben dr bilecek bide böyle deniycem bakam herkse 1 sene ara verdik dedik
çok sağolun canlar yaaaaaa işallah herkes bu güzel duyguyu tadarrrrr
ilk önce garslann sonra baharb sonra artık takılın halaya kızlarrrrr
herkese çok teşekkür ederim burda en iyi birbirimizi anlıyoruz hatta sizi akrabalarımdan daha yakın görüyorum dr dün konuştuk benim tlf hep çaldı onun yanında sonucu merak edenler dr kızdı herkese söylemişsin sitres olmuşsun dedi ben o an koptum tabi dr yanında aglamaktan odo seni bu adettin değil 2 adetinde muayene ediyim dedi ama kimseye söyleme dedi bu sefer kimse bilmeyecek yani eşim ve ben dr bilecek bide böyle deniycem bakam herkse 1 sene ara verdik dedik
ya kızlar nerdesiniz tutanlar kayboluyo tutmayanlar küsüp gidiyo doğal olarak ....yalnız kaldıkkkk
ben ilkinde yaşamıştım aynı şeyi,çok zor bir durum allah yardımcın olsun...senin kaçıncı denemendi peki??yok canım malesef 138 1gün sonra 213 2 gün sonra 296 çıktı sağlıksız bir gebelik gibi görünüyo
ilk denemen ve tutmuş,ne kadar şanslısın sen,inşallah 2. denememi yaptırdım aynı şans banada uğrarherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sayfalar okadar ilelemişkiii okumaktann gözlerimmm şaşı kalacakkkk....tatlımgermm çokk iiii yapmışsınnn kimseninn bilmesine gerekk yokkkk.en yakın arkadasınnnn belkı olabılırrr.çünküüüüü zatenn streslii bi durummmm bideee millete lafff anlattt.
bu arada benımm tekk embiryoo transferiii ve ilk denememmdiii.....
çokk şükürrr kalbiniii dinledikkk..ben 7+3 ümmmmm
ALLAHH HERKESEEE KISMET ETSİNNN İNSALLAHHH
gerçektennnn kızlarınnn çoğunu göremedimmmm.lütfennn onlarda takılsınlarrrr
yinee bu sayfalardaaaa görüselimmmm.gebeliklerııı DEVAMMMM EDENNN KIZLARRRRRRRRRRRRR
DENEYIMLERRRR GEREKİYORRRR..
NEGATİFF OLAN ARKADASLARAAA ALLAHHH sabırrr versınnnn üzücüü bi durummmm insallahhhh sizlerdeee bizimkilere yetisirsinizzzz ne diyeyımmmm.yeniii gelenlerrreee hos geldiniizzz.ben ANKARADAYIMMMMM herkeseeee sevgilerrr
eskilerrrr kaybolmuyorrr.en azındannnn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben polikistikoverim antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım hangi merkez konusuna gelince bu çok zor bi karar canım ii araştır derimne güzel hamile olmak acaba birgün bizde dermiyiz canım senin sorun neydi ve tüp bebekte hangi merkezi tercih ettin bende yaptırmayı düşünüyorumda yardımvı olun kızlar hengi merkez benim eşim azo lusperm hiç yok gibi birşey
gelin kızlar gelin özletmeyin kendinizigünaydın,
benim de tutmadı ama hergün takipteyim... yeni arkadaşlarımız da katıldı. ben küsmedim tabiki. kalabalıkta yazdıklarımız kaynıyor sanırım. cvp falan yazılmadığı için sadece okumayı tercih ediyorum. pozitiflere sevinip negatiflere üzülüyorum. yazmasamda kalbim burada.
Allah herkesin yardımcısı olsun...
ben ilkinde yaşamıştım aynı şeyi,çok zor bir durum allah yardımcın olsun...senin kaçıncı denemendi peki??
arkadaslar sayfalr bayagi ilerlemis.herkese ayri cevap yazamiyicam ama afffff moralim cokk bozulduuu
negatif cikan arkadaslar üzüldüm.tarnsferden sonra cok stresliymiss.cok zor biliyorum.
o stresli arkadasa tavsiyemm evde cok kalmaa cikk dolas INSALLAH iyi gelirr
kendime cok kiziyorum keske evde sürekli kalmasaydim. gerci benim isim aksi gitt.transferden sonra agir grip gecirdim.
vürüs kapmisim.gribinde arti stresi derken iyice bunalima girmistimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?