2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar benim eşimde azospermi tüp bebek yaptırıcaz kırşehirdeyiz ama nerde hangi merkez daha iyi deneyimlerinizi yazarmısınız

selam ben ankaradayım bende yeni başladım başkent üniversitesi hastanesinde biz 10 yıllık evliiz ilk denememiz benim eşimin spermi 3 milyon bize rapor çıkacak ilaç dahil 2500 dediler rapor olmazssa 5000 buluyormuş raporu kendileri çıkarıyor şartı 900 iş günü ssk primi olması 3 tane sperm tahlili hiç çocuk sahibi olmamak bunlar yeterli dediler hayırlısı olsun inşallah uygun bir yer bulursunuz benim çarşamba günü lucrin başlıcaz 2 ekimde regl olucam ilaca devam 14 gibi toplaam 17 18 gibi transfer 30 ekimdede allahın izniyle eğer herşey yolunda giderse hamile olup olmadığım çıkacak allah yardımcınız olsun

eslemsena umarım işine yaramıştır birazda nasip ne kadar iiyi olursa olsun nasip kaderde varsa olur allah bilir allah herkese hayırlı vatana millete ailesine hayırlı evlat versin hayırlı ise olsun hayırsızsa dursun amin iii akşamlar herkese

herkese çok teşekkür ederim burda en iyi birbirimizi anlıyoruz hatta sizi akrabalarımdan daha yakın görüyorum dr dün konuştuk benim tlf hep çaldı onun yanında sonucu merak edenler dr kızdı herkese söylemişsin sitres olmuşsun dedi ben o an koptum tabi dr yanında aglamaktan odo seni bu adettin değil 2 adetinde muayene ediyim dedi ama kimseye söyleme dedi bu sefer kimse bilmeyecek yani eşim ve ben dr bilecek bide böyle deniycem bakam herkse 1 sene ara verdik dedik

arkadaslar sayfalr bayagi ilerlemis.herkese ayri cevap yazamiyicam ama afffff moralim cokk bozulduuu
negatif cikan arkadaslar üzüldüm.tarnsferden sonra cok stresliymiss.cok zor biliyorum.
o stresli arkadasa tavsiyemm evde cok kalmaa cikk dolas INSALLAH iyi gelirr
kendime cok kiziyorum keske evde sürekli kalmasaydim. gerci benim isim aksi gitt.transferden sonra agir grip gecirdim.
vürüs kapmisim. gribinde arti stresi derken iyice bunalima girmistimm.

hayırlısı bakalım böyle dene hadi hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

bende kimseye demedim. hatta aileme.kk daki arkadaslarima.hic kimseye demedim. sürekli bebkten bahsetmek istemedim ondan.
hamile odugumdan iyice emin olduktan sonra annemlere diyicektimm. tutmayinca hic bise demedimm.
bir yiyenim haric kimse bilmiyrr.onunda agzi cok saglam.annemler üzülmesin diye demez zaten.

çok sağolun canlar yaaaaaa işallah herkes bu güzel duyguyu tadarrrrr
ilk önce garslann sonra baharb sonra artık takılın halaya kızlarrrrr

ne güzel hamile olmak acaba birgün bizde dermiyiz canım senin sorun neydi ve tüp bebekte hangi merkezi tercih ettin bende yaptırmayı düşünüyorumda yardımvı olun kızlar hengi merkez benim eşim azo lusperm hiç yok gibi birşey

transferi olan arkadaslar INSALLAH hayirli haberler alirsiniz
hemile olan arkadaslar saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizii INSALLAHH
herkese iyi gecelerrr bbb

Herkeze merhaba,
Eylul tup bebek deneyenlerdenim.bu gun regkinin 3. Gunu 2. Gundur ilac kullaniyorum.daha once 3 kere tup bebek 4 kere asilama yaptirmistim..2 dis gebelik ve malesef 2 tupumde hasar sebebiyle alindi insallah hep birlikte burda guzl sonuclar aliriz....

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sayfalar okadar ilelemişkiii okumaktann gözlerimmm şaşı kalacakkkk....tatlımgermm çokk iiii yapmışsınnn kimseninn bilmesine gerekk yokkkk.en yakın arkadasınnnn belkı olabılırrr.çünküüüüü zatenn streslii bi durummmm bideee millete lafff anlattt.

bu arada benımm tekk embiryoo transferiii ve ilk denememmdiii.....
çokk şükürrr kalbiniii dinledikkk..ben 7+3 ümmmmm
ALLAHH HERKESEEE KISMET ETSİNNN İNSALLAHHH
gerçektennnn kızlarınnn çoğunu göremedimmmm.lütfennn onlarda takılsınlarrrr
yinee bu sayfalardaaaa görüselimmmm.gebeliklerııı DEVAMMMM EDENNN KIZLARRRRRRRRRRRRR

DENEYIMLERRRR GEREKİYORRRR..
NEGATİFF OLAN ARKADASLARAAA ALLAHHH sabırrr versınnnn üzücüü bi durummmm insallahhhh sizlerdeee bizimkilere yetisirsinizzzz ne diyeyımmmm.yeniii gelenlerrreee hos geldiniizzz.ben ANKARADAYIMMMMM herkeseeee sevgilerrr
eskilerrrr kaybolmuyorrr.en azındannnn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar nerdesiniz tutanlar kayboluyo tutmayanlar küsüp gidiyo doğal olarak ....yalnız kaldıkkkk

günaydın,
benim de tutmadı ama hergün takipteyim... yeni arkadaşlarımız da katıldı. ben küsmedim tabiki. kalabalıkta yazdıklarımız kaynıyor sanırım. cvp falan yazılmadığı için sadece okumayı tercih ediyorum. pozitiflere sevinip negatiflere üzülüyorum. yazmasamda kalbim burada.
Allah herkesin yardımcısı olsun...

ilk denemen ve tutmuş,ne kadar şanslısın sen,inşallah 2. denememi yaptırdım aynı şans banada uğrar

canım ben polikistikoverim antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım hangi merkez konusuna gelince bu çok zor bi karar canım ii araştır derim
gelin kızlar gelin özletmeyin kendinizi

ben ilkinde yaşamıştım aynı şeyi,çok zor bir durum allah yardımcın olsun...senin kaçıncı denemendi peki??

bu benim 6. denemem canım ilk defa pozitif gördük o da bööle oldu işte ..
ilkinde yaşadığın süreci biraz anlatırmısın canım başıma neler gelebilir???

cnm o stresli arkadaş ben olmak istiyorumm :):):):) ben ilkinde hiç böle olmadım ama bu sefer hem ağrılarım var alttan zonklamalar bi tuhaf oldum yani.. bi kabus görmüş ve hala kendine gelememiş durumdayım.. ilkinde ben rahattım gezdim ettim bu sefer eşim annem vs. herkez yatmamdan en azından evde istirahat halinde olmamdan yana müsade yok yani.. ( tabii 3-5 gün en fazla dayanamam benn gelemem sıkıntıya)

eğer buda olmazsa baya ara vermeyi düşünüyorum 6 ay kadar.... transferin zor olması beni bitiriyo.. winter sanırım senin yükselmemiş olan değer.. acaba kaç tane transfer ettiler hani baştan 2 iyse acaba sora 1 olarak mı kaldı hani belli olmaz.. dr ne dio bu konuda... sonuçta artmış artmamış diil..(isim karıştırdıysam kusura bakmayın )

canım ilk gün için bende ööle yorumladım dedim kesin 2iydi biri gitti normale döndü değerler dedim ama dün 213ten 296 ya çıkınca bütün moralim gitti artık doktorum da dış gebeliği dile getirmeye başladı inanın böölesi daha zor bitsin bu işkence 2 gün bekle kan ver sonucu bekle olumlu olumsuz hazırlan offfffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84::84:

Günaydın,iyi pazarlar kızlar
Winter cnm,değerin çok güzel 2 ye katlamış.Niye endişeleniyorsun ki,değer 2 günde bir ikiye katlar,ertesi gün katlamaz.Herşey yolunda cnm,bebeğini ve kendini üzme boşuna....

Caziii cnm,inşallah olacak bu sefer,tatlım genelde bu tür transferde zorlananlarda transferden yarım saat önce 10 mg diazepam veriliyor.Rahatlıyorsun çok,embriyonda kolayca tutunuyor.

Bu arada imkanı,durumu olan varsa tüp bebektedavisi sürecinde mutlaka akupunktur yaptırsın arkadaşlar.Hem stresi azaltıyor,hem de tutunmayı kolaylaştırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…