2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah kıvılcım saol aminnn..canım sen nerlerdesin yoksun ortalarda...???.

internette sorun vardı canım giremedim işte girdim ara sıra ama yazamaya vaktim olmadı takipdeyim her dayim :) burdan kopmam mümkün değil...sizlerle konuştukca birbirimize destek oldukça insan daha rahatlıyor..

seni pek umutlandırmak istemediğim için bişi demicem sen böle olumsuz düşün sonuç güzel olursa sürpriz olsun inş....

Caziii cnm,inşallah olacak bu sefer,tatlım genelde bu tür transferde zorlananlarda transferden yarım saat önce 10 mg diazepam veriliyor.Rahatlıyorsun çok,embriyonda kolayca tutunuyor.

cnm bilemiyorum hiç bişi vermediler o zorluğa rağmaen ama zaten sakinleştirici verselerdi o uyuşuklukla afedersin oracığa işerdim yani.... idrarı biraz boşaltınca rahatladım da onlarda anladı zaten daha rahat oldu ozmn...

Vay beeeeeeeeeeee CAZİİ gelmiş transferi bile olmuşşş.. hayırlı olsun canım.. bi kayboldun sonra bebişinle geldin inşş bebişin bırakmaz seni hiççççççççççççç..
cnmmm..... sorma yaa.... bi geldim pir geldim aldım bebişide bide bana sor hiç içimden gelmedi halada bi heycanım yok .... sen nasılsınnn??

hala sabah akşam kullanmaktayım... iyice içeri sıkıyorum 10.dk uzanıyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum sabah akşam akşam bazen uykum gelio iki yürüyorum hol de hoop yatak yeter aaaaa

yeni yola çıkan arkadaşlar hadi hayırlısı olsun bakalım... bense bugün daha yiyim... duygularını aldırmış... gebeş gibi gibi geziom evde iş arıyorum napsamda kafam dağalsa kitap okuycam iştee dvd falan ... iyiki burda siz varsınızda biraz kafam dağalıyo

herkese selamlar cumartesi gunu yumurtalarım toplandı toplam 15 taneydi. pazar gunu aradılar 12 tanesi döllenmiş 3 tanesi ölmüş salı gunu için transfer dediler bugun yumurtaların kalitesini söylicekler bu durum bile çok stresli umarım bu çabalarımız boşa çıkmaz.

hayırlı olsun İnşallah. Beklemek zor ama yapacak başka bir şey yok, beklemek ve bol bol dua etmek...

Bu sabah belimde inanılmaz bir ağrı ile uyandım. Ama hani tersbir haraket yaparsınızda iki büklüm olusunuzya. doğruluncada canınız yanar, işte öyle birşey. Uykudan öyle uyanmak tuafıma gitti, anlamadım bir şey.

Canıımmm, üzülme neolur. Allah duaı kabul etmiştir ve hakkında hayırlısı budur inşallah.

üzülme allah hayırlısını versin bundada vardır bir hayır kendini yıpratma

kokoş: hayırlısı olsun bakalım salı günüde inşallah başarılı bir transfer geçirirsin bebişinde sana tutunur inşallah

şekerrparemis: hayırlı uğurlu olsun inşallah allah eline almayı nasip etsin

wintersun:
sen de üzülme belki tutunmuştur kan tahlilini yeniden yaptıracaksın dimi umutsuzluğa kapılma

binnur merhaba ben de cuma günü gidiyorum kist kontrolü için. Sana da bol şans tedavinde. Lucrin mi başlıyorsun yoksa kısa protokol mü?

çarşamba başlıcam 2 ekimde hasta olucam lucrine devam dedi 14 gibi toplarız dedi 17 transfer dedi 30 ekimde de öğrenicem sonucu hayırlısı seninde inşallah sonuç istediğin gibi çıkar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Biz şimdi tedavilerimizden sonra kendimizde hep bir takım belirtiler arıyoruz. Bazende olmasa bile psikolojik olarak varmış gibi hissediyoruz. Hiç bir belirti olmadan hamile kalanlar yokmudur acaba? Yani göğüsleri hassaslaşmadan, göğüs uçlar büyüyüp belirginleşmeden, karın-bel-kasık ağrısı yada batması olmadan. Döllenme yada tutunma aşamasında illa bunların olması gerekiyormu? Aslında bu konuda kendiliğinden hamile kalarlar (yani tedavisiz yada takipsiz) cevap verebilir. Yani sadece adet gecikmesi sonucu anlayan arkadaşlar. Ben artık kendimde belirti aramaktan çok sıkıldım.

arama zaten cnm bunların hiç biri olması şart değil.. ben ilk bebeğimde hiç anlamadım adet olucam die beklerken 10 gün geçikmeyle evde test yaparak öğrendim hiç bir tedavi olmadan... bunlar daha çok sıkıntıya sokuyo insanı.... boşver ... akışına bırak .....

hadi hayırlısı sen bayagı yol katetmişsin canım
nasıl geçti tedavin bende 2-3 güne kadar başlayacağım iynelere
memnun kaldın mı merkezden?

çarşamba başlıcam 2 ekimde hasta olucam lucrine devam dedi 14 gibi toplarız dedi 17 transfer dedi 30 ekimde de öğrenicem sonucu hayırlısı seninde inşallah sonuç istediğin gibi çıkar

slm canim,bende 2 ekim gibi hasta olucam seninle ayni zamanda..)
bu sabah hastaneden aradilar,tedaviye devam edicez diye,buna bile sevinecegimi tahmin etmezdim
2 ekimde hastalaninca ariyacagim hastaneyi ve dondurulmuslarla tedaviye start vermis olacagiz.

insallah hersey yolunda gider canim

ayrica aklima bisey takildi,benim 2 tane dondurulmus embriyo vardi,onlar kullanilmadan yeni bi tup bebek tedavisine baslanmiyormus
bu durum turkiyededemi oyle?

canim ben tedavisiz hamilelik yasamistim 8 yil falan oldu,(dusukle sonuclandi malesef )
ozaman hic bir belirti hissetmemistim,olduysa bile beklentide olmadigim icin fark etmemistim.
ne gogsumde sislik oldu,ne kasiklarimda batmalar,
kisiden kisiye degisiyor,herkezin bunyesi farkli canim
onun icin kendinde arayis icine girme,rahat olmaya calis yapabilcegin tek sey budur.

kızlar bugün transferimin 6 günü bende hiç ama hiç ümit yok ne belirti var ne olucak hissi niye böyleyim bilmiyorum galiba kafama şu takıldı benm embriyolarım g2 miş yani ikinci kalite 9 hücreliymiş nolur bu konu hakkında biraz aydınlatırmısınz beni bana 2 tane transfer yapıldı artık beklemekten meraktan kafayı yicem ya ne zor işler bunlar rabbim sen isteyen herkese nasip et kimseleri evlat hasretiyle sınamaa amiiiiiinnn

üzülme bence 9 hücreli az değil yani benim görümceme de 4 tane konuldu br tanesi 12 hücreli idi diğeri 9 ve 8 nasıl olacaı hiç belli olmaz sizde sorun kimde eşinde mi yani benim görümcemde pco var onun bile ikiz oldu şimdi 1 yaşındalar üzülme kafana takma hem herkesde belli olacak diye bişey yokki görümcem hiçbişey hissetmedi ama oldu herşey allahtan alnımıza yazılmışssa olacak bir günmutlaka olacak

hayırlısı sanırım sen yurt dışındasın burada öledir bence neden dondurulmuş varken bütün hepsini neden yaıyasın ki ilacabaşlarsın ve dondurulmuşu direkt koyarlar tam bilemiyorum ama tedavin hayırlısı ile sonuçlansıninşallah allah gönlüne gör versin hadi bakalım ne zaman koyacaklar dondurulmuşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…