inşallah kıvılcım saol aminnn..canım sen nerlerdesin yoksun ortalarda...???.
canım ilk gün için bende ööle yorumladım dedim kesin 2iydi biri gitti normale döndü değerler dedim ama dün 213ten 296 ya çıkınca bütün moralim gitti artık doktorum da dış gebeliği dile getirmeye başladı inanın böölesi daha zor bitsin bu işkence 2 gün bekle kan ver sonucu bekle olumlu olumsuz hazırlan offfffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84::84:
Caziii cnm,inşallah olacak bu sefer,tatlım genelde bu tür transferde zorlananlarda transferden yarım saat önce 10 mg diazepam veriliyor.Rahatlıyorsun çok,embriyonda kolayca tutunuyor.
cnmmm..... sorma yaa.... bi geldim pir geldimVay beeeeeeeeeeee CAZİİ gelmiş transferi bile olmuşşş.. hayırlı olsun canım.. bi kayboldun sonra bebişinle geldininşş bebişin bırakmaz seni hiççççççççççççç..
crınone jel kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bugun sabahtan berı her tuvalete gırdıgımde macunsu kıvamda tahmınım jel gerı gelıyo boyle olan varmı aranızda ayrıca bugun tansıyonumm cok dusuyo basım donuyo ve kusuyorum benı bılgılendırın kızlar
canım dua ederek hastaneye gittim hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonuç negatif .............
kızlar hamileyimmmmm
herkese selamlar cumartesi gunu yumurtalarım toplandı toplam 15 taneydi. pazar gunu aradılar 12 tanesi döllenmiş 3 tanesi ölmüş salı gunu için transfer dediler bugun yumurtaların kalitesini söylicekler bu durum bile çok stresli umarım bu çabalarımız boşa çıkmaz.
Canıımmm, üzülme neolur. Allah duaı kabul etmiştir ve hakkında hayırlısı budur inşallah.
herkes iii akşamlar çarşamba iğneye baaaşlıcam hayırlısı bakalımmmm
binnur merhaba ben de cuma günü gidiyorum kist kontrolü için. Sana da bol şans tedavinde. Lucrin mi başlıyorsun yoksa kısa protokol mü?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Biz şimdi tedavilerimizden sonra kendimizde hep bir takım belirtiler arıyoruz. Bazende olmasa bile psikolojik olarak varmış gibi hissediyoruz. Hiç bir belirti olmadan hamile kalanlar yokmudur acaba? Yani göğüsleri hassaslaşmadan, göğüs uçlar büyüyüp belirginleşmeden, karın-bel-kasık ağrısı yada batması olmadan. Döllenme yada tutunma aşamasında illa bunların olması gerekiyormu? Aslında bu konuda kendiliğinden hamile kalarlar (yani tedavisiz yada takipsiz) cevap verebilir. Yani sadece adet gecikmesi sonucu anlayan arkadaşlar. Ben artık kendimde belirti aramaktan çok sıkıldım.
herkese selamlar cumartesi gunu yumurtalarım toplandı toplam 15 taneydi. pazar gunu aradılar 12 tanesi döllenmiş 3 tanesi ölmüş salı gunu için transfer dediler bugun yumurtaların kalitesini söylicekler bu durum bile çok stresli umarım bu çabalarımız boşa çıkmaz.
çarşamba başlıcam 2 ekimde hasta olucam lucrine devam dedi 14 gibi toplarız dedi 17 transfer dedi 30 ekimde de öğrenicem sonucu hayırlısı seninde inşallah sonuç istediğin gibi çıkar
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Biz şimdi tedavilerimizden sonra kendimizde hep bir takım belirtiler arıyoruz. Bazende olmasa bile psikolojik olarak varmış gibi hissediyoruz. Hiç bir belirti olmadan hamile kalanlar yokmudur acaba? Yani göğüsleri hassaslaşmadan, göğüs uçlar büyüyüp belirginleşmeden, karın-bel-kasık ağrısı yada batması olmadan. Döllenme yada tutunma aşamasında illa bunların olması gerekiyormu? Aslında bu konuda kendiliğinden hamile kalarlar (yani tedavisiz yada takipsiz) cevap verebilir. Yani sadece adet gecikmesi sonucu anlayan arkadaşlar. Ben artık kendimde belirti aramaktan çok sıkıldım.
kızlar bugün transferimin 6 günü bende hiç ama hiç ümit yok ne belirti var ne olucak hissi niye böyleyim bilmiyorum galiba kafama şu takıldı benm embriyolarım g2 miş yani ikinci kalite 9 hücreliymiş nolur bu konu hakkında biraz aydınlatırmısınz beni bana 2 tane transfer yapıldı artık beklemekten meraktan kafayı yicem ya ne zor işler bunlar rabbim sen isteyen herkese nasip et kimseleri evlat hasretiyle sınamaa amiiiiiinnn
slm canim,bende 2 ekim gibi hasta olucam seninle ayni zamanda..)
bu sabah hastaneden aradilar,tedaviye devam edicez diye,buna bile sevinecegimi tahmin etmezdim
2 ekimde hastalaninca ariyacagim hastaneyi ve dondurulmuslarla tedaviye start vermis olacagiz.
insallah hersey yolunda gider canim
ayrica aklima bisey takildi,benim 2 tane dondurulmus embriyo vardi,onlar kullanilmadan yeni bi tup bebek tedavisine baslanmiyormus
bu durum turkiyededemi oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?