canım hangi il de yaşıyorsun hangi merkezi düşüyorsun özel mi yaptıracaksın???
ben izmir smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum:
1-histeroskopi 500 tl
2-merkeze herşey dahil 3.000 tl
3-ilaçlar belli değil fakat en fazla 1.500 tl tutacak
yani toplam 5.ooo tl tutuyor...
bugün tekrar betahcg yaptırdım kızlar yarıya inmiş 5,69 olmuş...maalesef sonucum negatif.....kimyasal gebelik...
ne kadar üzülmicem desemde yinede bi tuhaf oldum...
çok yorgunum toparlanmam lazım bi süre şehir dışında olucam işlerimiz gereği...bu arada giremezsem küstüm sanmayın...aklım hep sizde olucak...
sehak rabbim sabır versin sana eşine hepimize...napalım bi gün mutlaka olucak...
******bu arada gereksiz alınganlık yapan arkadaşım burda kimse yalan söylemiyor...çok ayıp etmişsin...nasıl bir ilgi alaka bekliyorsun anlamadım...herkezin kendine göre dertleri var zaten birde böle şeylerle moral bozup ortalığı bulandırmayınız...
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif(
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
11 Eylül Pazar : CirozPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif
12 Eylül Pazartesi : WintersunPOZİTİF
13 Eylül Salı : baharb : negatif
15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif
17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif
17 Eylül Cumartesi: ŞekerparemisPOZİTİF
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000KAYIPP ARANIYORR
20 Eylül Salı: AyşeYıldızGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : NesirmakGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : hacermeralGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
Canım süpper bir haber, bizi çoook sevindirdin. Allah ım sağlıklı doğumunu da nasip etsin. Allah a emanet olun
canım cok sevındım ınsaalah allahım kucagınada almayı nasıp etsın varmıydı bı belırtı hamılelık belırtısı yasadın mı
şekerparemis tebrik ederim canımmm
üzülme arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun eminim bununda olmayışının mutlaka bir nedeni vardır hiçbirşey sebebsiz değildi. Allah yardımcınolsun üzülme demek kolay tabiki üzülüyoruz ama kendini yıpratma olurmu bak sana bişey anlatıcam
ama isimler yalnış olabilir bilenler affetsin
hızıraleyselamm birgün yanınada bir zat alarak yolda yğrğmeye başlamış zata demiş ki bak şimdi göreceklerin hakkında hiçbir soru sormadan benile yürü demiş
ve başlamışlar yürümeye önlerine bir kadın çıkmış onun canını almış
yürümüşler bir bir adam çııkmış onunda canınıı almış
bir kadınla çocuğu çıkmış çocuğun canını almış en sonunda zat çocuğu öldürünce dayanamaış sormuş
neden ama neden çocuğu öldürdün o daha çok küçük sabi demiş
ya diğerlerini neden kimseye zararları yoktuki
demiş
hızır aleyselam( yalnış kişi aklımda kalmış olabilir)
o kadın demiş kötü yola düşecekti çok yuva yıkacaktı demiş ,,, adam demiş sarhoş olup ailesini yok edecekti,, çocukta demiş ilerde ayırsız ahlaksız bir evlat olup anasını babasını dövecekti demiş işte bütün bunları bundan yaptım demiş
yani herşeyde bir hayır vardır ............unutmayalımmmmmm
maybebaby canım bende sırf zman geçirmek adına okula gidiyorum rapor alsam biliyorum evde kafayı yiycem değerler hala belli değil sabah gidip kan vericem en son 213 tü umarım yarın 400 civarı çıkar kimyasal gebelikten çoooooookkkkkkkkkkkkk korkuyorummmmm dua edin nolurrrrr
Hbyiron
Canım ben senden çok ümitliydim.. ama olsun kimyasalda olsa bi gebelik yaşadın 12gün boyunca hamileydin.. ama daha vakti gelmemiş demekki.. bi sonraki denemende bebeğin sımsıkı tutunur sana inşallah.. bu kez pıtpıtlı bol bhcg li olur inşş.. 9 ay sağlıkla bebişini taşııyıp sağlıkla kucağına alırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. çabuk toparlanacağına eminim ..
Canım çok üzüldüm inan. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
kızlar hamileyimmmmm
kimse yok bu sabah...
dün akşam son dkh içtim bitti adet olmayı bekliyorum salı yada çarşamba iylere başlarız dedi doktorum
negatif olan arkadaşlara çok üzülüyorum benim bu ilk denemem ama inanın sizi çok iyi anlıyorum neden mi derseniz ben 2 kez dış gebelik geçirdim her birinde bir tüpüm alındı inanın çok zor bir durum.
allaha çok sükür benim 7 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.fakat bu kez onun yanlız kalmasına gönlüm razı olmuyor kendiside kardeşi olmasını çok istiyor.allahım hayırlı evlat versin hayırsız olacaksa hiç nasip etmesin etmesin diyorum.allahım hepimizin gönlündekini biliyor o mutlaka en iyiyi bilendir.inanın herşeyin bir zamanı ve sebebi var.umudunuzu hiç kaybetmeyin.ben her fırstımda 2 rekat sükür namazı kılıp kenzül-arş dusını okurum bu benim ruhumu ferahlatır.biliyorum ki o iki dış gebelik yaşamamın bir sebebi var hiç bir şey boşuna değil.
AYAĞIN TAKILINCA TAŞA DURMA ŞÖYLE BİR KALBİNİ YOKLA....
arkadaşlar hafta içi iynelere başlayacağım
günde kaç iyne oluyoruz başka ilaç kullanıyormuyuz??
göbekten iynelerin yanında kalçadan iyneler de varmış 12 gün transfer sonrası başlanan
vagınal jel kullanıyor mu herkes??
kızlar hamile olanalar için tebrikler allah biede nasip etsin kızlar tüp bebek aptıranlar fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz bende düşünüyorumda
kızlar 1. kalite 2 embriyo ve sonuç negatif.0,292!doktorum 2 gun sonra tekrar test yaptır dedi ama hiç gerek yok bugun 12.gündü zaten.sizlere bol şans..
canım inan çok üzüldüm. üzülme diyemiyeceğim çünkü çok zor biliyorum. bu negatifler son olur inşallah.. olacak ya olacak bizimde bebişimiz bebişlerimiz olacak hayırlısıyla...
hybron cnm sana ne desem boş .... benmde ilki kimyasal olmuştu.. 16 çıkmıştı 9 a düşmüştü... kimyasal yaşayanların 2. denemede daha şanslı olduğunu duymuştum.. inş. hakkımızda hayırlısı olur....
canım çoook teşekkür ediyorum ..sende bebişini sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın inşallah ..benim betahcg 208 çıktı ama 2 gün sonra tekrar test yapıcam 2 ye katlanması gerekiyormuş ve daha sonrada keseyi görecekmişiz...sen nasılsın keseyi gördünüzmü?
tebrik ederim.allah kucağınıza almayıda nasip etsin.tutmuş canım çok sağolll:))
hadi kolay gelsin tedavinde başarılar dilerim.senin memleketten dün döndüm öyle eşimi kıskanacak bi durum göremedim yav.bende hiç fena sayılmam şekerim eşim beni kıskansın 90 60 90 her gören hayran ankara kızlarıda hiç fena değildir yaniiii:86::86:alsancakta gezerken sen geldin aklımaİyi olmana çok sevindim canım, kendine dikkat et bak bir sürü belirti yaşıyorsun, bence sen de hamilesin.
Ayrıca aramızda gerçekten bir sinerji var mı ne, çünküüü senin gece yolladığın sinerji bana okulda öğlene doğru 11 gibi geldiii
Hemmen aradım hastaneyi, orda benle ii ilgilenen -sağolsun- bi hemşirem var, "yarın sabah 08:30'da gel" dediiii
Bakalım nasipse yarın başlıom galiba iğnelere, yiihhhhhuuuww
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
canımmmmmm çok üzüldüm evimde değilken bile sizleri sonuç alacakları merak ettim hep allah sabır dayanma gücü versin.
gözünüz aydın allah bizlerede nasip etsin inşallah.kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
mevlam tüm isteyenlere tez zaman hayırlı evlatlar nasip etsin
geçmiş olsun arkadaşım çok iyi anlıyorum sizleri.kader arkadaşıyız sonuçta.çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
sanada geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin bizlere.benim de negatifff maleseff
offff çok üzüldüm valla böyle ard arda okuyunca geçmiş olsun.canım dua ederek hastaneye gittim hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonuç negatif .............
bugün tekrar betahcg yaptırdım kızlar yarıya inmiş 5,69 olmuş...maalesef sonucum negatif.....kimyasal gebelik...
ne kadar üzülmicem desemde yinede bi tuhaf oldum...
cnm sendende bayağı ümitliydim neyse herhalde dondurulmuşların var inşallah onlarla olur bak bizim onlarda yoktu böyle yalnız kaldık yine
allah tamamına erdirsinkızlar hamileyimmmmm
geçmiş olsun allah sabır versin.kızlar 1. kalite 2 embriyo ve sonuç negatif.0,292!doktorum 2 gun sonra tekrar test yaptır dedi ama hiç gerek yok bugun 12.gündü zaten.sizlere bol şans..
yok canım malesef 138 1gün sonra 213 2 gün sonra 296 çıktı sağlıksız bir gebelik gibi görünüyo
biraz önce gözünaydın yazmıştım arkadaşım.şimdi bubu okuyunca şaşırdım.hakkında hayırlısı olsun.
bebişleri tutan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
negatifler ise inş. bigün hayırlara döner rabbim hepimizin yüzüne güler....
ben çok sıkılıyorum çok sinirliyim neden bilmem.. dr sakin rahat istirahat dedi dedi de kimeee... alakam yok ya depresifim resmen neden böle oldum bilmiyorum... çok çok zor bi transferden mii yoksa tekrar olumsuz sonuç korkusundan mııı... hayal kuramıyorum olumlu düşünemiyorum sizinle paylaşmasam çatlıycam.... herkes biraz sakin ol dio evde bence sakinim ama ufacık bişide geriliyorum... nrden bilmiyorum.... acaba olumsuz sonuç alırsam üzülüyrmüyüm... çünkü şuan bebişim bnmlemi diil mi hiç bişi hissedemiyorum ruhen..... nötrm....
öle böle ömür geçio işte giden ömrümüzden gidiyo...
biraz önce gözünaydın yazmıştım arkadaşım.şimdi bubu okuyunca şaşırdım.hakkında hayırlısı olsun.
bebişleri tutan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
negatifler ise inş. bigün hayırlara döner rabbim hepimizin yüzüne güler....
ben çok sıkılıyorum çok sinirliyim neden bilmem.. dr sakin rahat istirahat dedi dedi de kimeee... alakam yok ya depresifim resmen neden böle oldum bilmiyorum... çok çok zor bi transferden mii yoksa tekrar olumsuz sonuç korkusundan mııı... hayal kuramıyorum olumlu düşünemiyorum sizinle paylaşmasam çatlıycam.... herkes biraz sakin ol dio evde bence sakinim ama ufacık bişide geriliyorum... nrden bilmiyorum.... acaba olumsuz sonuç alırsam üzülüyrmüyüm... çünkü şuan bebişim bnmlemi diil mi hiç bişi hissedemiyorum ruhen..... nötrm....
öle böle ömür geçio işte giden ömrümüzden gidiyo...
sağol canım inşallah sağlık bir şekilde kucağıma almak da nasip olur...bende belirti olarak kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif sancılanmalar oldu ara sıra bunu dışında bişey hissetmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?