2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben ankara başken üniversitesi hastanesin gidiyorum raporlu işlem 1380 ilaç 500 600 liraa işte muayene falan hepsi 2500 tutacak
dediler raporsuz 5000 falan dediler özel yani hayırlı olsun şimdiden

canım inan çok üzüldüm. üzülme diyemiyeceğim çünkü çok zor biliyorum. bu negatifler son olur inşallah.. olacak ya olacak bizimde bebişimiz bebişlerimiz olacak hayırlısıyla...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum güzel sonuçlar sevindirdi negatifler inanın çok üzdü.pozitif alan arkadaşlar tebrik ediyorum sizleri. negatif alan arkadaşlar herşeyin hayırlısı diyorum. benim ve sizlerin inşallah son negatifleri olur inşallah...

Canım süpper bir haber, bizi çoook sevindirdin. Allah ım sağlıklı doğumunu da nasip etsin. Allah a emanet olun

Selam canım,ben daha önce de bu topiğe yazmıştım ve hazırladığın listeyi de takip ediyorum.temmuzda ilk tüp bebek denemesi yapmış ama yumurta döllenemediği için transfer yapılamamıştı.Bu yaklaşık 2 haftaya kadar 2.kez deniyeceğim.Merak ettiğim ve sana sormak istediğim soru şu bu topikteki listede yaşı 35 üstü olan ve sonucu pozitif olan varmı,yada sonuç bekleyen...Bana umut olması için soruyorum yanıtlarsan sevinirim.sevgiler...

selam bayanlarrr... çok uzun zamandır net bağltsı olmadığı için girmedim bu arada çoookkk şeyler oldu....

kısa süreli bir tatil yaptım ve bugün transferim yapldı.... çok zor oldu... en sonunda istmyrm brakn die isyan ettim... çok sıkıştırdılar idrara zor olyo die... ama olmadı biraz idrara çknca daha rahat oldu... oldu şükür blast embryo şimdi karnımda..

neden bilmiyoum hiç gitmek istemedim hiç istemedim bu sefer ayaklarım geri geri gitti hep ne dendir bilmem hiçte hevesim yok çok moralim bozuk gerginim hala .ağlamaktan bi hal oldum.. bqkalım kısmetimizde ne çıkıcak... olursa olur olmazsada yeter cnmın yandığııı...

27 eylül test günüm.... bugün kabus gibiydi moral verin banaaaa

hybron cnm sana ne desem boş .... benmde ilki kimyasal olmuştu.. 16 çıkmıştı 9 a düşmüştü... kimyasal yaşayanların 2. denemede daha şanslı olduğunu duymuştum.. inş. hakkımızda hayırlısı olur....

canım cok sevındım ınsaalah allahım kucagınada almayı nasıp etsın varmıydı bı belırtı hamılelık belırtısı yasadın mı

sağol canım inşallah sağlık bir şekilde kucağıma almak da nasip olur...bende belirti olarak kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif sancılanmalar oldu ara sıra bunu dışında bişey hissetmedim...

şekerparemis tebrik ederim canımmm

canım çoook teşekkür ediyorum ..sende bebişini sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın inşallah ..benim betahcg 208 çıktı ama 2 gün sonra tekrar test yapıcam 2 ye katlanması gerekiyormuş ve daha sonrada keseyi görecekmişiz...sen nasılsın keseyi gördünüzmü?

umutlubirben , pretty, senn, sugarbaby,alkan,maybebaby,baharkus ........ve tüm arkadaşlarım
hepinize teşekkür ediyorum

senn evet ilk tüp bebek denmemdi
alkan yaşım 32 ve başkent üniv. hast. yaptırdım ..herkese tavsiye ederim çok iyi bir bir ekip laboratuvar ,doktorum ve tüm hastane personeli gerçekten ilgili ve moralinizi yüksek tutuyorlar...ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar..

saol birnur yazdığın hikayeyi bende biliyorum...benimde inancım sonsuz vardır herşeyde bir hayır....napalım bu sefer olmadı ama bir gün olucak inanıyorum...

herşey gönlünüzce olur inşallah hakkınızda hayırlısı çok stresli bir bekleyiş çok ii anlıyorum wintersun allah sabır versin...

saol sabolicim bizde donmuş bebeci olduk canımcım...inşallah ikinciye rabbim gönlümüze göre verir...

Canım çok üzüldüm inan. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

saol ciroz güzel dileklerin için...inşallah rabbim hepimizi kavuşturur...aminnn...

kızlar hamileyimmmmm

çoookk şükürrrrr allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin....

beğendimmm....

baharkus herkeze göre değişiyor bu ilaç oranları...ben hiç kullanmadım jel sadece progestan kullandım birde proluton diye bir iğne tek seferlik...

kızlar hamile olanalar için tebrikler allah biede nasip etsin kızlar tüp bebek aptıranlar fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz bende düşünüyorumda

1500ilaç+3500 uygulama

kızlar 1. kalite 2 embriyo ve sonuç negatif.0,292!doktorum 2 gun sonra tekrar test yaptır dedi ama hiç gerek yok bugun 12.gündü zaten.sizlere bol şans..

allah sabır versin ebrudur...

canım inan çok üzüldüm. üzülme diyemiyeceğim çünkü çok zor biliyorum. bu negatifler son olur inşallah.. olacak ya olacak bizimde bebişimiz bebişlerimiz olacak hayırlısıyla...

inşallah kıvılcım saol aminnn..canım sen nerlerdesin yoksun ortalarda...???

saol cazii yapacak bişey yok napalım inşallah bi dahakine dediğin gibi olur inşallahhh...sanada transferin hayırlı uğurlu olsun zor geçmiş onun içinde geçmiş olsun...inşallah annesine sıkı sıkı tutunur...

yok canım malesef 138 1gün sonra 213 2 gün sonra 296 çıktı sağlıksız bir gebelik gibi görünüyo

tutmuş canım çok sağolll:))
tebrik ederim.allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
hadi kolay gelsin tedavinde başarılar dilerim.senin memleketten dün döndüm öyle eşimi kıskanacak bi durum göremedim yav.bende hiç fena sayılmam şekerim eşim beni kıskansın 90 60 90 her gören hayran ankara kızlarıda hiç fena değildir yaniiii:86::86:alsancakta gezerken sen geldin aklıma

arkadaşlar sayfalar acayip ilerlemiş yinede okumaya çalıştım.sonucu benim gibi negatif olanlara geçmiş olsun allah sabır versin diyorum.hamile kalanlara allah kucaklarına almayı nasip etsin.tedaviye başlayanlarada bol şanslar diliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

bebişleri tutan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş.

negatifler ise inş. bigün hayırlara döner rabbim hepimizin yüzüne güler....

ben çok sıkılıyorum çok sinirliyim neden bilmem.. dr sakin rahat istirahat dedi dedi de kimeee... alakam yok ya depresifim resmen neden böle oldum bilmiyorum... çok çok zor bi transferden mii yoksa tekrar olumsuz sonuç korkusundan mııı... hayal kuramıyorum olumlu düşünemiyorum sizinle paylaşmasam çatlıycam.... herkes biraz sakin ol dio evde bence sakinim ama ufacık bişide geriliyorum... nrden bilmiyorum.... acaba olumsuz sonuç alırsam üzülüyrmüyüm... çünkü şuan bebişim bnmlemi diil mi hiç bişi hissedemiyorum ruhen..... nötrm....

öle böle ömür geçio işte giden ömrümüzden gidiyo...

biraz önce gözünaydın yazmıştım arkadaşım.şimdi bubu okuyunca şaşırdım.hakkında hayırlısı olsun.

şans işte canım yaa sevinemiyoruzzz

canım rahatla biraz varsa veletler kendileri bilirler onlar gelince herşeyimiz değişik yaşam şekli hareketlilik yeme içme biz anneler olarak anlar için herşeyi göze alıyoruz uykusuz kalmaya bile razıyız istiyosa buyursun gelsin canımmm hiç sıkmaaaa canını sennnnnnnnnnn

biraz önce gözünaydın yazmıştım arkadaşım.şimdi bubu okuyunca şaşırdım.hakkında hayırlısı olsun.

şans işte canım yaa sevinemiyoruzzz

canım rahatla biraz varsa veletler kendileri bilirler onlar gelince herşeyimiz değişecek yaşam şekli hareketlilik yeme içme biz anneler olarak onlar için herşeyi göze alıyoruz uykusuz kalmaya bile razıyız istiyosa buyursun gelsin canımmm hiç sıkmaaaa canını sennnnnnnnnnn

sağol canım inşallah sağlık bir şekilde kucağıma almak da nasip olur...bende belirti olarak kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif sancılanmalar oldu ara sıra bunu dışında bişey hissetmedim...

canım benım de bu gun basladı kasık agrım 1.denememdede olmustu onun ıcın sordum sana ılk denemem kımyasaldı ınsaallh bu sefer tutar ve devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…