2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım 213- 296 arası 2 gün var 2ye katlamadı

Vay beeeeeeeeeeee CAZİİ gelmiş transferi bile olmuşşş.. hayırlı olsun canım.. bi kayboldun sonra bebişinle geldin inşş bebişin bırakmaz seni hiççççççççççççç..

wintersun ilk tahlilden sonra senin ikiye katlamıştı diye hatırlıyorum sonrasındada sürekli 2ye katlıycak diye bişey yokki bence çok büyük bi problem var gibi durmuyorr

Wintersun bencede degerin iyi şsen icini ferah tut arkadasım.bende yarın tekrar kan degerime baktiricam inşallah hersey yolundadir.

inşallah kızlar yaa ne biliyim doktor da dillendirince daha bi kötü oldum dış gebeliğiii

bazen keşke böyle kötü olacaksa direk negatifi yeseydim diyorum

inşallah kızlar yaa ne biliyim doktor da dillendirince daha bi kötü oldum dış gebeliğiii

bazen keşke böyle kötü olacaksa direk negatifi yeseydim diyorum

ayyyyy canım ya çok üzüldüm böle gelişmesene gebeliğin rabbim büyük hayırlı ne ise o olsun inş. ama sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelmesi en büyük dileğimiz oyüzden de sıkma canını bol bol dua et rabbim büyük

saol canım kaldık böyle ortada işte bakalım kısmet hep hayırlısı ise olsun diyoruz zaten

Bu arada imkanı,durumu olan varsa tüp bebektedavisi sürecinde mutlaka akupunktur yaptırsın arkadaşlar.Hem stresi azaltıyor,hem de tutunmayı kolaylaştırıyor...

Tuanay merhaba
İzmir de nerede akupunktur yaptırdın? ben de inş kistim gider gitmez tup bebek yaptıracagım. doktorum nedeniyle ozel ege de yapacagız, kendısı 13 senelık doktorum olunca bırakamadım. bu ılk denemem olacak , ins tutar ama olmazsa ben de kenti dusunuyorum ıkıncıye. ama akupunktur un faydasını cok duydum. ne zaman baslanıyor ve ne kadar zaman ayırmama gerekecek akupunktura? şimdiden cok tşk ler...

Canım ben akupunkturu Balçovada Dr.Cemalettin Ekmekçioğlunun kliniğinde yaptırdım.Transfer öncesi haftada 2 seans yapıldı.Toplam 6 seans yaptırdım.Transfer günüde yapıldı.Rahimde kanlanmayı sağladığı için tutunmayı kolaylaştırıyormuş.Bilimsel makaleler var.Araştırdım bu konuyu.Hem stres açısından çok faydalı arkadaşım.İnşallah 1. de tutarda, ikinciye HİÇÇÇÇ gerek kalmaz.Allah yardımcın olsun canım.

crınone jel kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bugun sabahtan berı her tuvalete gırdıgımde macunsu kıvamda tahmınım jel gerı gelıyo boyle olan varmı aranızda ayrıca bugun tansıyonumm cok dusuyo basım donuyo ve kusuyorum benı bılgılendırın kızlar

crinone jeli kullanınca arkasından hızlı olmamak şartıyla hareket etmen gerekiyor,ancak böyle emilimi sağlanıyormuş başının dönmesi konusunda yardımcı olamıcam,sen yinede tansiyonunu ölçtür yat dinlen derim

Crinonun geri gelmesi normal.Benimde gün boyu ara ara akıntım oluyor.Endişe etme bence.Ben kullanınca 3 dk yatıyorum,sonrada 5 dk yürüyorum,daha iyi emiliyor,vücut ihtiyaç fazlasınıda atıyor zaten...

:) çoook teşekkur ederim. senin yazdıklarını okurken nedense hep hamıle olacagını dusunmustum. oyle de oldu cok sukur. saglıkla kucagına alırsın umarım. aylardır kıstım gıtse de baslasak dıye beklıyoruz bız de. inş ilkinde tutacak dıyorum ınancım buyuk. ama stres de had safhada. azaltmam lazım yani. yardımın için çok tşk ederim

tuanay nekadara yaptırdın akapunkturu canım seansları nasıldı bide evde uygulayamazmıyız

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah hepimiz güleriz bu yolda.Her gece dua okuyorum ve buradaki tüm arkadaşlarımın isimlerini bilmediğim için nickleriyle tek tek dua ediyorum.Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.İnanç,dua ve teslim olmak sanırım yapabileceğimiz tek şey...Ama en önemli şey...Herkesin yüzü birgün gülecek....

kesinlikle katılıyorum allah bir gün bizede bir bebiş verecek ama zamanı var o bilir bilir verir üzülmeyin arkadaşlar hayırsı, sakat özürlü, işsyankar bir evlat olacaksa olmasın dimi o yüzden allahım ne işlerse güzel işler o bilir bilir işler hayırlısıyla allahım biede yardımcı olacak bu yolda ve yzüümüz aydınlığa çıkacak allahın izniyle ama sadece zaman vakit var eminim bizi yarı yolda bırakmayacaktır bizde bir gün hayalini kurduğumuz bebeiğimize kavuşacağız

umut her zaman var umudnuzu kaybetmeyin hergecenin bir sabahı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…