ilk denemen ve tutmuş,ne kadar şanslısın sen,inşallah 2. denememi yaptırdım aynı şans banada uğrar
Günaydın,iyi pazarlar kızlar
Winter cnm,değerin çok güzel 2 ye katlamış.Niye endişeleniyorsun ki,değer 2 günde bir ikiye katlar,ertesi gün katlamaz.Herşey yolunda cnm,bebeğini ve kendini üzme boşuna....
inşallah kızlar yaa ne biliyim doktor da dillendirince daha bi kötü oldum dış gebeliğiii
bazen keşke böyle kötü olacaksa direk negatifi yeseydim diyorum
Bu arada imkanı,durumu olan varsa tüp bebektedavisi sürecinde mutlaka akupunktur yaptırsın arkadaşlar.Hem stresi azaltıyor,hem de tutunmayı kolaylaştırıyor...
Tuanay merhaba
İzmir de nerede akupunktur yaptırdın? ben de inş kistim gider gitmez tup bebek yaptıracagım. doktorum nedeniyle ozel ege de yapacagız, kendısı 13 senelık doktorum olunca bırakamadım. bu ılk denemem olacak , ins tutar ama olmazsa ben de kenti dusunuyorum ıkıncıye. ama akupunktur un faydasını cok duydum. ne zaman baslanıyor ve ne kadar zaman ayırmama gerekecek akupunktura? şimdiden cok tşk ler...
crınone jel kullanan arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bugun sabahtan berı her tuvalete gırdıgımde macunsu kıvamda tahmınım jel gerı gelıyo boyle olan varmı aranızda ayrıca bugun tansıyonumm cok dusuyo basım donuyo ve kusuyorum benı bılgılendırın kızlar
Canım ben akupunkturu Balçovada Dr.Cemalettin Ekmekçioğlunun kliniğinde yaptırdım.Transfer öncesi haftada 2 seans yapıldı.Toplam 6 seans yaptırdım.Transfer günüde yapıldı.Rahimde kanlanmayı sağladığı için tutunmayı kolaylaştırıyormuş.Bilimsel makaleler var.Araştırdım bu konuyu.Hem stres açısından çok faydalı arkadaşım.İnşallah 1. de tutarda, ikinciye HİÇÇÇÇ gerek kalmaz.Allah yardımcın olsun canım.
:) çoook teşekkur ederim. senin yazdıklarını okurken nedense hep hamıle olacagını dusunmustum. oyle de oldu cok sukur. saglıkla kucagına alırsın umarım. aylardır kıstım gıtse de baslasak dıye beklıyoruz bız de. inş ilkinde tutacak dıyorum ınancım buyuk. ama stres de had safhada. azaltmam lazım yani. yardımın için çok tşk ederim
hayirli olsun canim,hep boyle pozitif kalki bebegin tutunsun annesine..herkes iii akşamlar çarşamba iğneye baaaşlıcam hayırlısı bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?