arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder
Canim ben ilk 8. gun dayanamadim ve yaptirdim 1,6 cikti dr.um bana 20.de demisti ben yine dayanamadim ve 19. da hem idrar hemde kan testi yaptirdim baska bir dr.da idrarda silik cikti kandada 68,9 cikti 12. gunumde. Ertesi gun kendi dr.uzma gittim kan verdim ordada cikti ama degerimi bilmiyorum.Esimi aramislar esiniz hamile ve 29.de ultrasonla bkicaz, birde kan alinacak demisler o kadar.Bende anlamadfim neden 2 gun sonra ken almak istememelerine yani 9 gun sonra alacaklar kan benden.Ins.hersey yolundadir baklaim.Sen uzulme canim Allahtan umit kesilmez demisler sonuna kadar git baklaim..
arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder
maybecim nasılsın???ağrın sızın var mı?yumilerden haber var mı???
12.gün değeri:179
14.gün değeri:135
16.gün değeri:101
ne anlama geliyor.. pozitif halen b-hcg..
kanama lekelenme yok ne oluyor..
çok hoşuma gitti paylaşayım..
gülerken bebek düşürmek yok ama
Huzur evnde 3 yasli kadn azrail gelrse canimizi alirsa die dusunmus.
Birisi buld...m bebek taklidi yapalm bizi bebek sanr, gider dms.
Digerleride onaylms.
Bir gece Azrail gelms geldgni anlamslar.
Biri "mammaaa",
digeri "anneee",
digeride "ingaaa" dems.
Azrail de; hadi bkalm "ATTAAA":):) demis
ben bugün keseyi gördüm kızlar üstümdedi yükün çoğu kalktı sayılır eşimide içeri çağırdı dişllere bak diyo doktorum sırtına vurdu pat pat babaya bakın babaya dedi çok mutlu oldumm
bu doktorum tüp doktorum değil yalnız 2008 den beri bana 2 aşılama 2 tüp yapan doktorum onun elinden olmadı ama o doğurtacak işalllahhh zaten çok babacan kızım çocuklarım diye hitap edip bizimle gülen bi doktor çok mutlu oldum sağolsun
ben bugün keseyi gördüm kızlar üstümdedi yükün çoğu kalktı sayılır eşimide içeri çağırdı dişllere bak diyo doktorum sırtına vurdu pat pat babaya bakın babaya dedi çok mutlu oldumm
bu doktorum tüp doktorum değil yalnız 2008 den beri bana 2 aşılama 2 tüp yapan doktorum onun elinden olmadı ama o doğurtacak işalllahhh zaten çok babacan kızım çocuklarım diye hitap edip bizimle gülen bi doktor çok mutlu oldum sağolsun
Nesirmak allah sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin darısı bekleyen ve olmayan herkese
ayyy ayyy ne güzel dilekler çok teşekkür ederiz isteyen herkese Allahım bu güzelliği yaşatsınnnn
yesinler bebişin kesesini...
allah korusun.. bu dönemler önemli enbiya süresini okumayı unutma..
bebişin kirpikleride, gözleride sana çeker inş..
sağlıklı olur..
allah anasıyla babasıyla tıpış tıpış yürümesini büyümesini nasip eder..
canım tebrik ederim senn sat ın kaç ? kaç embriyo verildi ikiz olabilirmi? 2 gün sonra kan istedi mi?? ne çok soru sordum yaaakızlarr bugün benim test günümdü.yaptırdım 270 çıktı sonuç.yani hamişim kıslar Allahıma şükür 4.senede nasip etti.
bugüzel duyguyu inşallah Allah bekleyen herkese tattırır.Aileme söyledim az önce ağlamaktan helak ettik kendimizi.bide kalp atışı keseye görürsem artık ölsemde gam yemem.Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin..
kızlarr bugün benim test günümdü.yaptırdım 270 çıktı sonuç.yani hamişim kıslar Allahıma şükür 4.senede nasip etti.
bugüzel duyguyu inşallah Allah bekleyen herkese tattırır.Aileme söyledim az önce ağlamaktan helak ettik kendimizi.bide kalp atışı keseye görürsem artık ölsemde gam yemem.Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin..
canımmm hakkında hayırlısı olsun bende bir ay önce gördüm ooo kocaman negatifi allah sabır versin.arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder
allahtan ümit kesilmezmiş inşallah pzt güzel haberlerle dönersin.eğer olmazsa sanırım dondurulmuşların varmış ne güzel bak bizim o şansımızda olmadı.allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın..
bir an önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
tevekülden başka çaremiz yok..
sancım vardı düngece oda yok lekelenmem yok kanama yok.. test pozitif allah canı verendir rabimm ol der inşallah.. ama umudum çok az..
ama doktorum halen bunu bendeki pıhtılaşma sorunuma bağlıyor.. bebek karnımda beslenememiş..
2 ay sonra dondurulmuş 2 embiryomu transfer edeceğiz..
artık kısmet ona..
2 ay boyunca coraspin benexol ve iğnemi kulanacağım inşallah bakalım.erle dönersin.
hadi gözünaydın allah tamamına erdirsinkızlarr bugün benim test günümdü.yaptırdım 270 çıktı sonuç.yani hamişim kıslar Allahıma şükür 4.senede nasip etti.
çok güzellllllll beğendimmmmmHayat Bu; Zaman Gelir Bir Anda Son Olur Hayat Bu; Son Dediğin An Yeniden Can Bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?