2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) POZİTİF

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak :BUGÜNN

23 Eylül Cuma : hacermeral :Negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn GÜN SAYIYORUZ

7 Ekim Cuma : MaybeBaby GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder

gerçekten çok üzüldüm rabbim inşallah bir dahaki tedavine kadar kendiliğinden verir inşallah ... negatif çıkan herkesi rabbim bir daha üzmesin hepimize dua ediyorum inşallah tekrar üzülmeyiz

tatlım.. benim dr. göre çarşamba kese görecektik sürekli bakmanın anlamı yoktu..

ben baktım garantici hatunumdur..

8. günden itibaren 100mu lük idarr testlerin de silkti hep..

12.günde 179 çıkınca oleyy dedim..
sonra ruyamda bebek mezarı gördüm..

ve 14. gün yaptım hem idrar hemde kan değerim 135e düşmüştü..idrar koyu renkte çizgipozitif..

ilginç olan şu..
bugun 101 düşen değere rağmen halen idrar pozitif..

okadar berbat durum ki adet görmem için belirti yok. leke yok iş yapacam yapamıyorum muallakta..

şimdi düşünüyorumda ben doktora uysaydım hiç test yapmasaydım oley hamileyim deseydim ...

çarşamba günü kese falan görmeseydik..
ne olacaktı.?

nasıl yıkılacaktım..

yanlız halen en dandik 20 lik testlerde bile halen çok net idrarda..

bakalım hep beraber göreceğiz..

şimdi en azından umutsuzluğun umudu var içimde p.tesiyi bekliyorum düşerse düşer.. ya tevekkell allah..

ama ya yükselirse yüzyılın mucizesi olur işte ozaman...

bizlerde allahın birer mucizesiyiz ... allahımın gücü sonsuzdur..

Selam kıslar, mesaj bırakan herkese çook teşekkür ederim. Yumoşlar 12 tane şükür ama mühim olan döllenebilmeleri. Bugün içimde garip bir korku vardı, ya döllenme olmazsa, transfer bile olmazsa die. Çok endişelendim ama inş boşunadır.

maybecim nasılsın???ağrın sızın var mı?yumilerden haber var mı???

Canım benim, yumoşlardan 7 si döllenmiş , "gelişimleri istediğimiz şekilde, güzel gidio" dediler. Yarın 10'da transfere çağırdılar. 1'i transfer, "diğer 6 sının gelişimleri yarın da güzel olursa, dondurabilirz" dediler. Yıllık 315TL miş.

Hala endişeliyim, acaba gelişimleri güzel devam edecek mi? Bana tutunacaklar mı? Ben onu tutabilecek miyim? Rabbim "OLL" diyecek mi? İçimde buruk bir his , sanki olmayacak. Bebişime yaklaşmış olmanın heyecanı yok içimde. Niye böyleyim anlayamıyorum, bakalım yarın olsun hayır olsun

arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder

Canım çook üzgünüm şu an. Rabbimin takdiri. Ne diyebiliriz:97:

12.gün değeri:179
14.gün değeri:135
16.gün değeri:101

ne anlama geliyor.. pozitif halen b-hcg..

kanama lekelenme yok ne oluyor..

canım, tekrar dönmene çok sevindik, nie bu kadar özlettin kendini. Bebişlerin de sana tutunma savaşı veriolar sanırım, eninde sonunda tutunacaklar inş , dediğin gibi bol bol dua etmekten başka çare yok.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

maybeBaby
wintersun
ciroz
ayseyildiz

Ahhhaaa , 3 tane hamiş bir arada, bir de ben. Durun bakim dilek diliyim aranısda , ımmmm "hepimize en az 3 çocuk diliyoruummm"

kahkühkohkuh kahkühkohkuh çoook komiinnkkk

ben bugün keseyi gördüm kızlar üstümdedi yükün çoğu kalktı sayılır eşimide içeri çağırdı dişllere bak diyo doktorum sırtına vurdu pat pat babaya bakın babaya dedi çok mutlu oldumm

bu doktorum tüp doktorum değil yalnız 2008 den beri bana 2 aşılama 2 tüp yapan doktorum onun elinden olmadı ama o doğurtacak işalllahhh zaten çok babacan kızım çocuklarım diye hitap edip bizimle gülen bi doktor çok mutlu oldum sağolsun

çok sevindim allah sağlıkla sıhatle inşallah eline almayı nasip eder ikizmi tekmi merake ettim tabiki fark etmez aam allah herkesin gönlüne göre versin kendine ii bak hoşçakal

yesinler bebişin kesesini...

allah korusun.. bu dönemler önemli enbiya süresini okumayı unutma..

bebişin kirpikleride, gözleride sana çeker inş..
sağlıklı olur..

allah anasıyla babasıyla tıpış tıpış yürümesini büyümesini nasip eder..

kızlarr bugün benim test günümdü.yaptırdım 270 çıktı sonuç.yani hamişim kıslar Allahıma şükür 4.senede nasip etti.
bugüzel duyguyu inşallah Allah bekleyen herkese tattırır.Aileme söyledim az önce ağlamaktan helak ettik kendimizi.bide kalp atışı keseye görürsem artık ölsemde gam yemem.Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin..

canım tek bebişimiz var aama iiki tek bebişimiz var çünkü doktorum 2sini kaldıramayacağımı birini alacaklarını sölemişti bi de d.bakırdan antalyaya o çoookkkkkkkkkkk istediğimiz bebişime nasıl kıyardıkkkk

ayyy ayyy ne güzel dilekler çok teşekkür ederiz isteyen herkese Allahım bu güzelliği yaşatsınnnn
canım tebrik ederim senn sat ın kaç ? kaç embriyo verildi ikiz olabilirmi? 2 gün sonra kan istedi mi?? ne çok soru sordum yaaa

Hayat Bu; Zaman Gelir Bir Anda Son Olur… Hayat Bu; Son Dediğin An Yeniden Can Bulur.

ay çoookkk duygulandımmmmmmmm......... ağlıycam şimdiii... heves ettim iyimi..... maşşallah.. sağlıkla kucaklayın inş...... darısı bizlerin başına... ben şimdiden kan verdiğim aNI düşündükçe midem ağrıyor... uffff ..... en kötü sonuç bile bilinmezlikten iyidir....

canımmm hakkında hayırlısı olsun bende bir ay önce gördüm ooo kocaman negatifi allah sabır versin.
allahtan ümit kesilmezmiş inşallah pzt güzel haberlerle dönersin.eğer olmazsa sanırım dondurulmuşların varmış ne güzel bak bizim o şansımızda olmadı.
hadi gözünaydın allah tamamına erdirsin
Hayat Bu; Zaman Gelir Bir Anda Son Olur… Hayat Bu; Son Dediğin An Yeniden Can Bulur.
çok güzellllllll beğendimmmmm

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.izmire geldim bayramdan sonra alsancakta sen geldin aklıma daha öncede yazdım sana ama görmedin galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…