2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ozelden mesaj attım canım sana bellı olsun durumum ona gore gorusuruz tekrar ben kan verdım sımdı evde beklemedeyım ogleden sonra bellı olacak ınsallah rabbım benı ve ısteyen herkezı sevındırır bende senın ıcın elımden gelenı yaparım canım allaha emanet olun dualarınızıda bızım ıcın de eksık etmeyın

benim ilk tüp bebek denemem temmuzda oldu sonuç negatifti. şimdi doktorum ilaçlar verdi. kasımda tekrar düşünüyorum. benim sorunumda yumurta rezervinin az olması ve en önemlisi kalitesi düşük dedi. 5 yumurtam olmuştu 2 si döllendi. 8 hücreli irili ufaklıymış embriyo transferi oldu. ama fosladım işte. yaşım 34 genart aysun hanıma gidiyorum. doktorumdan memnunum . zaten herşey Allahtan onlar sadece vesile oluyor. benim merak ettiğim şey, sizlerde ilk tüp bebek denemeniz başarısız olduktan sonra doktorunuz daha sonra hangi yöntemi ,izliyor. yine aynı yumurta geliştiricilerimi kullandınız yoksa ek olarak başka ilaç ta verdimi. birde bana doktorum dhea verdi ben burda markası schiff olanı aldım. yanlış mı yaptım. devlet 2 tüp karşılıyormuş. doktorumdan memnunum ama yinede sizlerin gidip memnun kaldığı hastaneleri öğrenebilirmiyim. tüp bebekte önemli olan sizce nedir. doktor mu embriyolog mu ben çözemedim valla. her ikisinin de iyi olduğu bir hastane var mı

Son düzenleme:

ayseyıldız herkeze göre değişiyor...ben opudan sonra 3 gün antibiyotik ve bir ilaç daha kullandım.ayrıca progesteron vajinadan günde 3 defa devam ettim transferden sonrada aynen,transferin 6. günüde bir defalık iğne vuruldum o kadar...

sen neler kullandın transferden sonra???

hayırlı uğurlu olsun...yukarda yazdım kullandığım ilaçları...dediğim gibi herkeze göre değişiyor...

hanımlar slm, embriyo transfer edildikte sonra ne kadar hastanede kaldınız. beni 5 dak sonra sedyeye aldılar. 1 saat hastanede kaldım ve çıktım

kızlar hayırlı cumalar kızlar gene meraktan ölücemm yaaa test günüm yarın ben dün yaptıracaktım eşim izin vermedi erken yapıyorsun die şidi gene idrardan test yaptım 2 ci çizgi daha net belli artık dün öncekigün silik çıkmıştı ama bugün baya baya belli acebe pozitifmi yaa valla kafayı yicem meraktaaaan:18::18::18::18::18::18::18:

sabır sabır ya sabırrrr....inşallahhhhhh.....

hayırlı olsun baharkus tedavi sürecin...sen neden beklemedeydin???listede öle gözüküyor...!!!ilk denemen dimi?[/QUOTE]

teşekkürler
1.denemem
dkh kullanıyordum sanırım o yüzden beklemede yazıyordu
yarın iyneler ile tedavim başlayacak inşallah....

arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder

hastalanacam gibi kasıklarım ağırıyor ama.. kan yada leke yok allaha şükür.. ilaçlara devam..

test verdim..

12. gün 179
14.gün 135

bu gün 16. gün... bakalım 2 saat var daha ....

hadi bebğim anneye süpriz yap ve yüksel değerleri tatlım..

dua ... duaa
sabırrrr

ayşe selam aramızda 1 gün vardı benim tahlil 19 da senin 20

pazartesi 179 çıkınca doktorum haftaya çarşambaya kese için çağırdı...
ben ısrarla 14 gün baktırmak istedim.. 135e düştü..

düşüncede doktor yan çizdi suçu bana atımıştı yazdım önceki sayfalardan ama canı veren allah o ayrı..

bugun tekrar yaptım..

doktorun demesede yap..

ama umarım rabbim evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip eder..

12.gün değeri:179
14.gün değeri:135
16.gün değeri:101

ne anlama geliyor.. pozitif halen b-hcg..

kanama lekelenme yok ne oluyor..

Son düzenleme:

canım kimyasal olabilir betan düşüyor ümitsizliğe kapılmanı istemem ama süreç sağlıklı işlemiyor yine de rabbimden ümit kesilmez hayırlısı olsun canım rabbim umutlarını boşa çıkarmasın

allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın..

bir an önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

tevekülden başka çaremiz yok..

sancım vardı düngece oda yok lekelenmem yok kanama yok.. test pozitif allah canı verendir rabimm ol der inşallah.. ama umudum çok az..

ama doktorum halen bunu bendeki pıhtılaşma sorunuma bağlıyor.. bebek karnımda beslenememiş..

2 ay sonra dondurulmuş 2 embiryomu transfer edeceğiz..

artık kısmet ona..

2 ay boyunca coraspin benexol ve iğnemi kulanacağım inşallah bakalım..

hanımlar slm, embriyo transfer edildikte sonra ne kadar hastanede kaldınız. beni 5 dak sonra sedyeye aldılar. 1 saat hastanede kaldım ve çıktım
1 saat yat dediler ben 2 saat yattım rahatım iidi tuvaletimi masadan kalkmadan çöp torbasına yaptırdılar ilk defa bu kadar rahttaım yani
arkadaslar sonucumu aldım malesefkı kocamannnn negatıf olmadı yanı gene allahım ınsallah bı daha kı sefere nasıp eder
canım çok güzel sölemişsin işlllah bi daha ki sefere... kendini yıpratma sakınnnn
sennn benimde aynen ööledi canım gittikçe netleşti eşini dinlemekle ii yapmışsın zmanı gelince kan yaptırki değerlerin normal mi onu görelim ama kesin hamişsin canım stres yapmaaaaaa

baharcım sıkma canını üzüldüm bugün için sneden çok ümitliydimmm

cnm ilk denememde aynılaınnı aynı şekilde kullandım.. şimdi bant yerine 4 tae estrofem içiyorum.. 2 jel bebe asprn ve folbiol bunu dr desede demesede iç sen folik asitt çok önemli bebek için ...
aynen.. transfer oldu sedye geldi kalmadan sedyeye transfer sora yatağa bi saat istirahat wc ve ev...
ayy hadi hayırlısı bu gezele işaret ben evde test yaptığım silik çıkıp gittilçe yok olmuştu çizgi ama eğer belirginleşiyosa hayırlısıyla inş. bi hareketlenme var demektir... az kaldı sabret hayırlı hbrler duyarsın inş.

ikiz ise bire düştü ise ... yada daha da düşecekse... çok çelişkili ve moral bozucu.. hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm...

baharcım sıkma canını üzüldüm bugün için sneden çok ümitliydimmm

yerim senin ümitlerini kirpikci..

o gün sen besleyememişsin sende sorun vs vs lafına takılıp canımı sıktım çokk....

insan oğlunun tevekülden başka şansı yok bazı konularda..

allah hayırlı saatlere ve dak. denk getirsin hepimizin evladını..

ikiz ise bire düştü ise ... yada daha da düşecekse... çok çelişkili ve moral bozucu.. hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm...

yani işte bu kezde p.tesini bekleyeceğiz eğer kanamam olmazsa çarşamba ultrasonla bakılacak...

hasbiyallahu la ilahe ilahu aleyki tevvekeltu huvvel rabbul arşil azim... demekten başka çarem yok...

Son düzenleme:

bak bakkkk unutmamışşş kirpikçisini

cem yılmazın bi gösterisi vardı izledinmi bilmiyorum cemin yaptığı filmlerin çocuklara uygun olmadığını sölüyolarmış eleştiri olarak 'filminiz olmamış ' o da diomuş 'sizin çocuk olmamış bence 'die

sende o hesap doktoruna sor bakalım sen olabilmişmisin acaba die??

çok hoşuma gitti paylaşayım..

gülerken bebek düşürmek yok ama

Huzur evnde 3 yasli kadn azrail gelrse canimizi alirsa die dusunmus.
Birisi buld...m bebek taklidi yapalm bizi bebek sanr, gider dms.
Digerleride onaylms.
Bir gece Azrail gelms geldgni anlamslar.
Biri "mammaaa",
digeri "anneee",
digeride "ingaaa" dems.
Azrail de; hadi bkalm "ATTAAA":):) demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…