2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Nesiırmak canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin,inşallah karnında,kucağınnda ve hep yüreğinde olduğu günleri de görürsün,tebrikler canım...

Nesiırmak canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin,inşallah karnında,kucağınnda ve hep yüreğinde olduğu günleri de görürsün,tebrikler canım...

inşallah canım teşekkür ederim senin bebişinde hayırlı uğurlu ve sağlıklı olur inşallah..hep beraber görürüz o günleri...

NESİRMAK canım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim bu yolda rabbim inş hepimizin yüzünü güldürsün ALLAH Eline almayı nasip etsin inş tebrik ederim canım :))

NESİRMAK canım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim rabbim bu yoldaki tüm arkadaşların yüzünü güldürsün inş ALLAH eline almayı nasip etsin canım çoooooooooookkk tebrik edrim k.i.b :))

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.izmire geldim bayramdan sonra alsancakta sen geldin aklıma daha öncede yazdım sana ama görmedin galiba..
slm hilkaciim, inan hatirlamiorum msjini. demek sen buradaydin ve haber vermedin,askolsun yaa. izmir begendin umarim.

nasirmakcim canim cook sevindm canim ,seni ve esini tebrik ederim. sagsalim koklayin,ins. bizim de transfer var birazdan. nolur dua edin.cok heyecanliyim...

canım nede4n olduğunu bilmiyorum hybiron açıklamış zaten ama kızlar ne olursa olsun transfer sonrasında aslaaaa kabız olmayınnn çok önemliiii
gonal f sayesinde bi sürü sağlıklı yumoşumuz oluyooooo

kirpik testiniz nasıl oluyor???

canım arkadaşlar sölemişlerdi bööle 7. gün filan bakmışlardı bana kirpiklerin bazıları üstüste gelmişti karışmışkardı bende vardı eşime kaynıma filan bakmıştım yoktu inanmıştım yani sonra burda söledim kontess baharef benimle dalga geçmişti bizimde ööle diye de ordan geliyo kirpikçi muhabbeti

kızlar sabah kan tahlili için gigüyoruuuuuuuuuuuuuuum
güzel haberlerle geleceksin inanaıyorummm çok kasma kendini
canım tebrik ederim senn sat ın kaç ? kaç embriyo verildi ikiz olabilirmi? 2 gün sonra kan istedi mi?? ne çok soru sordum yaaa

sağol canım teşekkür ederim sat 23 ağustostu 2 embriyo konuldu.2 gün önce dayanamadım kanda baktırdım 94 tü.bugünde 270 çıkınca herkese ilan ettik artık bakalım doktorumu aradım tebrik etti.yarın randevu verecekler kese görmek için hayırlısı artık beklicez görücez..[/QUOTE]
offf çok heyecanlı walla keseyi gördüm bende 1 hafta sonra kalp atışı inan bende söledim herkese ama kanda bi ara sorun çıktı keşke sölemseydim dedim

insanlarda benimle birlikte kasılıyo okulda beni göremeyen telefona sarılıyo ii ise ben okula gidince herkes tebrik edio hamileliği bu kadar ortada yaşayan yoktur heralde ilk öğrendiğim gün toplantıdaydık eşim işaret etti dışarı çıktığımı görenlerde dışarı çıkıp tebrik ettiler müüdür de anlamadım ama sizin ilginiz dağıldı sonra devam delim deyip toplantıyı bitirmiş bu kadar ortadayız yanii:)

nasirmakcim canim cook sevindm canim ,seni ve esini tebrik ederim. sagsalim koklayin,ins. bizim de transfer var birazdan. nolur dua edin.cok heyecanliyim...

dualrımız seninleeee listeye kendi ellerinle POZİTİF:92::92::92::92: yazarsın inşalllah

mrh arakdaslar bende bu ay tup bebek emrkezine baslıyorum antalya tüp bebek merkezinde orada tedavı goren arkadaslarımız varmıs acaba neler yasandı nasıl bır yer basarılılarmı banada bıraz bılgı verebılırmısınız

canım ben artık aşmıştım onları benim 4. tüp bebek denememdi 1ve 2. denemede tek koyuyolar sonra 2 tane veriliyor ama sen yine de merkezine ısrar et benim antalya gelecek tüp bbek merkezi mete ışıkoğlu

kızlar tahlil sonucumu aldım hamileyim çok mutluyum allahım olmayan herkese de nasip et çok güzel bi duygu kızlar bugün transferin 11 ci günü değerim 154 çıktı sizce nasıl anlayan varmı acaba çok merak ediyorummmmmmmmm

dualrımız seninleeee listeye kendi ellerinle POZİTİF:92::92::92::92: yazarsın inşalllah
insallah canim yha, en buyuk hayalim listemize rumuzumun yanina pozitif yazabilmek. simdi hastaneden ciktik,transferim basarili gecti, 1.kalite 4hucreli bir adet embriom var icimde.5tane de1.kalite4hucreli embriolarimiz donduruldu. bakalim Hayirlisi olsun

haariikaaa,canim,super bir haber verdin,ins ben de veririm. esini ve seni cook tebrik ederim . allah saglikla koklamayi da nasip etsin ins.

cnm bişey değil ne güzel bişeyler paylaşabildiysek.çokkk seviniyorum böyle sonuçlar duyunca bizede umut oluyor böyle haberler.allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin..........

slm hilkaciim, inan hatirlamiorum msjini. demek sen buradaydin ve haber vermedin,askolsun yaa. izmir begendin umarim.

cnm transferin hayırlı olsun inşallah kolayca geçirirsin bu zorlu süreci sonundada inşallah sevindirici haberler verirsin bize.evet geldim izmire hıhı beğendimmmmmm balçovada kaya otelde kaldık otelide çok beğendim.bi gün izmiri gezdik bi gün alaçatı çeşme bi günde kuşadası ayy hepsi güzeldi eşim sörf yapanlara hasta oldu vaktimiz olsada bende yapsaydım diye içi gitti.ben dondurmayı çok severim alaçatıda yediğim sakızlı dondurmada kaldı aklım.izmiri gezerken eşim dedi burası alsancak sen geldin aklıma acaba neresindedir?? nasıl biridir??????nete girme imkanım olmadığı için seninlede haberleşemedim ayrıca sen tam o günlerde hastane işlerine başlayacaktın yoksa tanışmayı isterdim.hayırlı haberlerini bekliyorum.....

gözüzaydın ooooooooooooo sonuçlar çok güzellll allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…