Nesiırmak canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin,inşallah karnında,kucağınnda ve hep yüreğinde olduğu günleri de görürsün,tebrikler canım...
NESİRMAK canım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim rabbim bu yoldaki tüm arkadaşların yüzünü güldürsün inş ALLAH eline almayı nasip etsin canım çoooooooooookkk tebrik edrim k.i.b :))
slm hilkaciim, inan hatirlamiorum msjini. demek sen buradaydin ve haber vermedin,askolsun yaa. izmir begendin umarim.tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.izmire geldim bayramdan sonra alsancakta sen geldin aklıma daha öncede yazdım sana ama görmedin galiba..
hbyciim,canim cok tsk ederim dualarin icin. mesaj cok uzun die alinti yapamadim. yoldayim su an. Cepten yaziom. bebisimizi almaya gidios,heyecanim cook artti. firsat buldukca yazarim, transfer sonrasi dinlenirken mesela
nasirmakcim canim cook sevindm canim ,seni ve esini tebrik ederim. sagsalim koklayin,ins. bizim de transfer var birazdan. nolur dua edin.cok heyecanliyim...kızlarr bugün benim test günümdü.yaptırdım 270 çıktı sonuç.yani hamişim kıslar Allahıma şükür 4.senede nasip etti.
bugüzel duyguyu inşallah Allah bekleyen herkese tattırır.Aileme söyledim az önce ağlamaktan helak ettik kendimizi.bide kalp atışı keseye görürsem artık ölsemde gam yemem.Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin..
canım nede4n olduğunu bilmiyorum hybiron açıklamış zaten ama kızlar ne olursa olsun transfer sonrasında aslaaaa kabız olmayınnn çok önemliiiiçok güzel bir söz wintersun teşekkrler
bu arada bişey sorucam ben çok kabız oluyorum kullandığım ilaçlar yapıyor olabilirmi
vit b12
folbiol
corasprin
ciros antibiyotik
birde ben şimdi lucrin kullanıyorum adetin ikinci günü dr gidicem yine lucrin mi verir yoksa ganol f mi kullanıcam bilemedim sormayıda unutmuşummm
kirpik testiniz nasıl oluyor???
güzel haberlerle geleceksin inanaıyorummm çok kasma kendinikızlar sabah kan tahlili için gigüyoruuuuuuuuuuuuuuum
canım tebrik ederim senn sat ın kaç ? kaç embriyo verildi ikiz olabilirmi? 2 gün sonra kan istedi mi?? ne çok soru sordum yaaa
nasirmakcim canim cook sevindm canim ,seni ve esini tebrik ederim. sagsalim koklayin,ins. bizim de transfer var birazdan. nolur dua edin.cok heyecanliyim...
nasirmakcim canim cook sevindm canim ,seni ve esini tebrik ederim. sagsalim koklayin,ins. bizim de transfer var birazdan. nolur dua edin.cok heyecanliyim...
insallah canim yha, en buyuk hayalim listemize rumuzumun yanina pozitif yazabilmek. simdi hastaneden ciktik,transferim basarili gecti, 1.kalite 4hucreli bir adet embriom var icimde.5tane de1.kalite4hucreli embriolarimiz donduruldu. bakalim Hayirlisi olsundualrımız seninleeee listeye kendi ellerinle POZİTİF:92::92::92::92: yazarsın inşalllah
haariikaaa,canim,super bir haber verdin,ins ben de veririm. esini ve seni cook tebrik ederim . allah saglikla koklamayi da nasip etsin ins.kızlar tahlil sonucumu aldım hamileyim çok mutluyum allahım olmayan herkese de nasip et çok güzel bi duygu kızlar bugün transferin 11 ci günü değerim 154 çıktı sizce nasıl anlayan varmı acaba çok merak ediyorummmmmmmmm
haariikaaa,canim,super bir haber verdin,ins ben de veririm. esini ve seni cook tebrik ederim . allah saglikla koklamayi da nasip etsin ins.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu stresli süreçte sorularımı dinlediniz,ne sorsam cevapladınız,herşeyden önemlisi kimseye açamadığım tedavi sürecini paylaştınız.hilka,hbyiron,maybebaby başta sizlere sonrada diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepinize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
slm hilkaciim, inan hatirlamiorum msjini. demek sen buradaydin ve haber vermedin,askolsun yaa. izmir begendin umarim.
kızlar tahlil sonucumu aldım hamileyim çok mutluyum allahım olmayan herkese de nasip et çok güzel bi duygu kızlar bugün transferin 11 ci günü değerim 154 çıktı sizce nasıl anlayan varmı acaba çok merak ediyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?