2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba kızlar. Nihayet beklenen gün geldi ve ilk kontrolüme gittim. Kan tahlilini beklerken bu kadar heyecan yapmamıştım. Tahlilden sonra bebişi görmek için 10 günlük bekleme süreci beni çıldırttı resmen. Çok şükür bu gün bebişimi gördüm. Küçücük bir mucize içimde ya hala inanamıyorum. Kalp atışlarıda başlamış yeni yeni. Çok farklı duygular. İnşallah hepimiz kucağımızda da görürüz kızlar.

canımmm gördünkmü bebişini... darısı başıma yarın gidiyorum bende aramızda 1 gün var senn kaçıncı gün embriyosu idi???
kalp atışı da mı vardı

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu ay tüp tedavisine başlamıştım devlet hastanesinde yapılıyordu tedavim hatta sizlere de yazmıştım bir kere... sizi üzmesin ama pazartesi günü benim yumurtalarım toplandı salı günü aradığımda sadece 1 yumurta çıktığını onunda bozuk olduğunu işlem yapılamayacağını söylediler bana çok üzüldüm .... fakat hemşireyle konuştuğumda şunu öğrendim benim bu tedavimde ilaç hakkım yanmış ama henüz uygulama yapılmadığı için uygulama hakkım hala varmış yani eğer ilaçlarını kendin alırsan raporununda süresi dolmadan tekrar tedaviye başlayabiliriz dediler ... ama işte işin kötü yanı bu ben o kdar ilacı reçete edilmeden alamayacağım bunun için çok üzgünüm zaten 5 yıldır ilk defa bu hakkı yakalayabildim devlet hastanesinde ... neyse çok uzatmadan konuya geleyim tedavinizden elinizde kalıpta eğer tekrar sizlere lazım olmayacaksa ilaçalrınızı bana bağışlayabilirmisiniz gerçekten ciddi anlamda ihtiyacım var arkadaşlar... ben bu tedavimde 4 kutu gonal f ve 7 flakon cetrodite kullanmıştım hemşire aynı ilaçları kullanabilirsin ama ek olarak uzun protokol olabilir lucrinde eklenebilir demişti... lucrini bir arkadaş vereceğini söyledi açılmış ama sana yeter dedi... 3 kutu cetrodite ide bir arkadaş yollayacak sanırım onları böylelikle tamamlayabilrim ama gonal f 1 tane bile bulamadım herkesin elinde olmuyor elinde olanlarda haklı olarak satmak istiyor çünki onlarda bu yollarda masraflar ettiler sıkıntılar çektiler ... ben yine sizleri baskı altında bırakmadan eğer tekrar ihtiyacınız kalmadıysa ve eğer satmayı değilde bağışlamayı düşünüyorsanız benim için inanın çok büyük br iyilik olur... tedavi olan herkes evlat isteyen herkes her zaman dualarımda zaten... allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

canımmm gördünkmü bebişini... darısı başıma yarın gidiyorum bende aramızda 1 gün var senn kaçıncı gün embriyosu idi???
kalp atışı da mı vardı

Amin canım inşallah darısı başına. Benim 3. gün embriyosuydu. Bayramın 1. günü transferim olmuştu. Valla yeni başlamış dedi doktor. 10 gün sonra daha belirginleşir sesinide duyarız dedi. Ayyy çok heyecanlı yaa. İnanamıyorum bir türlü. Allah hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin.

Nutella
hayırlısı olsun aramıza hogeldin nerde devam ediyor tedavin bende yeni başladım uzun protokol şu an lucrin kullanıyorummm allah yardımcın olsun

ciroz
hayırlı upurlu sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olması dileğiyle allah kucağına almayı nasip etsin seni ondan onu da senden ayırmasın allah

wintersun
seninde şimdiden hayırlı uğurlu sağlıklı sıhatli olması dileğiyle

Allah yardımcın olsun canım bende yeni başladım uzun protokol lucrin kullanıyorum ama gaanolaf kullanıcammı bilmiyorum artarsa neden olmasın üzülme allah yardım eder hayırlısın olsunnn

Selam nasılsın garslan uzun zaman oldu dimi göürşemedik girmiyorsun herslde neler yapıyorsun iyisin dimi

Nutella
hayırlısı olsun aramıza hogeldin nerde devam ediyor tedavin bende yeni başladım uzun protokol şu an lucrin kullanıyorummm allah yardımcın olsun

teşekkürler.ya uzun kısa bilmiyorum öle bi fark oldugunuda bilmiyordum.ben adetin 3 günü gonal f yapmaya başladım bugun 4. yaptım yarında luveris diye bi ilaç başlayacam.hayırlısı.kısa mı uzunmu bilmiyorum :96:

bende 3 yıllık evliyim bebegim olmadı.tedaviye pazartesi başladık.igne yapıyorum kendime.bu forumu çok takip ettim ve sonunda üye olmaya karar verdim:) Allahım hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlısı olsun cnm rabbim uzun uzun aratmadan nasip etsin inş.

ay cnm yaa ne mutlu darısı bizlerin başına inş. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bizler ookadar zor elde ediyoruz kii.. bu bebekler daha da kıymetli oluyo...

çok isterdim yardımcı olmayı.. çvremde de bakınıcam.. inş. rabbim nasip eder hayırlısıyla...

Canim gecmis olsun.Ins.hersey cok guzelolacak 12 tane yumurtada az degil bendende 12 tane toplanmisti.Guzel haberlerini bekliyorum..

Kizlarrr benim dikkatimi birsey cekti ben su an sadece vitamin ve rahimden bir ilac kullaniyorum onun kadar igne vs. hicbirsey kullanmiyorum kan sulandirici vs..ayrica normalinde ilk testten sonra 2 gun sonra falan tekrar kan vermem gerekmiyormu hani iki katina cikmasi gerekiyor ya !!!ben haftaya persembe gidicem kan verip ultrasonda bakacakmis dr. garip degilmi sizce???

kızlar selam dün yumurtalarım toplandı hiç bişiy hissetmedim,,,cok heycanlıydım sabah aradılar korkudan telefonumu acamadım sonra esimi aradılar 8 tane yumurtam toplanmıstı 8 inde tutmus ama tabi kaliteleri falan bişey dememişler...
hastaneden cıkmadan bir torba ilaç verdiler yaa herkes bu ialçları kullanıyomuu yoksa bende mi eksiklik var dedim bi sorun yok tedbir amaçlı veriyoruz dediler.
ben simdi her gün ,
2 tane bacaga yapıstırılan bant -progestoren için
1 iğne-progesteron için
2 tane vajınal jel -progesteron için
2 b12 vitamini
1 folik asit
günde 4 er tane 2 antibiyotık
kullanıyorummm
bide üstüne basa basa uyardılar transferin yapılana kadar,
ilişki yok-hoplamak zıplamak koşmak -uzanmak esnemek -yere eğilmek vs vs yasak dediler
vücüdünu hamileliğe hazırlamamız gerek bebegin tutunması için dediler
kafam karıştı amaneyseki doktoruma hemsireme cok ama cok güveniyorum
dün ben sanki yumurta toplatmaya gitmedim misafirliğe gittim prensesler gibi agarlandım,cıkarkende öpüştük sarıldıkkkk
bana cookkk iii moral olduu
simdi bakalım yarın arayıp ne dicekler bugün hersey yolunda dediler umarım yarında aynı seyleri söylerler ama korkudan ve heyecandan telefonumu acamıyorum bile.

allah herkesin kucagını doldursunnn :)

hanımlar slm, embriyo transfer edildikte sonra ne kadar hastanede kaldınız. beni 5 dak sonra sedyeye aldılar. 1 saat hastanede kaldım ve çıktım

canım benım benım sonucum bugun bellı olacak ınsallah ıyı bır sonuc alırsam sana ılac konusunda yardımcı olmak ıstıyorum ozelden telını yazarsan ararım

Allah yardımcın olsun canım bende yeni başladım uzun protokol lucrin kullanıyorum ama gaanolaf kullanıcammı bilmiyorum artarsa neden olmasın üzülme allah yardım eder hayırlısın olsunnn
teşekkür ederim çok sağol arkadaşım düşünmen bile yeter bend ebu sefer uzun protokol olabilirmiş sanırım ... benimde hastanede gonal f artmıştı ama onlar bi toz bi su karıştırılıyor ya açıldıktan sonra 28 gün içinde tüketilmesi gerektiği için ben yarım kalanı hastanedeki bir bayana verdim çünki ilacım yetmez diye ben korkuyordum aynı rapora istinaden tekrar reçete etmiyorlar çünki ama bana yetti bi başkasıda azıcık bir doz için yetmezse tekrar ssk sız ilaç alsın istemedim zaten benim işimede yaramayacaktı benim tekrar tedavim başlayana kadar süresi dolardı yani ... neyse uzun lafın kısası arkadaşım aman senin tedavin hayırlı güzel bi şekilde sonuçlansında inşallah rabbim bana elbet yardım eder ben inanıyorum sizden güzel haberler almak ta bana yetiyor en azından bana dua edecek bir hamiş daha oluyor çok şükür allah yardımcın olsun inşallah .... peygamber efendimiz hürmetine rabbim bu topikteki ve şu an tedavide olan herkesi sevindirsin evladıyla müjdelesin inşallah

canım benım benım sonucum bugun bellı olacak ınsallah ıyı bır sonuc alırsam sana ılac konusunda yardımcı olmak ıstıyorum ozelden telını yazarsan ararım
inşallah rabbim sana güzel sonuçlar nasip eder inşallah güzel sonuç alırsın önce kan değerini pozitif görürsün sonra yavrunun en minik halini kesesini görürsün sonra kalp atışlarını duyarsın sonrada ağlama seslerini duyarsın inşallah rabbim herkese evladıyla eşiyle birlikte hayırlı sağlıklı ömürler versin... ilaç konusuna gelince arkadaşım çok sağol allah razı olsun düşündüğün için eğer elinde kaldıysa sana lazım olmayacaksa seve seve kabul edebilirim ... çünki gerçekten bu anlamda sıkıştım kaldım... bi arkadaş sağolsun bana lucrin vereceğini söyledi içinden kullanmış ama sana yeter dedi ... onun dışında lucrin kullanıldığı zaman cetrodite te kullanılıyor mu bilmiyorum ama hemşire aynı ilaçları kullanabilirsin ek olarak lucrin gerekebilir demişti ... yani cetrodite da bi arkadaş 3 tane göndericek elinde varmış zaten bunlar ilaçlar arasında en uygun olanı sanırım en önemlisi gonal f o da kimsede olmuyor genelde elinde kalanlarda satıyor haklı olarak çok masrafları oluyor bu yolda insanların hepsinin allah yardımcısı olsun ... inşallah gonal f de bulurum dua ediyorum ... aslında bu tür sitelerde ilaç paylaşım alanı vardı ama yazıkki bazı pislikler bunu bile suistimal edip işi ticarete dökmüşler bu yüzden site yöneticileri haklı olarak kaldırmışlar bu paylaşım alanlarını ve onlar yüzünden ben ve benim gibi gerçekten ihtiyacı olanlar bundan yaralanamıyoruz ... eğer böyle olmasaydı elinde kalan bi kaç kişiden tamamlardım ilaçlarımı belki ... ama vardır bundada bir hayır ...inşallah senden güzel haber alırım şimdilik dileğim bu ben inanıyorum tedavime kadar ilaç bulacağım inşallah bulamasam bile rabbim yardım eder inşallah alma gücünü bulurum... zaten bulamasamda eczaneden değil buralarda satan arkadaşlardan alırım çünki daha uygun... sağolsun kadınlar kulübü yöneticileri gonal f paylaşım alanı diye imkan sunmuş bizlere oradan bulurum artık ... rabbim hepimize yardım etsin... ben sana özelden bana ulaşacağın bilgileri yazayım eğerki elinde ilaç kaldıysa inşallah daha ihtiyacında kalmayacaksa bana bildirisen çok memnun olurum ... ilaç filan herşey bir yana hepiniz dualarımdasınız ... başkalarının iyiliğini istemek kendi iyiliğini istemektir...

Günaydınlar,hayırlı cumalar kızlarrrr...Hacermeral canım dualarım seninle,güzel haberler verirsin inşallah bugün bize...Maybebaby hayırlı uğurlu olsun yumoşların canım,kaliteli kaliteli döllensinler inşallah...Fıstıkk cnm,beni de transferden hemen sonra tuvalete gönderdiler,sonra da yürüyerek yatağa geçtim,45 dakika yattık ve çıktım.Doktorum bir ilgisi olmadığını düşünüyor yatmayla ve tuvaletle ilgili,içini ferah tut canım,inşallah güzel haberler vereceksin bize...

günaydın kızlar
dün adetim başladı merkezi aradım cumartesi sabah erkenden gideceğim kan tahlili ve ultrasondan sonra ilaçlarım ayarlanacak hemen gidip eczaneden ilaçlarımı alıp tekrar merkeze gideceğiz ilk iyne orada yapılıp ilaç planım hazırlanacak
zorlu maraton yarın başlyor bakalım...
hakkımızda hayırlısı olur inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…