2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

değerin çok güzel canım tebrik ederim Allah kucağınızada almayı nasip etsin...

cnm bişey değil ne güzel bişeyler paylaşabildiysek.çokkk seviniyorum böyle sonuçlar duyunca bizede umut oluyor böyle haberler.allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin..........

amin canım çok sağol.darısı tez zamanda seninde başına olsun inşallah yarabbim..

maybebaby

cnm benim yaaa demek bugün oldu transferin çok sevindim umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur.

sana birşey söylim bende bugün hastanedeydim ve tüp bebeklerin transferi yapıldıktan sonra, aşılamalardan önce beni aldılar içeri kistimi aspire ettiler yani içini boşalttılar.

ben çıkarken üç kişi sedyelerde beklemeye alınmış yüzüstü yatıyordu hatta ben ortadakine bakıp gülümsedim oda bana gülümsedi yoksa o senmiydin
aynı yerde aynı havayı soluyorduk ve malesef tanışamadık bazı şeyler gerçekten kısmet galiba.

tebriklerrr arkadaşım gördünmü bak boşu boşuna üzmüşsün kendini rabbim ol dedikten sonra gerisi boşmuş. ayrıca değerin 11. güne görede çok güzel
allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah

tebrik ediyorum canım,pazartesi günü inşallah bende senin gibi kocaman hamileyim diye yazarım:))

canım ne güzel bir duygu, kalp atışları cinsiyeti derken, sağ salim doğumlarını görmek te nasip olsun inş.

Tebrikleeerr, ayy ne güzel bugün çifte bayram. İki pozitif haberi aldım, transferimi oldum oooh keyifler yerindeee...

Senn ciim eşini ve seni çook tebrik ediyorum, Allah sağ salim doğurmak ta nasip etsin, gelişmelerden haberdar et , ok? Bizlere de bol bol dua edin, hamişleeerrr

ok canım, bu seferlik affettim bi daa olmasın bak, önceden bildir mutlaka, zaman işler uygun olursa niye tanışmayalım ki? baya sahil kenti gezmişsiniz ama zaman kısıtlıymış herhalde. Bir günde bir yer gezmek yorucu olmuştur. Bi dahakine daha fazla zaman ayırın derim.

sağol maybecim Allahım yardımcın olsun canım bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah..

saol canıımm, inş herkesin ve benim de tutunsun senin gibi

yha pes doğrusu, ben ortada değil başta yatıodum, operasyon olduğumuz ameliyathaneye yakın kısımda. Ve bana gülümseyen olmadı hiç, uyudum baya bi,belki ondan görmedim. aşağıya da almadılar bizi, yataklı servis çok yoğunmuş. saat 11:45 ten 13:45 e kadar orada yattık. (bu arada o ortada yatan 36 yaşında bir bayandı canım, çift embrio transfer etmişler, sebebsiz inf.)

ama bi dk. senin adın M... ile mi başlıo, elvan değil o zaman? Biz 3 transfer hazırlanırken, 1 tane de ismi M... ile başlayan kist aspirasyonu yaptıracak, uzun boylu zayıf sarışın bir bayan vardı odamızda. Hatta baya sohbet ettik, ama onda çikolata kisti varmış .... hatta, bizde gecelik bone galoş var diye, onun kıyafetleri müsaitti, eşyalarımızı ona verdik, eşlerimize kapıdan seslendi , eşyalarımızı teslim ediverdi sağolsun, bi daha görmedim sonra beni hemen aldılar. Yha bak o bendim deme sakın, ben nie sormadım "KK ya yazıomsun , ben Maybebaby" deseydim, off. Canım ben 2gündür yazıom Cumartesi 10da transferim die, yine denk geldik demek, inanmıorum cidden. . .
Ama hatırladııım, hemşireler, 2 tane kist aspirasyonundan sonra aşılamalar alınacak falan die sesleniolardı. Ama Elvan die birine seslendiklerini duymadım hiç, duysam kesin , seslenirdim, KKya yazıomusun die

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) POZİTİF

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak POZİTİF

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn POZİTİF

7 Ekim Cuma : MaybeBaby GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92:

____________________________________________________________________________________________________

NOT: Değerli Kader Arkadaşlarım, artık benim de transferim olduğundan, geçici süreyle, topiğimize eskisi kadar sık giremeyeceğim. En azından BHCG Günüme kadar. Kadere bakın, Güzel Anne Adayları listemizde de tek gün sayan ben varım. Bhcg günüme kadar beklemede olan arkadaşlarımdan ,yeni gelişmeler olursa, güncelleme yapmaya çalışırım, ama yapamazsam, ne olur kusuruma bakmayın. Lütfen bana da dua edin, hepinize ben de dua ediyor, herkesi sevgiyle öpüyorum

Son düzenleme:
çok güzel değerin canım tebrik ederimmm seni işlllahhh hep güzel haberlerle gelirsin buraya:)) benim 12.gün 134 idi:))
sıkısıkı tutunsun bebişin inşallah sana...
tebrik ediyorum canım,pazartesi günü inşallah bende senin gibi kocaman hamileyim diye yazarım:))
ayy pretty az kalmış hiç idrar testi yapmadın galiba değil mi???

Allahıma çok şükür,şimdilik iyi gidiyor canımİnşallah da hep iyi gider.En kısa zamanda Rabbimden diliyorum ki,ben de sana aynı soruyu sorarım...

maşalllahhh diyelim o zaman tuanaycım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu inşallah.....
aminnnn ne güzel bir dilekkk hamişlerin dilekleri duaları çabuk kabul olurmuş inşallah canım yaaa inşallahhhhh...

çookk şükürr nesirmakcım nasıl mutlu oluyorum burdan pozitifleri duyunca anlatamam kendimmiş gibi seviniyorum içim umutla doluyor...ne demek rica ederim faydam dokunduysa,destek olabildiysem ne mutlu bana...aminnn hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhh...

hayılrı uğurlu olsun tedavin...

ooohhhh çookk şükürrr....rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin senncim...

darısı başımızaaaa......

inşallahhhh maybecim hayırlısı ile bebişin annesine tutunsunda burda hep birlikte halay çekelimmm....hayırlı uğurlu olsun canım benim transferin inan kendim gibi heyecanlıyım bugün aklım hep sendeydi ancak girebildim geç geldim eve...çok sevindim güzel geçtiğine...

doktorun hangi ilaçları verdi canım???

hilkacım naber yoksun ne zamandır?ay ne heyecanlı o kadar yakına git tanışama...ama birgün mutlaka bir yerlerde buluşup tanışıcaz ben inanıyorum...ya hamile olarak yada bebişlerimizi kucağımıza almış olarak...

çok geçmiş olsun elvancım,nasılsın şimdi iyisin inşallah ağrın sızın yok dimii???

ayyy yaaaa çatlıcam ben burda bu kadar yakına gelip nasıl tanışamıyorsunuz bağırsaydın yaa maybeeee maybeee diye ses verirdi kesin...

anam anam diyim ben size bu kadar olur yauww...burun buruna gelmişken kaçarmı bu fırsat maybecim...

ayy filmlerdeki gibi heyecanlı sahneler yaşanmış bugün ege üniversitesinde hımm ama benim arkadaşlarımın birbirinden haberi var burun burun gelmişken tık ses çıkarmamışlar...mutlu son diyemicem..

çok saol cnm benim iyiyim ben öyle çok korkulacak birşey değilmiş hafif bir ağrım oldu o da hemen kendiliğinden geçti zaten. yaaa sorma bazen insanın gerçekten basireti bağlanıyor galiba. bence bizim tanışmamızında vakti saati var sanırım:97:

adım elvan değil emel. üzerimde mavi kot şort beyaz yelek ve beyaz spor ayakkabı vardı belki hatırlarsın diye yazıyorum. o sarışın güzel bayan değilim yani, o da zaten aspirasyon işlemi tamamlandıktan sonra benim yanıma geldi bana moral verip korkmamam için beni teskin etti. ayrıca eşyalarınızı vermek için seslenirkende gördüm onu. ben içeri girdiğimde sadece bir kişi tüp bebek için bekliyordu ve onuda hemen aldılar zaten, diğerlerinin hepsi aşılamaydı çünki ben özellikle sordum hangileriniz tüp diye onlarda hepimiz aşılamayız dediler.

inan ben görmedim cumartesi transfer diye yazdığını. zaten cuma günü hiç girmedim siteye. sağlık olsun önemli olan sensin zaten şimdi ne güzel içinde miss kokulu bebeğin var şuanda dualarım seninle rabim inşallah içindeki nokacığı, akıl, beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı, salih bir evlat olaraktan sana ve eşine bağışlar.

maybe:
canım inşallah bebişin seni sımsıkı hiç bırakmamacasına yakalaşmıştır.Senin de bebeğine olan özlemin artık son bulmuştur. allahım sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat vermiştir inşallah sana kalbinden geçen eline gelsin onu hissetmen dileğiyle hayırlı haberlerini bekliyoruz

senn
tebrik ederim allah umutlarını boşa çıkarmadı hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşalah annesini hiç üzmesin herşeyin iyisi güzeli sizin çin olsun

cumartesi iğnelere başladım
progen 300 günde 1 kez yapıyorum yarın sabah kontrolüm var daha sonra doz ayarlanacak
iğneyi yaptıktan sonra ilaç sanki boğazıma geliyor narkoz verdiklerinde uyumadan önce oluyor ya o şekilde
bu hissi yaşan oldu mu hiç??
progen kalemi ile 300 ml yi tek saferde de yapıyorum doz mu fazla acaba??

kızlar merhaba yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum ne güzel pozitif olanlar var ne mutlu Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...negatif olanlara da en kısa zamanda hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin her şey Allah tan ol demeden olmuyor maalesef....ben hep diğer topikler de yazıyordum bugün buldum sizleri bende azıcık anlatayım da bana da yorum yapın istedim moralim yerine gelsin :)) yada dahamı çok bozulur bilmem :))))...

benim 2.denemem 1.maalesef negatifti 2 embriyo transferi yapılmıştı 8 hücreli olmadı 1 sene ara verdik sorun eşimdeydi morfoloji ve sperm sayısı kötüydü kürler çakşır suları keçi boynuzları ve tabii ki sigarayı bıraktı en önemlisi bu sürede biraz olsun düzelme kaydettik benim yumurta kalitemde çok iyi di şimdi 32 yaşındayım geçen sene doktorlar 25 yaşındaki bir kızın yumurta kalitesine sahipsin demişlerdi çok sevinmiştim:))) ama sonuçta olmadı smyrnada yaptırmıştım ilk denememi....1 sene sonra eylül başında başladım tedaviye irenbede her şey çok güzel gitti yumurtalarım toplandı derken ayıldığımda tabi hemen sordum 8 yumurta toplanmış gene her şey çok güzel zaten fazlasına ihtiyacımız yok falan filan konuşmalar ertesi gün 8 taneden 2 tanesi boş 3 tane sağlıksız 3 taneden 2 tanesi döllendi 1 tanesi bekleyeceğiz dediler nitekim döllenmedi 2 side 1.kalite oldu bir tanesi çok iyi ama diğeri içinde birşeyler var dediler anlamadım ??? neyse o şaşkınlıkla heyecanla zaten birşey düşünemiyorsunuz bugün transferin 10.günü ilk denememde çok sancılıydım...bunda sadece 3.ve 4. günü kasıklarda adet sancısı ve rahimde bir hareketlilik oldu sonra hiç bişi olmadı bugün gene ara ara hafif ağrılarım var korkuyorum çok ....bu arada gene 5.günü falan uykuda bacaklarımda kasılmalar oldu çok korktum ertesi gün doktorumu aradım böle böle dedim çok güzel dedi sağlıklı hamileliklerde ilk 3 ay kasık ağrısı bekliyoruz zaten dedi çok şiddetli olmamakla tabi dedi. bacak kasılmalarım içinse gene hamileliklerde magnezyum eksikliğinden kaynaklanır dedi ee dedim yani olabilirmi bukadar erken sevindim tabi bi yandan diyorum çok erken bi yandanda bugüne kadar böle bişi yoktu şimdi neden olsun kii vardır bi nedeni kızkardeşim hamile iken banada oldu dedi...onun görümseci hamile 3.aynda ona sordum oda bendede oldu dedi en başta sevindm ama şimdi bugün ağrılarım hafif var çok endişeliyim tedirginim perşembe test yaptırıcam...bu arada en önemlisini sölemedim sizlere bende 14.kromozomumda kırılma var ve homozigot mutantım ve sürekli kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ...ilk denememin bu yüzden tutmamış olabileceği sölendi bakalım ne olacak...yani bütün sorunun eşimde olduğunu düşünürken ana nedenlerin bende olduğunu gördük :)))) çok heycanlıyım bugün midemde hafif yanmada başladı ekşime gibi canım bişi istemiyo ruh halimde garip...

canım hoşgeldin aramıza
inşallah bu kez hamilesindir
1.denemeni smyrna da yaptırmışsın merkezden memnun kalmadın mı?
ben şu an smyrna da tedaviye başladım.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah
görüşmek üzere...

Canım hoşbulduk....bu konuda yorum yapıp canını sıkmak istemiyorum bu aslında kişiye göre değişir sadece dikkatli olun herşeyi sorun en ince detayına kadar embriyolog ile mutlaka görüş bilgi al nedenlerini sor hücrelerini sor kaliteleri vs....haaa bu psiklolojik bişi tamamen negatif olunca kendi kendimize bir sürü entrikalar yarattık olumlu olsadı şimdi çok iyiydi derdim herhalde bu yüzden takılma bunlara hayırlısı olsun herşeyden önce... mesela onlar progesteron olarak bi jel veriyolar bunun yanında mutlaka progestoron iğne iste ısrar et çok önemli tedavide bana hiç bişi vermediler bi tek jel zaten oda çıkıp gidiyodu yerçekime karşı koyamadığı için:)) yani vucudumu hamileliğie çok iyi hazırladıklarını sanmıyorum şimdiki tedavimde bir sürü ilaç iğne + fitil alıyorum ...yani özel bir merkez ama ssk anlaşmalı bu yüzden çok falza bir ayrıcalık görmüyosun balık istifi gibi şimdi irenbede mesela okadar sakindiki hemşirler doktorum hep başımdaydı dakikalarca odada benimle kaldılar sohbet ettiler transferimde ve yumurtalar toplanırken embriliyog hep başımdaydı elimi tuttu moral verdi bu bile çok önemli kendini iyi hissediyosun ama tabi en en en önemlisi sonuç ...sadece inan tatlım kafanı karıştırma hayırlı uğurlu olsun inşallah sormak istediğin olursa sor aşama aşama sana bilgi veririm kafan karışırsa falan ok...sakin ol ve tutacağına inan güzel haberlerini bekliyorum...

hayırlısı olsun cnm... inş. bu sefer sağğlıklı sıhatli olur bebişin...ayni gariplikleri senin gibi yaşıyorum.. 17 sinde transfer oldum.. çar. test günü. ama ben dayanamadım yine.. varsa zaten vardır çıkar dierekten ki ilki kimyasal olmuştu 9.10.günler silik bir çizgi çıkmıştı idrarda.. şimdi o siliklik bile yok... ben tutmadığına inanıyorum... ön hzırlık oldu bnm için... tabii kafamda da bir sürü soru işareti... acaba merkez yeterince itina göstermio mu die..... dr um hep olcak gözüyle baktı ama ....... olmadı.... 3. yü kısmet marta kadar düşünmem herhalde.... çok yorgunum.. şeytan dio ki bırak ilacı milacı.... da işte ...

hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun transferin...allah bu defa yüzünüzü güldürür inşallah...
bahsettiğin hamilelik belirtileri bacakta kasılmalar filan daha önce okumuştum hiç yaşamadım ama...benim ilk denemem kimyasal gebelik oldu malesef...insanın karşısına neler çıkıcak belli olmuyor...eşimde sorun yok bende de doktor hatasından kaynaklı ilk gebelik dış gebelikti tek tüpüm alındı öbürküde ameliyatta kemiğe yapışmış neysee...tabi yumurtalar toplandı 12 tane doktor demezmi 8 tanesi boş...şok şok...neyse 4 tanesi döllendi 1 transfer kimyasal gebelik oldu..1 tanesi 5. güne dayanamadı geriye kaldı 2 tane...anlıcan insanın başına neler gelicek bilemiyorsun...rabbim ol deyince olucak elbet...

idrarda baktın mı hiç?

hadi bakalım baharkus hayırlı uğurlu olsun...ben hiç böle bişiy yaşamadım canım ya...narkozda verildi ama hiç boğazımda bişiy hissetmedim...narkoz dediğim kan yoluyla uyutulmuştum...bu dediğin ilacı hiç kullanmadım ama eşdeğerlerini muhakkak kulanmışımdır...bünyenle alakalı olabilir...ilacın yan etkilerine baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…