2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

lareine nasıl gidiyor hamilelik?

cazii+ sen nasılsın,senin nasıl gidiyor?var mı yaşadığın belirtiler canımcım?

yok cnm gayet nötrüm... idrar testi yaptım tek çizgi... yarın giderim kan testi yaptpırırm... yok gibi şimdilik sanırım negatifi görcez..

yok cnm gayet nötrüm... idrar testi yaptım tek çizgi... yarın giderim kan testi yaptpırırm... yok gibi şimdilik sanırım negatifi görcez..

yaa...((...kaçıncı günün cazii?daha erkense çıkmamışta olabilir!!!
transferin çok zorlu geçmişti dimi?

arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin baho...hayırlı uğurlu olur inşallahhh...var mı yaşadığın belirtiler???

lareine nasıl gidiyor hamilelik?

cazii+ sen nasılsın,senin nasıl gidiyor?var mı yaşadığın belirtiler canımcım?

canım hoşbulduk...korkudan bakamıyorum idrarda kalbim yerinden çıkacak şimdiden :))) ama kısmetten öteye gidilmez tabiki bununda farkındayım allah hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin her kadın anneliği tatmalı ....senin içinde kısmet değilmiş demekten başka bişi yok kötü düşünmektense iyi yanlarından bakalım olaya aslında şimdi olmuyosa vardır bir nedeni öle şeyler okuyup duyuyoruzki hiç spermi olmayan adamlar baba oluyor senin asla çocuğun olmaz denilen insanlar bile bi andan hamile olabiliyor demeki zamanı var bekleyez görecez tabiki bizler için dezavantajı hem maddi ham manevi yıpranmak bu arada senin transferin oldumu şu anki durumun nedir???

canım seni umutlandırmak istemem ama bir hamileye benzer şikayetler var gibi ha ben hiç hamile kalmadım ama çevremden duyduğum kadarıyla ama umutlanma umudunu da kaybetme allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın

kızlar mrb benide aranıza alırsanız sevinirim benim 3. tüp bebek denemem ilk 2 si malesef negatif iki denemeyi smyrnada yaptırmıştım ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi 5 tane dondurulmuştu 2.side dondurulmuşlarla denedik sözde 5. gün oldu orası biraz karışık..son 3. denememi yani bunuda kent hastanesinde yaptırdım gayet memnunum 30 yumurtam toplandı 25 tanesi işlem gördü 20 si döllendi 3. güne 11 tanesi geldi blastosiste 3 tanesi geldi 2 tanesi iyiydi cumartesi günü transferim oldu bugün 2. günüm yani kısacası böyle bebişi tutanlar hayırlı olsun isteyenlerinde inşallah en kısa zamanda olur....

aminnn...kısmetten öteye gidilmez zaten...yarın doktor randevum var bakalım 2. deneme ne zaman olacak bilmiyorum yarın belli olacak...

ekinbebek seni diğer topikten tanıyorum
smyrna dan hiç memnun kalmamıştın umarım şimdi kent hastanesinden memnun kalırsın önemli olan sonucun pozitif olur inşallah
2.denemen de smyrna olmuştu kaç emriyo konuldu o neden tutmadı??
bende yeni başladım smyrna ya iynelerdeyim

yaa...((...kaçıncı günün cazii?daha erkense çıkmamışta olabilir!!!
transferin çok zorlu geçmişti dimi?

evet cnm zor geçmişti 10.gün 17sinde transferim oldu.. tadım kaçtı yaa... şu uzuz testlerden yaptım.. yarın gidip kan vercem... 11 gün yapalım demişti dr.. yeter beklemek daha zor belrsizlik.. varsa var yoksa yok.... bi sonuç öğrenmek istyrm artık

hoşgeldin ekinbebek...hayırlı uğurlu olsun transferin...bizim listemiz var tabiki senide ekleriz ama listeyi tutan arkadaşım transfer oldu ve pcden uzak durmaya çalışıyor...
şimdi iki tane transfer edildi ohh inşallahh ikiside tutarda ikiz bebişlerin olur...

peki ilk iki denemende kullanılan ilaçlarla 3. denemende kullanılan ilaçlar aynımıydı...???
özellikle transferden sonra kullandıkların...?

caziicim hayırlısı olsun sıkma canını dicem ama boş biliyorum...ama yapacak bişiy yok...evet belirsizlik çok kötü bi durum...idrar testleri çokta güvenilir olmuyor gerçi...inşallah kanda pozitifi görürsünde tüm sıkıntılarına değer...

inş ikiz olur canım bir tane olsada yeter...ilaçlarım farklı ilkinde sabah akşam crinone jel günde 3 kere estrofem birde coraspin ve folic asit kullanıyordum....şimdi sabahları crinone jel.gün aşırı progynex iğne,sabah akşam cyclo-progynova oraspin ve folic asit kullanıyorum sen hangi aşamadasın

hayırlı olsun canım bir merkezden herkez memnun kalıcak diye bir şart yok senin için iyi olur inşalllah.ikincisinde 2 tane transfer edildi ama nedense tutmadı işye

tabi sağlıklı sıhhatli olsun bi tane olsada yeter bizler için ama hazır iki tane transfer olmuş ikisinide allahtan hayırlısı ise olsun diye dua etmek lazım bir kerede iki tane ayyy ne güzelll olurr...
ben 1. deneme kimyasal oldu.şimdi 2. deneme yapıcaz ama belli değil doktorla yarın randevum var belli olucak...

inş.. hayırlısı olur....

ayyy ağzından bal damlıyoo :)))) bende umutlanamıyorum zaten korkudan bi yanım bastırıyor bu duyguyu malesef hazır ol diyor bana sanki yıkılmamak için hayırlısı napalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…