yok cnm gayet nötrüm... idrar testi yaptım tek çizgi... yarın giderim kan testi yaptpırırm... yok gibi şimdilik sanırım negatifi görcez..
arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun transferin...allah bu defa yüzünüzü güldürür inşallah...
bahsettiğin hamilelik belirtileri bacakta kasılmalar filan daha önce okumuştum hiç yaşamadım ama...benim ilk denemem kimyasal gebelik oldu malesef...insanın karşısına neler çıkıcak belli olmuyor...eşimde sorun yok bende de doktor hatasından kaynaklı ilk gebelik dış gebelikti tek tüpüm alındı öbürküde ameliyatta kemiğe yapışmış neysee...tabi yumurtalar toplandı 12 tane doktor demezmi 8 tanesi boş...şok şok...neyse 4 tanesi döllendi 1 transfer kimyasal gebelik oldu..1 tanesi 5. güne dayanamadı geriye kaldı 2 tane...anlıcan insanın başına neler gelicek bilemiyorsun...rabbim ol deyince olucak elbet...
idrarda baktın mı hiç?
hadi bakalım baharkus hayırlı uğurlu olsun...ben hiç böle bişiy yaşamadım canım ya...narkozda verildi ama hiç boğazımda bişiy hissetmedim...narkoz dediğim kan yoluyla uyutulmuştum...bu dediğin ilacı hiç kullanmadım ama eşdeğerlerini muhakkak kulanmışımdır...bünyenle alakalı olabilir...ilacın yan etkilerine baktın mı?
lareine nasıl gidiyor hamilelik?
cazii+ sen nasılsın,senin nasıl gidiyor?var mı yaşadığın belirtiler canımcım?
kızlar merhaba yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum ne güzel pozitif olanlar var ne mutlu Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...negatif olanlara da en kısa zamanda hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin her şey Allah tan ol demeden olmuyor maalesef....ben hep diğer topikler de yazıyordum bugün buldum sizleri bende azıcık anlatayım da bana da yorum yapın istedim moralim yerine gelsin :)) yada dahamı çok bozulur bilmem :))))...
benim 2.denemem 1.maalesef negatifti 2 embriyo transferi yapılmıştı 8 hücreli olmadı 1 sene ara verdik sorun eşimdeydi morfoloji ve sperm sayısı kötüydü kürler çakşır suları keçi boynuzları ve tabii ki sigarayı bıraktı en önemlisi bu sürede biraz olsun düzelme kaydettik benim yumurta kalitemde çok iyi di şimdi 32 yaşındayım geçen sene doktorlar 25 yaşındaki bir kızın yumurta kalitesine sahipsin demişlerdi çok sevinmiştim:))) ama sonuçta olmadı smyrnada yaptırmıştım ilk denememi....1 sene sonra eylül başında başladım tedaviye irenbede her şey çok güzel gitti yumurtalarım toplandı derken ayıldığımda tabi hemen sordum 8 yumurta toplanmış gene her şey çok güzel zaten fazlasına ihtiyacımız yok falan filan konuşmalar ertesi gün 8 taneden 2 tanesi boş 3 tane sağlıksız 3 taneden 2 tanesi döllendi 1 tanesi bekleyeceğiz dediler nitekim döllenmedi 2 side 1.kalite oldu bir tanesi çok iyi ama diğeri içinde birşeyler var dediler anlamadım ??? neyse o şaşkınlıkla heyecanla zaten birşey düşünemiyorsunuz bugün transferin 10.günü ilk denememde çok sancılıydım...bunda sadece 3.ve 4. günü kasıklarda adet sancısı ve rahimde bir hareketlilik oldu sonra hiç bişi olmadı bugün gene ara ara hafif ağrılarım var korkuyorum çok ....bu arada gene 5.günü falan uykuda bacaklarımda kasılmalar oldu çok korktum ertesi gün doktorumu aradım böle böle dedim çok güzel dedi sağlıklı hamileliklerde ilk 3 ay kasık ağrısı bekliyoruz zaten dedi çok şiddetli olmamakla tabi dedi. bacak kasılmalarım içinse gene hamileliklerde magnezyum eksikliğinden kaynaklanır dedi ee dedim yani olabilirmi bukadar erken sevindim tabi bi yandan diyorum çok erken bi yandanda bugüne kadar böle bişi yoktu şimdi neden olsun kii vardır bi nedeni kızkardeşim hamile iken banada oldu dedi...onun görümseci hamile 3.aynda ona sordum oda bendede oldu dedi en başta sevindm ama şimdi bugün ağrılarım hafif var çok endişeliyim tedirginim perşembe test yaptırıcam...bu arada en önemlisini sölemedim sizlere bende 14.kromozomumda kırılma var ve homozigot mutantım ve sürekli kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ...ilk denememin bu yüzden tutmamış olabileceği sölendi bakalım ne olacak...yani bütün sorunun eşimde olduğunu düşünürken ana nedenlerin bende olduğunu gördük :)))) çok heycanlıyım bugün midemde hafif yanmada başladı ekşime gibi canım bişi istemiyo ruh halimde garip...
canım hoşbulduk...korkudan bakamıyorum idrarda kalbim yerinden çıkacak şimdiden :))) ama kısmetten öteye gidilmez tabiki bununda farkındayım allah hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin her kadın anneliği tatmalı ....senin içinde kısmet değilmiş demekten başka bişi yok kötü düşünmektense iyi yanlarından bakalım olaya aslında şimdi olmuyosa vardır bir nedeni öle şeyler okuyup duyuyoruzki hiç spermi olmayan adamlar baba oluyor senin asla çocuğun olmaz denilen insanlar bile bi andan hamile olabiliyor demeki zamanı var bekleyez görecez tabiki bizler için dezavantajı hem maddi ham manevi yıpranmakbu arada senin transferin oldumu şu anki durumun nedir???
kızlar mrb benide aranıza alırsanız sevinirim benim 3. tüp bebek denemem ilk 2 si malesef negatif iki denemeyi smyrnada yaptırmıştım ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi 5 tane dondurulmuştu 2.side dondurulmuşlarla denedik sözde 5. gün oldu orası biraz karışık..son 3. denememi yani bunuda kent hastanesinde yaptırdım gayet memnunum 30 yumurtam toplandı 25 tanesi işlem gördü 20 si döllendi 3. güne 11 tanesi geldi blastosiste 3 tanesi geldi 2 tanesi iyiydi cumartesi günü transferim oldu bugün 2. günüm yani kısacası böyle bebişi tutanlar hayırlı olsun isteyenlerinde inşallah en kısa zamanda olur....
yaa...((...kaçıncı günün cazii?daha erkense çıkmamışta olabilir!!!
transferin çok zorlu geçmişti dimi?
kızlar mrb benide aranıza alırsanız sevinirim benim 3. tüp bebek denemem ilk 2 si malesef negatif iki denemeyi smyrnada yaptırmıştım ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi 5 tane dondurulmuştu 2.side dondurulmuşlarla denedik sözde 5. gün oldu orası biraz karışık..son 3. denememi yani bunuda kent hastanesinde yaptırdım gayet memnunum 30 yumurtam toplandı 25 tanesi işlem gördü 20 si döllendi 3. güne 11 tanesi geldi blastosiste 3 tanesi geldi 2 tanesi iyiydi cumartesi günü transferim oldu bugün 2. günüm yani kısacası böyle bebişi tutanlar hayırlı olsun isteyenlerinde inşallah en kısa zamanda olur....
evet cnm zor geçmişti 10.gün 17sinde transferim oldu.. tadım kaçtı yaa... şu uzuz testlerden yaptım.. yarın gidip kan vercem... 11 gün yapalım demişti dr.. yeter beklemek daha zor belrsizlik.. varsa var yoksa yok.... bi sonuç öğrenmek istyrm artık
hoşgeldin ekinbebek...hayırlı uğurlu olsun transferin...bizim listemiz var tabiki senide ekleriz ama listeyi tutan arkadaşım transfer oldu ve pcden uzak durmaya çalışıyor...
şimdi iki tane transfer edildi ohh inşallahh ikiside tutarda ikiz bebişlerin olur...
peki ilk iki denemende kullanılan ilaçlarla 3. denemende kullanılan ilaçlar aynımıydı...???
özellikle transferden sonra kullandıkların...?
ekinbebek seni diğer topikten tanıyorum
smyrna dan hiç memnun kalmamıştın umarım şimdi kent hastanesinden memnun kalırsın önemli olan sonucun pozitif olur inşallah
2.denemen de smyrna olmuştu kaç emriyo konuldu o neden tutmadı??
bende yeni başladım smyrna ya iynelerdeyim
inş ikiz olur canım bir tane olsada yeter...ilaçlarım farklı ilkinde sabah akşam crinone jel günde 3 kere estrofem birde coraspin ve folic asit kullanıyordum....şimdi sabahları crinone jel.gün aşırı progynex iğne,sabah akşam cyclo-progynova oraspin ve folic asit kullanıyorum sen hangi aşamadasın
caziicim hayırlısı olsun sıkma canını dicem ama boş biliyorum...ama yapacak bişiy yok...evet belirsizlik çok kötü bi durum...idrar testleri çokta güvenilir olmuyor gerçi...inşallah kanda pozitifi görürsünde tüm sıkıntılarına değer...
canım seni umutlandırmak istemem ama bir hamileye benzer şikayetler var gibi ha ben hiç hamile kalmadım ama çevremden duyduğum kadarıyla ama umutlanma umudunu da kaybetme allahın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın
arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?