2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

hbyiron,maybeBaby+,beskerebes,baharkus,35izmir,

güzel anne adaylarımızdan maybecim gelmiş...
nasıl gidiyor maybecim iyisin hoşsun inşşallahhhh...maşallahhh...

Merhaba kızlar,nasılsınız???35izmir ve ekinbebek siz de hoşgeldiniz aramıza :)

kızlar ya size birşey sorucam ya transferden sonra ne kadar yattınız ben ilk smyna da yaptırdığımda masadan direk sedyeye aldılar ve yatakta hiç hareket ettirmeden 3 saat yatırdılar biz ogün hastanede kaldık ertesi gün birbuçuk saatlik yolculukla eve geldik ama bu kez transfer masasından beni direk lavaboya götürdüler daha sonra yarım saat yatırdılar biz ordan çıktık eşimle yemeğe gittik sonra arabayla birbuçuk saatte eve geldik biraz uyuduk sonra anneme emeğe gittik yani tam anlamıyla sürekli yatmadım kendimi suçlu hissediyorum sizce bunlar tutmasını engellermi yardım edin lütfen eşimin başıın etne yiyorum birşey olurmu diye

kızlar çok sağolun bugün gene tahlil yaptırdı 241 olmuş değeri allahım isteyen herkese nasip etsin dualaım isteyen herkesle olacak ama kızlar benm oldu ya artık herkesin olur.2 gündür ev inanılmaz kalabalıktı tebrik için geldiler size bitürlü fırsat bulamadım kızlar peki bişe sorucam 154 den 241 e çıkmış değerim nasıl değer bana sanki yavaş ilerliyo gibi geldi birde bilaniniz varmı ben nezaman görücem bebeğimi acebaaaaaaaaaa

Ekinbebek için rahat olsun,ben de kentte yaptırdım,aynen doğru lavobo,sonra yürüyerek yatağa geçtim.Allah ol dedikten sonra,13 gün yatsan da olur,yatmasan da.Tutan tutuyor.İnşallah sen de pozitifi görürsün....

Senn gözünaydın canım,biraz daha rahatlamışsındır şimdi,sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

inşallah canım senin pozitifdi demi yanlış hatırlamıyorsam inş olur sende hiç belirti oluşmuydu

inşallah canım senin pozitifdi demi yanlış hatırlamıyorsam inş olur sende hiç belirti oluşmuydu

Benim transferden sonra ki ilk 3 gün çok şiddetli bel ağrısı oldu,sonra da ara ara kasıkta gerilme,çekilme gibi sancılar oldu.Bir de bence en büyük belirti,vajinanın yumuşaması oluyor kızlar,herkes söylerdi inanmazdım,cidden crinone jeli kullanırken,hiç zorlanma olmuyordu son günlerde,ama adet günü geldiği zaman aynı adet sancısı oldu.Çok ümitsizdim,Rabbim sevindirdi çok şükür,inşallah isteyen herkesi de sevindirir

canım bu konuda endişelenmene gerek yok normal kadınlar :) haberleri bile olmuyo hop hop zıp zıp bi bakıyolar hamile bizler takıyoruz hassas davranıyoruz ya ondan psikolojik olarak etkileniyoruz allahın takdiri bu sen istersen 12 gün yat olmucaksa olmaz benim kız kardaşim istanbulda yaptı tüp bebek arabaya bindi izmire geldi transferden sonra yolda kanaması oldu hatta ama umudunu hiç yitirmedi o acayip pozitifti hiç olumsuz konuşadık şimi düşünüyoruz hep bebekler bebekler dikkat et bebeklere falan diye konuşuyoduk ve ikizleri oldu şimdi 2 yaşındalar....bende ilkinde smyrnada yatağa aldılar 3 saat yatırdılar idrarımı hemen yaptırmadılar ama irenbede transferden sonra ameliyathanede idarınızı alalımmı dediler burda nasıll dedim tutmucammı daha??? yoo dediler istersen odanda tuvalatede gidebilirsin dediler çok şaşırmıştım transferden sonra 1-2 saat dinlendim kahvaltı ettirdiler gönderdiler şimdi işteyim evdede dinlendim bir kaç gün bu kadar.... yatmamızı doktorlar eğer olumsuz bir durum olursa kendimizi suçlamamamız için öneriyorlar sonrasında ben üzerime düşeni yaptım ama olmadı diye düşünelim diye:))))

merhaba arkadaşım umarım bu defa herşey yolunda gider ve bebişini sağsalim kucağına aldığın günleri görürsün. bende izmirdeyim. ege üniversitesinde tedavi görüyorum. şu anda donrulmuşlarla 2. tüp bebeğimizi deniyoruz. ilkinde malesef bebeğim yanlış yere tutundu ve dış gebelik oldu. bacak kasılmaları bendede çok olmuştu ve kasıkta hafif hafif ağrılar fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama doktorunun söylediklerine katılıyorum bebeğin annesine tutundu galiba

yani hayırlısı ama hani şimdi beni görsen böle annesine tutundu demişsin ya ağzım kulaklarımda :) canım senin içinde hayırlısı olsun allahım iyiliklerle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

hybrionnnnnnnnn

hilkacım naber yoksun ne zamandır?ay ne heyecanlı o kadar yakına git tanışama...ama birgün mutlaka bir yerlerde buluşup tanışıcaz ben inanıyorum...ya hamile olarak yada bebişlerimizi kucağımıza almış olarak...

cnm evet biraz üzüntümüzü atlatmak için ankara dışındaydık.ben sana yazdım ama seninde gözünden kaçtı galiba. tatilden dönünce acaba ne oldu diye baktım çok üzüldüm sendende çok ümitliydim.sana yazdığımdada sormuştum dondurulmuşların vardı değilmi????varsa ne güzel onlarla denersin. bizim o şansımızda olmadı bu sefer.evet tanışamdık maybeyle gittiğimizde o hastane işlerine başlamıştı bizimde gün kısıtlıydı bide internet imkanı olmayınca görüşemedik.kısmet...cnm neyse bursaya yolumuz düşerse seninle tanışırız..

hoşgeldin aramıza ekinbebek tedavin hayırlı olsun. benimde 3 deneme oldu. 3.denemem de ramazanda negatifle sonuçlandı .inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
sizde hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.irenbede doktorunuz ahmet zeki ışıkmıydı??benim 2 tedavimi ankaradayken kendisi yapmıştı.ama çok sık il değiştiriyor bi duydum adanaydı şimdide izmir irenbedeymiş galiba.
arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
hoşgeldin. oooooo az kalmış inşallah hamileyim diye yazarsın bize şimdi zaman durmuştur size geçmez allah sabır versin.

senn değerin iyi cnm merak etme 2 günde bir en az birbuçuk katı yükselmesi lazımmış seninde öyle olmuş zaten. bebeğinide allahın izniyle en erken 1hafta en geçte 10 güne kadar görürsün herhalde.

saol arkadaşım amin inşallah...

Merhaba kızlar,nasılsınız???35izmir ve ekinbebek siz de hoşgeldiniz aramıza :)

iyiyim dicem geç oldu olsun iiyim şükür sen nasılsın?...pc açıktı yemek yapmaya gittim...:))...

vallahi her doktor farklı uyguluyor...beni yatağa aldılar yarım saat sonra wc gidebilirsin dediler..1 saat yatıcakmışım...bende bir saat yattım hiç kalkmadım...wc işi içinde çok sıkışık değildim zaten tuttum...

elvancım mı desem emelcim mi desem bilemedim şimdi...
ne zaman başladın mı?hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler canım...

kaçmış olabilir hilka görmedim canım...bende ne yalan sölim yarı yarıya ne ümitli ne ümitsizdim...kanamam gelmeyince biraz oldu gibi düşünsemde kimyasal oldu...ne oldu ne olmadı yani...:97:

dondurulmuşlar var 2 tane blast bakalım çözülünce canlı kalıcaklar mı şimdi onu düşünüyorum kara kara...opu işlemi çok yıpratıcı ve ben çok zahmet çektim...zaten boş yumurtalarımda çoğunlukta çıkmıştı......inşallah gerek kalmazda bu sefer tutar...

vardır herşeyde bir hayır rabbim verecek hilkacım verecekte ne zaman bilmiyoruz...inşallah en kısa zamanda olurda bebişlerimize kavuşuruz...

her zaman beklerim çokta memnun olurum...nerden nereye burda buluştuk baksana dünya ilginç tesadüflerle dolu ben bursada ,izmirde,istanbulda,yurtdışında,antalyada sen ankarada....

sen şimdi beklemedesin değil mi?ne kadar bekleme süreniz?

bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,benim durumumda böyle işte...

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunnnn herşey istediğin gii olsun bebişin olsunnn:)))
yok cnm gayet nötrüm... idrar testi yaptım tek çizgi... yarın giderim kan testi yaptpırırm... yok gibi şimdilik sanırım negatifi görcez..
kız caziii erken pes etmek yok ööle bende bi idrar tahliline kanarak 2.tüp denememde hamileyim diye gittim koca bi negatif karşıladı ööle olsa daha mı iii ben yıkılmıştım yarın pozitifi alırsın inşalllah
arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
sende hoşgeldin canımmm...

canım benim kan değerleri çok oynamıştı hatırlarsan 2-3 günde bir 2 katı civarında olmalıymmış 48 saattte beklenen de yaklaşık 1.66 artmasıymışş

kızlar bugün koyu kahve kanamam oldu jele devam ediyorum ödüm patladı daha kalbinin pıtpıtlarını da duymadık doktorlarımı aradım düşük önleyici iğne yaptırdılar yatış ta ve beklemedeyimmm dua edin nolurrrr:18::18::18::18::18::18::18:

elvan arkadaşım doğrumu söylüyosun çok sevndm değerlerimin ii olmasına ah bide görebilsem bebeğimi keşke çok merak ediyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…