tebriklerrrarkadaşım gördünmü bak boşu boşuna üzmüşsün kendini rabbim ol dedikten sonra gerisi boşmuş. ayrıca değerin 11. güne görede çok güzel
allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah
Ekinbebek için rahat olsun,ben de kentte yaptırdım,aynen doğru lavobo,sonra yürüyerek yatağa geçtim.Allah ol dedikten sonra,13 gün yatsan da olur,yatmasan da.Tutan tutuyor.İnşallah sen de pozitifi görürsün....
inşallah canım senin pozitifdi demi yanlış hatırlamıyorsam inş olur sende hiç belirti oluşmuydu
kızlar ya size birşey sorucam ya transferden sonra ne kadar yattınız ben ilk smyna da yaptırdığımda masadan direk sedyeye aldılar ve yatakta hiç hareket ettirmeden 3 saat yatırdılar biz ogün hastanede kaldık ertesi gün birbuçuk saatlik yolculukla eve geldik ama bu kez transfer masasından beni direk lavaboya götürdüler daha sonra yarım saat yatırdılar biz ordan çıktık eşimle yemeğe gittik sonra arabayla birbuçuk saatte eve geldik biraz uyuduk sonra anneme emeğe gittik yani tam anlamıyla sürekli yatmadım kendimi suçlu hissediyorum sizce bunlar tutmasını engellermi yardım edin lütfen eşimin başıın etne yiyorum birşey olurmu diye
kızlar merhaba yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum ne güzel pozitif olanlar var ne mutlu Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...negatif olanlara da en kısa zamanda hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin her şey Allah tan ol demeden olmuyor maalesef....ben hep diğer topikler de yazıyordum bugün buldum sizleri bende azıcık anlatayım da bana da yorum yapın istedim moralim yerine gelsin :)) yada dahamı çok bozulur bilmem :))))...
benim 2.denemem 1.maalesef negatifti 2 embriyo transferi yapılmıştı 8 hücreli olmadı 1 sene ara verdik sorun eşimdeydi morfoloji ve sperm sayısı kötüydü kürler çakşır suları keçi boynuzları ve tabii ki sigarayı bıraktı en önemlisi bu sürede biraz olsun düzelme kaydettik benim yumurta kalitemde çok iyi di şimdi 32 yaşındayım geçen sene doktorlar 25 yaşındaki bir kızın yumurta kalitesine sahipsin demişlerdi çok sevinmiştim:))) ama sonuçta olmadı smyrnada yaptırmıştım ilk denememi....1 sene sonra eylül başında başladım tedaviye irenbede her şey çok güzel gitti yumurtalarım toplandı derken ayıldığımda tabi hemen sordum 8 yumurta toplanmış gene her şey çok güzel zaten fazlasına ihtiyacımız yok falan filan konuşmalar ertesi gün 8 taneden 2 tanesi boş 3 tane sağlıksız 3 taneden 2 tanesi döllendi 1 tanesi bekleyeceğiz dediler nitekim döllenmedi 2 side 1.kalite oldu bir tanesi çok iyi ama diğeri içinde birşeyler var dediler anlamadım ??? neyse o şaşkınlıkla heyecanla zaten birşey düşünemiyorsunuz bugün transferin 10.günü ilk denememde çok sancılıydım...bunda sadece 3.ve 4. günü kasıklarda adet sancısı ve rahimde bir hareketlilik oldu sonra hiç bişi olmadı bugün gene ara ara hafif ağrılarım var korkuyorum çok ....bu arada gene 5.günü falan uykuda bacaklarımda kasılmalar oldu çok korktum ertesi gün doktorumu aradım böle böle dedim çok güzel dedi sağlıklı hamileliklerde ilk 3 ay kasık ağrısı bekliyoruz zaten dedi çok şiddetli olmamakla tabi dedi. bacak kasılmalarım içinse gene hamileliklerde magnezyum eksikliğinden kaynaklanır dedi ee dedim yani olabilirmi bukadar erken sevindim tabi bi yandan diyorum çok erken bi yandanda bugüne kadar böle bişi yoktu şimdi neden olsun kii vardır bi nedeni kızkardeşim hamile iken banada oldu dedi...onun görümseci hamile 3.aynda ona sordum oda bendede oldu dedi en başta sevindm ama şimdi bugün ağrılarım hafif var çok endişeliyim tedirginim perşembe test yaptırıcam...bu arada en önemlisini sölemedim sizlere bende 14.kromozomumda kırılma var ve homozigot mutantım ve sürekli kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ...ilk denememin bu yüzden tutmamış olabileceği sölendi bakalım ne olacak...yani bütün sorunun eşimde olduğunu düşünürken ana nedenlerin bende olduğunu gördük :)))) çok heycanlıyım bugün midemde hafif yanmada başladı ekşime gibi canım bişi istemiyo ruh halimde garip...
senn tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
merhaba arkadaşım umarım bu defa herşey yolunda gider ve bebişini sağsalim kucağına aldığın günleri görürsün. bende izmirdeyim. ege üniversitesinde tedavi görüyorum. şu anda donrulmuşlarla 2. tüp bebeğimizi deniyoruz. ilkinde malesef bebeğim yanlış yere tutundu ve dış gebelik oldu. bacak kasılmaları bendede çok olmuştu ve kasıkta hafif hafif ağrılar fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama doktorunun söylediklerine katılıyorum bebeğin annesine tutundu galiba
hoşgeldin aramıza ekinbebek tedavin hayırlı olsun. benimde 3 deneme oldu. 3.denemem de ramazanda negatifle sonuçlandı .inşallah hayırlı haberler verirsin bize.kızlar mrb benide aranıza alırsanız sevinirim benim 3. tüp bebek denemem ilk 2 si malesef negatif iki denemeyi smyrnada yaptırmıştım ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi 5 tane dondurulmuştu 2.side dondurulmuşlarla denedik sözde 5. gün oldu orası biraz karışık..son 3. denememi yani bunuda kent hastanesinde yaptırdım gayet memnunum 30 yumurtam toplandı 25 tanesi işlem gördü 20 si döllendi 3. güne 11 tanesi geldi blastosiste 3 tanesi geldi 2 tanesi iyiydi cumartesi günü transferim oldu bugün 2. günüm yani kısacası böyle bebişi tutanlar hayırlı olsun isteyenlerinde inşallah en kısa zamanda olur....
sizde hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.irenbede doktorunuz ahmet zeki ışıkmıydı??benim 2 tedavimi ankaradayken kendisi yapmıştı.ama çok sık il değiştiriyor bi duydum adanaydı şimdide izmir irenbedeymiş galiba.kızlar merhaba yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum ne güzel pozitif olanlar var ne mutlu Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...negatif olanlara da en kısa zamanda hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin her şey Allah tan ol demeden olmuyor maalesef....ben hep diğer topikler de yazıyordum bugün buldum sizleri bende azıcık anlatayım da bana da yorum yapın istedim moralim yerine gelsin :)) yada dahamı çok bozulur bilmem :))))...
benim 2.denemem 1.maalesef negatifti 2 embriyo transferi yapılmıştı 8 hücreli olmadı 1 sene ara verdik sorun eşimdeydi morfoloji ve sperm sayısı kötüydü kürler çakşır suları keçi boynuzları ve tabii ki sigarayı bıraktı en önemlisi bu sürede biraz olsun düzelme kaydettik benim yumurta kalitemde çok iyi di şimdi 32 yaşındayım geçen sene doktorlar 25 yaşındaki bir kızın yumurta kalitesine sahipsin demişlerdi çok sevinmiştim:))) ama sonuçta olmadı smyrnada yaptırmıştım ilk denememi....1 sene sonra eylül başında başladım tedaviye irenbede her şey çok güzel gitti yumurtalarım toplandı derken ayıldığımda tabi hemen sordum 8 yumurta toplanmış gene her şey çok güzel zaten fazlasına ihtiyacımız yok falan filan konuşmalar ertesi gün 8 taneden 2 tanesi boş 3 tane sağlıksız 3 taneden 2 tanesi döllendi 1 tanesi bekleyeceğiz dediler nitekim döllenmedi 2 side 1.kalite oldu bir tanesi çok iyi ama diğeri içinde birşeyler var dediler anlamadım ??? neyse o şaşkınlıkla heyecanla zaten birşey düşünemiyorsunuz bugün transferin 10.günü ilk denememde çok sancılıydım...bunda sadece 3.ve 4. günü kasıklarda adet sancısı ve rahimde bir hareketlilik oldu sonra hiç bişi olmadı bugün gene ara ara hafif ağrılarım var korkuyorum çok ....bu arada gene 5.günü falan uykuda bacaklarımda kasılmalar oldu çok korktum ertesi gün doktorumu aradım böle böle dedim çok güzel dedi sağlıklı hamileliklerde ilk 3 ay kasık ağrısı bekliyoruz zaten dedi çok şiddetli olmamakla tabi dedi. bacak kasılmalarım içinse gene hamileliklerde magnezyum eksikliğinden kaynaklanır dedi ee dedim yani olabilirmi bukadar erken sevindim tabi bi yandan diyorum çok erken bi yandanda bugüne kadar böle bişi yoktu şimdi neden olsun kii vardır bi nedeni kızkardeşim hamile iken banada oldu dedi...onun görümseci hamile 3.aynda ona sordum oda bendede oldu dedi en başta sevindm ama şimdi bugün ağrılarım hafif var çok endişeliyim tedirginim perşembe test yaptırıcam...bu arada en önemlisini sölemedim sizlere bende 14.kromozomumda kırılma var ve homozigot mutantım ve sürekli kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ...ilk denememin bu yüzden tutmamış olabileceği sölendi bakalım ne olacak...yani bütün sorunun eşimde olduğunu düşünürken ana nedenlerin bende olduğunu gördük :)))) çok heycanlıyım bugün midemde hafif yanmada başladı ekşime gibi canım bişi istemiyo ruh halimde garip...
hoşgeldin. oooooo az kalmış inşallah hamileyim diye yazarsın bize şimdi zaman durmuştur size geçmez allah sabır versin.arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar çok sağolun bugün gene tahlil yaptırdı 241 olmuş değeri allahım isteyen herkese nasip etsin dualaım isteyen herkesle olacak ama kızlar benm oldu ya artık herkesin olur.2 gündür ev inanılmaz kalabalıktı tebrik için geldiler size bitürlü fırsat bulamadım kızlar peki bişe sorucam 154 den 241 e çıkmış değerim nasıl değer bana sanki yavaş ilerliyo gibi geldi birde bilaniniz varmı ben nezaman görücem bebeğimi acebaaaaaaaaaa
yani hayırlısı ama hani şimdi beni görsen böle annesine tutundu demişsin ya ağzım kulaklarımda :) canım senin içinde hayırlısı olsun allahım iyiliklerle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Merhaba kızlar,nasılsınız???35izmir ve ekinbebek siz de hoşgeldiniz aramıza :)
kızlar ya size birşey sorucam ya transferden sonra ne kadar yattınız ben ilk smyna da yaptırdığımda masadan direk sedyeye aldılar ve yatakta hiç hareket ettirmeden 3 saat yatırdılar biz ogün hastanede kaldık ertesi gün birbuçuk saatlik yolculukla eve geldik ama bu kez transfer masasından beni direk lavaboya götürdüler daha sonra yarım saat yatırdılar biz ordan çıktık eşimle yemeğe gittik sonra arabayla birbuçuk saatte eve geldik biraz uyuduk sonra anneme emeğe gittik yani tam anlamıyla sürekli yatmadım kendimi suçlu hissediyorum sizce bunlar tutmasını engellermi yardım edin lütfen eşimin başıın etne yiyorum birşey olurmu diye
merhaba arkadaşım umarım bu defa herşey yolunda gider ve bebişini sağsalim kucağına aldığın günleri görürsün. bende izmirdeyim. ege üniversitesinde tedavi görüyorum. şu anda donrulmuşlarla 2. tüp bebeğimizi deniyoruz. ilkinde malesef bebeğim yanlış yere tutundu ve dış gebelik oldu. bacak kasılmaları bendede çok olmuştu ve kasıkta hafif hafif ağrılar fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama doktorunun söylediklerine katılıyorum bebeğin annesine tutundu galiba
hybrionnnnnnnnn
cnm evet biraz üzüntümüzü atlatmak için ankara dışındaydık.ben sana yazdım ama seninde gözünden kaçtı galiba. tatilden dönünce acaba ne oldu diye baktım çok üzüldüm sendende çok ümitliydim.sana yazdığımdada sormuştum dondurulmuşların vardı değilmi????varsa ne güzel onlarla denersin. bizim o şansımızda olmadı bu sefer.evet tanışamdık maybeyle gittiğimizde o hastane işlerine başlamıştı bizimde gün kısıtlıydı bide internet imkanı olmayınca görüşemedik.kısmet...cnm neyse bursaya yolumuz düşerse seninle tanışırız..
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunnnn herşey istediğin gii olsun bebişin olsunnn:)))kızlar merhaba yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum ne güzel pozitif olanlar var ne mutlu Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...negatif olanlara da en kısa zamanda hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin her şey Allah tan ol demeden olmuyor maalesef....ben hep diğer topikler de yazıyordum bugün buldum sizleri bende azıcık anlatayım da bana da yorum yapın istedim moralim yerine gelsin :)) yada dahamı çok bozulur bilmem :))))...
kız caziii erken pes etmek yok ööle bende bi idrar tahliline kanarak 2.tüp denememde hamileyim diye gittim koca bi negatif karşıladı ööle olsa daha mı iii ben yıkılmıştım yarın pozitifi alırsın inşalllahyok cnm gayet nötrüm... idrar testi yaptım tek çizgi... yarın giderim kan testi yaptpırırm... yok gibi şimdilik sanırım negatifi görcez..
sende hoşgeldin canımmm...arkadaşlar bende eylül ayında başladım bu ikinci denemem hayırlısıyla 29 eylülde sonnucu öğrencez rabbim inşallahh hayırlı kılar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar çok sağolun bugün gene tahlil yaptırdı 241 olmuş değeri allahım isteyen herkese nasip etsin dualaım isteyen herkesle olacak ama kızlar benm oldu ya artık herkesin olur.2 gündür ev inanılmaz kalabalıktı tebrik için geldiler size bitürlü fırsat bulamadım kızlar peki bişe sorucam 154 den 241 e çıkmış değerim nasıl değer bana sanki yavaş ilerliyo gibi geldi birde bilaniniz varmı ben nezaman görücem bebeğimi acebaaaaaaaaaa
senn değerin iyi cnm merak etme 2 günde bir en az birbuçuk katı yükselmesi lazımmış seninde öyle olmuş zaten. bebeğinide allahın izniyle en erken 1hafta en geçte 10 güne kadar görürsün herhalde.
saol arkadaşım amin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?