kızlar grip oldum ben yaa tamda cumartesi ilaçlara başlıcaktım 2. deneme için... ben şimdi grip için ilaç kullansam mı kullanmasam mı?bilemedimmm...
peki kızlar birşey sorucam 7. ve 8. gün idrar testinde ikinci çizgi çok silikti bugün baksam daha koyu çıkarsa bhc biraz daha artmış olmazmı ya kusura bakmaın ama napıym
baharef sana kaç tane transfer yapıldı?3 tane değil miydi?
hastalanınca 3 tane parça çıktı dedin ya o yüzden soruyorum bu kan testi niye böle çıkıyormuş doktor ne dedi?
bende 1 tane transfer vardı oda senin dediğin gibi 1 et parçası gibi çıktı regl olunca...
kızlar grip oldum ben yaa tamda cumartesi ilaçlara başlıcaktım 2. deneme için... ben şimdi grip için ilaç kullansam mı kullanmasam mı?bilemedimmm...
çok geçmiş olsun hby ciim, çok ağır mı geçio gribin? ağır değilse kullanma ilaç, nane limon iç, ıhlamur falan, atlatırsın inş.( ayyhh öppttüümm, bana da geçcek şimdiii )
sabah ballı süt yapmıştım...grip olduğumda genelde ilaç kullanmam ben..
ateşin yoksa eğer
sadece kırgınlık hapşırık için..
bunu dene biz hep böyle geçiriyoruz..
1 limonu sık kocaman bardağ koy (bira bardağı gibi yarım litreden fazla)
içine 1 tatlı kaşığı zencefil.
bir çorba kaşığı bal koy bak bakalım
bağışılk sistemin nasıl tavan yapacak..
affiyet olsun..
geçmiş olsun güzeller güzeli anne adayı..
saol baharef ben bunu niye düşünemedim ki...evde var zencefil hemen yapıcam ay iyi ki söledin hiç aklımda yoktuu...
saol maybecim güzel anne adayım benim...valla bir bastırıyor bir iyi gibiyim bende anlamadım.....sadece 3 adet benical hap kalmış dün onları içtim sonrada dedim kendi kendime içme boşver...inşallah çabuk atlatırım....:2::2::2::2:aynen bu durumdayım...
sen nasılsın geri sayım başladı yaa çok heyecanlıyım
çıktı evet benden ama bilmiyorum bu sonuç nieböyle progeston düşmüyo beta teti giderek yükseliyor..
yarın ultrasonla ayrıntılı bakılacak hayırlısı inşallah
ozaman belki bana ne olduğunu derler..
bende çok merak ediyorum..
evvveettt sonn 3 güünnn . bende heyecandan ziyade korku var. :18::18::18:
ekinbebek test gününden önce idrar testi yapmış, silik çıkmış, benim de 9. günüm. şu eczandeki ucuz testlerden yapsam çıkar mı ki?:44:
kıslar bi de 35izmir ile baho die 2 arkadaş vardı, bhcg sonuçları neydi, ben ii takip edemedim de. Listemizi güncelliiim. benim test günüm de gelio, yarın ekinbebeğin test günü , adrenalini yükseltelim, heyecan başlasıınnnn
hayırlısı olsun hakkınızda...allah yar ve yardımcınız olsun...
bizide habersiz bırakma olur mu?
ekinbebek test gününden önce idrar testi yapmış, silik çıkmış, benim de 9. günüm. şu eczandeki ucuz testlerden yapsam çıkar mı ki?:44:
kıslar bi de 35izmir ile baho die 2 arkadaş vardı, bhcg sonuçları neydi, ben ii takip edemedim de. Listemizi güncelliiim. benim test günüm de gelio, yarın ekinbebeğin test günü , adrenalini yükseltelim, heyecan başlasıınnnn
adım duygu benim..
teyzoşlar bugunler içindir tatlım...
bu arada öksürük boğazgıdıklanması varsa süt..
hapsırık kırgınlık varsa sıcak su koyuver oldumu şker..
öksürük hariç hepsi var...ortaya bi karışık yapayım ben en iyisi...
ne güzelde ismin varmış duygu teyzesiii(daha bebiş olmasada....olucak)
nerden buldun kontesle baharefi???
duygu teyzesi yumoş yumoş yapsın onu... :))
kontes benim kedimin adı.. siyam kedim var çooookk tatlı 2 de yavrumuz var..
bahar da kzım olunca koymak istediğim isim.. ben bahar ayını çok severim de :)
sonundaki ef ise klavyede rast geldi 79 doğum tarihi :)))
bende çok severim kedileri ve köpekleri...ilkokulda kedilerim vardı....üniversitede zeytin adlı köpeğim vardı....ama evde çok zor bakmak...
bahar ismini severim...ama benim en favori kız ismim senlerdir defne dir...ama içimden bir ses olursa erkek evladım olucakmış gibi hissediyorum nedense....
sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmez dimi!
kedicikler burodaki boş odada anlayacağın evd yok evde birtek balıkkımız var..
balıktan başka hayvan almıyoruz eve..
tercih hakkım olsaydı sağlıklı olmak kaydıyla rabbim yanlış olmasın ama erkek olmasını
yada 2 embiryonun bana tutunmasını birinin kız diğerin erkek olmasını çok isterdim..
ama tercih hakkım hiç yok..
sağlıklı hayırlı eli ayağı düzdün ne verirse razıyım yeterki özlemler bitsin artık..
5. Gun bitiyor yasasinnnn kaldi 6 gun ..yapmamak lazim ama yazdiklarinizi okuyunca kizlar acaba daha erken yaptirsammi idrara baksammi bakmasammi diyorum..ayak yanginlarim hafifledi..ama cok feci uyku basiyor...goz bebebeklerim sanki buyumus gibi. Offff yine kriz 12 gun yasiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?