2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yarın kontrol var inşallah yumoşlarım büyümüştür 4. Gün ganol f e başlayalı bakalım gün heralde belli olur yani opu günü dimi hemen belli oluyormu bimiyorum ama çok heyecanlıyım allah bu yolda kimseyi çaresiz bıraakmasınnnn allah herkesin yardımcısı olsun

benim 7. gün kahve akıntım geldi,8.gün dünde koyu kırmızı kanama geldi benin 7.gün idrar testinde çok çok silik çıktı evet ucuz 2 liralık testlerden yaptım bakalım yarın ne olcak

ayyy hadi hayırlısı canım eğer aklında ufacık bi idrar testi varsa benim 9. gün sabahı çıkmıştı silik çizgi haberin olsunnn
yarın belki yaparım bir test, şimdi gidip alsam yapsam çıkmaz zaten dimi, idrarım da pek yok şu an.

haklısın canım ama şeytan dürtüo, yenilmezsem yapmıcam ama yenilirsem sonucu bildiririm hemen canım. Ama ben olsa bile idrar testinde ööle hemen, adet günümde bile çıkacağını sanmıorum. O çift çizginin bana garezi var sanki

duygu kızma banaaaaaa

sermuh kirpik testi yaptınmı???

kirpik testi yapmaya çalıştım ben de, önceden böylemiydi hiç bilmiorum ama kirpiklerim köklerinden bööle birbirine çapraz çapraz uzanmışlar sanki:26:

nedir bu kirpik testinin aslı?

benim 7. gün kahve akıntım geldi,8.gün dünde koyu kırmızı kanama geldi benin 7.gün idrar testinde çok çok silik çıktı evet ucuz 2 liralık testlerden yaptım bakalım yarın ne olcak

maşallah canım, inş kanda da pozitifi görürsün, ben ööle erkenden göremem çift çizgiyi, hiç umudum yok, olsa bile ...

duygu kızma banaaaaaa

sermuh kirpik testi yaptınmı???

Kirpikle alakali bir sey duymustum ama tambilmiyorumnasil oluyor?
Bu arada cok fena kabiz oldum ikinmayayim diye canim cikti yapmadankalkacak gibi de degildi.mahvoldum ya icim disima cikti.. Icimden dua ede ede oturdum durdum klozette Allah affetsin yardim et diye dua ettim.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) POZİTİF

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak POZİTİF

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn POZİTİF

28 Eylül Çarşamba : Cazii : negatif

29 Eylül Perşembe : Baho : ???

29 Eylül Perşembe : 35İzmir : negatif

4 Ekim Salı : ekinbebek : nazar: HEYECANLA BEKLİORUUSS

7 Ekim Cuma : MaybeBaby GÜN SAYIYORUZ , az kaldıı ayyyhh

:92::92::92::92::92::

kirpiklerim bu kadar uzun değil ama bu resimdekine benzer şekilde, alt ve üst kirpiklerimde karışıklık var, bu şekilde mi oluo kirpik testinde

bugün hastaneden bi arkadaşın test günüydü toplam 5 kişilermiş sonuç için bekleyen, 3 kişinin pozitif birininde negatif çıkmış, arkadaşımın değeride 12.8 çıkmış onu tekrar çağırmışlar 2 gün sonra. bunları sana yazmamın nedeni azda olsa moral verebilmek için. egeüniversitesi iyi bir hastane pozitifler negatiflerden herdaim daha yüksek ve ben inanıyorum seninde pozitif olucak

ben inanmadım aslında ilk önce buna sonra eşim ve kaynım vardı evde onlarınkini inceledim iiice bi sonra benimkilere baktım evet resimdeki gibi böyle net ayrı ayrı değildi çift çift gibiydi hoş hala ööle

canlar idrar testini sabah ilk idrarla ve aç olarak yapılması tavsiye ediliyor maybe en net o zman bak sabah yapmazsan yapmaaa
benim 9.gün sabah yaptığımda çıktı öğleden sonra tekrar yaptım çıkmadı üzersin kendini bide çoook silikti

ayyy kızllaaaarrrr beni heyecanlandırıonuussss ayyyyyhhh kalbim çoook hızlı atıooo

elvancım, gerçekten moralime çok ii geldi verdiin haber, inş hepimiz görelim pozitifi yaa...

Ege ünv inş bizim için de u/mutluluk kapısıdır, zaten oraya giderken hiç stres olmuom ben ( normalde hastanefobia m vardır :) , heyecanla koşuom hep tüp bebek merkezine, orası bana bebeğimi kavuştrcak die içimden söylene söylene gidiyordum muayenelere... Bugün orada pozitifi görenler gibi olalım biz de, inş arkadaşının da değeri katlanır, amiiinnn

Wintercıım yarın değil de diğer sabah yapiim bakiim , aklımı çeldin kısss

Simdi bende esiminkine baktim onun ki duzgun acaba benimki boylemiydi su an karisik gibi benimkiler duzgun degil...ama gectim gozu kirpigi cok fena kabiz oldum simdi oturdum kuru kayisi yiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…