canım Çoookkk üzgünüm , Hayırlısı demek zorundayız. Allah sabırlar versin, yeni denemenizde inş başarıya ulaşırsınız.
senin kaçıncı gündü ilk kanaman geldiğinde. Ve bhcg baktırdığında kaçıncı günündü. Bir de idrar testin şu eczanelrde satılan 3-5 tl lik testlerden miydi.Ben idrar testi yapmayı düşünmüorum ama ne biliim sordum ööle işte. ( yoksa düşünüom mu:44:)
Benim bugün 9.günüm canım. Bazen (yürüyünce-ayaktayken) kasık , rahim ağrısı, adet sancısı gibi hafif bişeler oluo...:26:
35izmir negatif..
baho ???
ekinbebek pozitif
maybebaby pozitif
başka benikine ortaya karışık yaz istersen.. hahaha :))
yarın belki yaparım bir test, şimdi gidip alsam yapsam çıkmaz zaten dimi, idrarım da pek yok şu an.ayyy hadi hayırlısı canım eğer aklında ufacık bi idrar testi varsa benim 9. gün sabahı çıkmıştı silik çizgi haberin olsunnn
ayyyy ne güzelll bir bekleyiş aslında inşallahh pozitifi görücen maybecim....idrar testi yaparsan sonucu seni dahada strese sokacak bence pozitifi görünce acaba kanda çıkar mı diye endişeye düşücen...kanda pozitif görüp idrarda negatif görenler var o zamanda yok yere üzülücen...ay aman yaaa ne bilim çok heyecanlı iki ucu .....deynek misaliii....
duygu kızma banaaaaaa
sermuh kirpik testi yaptınmı???
benim 7. gün kahve akıntım geldi,8.gün dünde koyu kırmızı kanama geldi benin 7.gün idrar testinde çok çok silik çıktı evet ucuz 2 liralık testlerden yaptım bakalım yarın ne olcak
duygu kızma banaaaaaa
sermuh kirpik testi yaptınmı???
ayy canım yha keşke hepimizde POZİTİF yazsa, ama nerrdeeeee
bugün hastaneden bi arkadaşın test günüydü toplam 5 kişilermiş sonuç için bekleyen, 3 kişinin pozitif birininde negatif çıkmış, arkadaşımın değeride 12.8 çıkmış onu tekrar çağırmışlar 2 gün sonra. bunları sana yazmamın nedeni azda olsa moral verebilmek için. egeüniversitesi iyi bir hastane pozitifler negatiflerden herdaim daha yüksek ve ben inanıyorum seninde pozitif olucak
ben inanmadım aslında ilk önce buna sonra eşim ve kaynım vardı evde onlarınkini inceledim iiice bi sonra benimkilere baktım evet resimdeki gibi böyle net ayrı ayrı değildi çift çift gibiydi hoş hala ööle
canlar idrar testini sabah ilk idrarla ve aç olarak yapılması tavsiye ediliyor maybe en net o zman bak sabah yapmazsan yapmaaa
benim 9.gün sabah yaptığımda çıktı öğleden sonra tekrar yaptım çıkmadı üzersin kendini bide çoook silikti
ben inanmadım aslında ilk önce buna sonra eşim ve kaynım vardı evde onlarınkini inceledim iiice bi sonra benimkilere baktım evet resimdeki gibi böyle net ayrı ayrı değildi çift çift gibiydi hoş hala ööle
Simdi bende esiminkine baktim onun ki duzgun acaba benimki boylemiydi su an karisik gibi benimkiler duzgun degil...ama gectim gozu kirpigi cok fena kabiz oldum simdi oturdum kuru kayisi yiyorum...
kayısının üzerine ılık su iç canım
kayısının üzerine ılık su iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?